29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
derik 2.1.2008 8:24

Paroubek muze mit dva duvody

(1) CSSD evidentne nema zadnou osobnost levicoveho smysleni. Navic by Paroubkem navrzeny kandidat nemusel dostat vsechny hlasy od CSSD (ve volbach na predsedu ziskal jen 60% a ne kazdy chce upevnit jeho pozici na pristi leta). Pro Paroubka je lepsi kdyz se muze odvolavat na pruzkumy, predstavovat stinovou vladu odborniku, davat se do cela osobnost, iad. Volby by ukazaly skutecnost a ta by nemusela byt pro Paroubka prizniva a to by se s nim tahlo. Svejnarem nic neriskuje.

(2) Svejnar je jednim z nazorovych veletocu kterym musi jeho priznivci projit. Paroubek potrebuje kolem sebe oddane kteri ho budou vzdy poslusne nasledovat.V normalnim case se to da tezko zjistit. Ale kdyz nekdo dokaze obhajovat i hlouposti, tak je to jeho "pritel".

jerry 2.1.2008 8:22

Mě ten rozhovor naopak pobavil,

hlavně názor, že se manžel musí stát prezidentem, protože,, jím moc chce být a odmítl kvůli tomu místo rektora na mnoha prestižních univerzitách."

Už chybí jen ,,tisíce děkovných dopisů.";-D

Borek@exil 2.1.2008 8:20

Re: „Ti, kdo jsou teď u moci, jsou podporováni komunisty, na veřejnosti však předstírají, že s nimi nemluví.“

Co je na jejím výroku nesmyslného.......? Je to prosté vyjádření skutečnosti.

Historik 2.1.2008 8:18

Re: Re: Přirozený vývoj

Tenhle názor nám byl vnucován 13 let za panování Václava Havla. Když se prezident Klaus chce chovat sbevědomě a svéprávně jako svéprávný prezident suveréního státu, tak vidíte, jak havlovská výchova je pevně zakořeněná.

Historik 2.1.2008 8:14

Re: Re: vazeny pane

Klidně už teď 2. ledna 2008 bych to nominoval na fór roku 2008.

Proužek 2.1.2008 8:14

Re: Jó jeden popíral ekology

Milý žabko,

pokud si článek páně Doležela přečtete  pozorněji, nebude Vám činit potíže zjistit, že pan Doležal zde Klause nesoudí, nýbrž naopak - obhajuje. Což je trochu rozdíl. Ovšem asi jak pro koho.

eTony 2.1.2008 8:00

Hm, tak

rozhovor ze Švejnarovou. Už aby ten nesmyslný cirkus byl za námi.

jiný franta 2.1.2008 7:59

Re: Re: Re: Re: Re: Jedna pani povidala

R^R^R^

D.P. 2.1.2008 7:58

Klaus nepopírá

globální oteplení, ale vliv člověka na ně. Taky netvrdil, že neexistují špinavé peníze, ale tvrdil, že je těžké je v ekonomice odlišit od "čistých" - a že je to opravdu těžké, mu potvrdil "kakaový" Kraus nebo ten modrooký kluk z plakátů, co to s námi ještě nedávno myslel upřímně;-)

žaba(k) na prameni 2.1.2008 7:54

Jó jeden popíral ekology

A před pár generacema jeden zase popíral nehybnost Země. Jmenoval se Galileo Galilei. No a tak ho soudili, on odvolal. V.K. může jakýsi Doležal soudit jenom hubou. Na inkvizici nemá jaksi potřebné páky. Tak kecá. Ne, že bych V.K. fandil, ale alespoň v něčem může mít ten pán taky někdy pravdu. To ukáže čas.

Historik 2.1.2008 7:52

Re: Re: PR prezident,

Ekonomický svět o kterém hovoříte se řídí docela jinými pravidly a není odkázán na názory jednoho pana Švejnara.

Historik 2.1.2008 7:49

Re: Není nad kázání o morálce

Mistress Švejnarová mi připomíná americké lektorky, které nám na jedné přednášce málem vykládaly, že voda teče shora dolů. Přibližně na takové úrovni byla jejich odborná přednáška. Od Mistress Švejnar se pravděpodobně dočkáme něčeho podobného.

Karel 22 2.1.2008 7:42

Re: ano tady je to docela švanda

Jestli se paní Švejnarová vyjadřuje veřejně k poměrům u nás, my se zase vyjádříme veřejně na její adresu. I v té Americe, kterou nám ona dává za vzor, je to běžné - říka se tomu DEMOKRACIE. Co je na tom zbabělého? 8-o

Historik 2.1.2008 7:42

Myslíte taky kopat do Václava Klause?

Jako Mistress Švejnarová? Vaše názory jsou mírně řečeno a přinejmenším "zajímavé". Pište víc.

