6.7.2024 | Den upálení mistra Jana Husa


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Mackova facka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lojza 22.5.2006 6:51

Re: Dotaz

http://lidovky.zpravy.cz/komuniste-jsou-demokrate-0ye-/ln_noviny.asp?c=A060506_000052_ln_noviny_sko

eTony 22.5.2006 6:48

Tak nám zfackovali

ministra DRatha, paní Müllerová...........

Ano, nevychovaný, sprostý a drzý člověk dostal "za ucho" od člověka, kterého rodinu neomaleným způsobem napadl. I jal se DRath cosi zmateně blekotat o zbabělosti pana Macka, že ho napadl "zezadu". Nějak mne to celkem mate, na čí straně vlastně ta zbabělost je. Zda-li na veřejném zasedání stomatologů, kdy pan Macek jasně uvedl vyřízení si soukromého problému nebo neustálé výpady při pocitu neohrozitelnosti v zajištěných kancelářích ministerstva.

Jak se do lesa... 22.5.2006 6:30

Re: Pan doktor Rath si o takový lepanec koledoval už mnohokrát

dle mne je nevychovaným a drzým spratkem dr. Macek. Podáte mi bejkovec, prosím? Rád bych ho ztrestal :-))

jeff 22.5.2006 6:26

Re: Zalezte do kanálu

Vilíku, spíš je překvapující, že Rath přežil bez pohlavku tak dlouho a zatím jen u jednoho. Ta jeho kandidatura na výchovné lepance je zjevná už několik let. Prostě  zanedbaná výchova už v útlém mládí.

Jak se do lesa... 22.5.2006 6:25

Re: Re: Re: Re: Zalezte do kanálu

kdyby jako pan Macek jednal kazdy...tak by predne sam pan Macek byl v nemocnici :-)

Zabak Emil 22.5.2006 6:24

Spravne reseni

Myslim, ze pan Macek udelal docela rozumnou vec - podle zaberu mi to prislo jako jasny "vychovny" zahlavec; kdyby podobny vychovny lepanec dala ucitelka nejakemu drzemu spratkovi ve skole, povazoval bych to za stejne spravnou vec - a pan Rath neni nic jineho nez drzy rozmazleny spratek...

Politiku bych do toho netahal, Macek je uz radu let mimo realnou politiku (a ODS od nej obcas v jeho clancich dostava pekne do tela :-)

jeff 22.5.2006 6:16

Re: Otřesný český antisemitismus

vodníku žvaníš nesmysly a snažíš se zde jen provokovat. Na které správě STB jsi působil?

Jak se do lesa... 22.5.2006 6:14

Re: Svižné a vtipné

měl ho jen jemně proplesknout rukavičkou a vyzvat ho k následné výměně sekundantů, když už...takhle se to totiž v lepších kruzích dělá. To, co udělal Macek, dělá jen ta nejnižší lůza z přístavních doků a ne šlechtic s Modrou krví :-). Ale vlastně, že by Modrá lůza? :-))

loula 22.5.2006 6:13

Re: Re: Zalezte do kanálu

huhu, naprosto s vámi souhlasím, od Ratha to bylo buranství takto se vyjadřovat o Mackově manželce. O nic menší, než "rada" jednoho novináře Paroubkovi, aby "upálil tu svoji čarodějnici". Nevzpomínám si, že by toto novinářské hulvátsví vzbudilo takovéto reakce.

Ano, Rath je hulvát a nevychovanec, stejně jako Macek. Pokud čtete jeho glosy, zajisté jste si všiml, že Zemana nenazýval jinak než Miloš První Velkohuby, Paroubek je pro něj jedině Puchejř nebo duce Benitto, v době Grose je jeho glosy hemžily pojmy jako grosstapo a pod. To samozřejmě nemlouvá hulvátství Ratha.

Jari 22.5.2006 6:12

Re: Vy jste dobrý komik, pane Doležale.

Já tedy jako osoba psychycky a mentálně narušená mohu vycházet z tohoto případu -policie ani státní zástupce nezasáhne-že potkám -li pana Doležala -beztrestně ho "Zpohlavkuji "až mu hlava odpadne neboť dle mého mdlého ruzumuse mně nic nemůže stát-vždyt' JE TO NORMÁLNÍ -vzhůru do ulic milujte se a mlatťe se ve jménu -této politické sebranky.

