29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
VLADIMÍR 2.1.2008 19:53

Re: Lepší...

....podporujícím čecháčkovství a kochajícím se v českém prohnilém rybníku.

tatina 2.1.2008 19:48

Něco pro ekoteroristy,

http://www.osel.cz/index.php?clanek=3164

VLADIMÍR 2.1.2008 19:45

Re: 2/3 obyvatel České republiky chtějí Václava Klause........

SOUHLASR^

Náhodný příchozí 2.1.2008 19:39

2/3 obyvatel České republiky chtějí Václava Klause........

Máte pravdu , nač volby?  Rudé právo také vždy hlásalo bezvýhradnou podporu obyvatelstva straně a vládě. Takže nač to ověřovat ve volbách????;-D

Náhodný příchozí 2.1.2008 19:36

Lepší...

.. chlapa s americkým pasem než dědka s ruským vyznamenáním.

VLADIMÍR 2.1.2008 19:27

Re: 2/3 obyvatel České republiky chtějí Václava Klause. Kandidatura Jana Švejnara mi připadá jako návštěva nechtěného podomního dealera (s prominutím)

Vy musíte být snad jeho švagr, protože nevím co za své působení pro tuto zemi dokázal, kromě Putina zatím všechny nasral :-D 

josef 2.1.2008 19:24

Re: Esmeralde,

Omyl pane Nový.Viděl jste Klauzův novoroční projev?A to nemluvím o jeho mobilizacích,výhrůžkách ,že pokud nebude u moci ODS začne znárodňování atd, atd.Jeho bohorovnost a nadutost .Stydím se ,že nás ve světě  reprezentuje člověk,který pro koryto udělá cokoliv.Neštítí se ničeho.

Emil XX 2.1.2008 19:19

Klaus dobře ví, že mu historie s tím klimatem dá za pravdu

Co tahle případ Německa, které v rámci "boje proti globálnímu oteplování" plánuje stavbu snad až 40 nových UHELNÝCH elektráren a v rámci těžby uhlí dál likviduje "překážející" obce? Totéž Rakousko, které plánuje ¨nové plynové elektrárny a problém emisí CO2 hodlá "řešit" nákupem povolenek?

Lze politiky těchto zemí vůbec brát vážně, když žvaní o "boji proti globálnímu oteplování?!"

Emil XX 2.1.2008 19:13

Pokud by zelení na to "oteplování " sami věřili, MUSELI

by podpořit jádro. Jelikož si namísto toho vymýšlejí nesmysly, jsem nucen dojít k závěru, že prvotní jsou pro ně ty nesmysly, které potřebují nějak zdůvodnit.

Emil XX 2.1.2008 19:07

Takže užívat třeba pro Hitlera tento termín je nepřípustné?

Dal byste přednost korektnímu "pan Hitler:" A co takhle termín "největší vrah od polidštění opice," který byl použit pro soudruha Stalina? Ten by se některým členům našeho parlamentu také nelíbil.

Já osobně ale považuji pro oba výše zmíněné termín "hovado" za eufemismus, ten používám pro lidi jako Sartre, Nezval, Garraudy...

Emil XX 2.1.2008 18:57

Člověče, to je starý för a u čtenáře Psa bych předpokládal,

že pochopí ironii.

Originál, který tady uváděl tuším pan Ebr zní takto: Máte tři kandidáty na šéfa státu: děvkař, ožrala a abstinent, vyznamenaný za války. Kterého vyberete?

Děvkař je Roosevelt, ožrala Churchill a ten třetí je Hitler...

josef 2.1.2008 18:52

Re: 2/3 obyvatel České republiky chtějí Václava Klause. Kandidatura Jana Švejnara mi připadá jako návštěva nechtěného podomního dealera (s prominutím)

 Já mám naopak zcela jiný názor.Náš současný pan prezident by klidně a bez uzardění přijal podporu Husáka a Jakeše.Již to předvedl při první volbě.Jenom nepřijít o moc a vliv.Je trapné,když před celým světem/jenom aby se o něm vědělo/plká o klimatu.Bojí se utkat se Švejnarem protože ten by mu před národem hravě dokázal,jak zpackal privatizaci a další a další věci.Jó,žádný strom neroste do nebe a to by si měl náš neomylný a domýšlivý pan prezident uvědomit.Více pokory by mu spíše prospělo,než uškodilo.

VLADIMÍR 2.1.2008 18:51

Re: Re: Re: paní Švejnarová je anděl

Že vy budete starý podpeřinový mládenec, když nepoznáte dámu :-D :-D

Emil XX 2.1.2008 18:26

Re: Re: A tak to dopadá vždy, když se Calamity Jane vydá z civilizovaného západu krotit opice na divokém východě!

A z následků politické činnosti toho druhého se budeme potýkat hodně dlouho, protože v čele obou velkých stran dnes bohužel nestojí V. Klaus a M. Zeman.

Starý J. 2.1.2008 18:15

Re: Re: paní Švejnarová je anděl

Jasně, ještě že jste zde srdnatě bojoval za Rocovu exmanželku, pokud se o ní a její vizáži někdo zmínil! A bylo to tam několikrát horší. Navíc Livie se chová jako skutečná dáma a nemává Klausovými trenýrkami!

