6.7.2024 | Den upálení mistra Jana Husa


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Mackova facka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
James 22.5.2006 9:45

Re: Re: Morální kredit dr.Macka

MYSLÍM, ŽE ČLÁNEK SE TÝKÁ POHLAVKU PÁNĚ RATHOVI. PAN RATH URAZIL ŽENU PANA MACKA, PAN MACEK VEŘEJNĚ SLÍBIL, ŽE PŘI PRVNÍ PŘÍLEŽITOSTI HO ZTRESTÁ. PŘI PRVNÍ PŘÍLEŽITOSTI HO ZTRESTAL. TEČKA.

lesnik 22.5.2006 9:44

Proč osobní útoky?

Jste ubohy primitiv, převádíte diskusi o věci na osobní útoky. Došly vám argumenty? Na vás nemá smysl reagovat.

zoch 22.5.2006 9:44

Re: Re: Morální kredit dr.Macka

NE. Podle mne dostupných informací pouze řekl,že si Macek vzal svojí ženu pro peníze. Tím jí rozhodně neurazil. Neomlouvejte neomluvitelné.

Žulový Aston 22.5.2006 9:43

Re: Re: Vy asi vůbec nepřemýšlíte!!!!!!!!! !!!

Dost dobře nerozumím, co je mravného na tom, když si hysterický jedinec začne vyřizovat soukromé účty na odborné konferenci. Že by boj proti agresivitě a vulgaritě. Spíše se jedná o fašizaci společnosti.

Jaara 22.5.2006 9:43

Re: Přiznám se, že ...

Proč do Říše? Vždyť snad už v Evropě jsme, nebo ne?

lesnik 22.5.2006 9:42

Facka není argument

Konečně jsme se shodli. Myslím, že lidé se mohou domluvit, ale facka není argument. Kdo ji používá a kdo ji omlouvá, ztrácí.

Jen na okraj: kdybyste mohl vypnout CapsLock, aby písmo bylo jako obvykle malé, lépe by se četlo.

Žulový Aston 22.5.2006 9:41

Re: Vy asi vůbec nepřemýšlíte!!!!!!!!! !!!

Nidko nepomohl Dr Rathovi jako Dr Macek. Holt bílá mafie drží spolu. Díky Mirku, ODS Ti děkuje.

A Václav Klaus, který tradičně komentuje kde jaký prd, náhle mlčí.......jak typické. 

Jaara 22.5.2006 9:41

Re: Vy asi vůbec nepřemýšlíte!!!!!!!!! !!!

Rath si pohlavek zasloužil stejně jako nevychované dítě ve třídě od učitele. Taky jsem jich pár schytal a myslím si, že mi to bylo ku prospěchu. Bohužel si to dnešní kantor nesmí k těm spratkům dovolit a pak to tak ve školách vypadá... Mirku, držím ti palce!!!! R^

James 22.5.2006 9:41

Re: Re: Re: podle mne stojí za přečtení

JÁ JSEM SI ČLÁNEK PŘEČETL A PODLE MĚ NESTOJÍ ZA PŘEČTĚNÍ.

Čtenář 22.5.2006 9:40

Re: Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

Vaše žena musí být pěkná kráva, když si vzala takového vola, jako jste vy!

zoch 22.5.2006 9:40

Re: Morální kredit dr.Macka

A co dr. Čermák,dr. Železný ( mimochodem velmi půvabný minulou neděli ),ing. Kočárník,prof. Dyba,ing. Tlustý.....??? Má cenu pokračovat ?

Janus 22.5.2006 9:40

Přiznám se, že ...

mně by zase potěšila představa p. Doležala hnaného nasazeným bajonetem zpět do Ŕíše - zvláště při čtení jeho některých článků mám sto chutí ten bajonet i to ostatní začít shánět ... :-/

cb 22.5.2006 9:40

Re: Vy asi vůbec nepřemýšlíte!!!!!!!!! !!!

Z vyssiho principu mravniho, hulvatstvi nad hulvatem neni hulvatstvim.

