29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Stanley 2.1.2008 16:54

Re: Re: Re: Někdo by měl paní Terrell-Svejnar seriosně varovat.

Lina  Heydrich asi sotva a bluthund se skleněnným okem Frank? Ten snad ani žádnou ženu neměl ? Zlé jazyky se snažily spojovat jej s naší Adinou Mandlovou, ta to ovšem kategoricky popřela !   Bodejtˇ, to by  si dala !

Historik 2.1.2008 16:53

2/3 obyvatel České republiky chtějí Václava Klause. Kandidatura Jana Švejnara mi připadá jako návštěva nechtěného podomního dealera (s prominutím)

Jako když se dostane do domu dotěrný prodavač nebo pojišťovák a spoléhá na to, že se mu obyvatelé budou ještě omlouvat. A že budeme trpět pocitem viny vůči jeho manželce, která sedla na lep novinám. Jsem jen utvrzen, že opravdovou dámou je paní Livia Klausová.

Ať si Jan Švejnar kandiduje, za koho chce a navrhuje si jej, kdo chce. 3/4 obyvatel ČR chtějí mít prezidentem nadále Václava Klause. Tyto 2/3 obyvatel ČR mají v Parlamentu ČR své zástupce, kteří to rozhodnou v 2/2008. Debaty o komunistech jsou směšné, mají za sebou své voliče (14% obyvatel tohoto státu). Má je také pan Švejnar? Laciný a k smíchu je argument, že Václav Klaus se bojí prezentovat svoje názory veřejně v diskusích. Vždyť to dělá už 5 let a všichni znají jeho názory. Proč by měl prezident republiky na písknutí naklusat jak se komu zlíbí a kam se komu zlíbí. Václav Klaus je hoden úřadu prezidenta ČR, chová se v něm důstojně a proto bude mít vždycky moje sympatie. Přeji si jej jako svého prezidenta. Perfektní byl Václav Klaus v nedávné debatě na TV Prima, mj. naprosto excelentně odpovídal na testovací otázky komentátora. Prezident Klaus se chová jako prezident této země. Přečtěte si jeho projev k českým velvyslancům a diplomatům, když s nimi měl setkání a rozebíral jejich působení v cizině a jejich vztah k cizině v souvislosti se zastupováním ČR navenek (určitě to ještě bude v archivu na www.klaus.cz ). Na tomto webu mj. zjistíte, že Václav Klaus se nebojí „nést svou kůži na trh“.

Tyto naše debaty na Internetu nic nevyřeší, ale lidi naštěstí mají (snad) zatím jistotu, že mohou vyjadřovat svoje názory. Prezident Klaus měl na svém webu několik let volně přístupnou stránku, kam mu lidé mohli sdělovat cokoli. Nikde nebylo vidět tolik ubohosti a urážek na adresu hlavy státu a já se divím Václavu Klausovi, že to strpěl tak dlouho (musím dodat, že mu tam psalo i mnoho slušných lidí, kteří v něm ctí hlavu státu). Takže, bojí se Václav Klaus veřejné diskuse, nebo nebojí?

Stanley 2.1.2008 16:44

Re: Re: Kázání o morálce .

Nechtěl bych  na Vás  ,obzvláště tedˇhned, hledat nějaká negativa, ale nějaké máte přece !  Jedno  negativum  -  české  psaní  !!!

clay 2.1.2008 16:43

Re: Re: Re: Jen bych připomněl, že mezi americkými presidenty byli

naštěstí v té době byl už neplodnej i umělecky.

Stanley 2.1.2008 16:35

Re: Re: Kázání o morálce .

Racku, tedˇjiž není důležité čím jsem byl.     Jsem penzista, ale ta Vaše čeština, to je schválně ?    Nebo vážně nevíte , kdy se  píše velké   ?

nepolitik 2.1.2008 16:35

Po dlouhé době velmi dobrý komentář,

který spolupodepisuji.V

Klokan 2.1.2008 16:31

Re: Re: Jen bych připomněl, že mezi americkými presidenty byli

A teď si představte, že jsme měli i prezidenta, kterého nám prý záviděl celý svět, a který si nabrnkl mladou herečku zatímco mu doma manželka umírala na rakovinu. Oni možná budou na tom Západě tolerantní jen výběrově.

Ivan Nový 2.1.2008 16:17

karle,

no pravda = antiklaus? K čemu takový prezident, který je impregnován PR agenturami, aby splnil toto vaše kritérium pravdy :-)))))

Ivan Nový 2.1.2008 16:15

racku,

ale dá, ani omezování produkce CO2 klima neovlivní, jen sníží naše šance na přežití. Jak se asi bude měnit zelená propaganda, když se bude, i přes astronomické výdaje na klima, dále oteplovat? Evropě drsnější klima jen prospěje.

karel smichov 2.1.2008 16:10

Re: Kázání o morálce .