Jak se do lesa... 22.5.2006 6:10

Re: Re: Re: Vy jste dobrý komik, pane Doležale.

nešlo o Mackovu manželku, ale o to, že si ji prý vzal Macek pro peníze (což o kvalitách manželky nic neříká). Rath takto vyslovil svůj názor na Mackův charakter (měl prý rád i knihy (Velkoobchod), ve skutečnosti však asi opět jen ty peníze) a byl za to zákeřně zezadu inzultován, když Macek neměl protiargument nebo dost síly tento názor jednotlivce ignorovat. To by musel Paroubek se svými gorilami potom vymlátit polovinu pravicových novinářů, chtěl-li by postupovat tak "chlapsky" jako Macek, protože ti dlouhodobě urážejí jeho i jeho manželku.

arch.JJ 22.5.2006 6:01

Re: Nu pěkně nam to tu pan Doležal podal

Z Vašeho projevu se dá velmi dobře usoudit, že Vás dlouhodobě trápí spánkový deficit. Moje babička by Vám doporučila vývar z makovic. Třeba  by Vám to pomohlo i zaspat volby. Hluboký spánek prý "rovná" myšlenky, tedy celkovou psychickou rovnováhu osobnosti. Jste příliš vybočen, dávejte pozor na přechodu pro chodce, ať nám dlouho vydržíte.  Je radost po ránu zjistit, že je tu na světě ještě někdo blbější. Rád bych viděl Vaše foto. To musí být "vážně" síla.

Přeji vám úspěšný den

Jaara 22.5.2006 6:00

Re: Re: Vy jste dobrý komik, pane Doležale.

Nešlo o plitiku, ale o to, že drrath urazil Mackovu manželku a byl za to správně ztrestán

?? 22.5.2006 5:58

Re: Re: Vy jste dobrý komik, pane Doležale.

Dva hulváti si vyřizují své účty a hromada dospělých (?)  to tady 6 hodin rozpatlává. Co kdyby jste se sešli třeba ve 14 hod  na Letné a vzájemně  se profackovali? Možná, že by  to  bylo efektivnější nežli tyto salónní  nikam nevedoucí  kecy !   ;-O  Rv   

Jaara 22.5.2006 5:56

Re: Re: Re: Zalezte do kanálu

Hm znal jsem za totality jméno Vilém Nový, byla to pěkná komunistická svině. Nu což, je to jen jméno. A k Mirkovi Mackovi? Tleskám...

zíralek 22.5.2006 5:38

Re: Něco z literatury...

Šakal aspoň po koblihách vyje;-)

123 22.5.2006 5:27

co je to...

Talent- starořecká jednotka peněz( =6000 drachem)

takže vláda co jde jen za penězma asi jen pro sebe

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 22.5.2006 5:10

Re: Otřesný český antisemitismus

Vodniku, ze je Rath fracek nevychovany, arogantni a jeste k tomu hloupy (neplest se vzdelanim), to jsem vedel. Ale ze je Zid to opravdu ne a je mi to uplne jedno. Ja si spis myslim ze je nezid, tedy vred, bolak... ceskeho zdravotnictvi i politiky.(Y)

Amenothep 22.5.2006 3:58

Hle bolševik!

A tady přece nejde o to, kdo koho rád, ale o to, čeho je Slava symbolem...

fakír 22.5.2006 2:30

Re: Re: poradce prezidenta vyhrožuje po internetu komunistovi fyzickým násilím....

pěkná reakce . Váš nick tu sice zná každý. Ale zase máte důvod se rozplakat a dušovat se, že už Nikdy ale opravdu Nikdy sem psát nebudete .... už to tu dlouho nebylo.

Ale vlastně jsem se chtěl zeptat, když už jsme u těch udavačů, jestli jste používal stejný slovník i před Filipem a Grebeníčkem, když je váš Pán pozval na vizitaci Hradu a do Lán? Nebo bylo hrbení hřbetu, profesionalita panského slouhy ? ;-D;-D;-D

Nespavec 22.5.2006 2:18

Nu pěkně nam to tu pan Doležal podal

Nu pěkně nam to tu pan Doležal podal. Tak Macek prý splnil slib že dá Rátovy do nosu.

Pan Doležal, narozdíl od p. Macka není odborně vzdělán v oboru anatomie, snad se tedy domnívá že nos se naléz na té části hlavy kam dopadla páně Mackova ruka.

A prý se tak stalo na sněmu kde zasedali odborníci víc než kdo jiný povolaní poskytnout účastníkům konfliktu odbornou první pomoc. Měl by p. Doležal pravdu, kdyby Macek dal Rátovy "jednu přes hubu", leč nestalo se tak. V případě úrazu lebky, jakkoliv za daných okolností nepravděpobobného by k poskytnutí odborné první pomoci bylo třeba jiné specializace než nají stomatologové. Takové drobnosti však p. Doležala, ždá se netrápí.

Nu pěkně nam to tu pan Doležal podal. Pěkně, po novinářsku.

Před několika lety jiný český politik, taktéž veřejně, pronesl větu: nikde se nevyskytuje tolik pitomců na čtvereční metr jako mezi novináři. Žádný rytíř pera dodnes nenašel odvahu hájit čest svého stavu inzultací dotyčného politika. Neboť jak se zdá, dotyčný politik měl, přinejmenším v této věci pravdu.