Žulový Aston 22.5.2006 9:39

Re: Morální kredit dr.Macka

Mám z Postřelmova o Dr Mackovi a o vydíraných stařenkách zcela obdobné informace jako Vy.

Dr Macek neduělal špatnou službu ODS, on prostě ukázal, jaká ODS je ... od povídání o lásce ke knihám k záludným buranským útokům zezadu. Bohužel, fašizace naší spoelčnosti progreduje....Dolejš,Jacques,Rath.....

prostě MUdr Macek je obdobný vesnický buran jako Topolánek.

grr 22.5.2006 9:39

Re: no vy jste tu chyběl

Mohli bychom se dlouho častovat názory, kdo je větší prase z těch, co nám v televizi pravidelně ukazují. Můžete si sestavit i pořadník. Můžete si je vyrobit z hadříků a zapichovat do nich špendlíky. Můžete si vzít prášek. Můžete opravdu cokoliv. To, co jste tu právě vyblil, to je na úrovni toho, co kritizujete. Hmmm. Ale pokud jsme u toho, kdo koho odmítá ošetřit, pak jestli Macek odmítl jednu babku, tak Rath brání léčit půlku národa adkvátním způsobem. A to už je zločin, brachu.

James 22.5.2006 9:39

Re: RADA: jste-li take členem ODS

DĚKUJI ZA RADU. ČLENEM ODS NEJSEM. V SOUKROMÍ ANI NA VEŘEJNOSTI JSEM NIKOHO DOSUD NEFACKOVAL. KDYBY VŠAK NĚKDO URAZIL DÁMU MÉHO SRDCE, PAK BY SE K TOMU JISTĚ NASKYTLA VHODNÁ PŘÍLEŽITOST. 

lesnik 22.5.2006 9:37

Vy asi vůbec nepřemýšlíte!!!!!!!!! !!!

Jen tak dál, vaše arogance a hulvátství jistě odradí od ODS (a prospěje Rathovi) ještě více lidí? Přemýšlíte vy vůbec?

bitaxe 22.5.2006 9:35

Re: RADA: jste-li take členem ODS

lesniku vy jste asi až nemravně naivní, kdy se zbavila ČSSD profláklých lidí? Gross je pokud vím zpět v Lidovém domě, Kraus (a jeho aféra je dokonce mezinárodní) je taky dále členem a funkcionářem v téhle straně, tak o čem nám tady vyprávíte? Sakra a co třeba Zgarba, a další podobní "šibalové" nikdy tahle země neměla takového "korupčního potenciálu" jako za vlád ČSSD a jejich členů.

James 22.5.2006 9:35

Re: Morální kredit dr.Macka

HMM, PANE STANISLAVE R^, PAN MACEK VLEPIL POHLAVEK PANU RATHOVI, KTERÝ URAZIL JEHO ŽENU !

PetrN 22.5.2006 9:35

Pozdě, ale přece

Facka přišla pozdě. Kdyby toho arogantního smrada Ratha víc tloukli jeho rodiče (jeho fotr jako registrovaný agent STB mohl soudruhy požádat o školení v této věci), nemusel ho tlouct Macek. Takže facka byla v pořádku, bohužel tak o třicet let pozdě!!! :-(

Lea 22.5.2006 9:34

Re: Re: podle mne stojí za přečtení

Vidíte Jamesi a podle mne za přečtení stojí.V tom se právě asi dělí skalní příznivci od těch,kteří stojí mimo. Nemusím s BL souhlasit,ale vždy si přečtu protinázor.

zvědavec 22.5.2006 9:32

Co je důležité

Je podivující, kolik zájmu vzbudí a kolik řečí se nadělá kvůli jednomu záhlavci, záležitosti to poměrně marginální, zatímco koncentrované hulvátství křupana Paroubka presentované včera na Primě vůči předsedovi ODS nevzbuzuje pozornost takřka žádnou. Nevím, zda si někdo povšimnul samolibého výroku premiera, že pokud je nějaký socan  toliko podezřelý  z nekalého jednání, Paroubek nečeká a demokraticky jej přes místní organizaci vyrazí. Představa, že by tenhle člověk měl další čtyři roky stát v čele vlády, je poměrně těžko stravitelná.

zoch 22.5.2006 9:32

Re: Re: VIDA , KAM AŽ JE MOŽNO KLESNOUT .......