Jakmile někdo řekne pravdu, hnet se hledá na něj nějaké

negativa !!!Obvlášť se nesmí něco říci proti V.K to je

hnet oheň na střeše!!!

www racek 2.1.2008 16:07

Re: Kázání o morálce .

ale stanley, taky jste profesorem jako ona? ostatně, tak mluví i klaus.

www racek 2.1.2008 16:06

Re: Ale Esmeralde,

no, pokud tou dobou už psi vymřou, tak ne. jinak tedy bohužel asi budoucnost za prvdu klausovi nedá. říkám bohužel.

Stanley 2.1.2008 15:58

Kázání o morálce .

K osobě prof. Švejnara jsem se před nedávnem rozhodl ve svých příspěvcích  vyjadřovat korektně, ostatně jde o možného nového prezidenta .    Po přečtení tohoto článku, nedá mi, abych se nevyjádřil silně nesouhlasně aspoń ke slovům jeho paní !   Paní Švejnarová je tady chvíli, neumí správně česky ještě ani "dobrý den"  , ale již si osvojila slovník manželova protektora a prosazovatele  p. Paroubka !  Myslím, že by tu s námi měla nějaký  čas žít, poznat všechny vztahy a souvislosti, poznat celou naši veřejnost a pak teprve hodnotit a kritizovat !  Při veškeré úctě k jejímu titulu, domnívám se, že zatím neví co mluví !!!

Ivan Nový 2.1.2008 15:42

Esmeralde,

no já se ze zásady žádnými Čechy nechlubím, já jsem nula sám za sebe :-)))))

derik 2.1.2008 15:41

Re: Re: A tak to dopadá vždy, když se Calamity Jane vydá z civilizovaného západu krotit opice na divokém východě!

A zjistovavat zda opice nemaji nahodou oranzovou barvu, aby nedochazelo k logickym nerovnalostem :-).

Arab. 2.1.2008 15:39

Dobrý článek.

Pana Doležala moc nemusím,ale dneska s ním souhlasím.

Esmerald 2.1.2008 15:35

Re: Re: Re: Esmeralde,

Westíku, není jen veřejným, ale není ŽÁDNÝM tajemstvím kdo to platí. Bylo to jedno z prvních prohlášení prof. Švejnara, že si náklady PLATÍ SÁM a ODMÍTL sponzory. Můžete to říci o Klausovi ? 

Ano, když zvítězí Klaus, pak budu respektovat i Vás i  Váš názor a budu respektovat křeslo Prezidenta i když s jeho osobou asi nebudu spokojen. Říkám svoje ASI, jelikož matematická pravděpodobnost je, že v některých věcech zmoudří. Ale ROZHODNĚ SE NEPŘIZNÁ KE ŠPÍNĚ, kterou vědomě ( jinak to není možné ) způsobil a na této své choreografii trval. 

Ivan Nový 2.1.2008 15:34

Ovšem ta česká.

:-)))))

Ivan Nový 2.1.2008 15:32

Re: A tak to dopadá vždy, když se Calamity Jane vydá z civilizovaného západu krotit opice na divokém východě!

R^R^R^ Chudáci PR agenti, teď budou muset hledat kdo je Calamity Jane :-)))))

Ada 2.1.2008 15:31

Re: A tak to dopadá vždy, když se Calamity Jane vydá z civilizovaného západu krotit opice na divokém východě!

uz jsme tu dva Svejnary meli, jeden se jmenoval Kozeny a druhy Fisher,

Ivan Nový 2.1.2008 15:20

Ale Esmeralde,

hlasování v OSN si vymysleli zastánci teorie nutnosti redukce CO2. Za 3 roky po těchto teoriích neštěkne ani pes.

Esmerald 2.1.2008 15:13

Re: Re: Porovnávat "globální oteplování" a Holocaust je

Jistí naši věhlasní ekonomové mého mládí nám přesně popisovali budoucnost, museli jsme na to mít zápočet i na strojní fakultě a v mém Indexu dodnes stojí, že jsem udělal zkoušky jak z "Politické ekonomie", tak z "VĚDECKÉHO komunismu". Takže v těchto oborech nejsem absolutní osel, že ? ( Nepodrývejte autoritu vysokoškolských profesorů ČSSR, pokud si myslíte, že ano ).   Takže s tou PROGNOSTIKOU to není až tak slavné, chcete-li vědět co říkali, dokonce jsem po útěku před Rusy a bolševiky tento Index nemohl z tohoto důvodu ani ukázat jako průkaz vzděláni. Jeho překladem do angličtiny bych již tenkráte vypadal jako VÚ(m)L.

Moje úvaha je takováto : Když EKONOM takhle blbne s ekonomií a neví co říká ale trvá na tom,  pak je to profesionální LHÁŘ!!!!!!!