Karel 22 2.1.2008 7:37

Není nad kázání o morálce

Za neudržitelné považuje, když má politik dítě mimo manželství - není nad kázání o morálce. Jen jsem si vzpomněl na Moniku, Clintona a jejich skotačení v oválné pracovně bílého domu. To bylo v Americe a samozřejmě OK.   Paní Švejnarové to nějak uniklo. Anebo nás má za blby a šla nás poučit. THANK YOU. MRS. SVEJNAR!!! ;-D;-D;-D

Historik 2.1.2008 7:36

Re: Mistress Švejnar kope do našeho prezidenta pana Václava Klause už stejně bravurně jako její husband Mister Švejnar

U těch Švejnarových znalostí české kultury bych zabrzdil, protože neví, co je napsáno na české prezidentské standartě. Z českých dějin je to docela nezanedbatelná položka. Jestli něco Švejnar někde pro někoho vykonal, tak za to dostal jistě zaplaceno, já necítím jeho přítomnost nikde. Prezidentský úřad není prebenda za zásluhy. To s odchodem Havla skončilo, i když jeho "zásluhy", no pomlčme o tom.

s.p. 2.1.2008 7:35

Re: Re: No ona paní Švejnarová nutně musí těžit z informací, které jí jsou podány, že

Souhlas! Nechapu co Svejnar vidi na statecku jako je CR , mezi vsevedy s ohromnym "ego" ale prach mizernymi vysledky!

jan 2.1.2008 7:31

ano tady je to docela švanda

paneDoležale a ostatní diskutující, lépe by bylo, kdybyste vyjádřli své názory na problémy společnosti tak, jak to udělala paní Švejnarová a neznámkovali a nekomentovali její názory. To je od vás přinejmenším zbabělost

s.p. 2.1.2008 7:30

Re: Re: Re: Jedna pani povidala

Zuzano, ale ze je to "Fidlovacka"? Neniliz pravda? :-D:-D

Karel 22 2.1.2008 7:26

Re: Pingu,

Je to socanský kandidát, antiklaus, černý kůň Paroubka a podkuřuje komunistům. Prostě se hodí na naši politickou scénu. ;-D

kocour 2.1.2008 7:26

Jen tak mimochodem,

přijít jako s kandidátem, který má sesadit Klause, s Čechoameričanem, mohl jen naprostý politický analfabet ... asi by se pan Paroubek měl začít pakovat, protože tenhle supertrapas mu spolustraníci hned tak neodpustí.

Karel 22 2.1.2008 7:23

Problém je jinde - manželé Švejnarovi nepochopili, že nejsou v Americe

kocour 2.1.2008 7:21

Re: Re: Re: Re: Jedna pani povidala

P.S.: Krapet se zapomíná, o čem byl snad vůbec první zásadní polistopadový politický spor: byl o tom, jestli se bude pokračovat tam, kde se v 1968 skončilo (Dubček, Havel a zjevně zdálky i  Švejnar) nebo jestli se pojede úplně jinak (Klaus). Vyhrál Klaus a to je ten hlavní a skutečný důvod, proč Havla a všechny levičáky tak strašně a nekonečně sere.

kocour 2.1.2008 7:16

Re: Re: Re: Jedna pani povidala

Dvou pravicových ekonomů? Dal jsem si trochu práce a našel jsem si, jakou "reformu" nám to chtěl Švejnar zkraje 90. let naordinovat - nic jiného než další verzi socialismu s lidskou tváří.

Mirek_K 2.1.2008 7:15

Tady je docela švanda....

...obzvláště kdy se zde dozvím, že Doležal je v podstatě klausofil......;-D

Říkám to dobře ..."pingu"....;-D

kocour 2.1.2008 7:12

Re: Přirozený vývoj

A kdypak se někteří Češi konečně odnaučí  tomu mindráku, projevujícímu se  názorem, že my Češi jsme ti nejhloupější a nejzaostalejší a musíme někoho (to je jedno koho) dohnat? Deset let, sto let, tisíc let?

badaxe 2.1.2008 7:12

Re: Ja mam stejny nazor jako ona ohledne manzelskych deti.

On je trochu rozdíl co si myslíte "na západě" a tím co si můžete dovolit když "na východě" chcete kandidovat, to se přes svou nadutost a hloupost asi budete muset zajímat jak to v dané zemi chodí. Já si také myslím že vyvěšování vlajky před domem je projevem spíše hlouposti než vlastenectví, ale nikdy bych si nedovolil za to třeba američany kritizovat, je to jejich země a jejich zvyk. Jestli se u nás s klidem díváme na to jak se lidé spolu mají rádi i mimo manželství je to naše věc. Jen tak mezi námi, Mio, čím to že v těch tak "mravných" USA je značná část narozených "afroameričanů" narozena mimo manželství? To je inseminací, nebo na jejich matky sestoupil duch svatý? Možná by stálo za to abyste si své názory nechala pro zemi odkud píšete

derik 2.1.2008 7:10

Re: Mistress Švejnar kope do našeho prezidenta pana Václava Klause už stejně bravurně jako její husband Mister Švejnar

Mozna slov opozicni pouzil vedome aby tim zvyraznil ze nejde o "normalniho" prezidentskeho kandidata, tj.takoveho ktery uz neco pro Ceskou republiku vykonal a prezidentska funkce je vyvrcholenim jeho politicke kariery, ktery zna historii a kulturu a dokaze to reprezentovat, ktery neodleti i se svoji rodinou a dozivotni rentou pryc pokud by se vyskytly problemy (coz se muze stat pokud zvitezi Roko+Falmr). Proste pro nekoho u koho "opozicni" ma vetsi vahu nez "prezident".

kocour 2.1.2008 7:08

Re: vazeny pane

Doležal a Klausovec?

I vy vtipálku, to je fór měsíce :-)))))

Vlastimil 2.1.2008 7:08

Paní Švejnarová

zřejmě vstoupila na tenký led, když se pokusila komentovat situaci v České republice. Souhlasit s ní lze snad jen v tom, že v Americe by bylo jen sotva myslitelné, aby čelní politik byl ženatý a přitom žil s milenkou, se kterou měl i dítě. Každopádně tímto poskytnutým rozhovorem svému manželu příliš nepomohla.