Pavle,

pouze to,kdo to NAPADENÍ provedl.  Že pan Kalousek nepostřehl tu vazbu politika na slušnost,vkus a etiku mne nepřekvapuje. Bylo by ale namístě,kdyby většina voličstva tuto drobnost uměla rozebrat. Mimochodem :  Nejednalo se ( podle komentářů,které jsem slyšel a četl ) o poškození cti manželky,ale i kdyby tomu tak bylo,tak od toho jsou soudy. Pokud poradce prezidenta a bývalý vrcholný politik s ambicemi návratu považuje pěst za lepší řešení,než soud,o něčem to svědčí a s politikou to souvisí.

Stanislav 22.5.2006 9:31

Morální kredit dr.Macka

Většina diskutujících si především neuvědomuje, že Macek ve skutečnosti těsně před volbami prokázal ODS opravdovou medvědí službu a naopak nesmírně pomohl ČSSD, to ho jistě při svém teatrálním a skutečně zbabělém vystoupení asi ani ve snu nenapadlo, stejně tak jako dr.Pekárka, který o celé  věci zřejmě věděl předem, protože doporučoval, aby si všichni připravili mobilní telefony na focení. Obhájci morálního kreditu dr.Macka, by si měli vzpomenout na jeho "lásku ke knihám" a kouzla s Knižním velkoobchodem. Mně samotnému stačila historka, kterou mému otci vyprávěl jeden lékař ze Šumperka na  srazu maturantů v roce 1992 . Už tenkrát popisoval dr.Macka jako osobu nesmírně chamtivou, který odmítal kohokoliv ošetřit ( i když to byla třeba osmdesátiletá babička)  dávno před rokem 1989, pokud nepoložila na stůl patřičnou bankovku. Takový člověk může bajky o své morální újmě vykládat jenom důvěřivým hlupákům, jeho odchod z ODS by bylo to nejlepší, co by mohl v současné době udělat!

lesnik 22.5.2006 9:30

RADA: jste-li take členem ODS

RADA: jste-li take členem ODS, v teto souvislosti se ktomu nepřiznávejte. V soukromí si fackujte, koho uznáte, ale ne před kamerami.

James 22.5.2006 9:29

Re: Ano, ale na sjezdu.

RATH HO A JEHO ŽENU URAZIL VEŘEJNĚ, MACEK RATHOVI VLEPIL POHLAVEK VEŘEJNĚ.

lesnik 22.5.2006 9:27

Ano, ale na sjezdu.

Dát facku někomu na sjezdu má zajisté jiný dopad, než když si ji dají někde na chodbě. Macek to jistě věděl a proto to udělal. Nedomyslel, co to bude za průšvih pro ODS, jejímž významným členem je.

loula 22.5.2006 9:27

Re: Re: Re: každý slušný člověk, který má ženu ví o co jde

také s vámi souhlasím, a rád bych slyšel váš názor, kdyby Paroubek některému z těch novinářů dal po hubě.

James 22.5.2006 9:26

Re: Dnes jsem si

PANE KOLEGO, VĚŘÍM, ŽE BYSTE HO MĚL VYPLAZENÝ TÉŽ.

lesnik 22.5.2006 9:25

To, že někdo dává facky, je snad důvoem k tomu, aby je dával i někdo jiný?

To, že někdo dává facky, je snad důvodem k tomu, aby je dával i někdo jiný? Kam to směřujeme?

Vzpoměňte, co bylo hlavní roznětkou "sametové revoluce". Naprosto neospravedlnitelná smrt studenta (i když se posleze ukázalo, že šlo o desinforaci).To zaktivizovalo lidi , s tím nemohl nikdo souhlasit. A nyní chcete násilí omlouvat tím, že někdo jiný je také násilník? To vám lide nevezmou...