Když EKONOM takhle blbne s ekologií a neví co říká ale trvá na tom, pak je to lhář- amatér, jakoby vyučoval třeba hru na čembalo. 

Pete Brich 2.1.2008 15:08

A tak to dopadá vždy, když se Calamity Jane vydá z civilizovaného západu krotit opice na divokém východě!

;-D;-D;-D

PB

westík 2.1.2008 15:05

Re: Re: Esmeralde,

Esmeralde, to že nemáte o Švejnarovi pochyby , Vás ctí. Doufám, že když napíši, že nemám pochyb o tom, že V.K je a příp.bude dobrým presidentem, stejně zhodnotíte i mne.

Nicméně mne spíš zajímá, KDO platí ty PR agentury, tedy KDO platí presidentskou kampaň   Švejnarovi,která zajisté není zadarmo.

derik 2.1.2008 15:03

Re: Doležal opět boduje

Videt ze vas Svejnar dost vykolejil :-) Mozna je to ucel. Paroubek potrebuje zjistit kdo z CSSD a Pravdy+Lasky je opravdu jeho clovek. V tajnych volbach to (zatim) nezjisti a normalne mu kazdy jen pochlebuje. Ale pokud nekdo dokaze obhajovat jeho napady a veletoce, aspon z casti tak dobre jako Jelinek, tak je to "pritel" ktereho si muze vybrat do nejblizsiho tymu nebo dat na volitelne misto. A pokud Svejnar neuspeje, tak se od toho Paroubek lehce distancuje a muze organizovat levici do senatnich a parlamentnich voleb. Podle svych pruzkumu je prece oblibeny, stana nema nahradu, ma tym osobnosti a expertu, a je o nem nekolikakilova obrazkova kniha. Prispevkem se posouvate do uzzsiho kola "pritelu" kteri vzdy verne stoji pri svem vudci.

Historik 2.1.2008 14:56

Opravdu jsi mě nezklamal. Dík.

Ale byl jsem si tím stoprocentně jistý, že nezklameš. Lidi kteří se berou vážně nezklamou nikdy ;-D .

Esmerald 2.1.2008 14:51

Re: Švejnar prezidentem

Vždyť Vy ale nemůžete vidět "V PERSPEKTIVĚ", Kyklope. Svět opravdu ( a ani Klaus to nepopírá ), ale opravdu není placatý, ale má i další rozměr. Doufám jenom, že nejste někde na nějaké lokální univerzitě profesorem něčeho, na čem záleží VIDĚT.

karach 2.1.2008 14:41

Doležal opět boduje

Herr Doleschall zase nezklamal. Podle něho je zřejmě v pořádku, že nadstranickým presidentem je čestný předseda ODS. Také mu přirozeně vadí, že Švejnar má za manželku cizinku. Možná dokonce původem z Kuby(!) Že i Masaryk měl cizinku za manželku, mu zřejmě uniká, také paní Klausová není původem Češka - to mu také uniká. Ale to u modrých nevadí. TopShit který slíbil Klausovi hlasy svých paladinů a firmy  M+P s.r.o. , má naopak ženy dvě. TopShit je asi tajný mohamedán, modlitební kobereček mu nosí jeho Dalík. Někteří modří bloggeři (Karin) se obávají, že Švejnar je zakuklený americký špion, vyslaný jako zbraň posledního úderu k prosazení novoročního radaru v Brdech. Možná profesorskej přidá i raketové silo, které Poláci mezitím odmítnou. To Klaus společně s Vondrou a Schwarzenbergem  by byli pevnou hrází proti atlantickému vměšování!

Esmerald 2.1.2008 14:41

Re: Jen bych připomněl, že mezi americkými presidenty byli

Prima, tak tedy Hitlera, že ? To je geniální vzor. Ale kam se hrabe i Amerika; kolik známých i neznámých děvkařů máme my, rovnou tady, na jeden čtverečný metr půdy Poslanecké sněmovny. A kolik politicko-etických k...v ? Pchíííííí. Zase jsme první, ve všem !!!!!!

brok 2.1.2008 14:41

Re: Porovnávat "globální oteplování" a Holocaust je

Václav Klaus nepopírá globální oteplování, jen zpochybňuje nepotvrzený předpoklad, že je způsobeno lidským zaviněním. Ono totiž již po tisíciletí se změny klimatu řídí sluneční aktivitou. Při nízké aktivitě se Země otepluje, při vysoké ochlazuje. Jestliže to tak fungovalo posledních pár tisíciletí, kde je důvod, že dnes je tomu jinak? V současné době se setkala minima všech tří cyklů sluneční aktivity a vliv je proto větší. Obracet by se to mělo (podle celkem dosti podrobně známých slunečních cyklů) začít cca ve druhé polovině třicátých let tohoto století a závěr 21. století by měl být opět chladný. To vše za předpokladu, že má pravdu cca 200 let pozorování a ne náboženství pana Gora.