Starý J. 2.1.2008 18:13

Re: Re: Re: Porovnávat "globální oteplování" a Holocaust je

Moje úvaha je zase takováto: Obouváte se do někoho, kdo hovoří o dlouhodobém pozorování a o vědecky doložených cyklech naší planety a nazýváte to "prognostikou, s kterou to není až tak slavné". A na čem asi staví svoje tvrzení a odhady ti, kterým jste se rozhodl uvěřit? Zda-li pak Vám dojde tento nesoulad?

VLADIMÍR 2.1.2008 18:09

Re: paní Švejnarová je anděl

Asi jste myslel LÍvii, ale to by si musela nechat udělat plastiku :-D :-D

VLADIMÍR 2.1.2008 18:06

Re: Re: Re: Esmeralde,

Jaký prezident  bude Švejnar lze těžko říct, ale Klaus dobrý být nemúže, protože doposud dobrý nebyl.

Starý J. 2.1.2008 17:59

Re: Doležal opět boduje

...TopShit který slíbil Klausovi hlasy svých paladinů a firmy  M+P s.r.o. , má naopak ženy dvě.....

Měl byste se alespoň minimálně seznámit s tím, jaké zásady jsou u rozvodů uplatňovány. Topolánek nemá dvě ženy, není jen rozvedený. Na rozdíl od Vašeho supervola Ratha nežije se dvěma ženami, ale jen jednou. Protože pí.Topolánková, jako mnoho jiných žen, dělá obstrukce, muí Topolánek rok počkat, aby byl rozveden bez ohledu na její odpor.

Jenže pro tupce vašeho rozhledu je to asi příliš složité a Roco pravil, že on se vys..al na svoji ženu kvalitně a Topolánek nikoli, budete to po něm jako nesvéprávný opakovat do omrzení! Topolánek jen nechtěl jednat se svou ženou tak, jako Roco a dávat jí nůž na krk.

Je vidět, že patříte k nejlepší paladinům Roca a slíbil mu věrnost až za hrob i když u toho budete vypadat jak trotl!

pamětník 2.1.2008 17:59

jiný kraj jiný mrav

Mrs. Švejnarová totiž neví a nemůže vědět jednu dost zásadní věc: u nás  občas v důležitých momentech dojde na ostří nože a je třeba se rozhodnout, zda komunismus ano nebo ne. Ti kteří to nezažili na vlastní kůži to nemůžou pochopit, čímž se to dá vysvětlit, ne však omluvit. Amerika je už dvě stě let pluralitní demokracií a prosperující zemí, kde komunisti ani nic podobného nevládli a přes všechnu levičáckou rétoriku nejrůznějších politiků a aktivistů nic takového nehrozí. U nás si ale na ně musíme dávat pozor, i když je to formálně nedemokratické.

zoch 2.1.2008 17:56

Re: zochu,

Ivane,tomu nerozumím. Měl jsem za to,že poznáte kvalitu.

Jindra 2.1.2008 17:47

paní Švejnarová je anděl

Nikdy se z manželem nepohádala a žijí v pohádkové idilce, tak, že jim může jak Amerika tak Čechy závidět. Pokud nemá ani maminku (tedy tchýni) navrhnul bych švejnarovou Benediktovi k svatořečení.......

lary 2.1.2008 17:41

Re: 2/3 obyvatel České republiky chtějí Václava Klause. Kandidatura Jana Švejnara mi připadá jako návštěva nechtěného podomního dealera (s prominutím)

Velmi pregnantně vyjádřeno. Naprostý souhlas.

Ivan Nový 2.1.2008 17:40

zochu,

smysl ale má uveřejňovat i jiné názory, než ty těch přesvědčených hlupáků, aby si bylo nutno vybrat mezi názory a nestačilo je jen kopírovat.

Arab. 2.1.2008 17:38

Re: Re: Kázání o morálce .

Racek je ....už jsem mu kolikrát říkal,odleť.

Arab. 2.1.2008 17:35

Re: 2/3 obyvatel České republiky chtějí Václava Klause. Kandidatura Jana Švejnara mi připadá jako návštěva nechtěného podomního dealera (s prominutím)

Perfektní.R^

zoch 2.1.2008 17:35

to jerry etc

Ano,jsem dva roky lidovec,ale to neznamená,že mne to naplňuje uspokojením. Spíše opak je pravdou. Předesílám ale,že můj vztah ke kauze "ČUNEK" hodlám prezentovat jen na uzavřených lidoveckých stránkách a v lepším případě na jejich stránkách otevřených.

Ale pokud bych měl s Vámi Ivane,nebo s jinými diskusi otevřenými kolegy něco jen okrajově probírat,uvítal bych Váš email. A to jen proto,že se nechci zaobírat tím,že budu raflektovat štěkání. Nemusím mít pravdu a ani si na ní nečiním z hlediska názoru nějaké právo,ale nerad čelím předem přesvědčeným hlupákům. 

Ivan Nový 2.1.2008 16:59

Re: 2/3 obyvatel České republiky chtějí Václava Klause. Kandidatura Jana Švejnara mi připadá jako návštěva nechtěného podomního dealera (s prominutím)

R^R^R^

Stanley 2.1.2008 16:57

Re: 2/3 obyvatel České republiky chtějí Václava Klause. Kandidatura Jana Švejnara mi připadá jako návštěva nechtěného podomního dealera (s prominutím)

Zde netřeba mých dalších slov !!!R^R^R^R^>-

lary 2.1.2008 16:56

Re: hROZNÉ JE NA TOM, ŹE

Třeby by tady taky chtěla chodit k zubaři a nemá legitku VZP