Vilém 22.5.2006 2:09

Re: Re: Zalezte do kanálu

Trochu soudnosti, kdyby teď každý, kdo se cítí takto dotčen, udělal totéž každému, kdo to schvaluje, tak CO?

Takhle totiž obvykle začínají války. Nějaká nula neudrží nervy na uzdě, Macek sám urážel kdekoho zcela volně, a tohle prostě s Rathem nevyhrál, tak přešel do další dimenze - dementa. Ovšem to by bylo jedno, blbě se může chovat každý, problém je, že z toho spoustě lidí vychází, hurá, konečně praštil někdo politika ČSSD.

A ten slinta D. ještě napíše o neovladatelné radosti, která "nebyla nemorální". Já bych takovou krysu vážně nakopal do řiti s neuvěřitlnou rozkoší, jenže to se nesmí.

Slava 22.5.2006 1:59

Re: ... Hle demokratka!

Sice jsem se zařekl, že s Nickem janabok nemá smysl polemizovat, ale přece jen. Tady přece nejde o to, kdo koho rád, ale o to, čeho je Dr. Macek symbolem. Představa, že fan klub jedné či druhé strany nadšeně povykuje, když někdo mlátí názorem se lišícího jedince, je otřesná. A některé věci by se neměly říkat ani žertem.

MS 22.5.2006 1:57

Re: Zalezte do kanálu

Vildo jak bys reagovat ty? Soudil by ses? Víš že za několik dní bude mít sprosťák imunitu.  Neobstojí ani argument, že si to měli vyřídit v soukromí, sprosťák žádné soukromí nedodržuje šlo o veřejné vyjádření. Trochu rozumu, to se prostě nědělá.

Slava 22.5.2006 1:56

Re: Vy jste dobrý komik, pane Doležale.

Naprosto souhlasím, pan Doležal se znovu diskvalifikoval jako politolog, ale co je horší, i jako člověk. Vyjadřovat uspokojení nad tím, že někdo někoho tluče, bytť je to politický protivník, je naprosto nepřijatelné. Pan Doležal jinými slovy souhlasí s tím, že obecné mravy zhrubly nad míru přijatelnou v civiilizovaném světe, ale hlavně z lidského hlediska. Pane Doležale, styďte se!

Hovorka 22.5.2006 1:56

Dotaz

Nemáte náhodou někdo odkaz na záznam rozhovoru Ratha pro noviny, kde mluví o Mackovi?

MS 22.5.2006 1:51

Re: Vy jste dobrý komik, pane Doležale.

O Vás asi platí, chci být intelektuálem bohužel jsem ale hloupý.

Jiří K. 22.5.2006 1:48

No, z hlediska vyssiho principu mravniho...

... se mi jeví, že ani vysoké IQ nemusí být dostatečnou zárukou, že jeho nositel není obyčejným nafoukaným křupanem - sice inteligentním a náležitě sebevědomým, přesto však jenom křupanem.

A jako takový tedy nemusí mít o pojmech jako je moudrost, morálka, potažmo mravnost tu náležitou povědomost, natož pak, aby se jimi v životě řídil.

Jiří K. 22.5.2006 1:32

Vy jste dobrý komik, pane Doležale.

Ubohý pracující napadl papaláše.

Blbější a trapnější úhel pohledu než předvádí Vaše "analýza" snad už ani nelze vymyslet. Škoda, že se neuděluje nějaká cena Ignáce Nobela také za žurnalistiku, hned bych Vás navrhl.

Tento Váš skvost ale i víkendové reakce značné části modrého fanklubu zde i jinde by bylo dobré vydat jako sebrané spisy v podobě brožurky. Ta by se pak mohla (pochopitelně plně hrazena VZP) v lékárnách podávat pacientům jako účinné, spolehlivě působící a přitom bez chemikálií vyrobené dávidlo! Doporučeno farmaceutickou komorou.

PS.: Musím se přiznat, že jsem byl příjemně překvapen přístupem jakým fackovací incident pojala Nova ve Střepinách. A přitom oni, pokud by chtěli, by dokázali vyrobit velice srdceryvný a sugestivní dokument o tom kterak pouhý pracující bránil čest své ubohé paničky proti obludnému papalášovi. No, asi je jim něco známo o slušném chování na veřejnosti, zejména jsem li někde jako host a třeba si také přečetli, co Macek v uplynulých měsících říkal a psal o Rathovi. A nejenom Macek.

cb 22.5.2006 1:22

Re: Re: Re: Zalezte do kanálu

To rekni sve manzelce, teda pokud nejsi v pubertalnim veku. Ze by si ji nikdo nevzal, kdyby nemela prachy. Ta by ti to vytmavila, valeckem na testo.