29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
derik 2.1.2008 14:38

Re: Re: Globální oteplování

A ne jen to. Uz prosazuji nejruznejsi restrikce a poplatky. A snazi se umlcovat ty kterym se to nelibi.

jensina1 2.1.2008 14:34

Re: Re: Esmeralde,

Když je tak výborný proč nekandiduje v Americe, takových cizích spasitelů už tady lo.  Jeden z nich byl také výborný a také toho hodně věděl, jmenoval se Fischer .. byl čecho němec a jedno volební období se ohřál v senátě. Všichni byli z něj na hnědo.....Také, jsme vyhnali Komenského a pověsili vyjímečnou ženu PhDr. Miladu Horákovou. . Běda u nás prorokům!!  

Esmerald 2.1.2008 14:32

Re: Re: Re: Není mi jasné

A jakým všestranným odborníkem by takový Lakatoš byl.  Na práva menšin, ekonomii menšinových skupin, kriminologii, bytovou architekturu a stavitelství, bankovnictví, umění tance a hudby. Téměř dokonale všestranný následovník současného panovníka. ( No, v "dačom" by asi zaostával, ale čert to vem, nejsme troškaři, jeho stará by ale mluvila Romsky a to Livie prý již zapomněla. Ale to již zase jsou jen samé pomluvy, běžte s tím do háje ). 

derik 2.1.2008 14:30

Re: Proč socky nenavrhnou Zemana?

Problem je ze ten kandidat by byl Paroubkuv kandidat. Ne kazdy ma Paroubka tak rad aby mu podporou jeho kandidata upevnil pozici a ucinil ho  v podstate dlouhodobym velkym vudcem levice. Dalsi prohra by naopak oslabila jeho stranickou pozici napriklad i pri urcovani kdo bude na volitelnem miste v pristich volbach. Prezidentske volby nejsou jen o volbe prezidenta.

Esmerald 2.1.2008 14:18

Re: Re: Re: Někdo by měl paní Terrell-Svejnar seriosně varovat.

Uměla Marta Gottwaldová opravdu česky ? A jaká to byla dáma. Že ?

Ivan Nový 2.1.2008 14:16

Esmeralde,

ano, i když projevy toho jsem zde už uváděl, stane-li se prezidentem, pak můj názor je, že v té funkci nevydrží ani dva roky, právě z těchto důvodů.

Esmerald 2.1.2008 14:15

Re: Esmeralde,

Právě jste se sám při tasení zbraně střelil sám do vlastního chodidla. Jen budu v budoucnu  velmi ostražitý, až nerudný, když nějakého Čecha uslyším vychloubat se Masarykem, Komenským, Karlem IV či českými hudebníky, dirigenty, režiséry, umělci, vědci  a jinými cizáky. To již tady taky bylo. Budu velmi, ale opravdu velmi neslušný !!

jerry 2.1.2008 14:11

Re: Vážení a milí !

Že Vy jste ten lidovec, co věří v Čunkovu nevinu? A s takovýmhle humoristou mám diskutovat seriózně?;-D

Karin 2.1.2008 14:09

Re: Re: Někdo by měl paní Terrell-Svejnar seriosně varovat.

Copak já, Esmerald, copak já. - Ale co ti atentátníci? Já si myslím, že on by to tady žádný protektor neměl dost bezpečný.  - Jen tak na okraj, trochu od věci: Uměly Heidrichová a Franková česky? Víte, že už si to ani nepamatuju (možná by se ale ještě pan Havel rozspomenul). Co? 

 

jensina1 2.1.2008 14:04

Re: Re: Paní švejnarova se neorientuje v českých podmínkách

Pro JK. Jak jste přišel na to, že jsem správna česká žena?  Znovu opakuji! Pokud se paní Švejnarova neorientuje v českých podmínkách, ať začíná u češtiny a Retigové a na tom trvám Ono by  neubylo na doktorátu ani Panu Švejnarov, kdyby si Retigovou přečetl, alespoň by si rozšířil znalosti o zemi, kde chce být prezidentem. Retigová patří mezi významné, emancipované ženy z doby obrozenecké, učí se o ní ve škole. Byla to emancipovaná dáma, to že uměla vařit ji neubralo na cti ani významu. Pán Bůh je dobrý hospodář, ví komu má dát svoji duši,nevím co je to pambů, možná, že máte duši od něho.

Esmerald 2.1.2008 14:04

Re: Esmeralde,

Pokud je to nesdělitelné, nesdělujte to. Pak je to taky ale nediskutovatelné.

Esmerald 2.1.2008 14:01

Re: Porovnávat "globální oteplování" a Holocaust je

Necítím se být kvalifikován diskutovat s individuem, které užívá oslovení "hovada".

S takovými potupně končím.

Tonevadí 2.1.2008 13:58

Historiku, radím ti přátelsky, radši to nezkoušej

takto přímo oslovit nějakou dámu. Mohlo by se ti taky něco stát...   

Esmerald 2.1.2008 13:57

Re: Někdo by měl paní Terrell-Svejnar seriosně varovat.

Tak tohle pokládám za vrchol hlouposti. Jestlipak byste, Karin, měla takové starosti s "první dámou" s ruským rodokmenem ? 

Emil XX 2.1.2008 13:47

Jen bych připomněl, že mezi americkými presidenty byli

přinejmenším dva známí děvkaři, totiž FDR a JFK.

Naproti tomu "Vůdce" Adolf Hitler rázně ukončil poměr svého ministra propagandy Goebbelse s Lídou Bárovou, kterou nechal deportovat z Německa.

Karin 2.1.2008 13:41

Někdo by měl paní Terrell-Svejnar seriosně varovat.

Pro určitou skupinu občanů ČR bude pan Svejnar pouze USprotektorem. Je proto teoreticky možné, že může být vystaven stejnému ataku jako svého času protektor říšský. I svět dnešní a zítřejší může být prostorem atentátníků - "kubišů,gabčíků"... . Z druhé strany může rovněž přijít "napomenutí" ze strany americké (pokud to tam pan Svejnar nemá důkladně předjednané a povolené). Je možné, že ta paní (prý kubánská američanka) to prostě netuší. Že o uvedených aspektech nemá prostě ponětí.

Emil XX 2.1.2008 13:33

Porovnávat "globální oteplování" a Holocaust je

neskutečná drzost.

Navíc V. Klaus odmítá především snůšku až zlöčinných nesmyslů, které rudozelená ale i některá pravicová hovada prosazují v rámci "boje proti globálnímu oteplování." Výroba biopaliv na úkor produkce potravin může nakonec více životů, než Holocaust. Jedná se ovšem o obyvatele chudých zemí, na kterých rudozeleným salónním levičákům patrně ve skutečnosti nezáleží.

Ivan Nový 2.1.2008 13:28

Esmeralde,

když to necítíte a necítí to ani on sám, tak je to nesdělitelné.

Ivan Nový 2.1.2008 13:25

Esmeralde,

no u nás jako takový Honza působila choť pana prezidentského kandidáta, jen to bylo naruby. U pana Švejnara je to podobné, prostě něco nelze jen tak přeskočit, u latiny čas věnovaný učení, a u prezidenta čas žitý zde.

Esmerald 2.1.2008 13:25

Re: Esmeralde,

Podejte, prosím pomocnou ruku a popište mi skutečnou událost, kde se choval jako slon v porcelánu. Jen tuším, kam míříte, ale že jste na omylu mohu napsat až potom, co mi tato fakta sdělíte.

Esmerald 2.1.2008 13:21

Re: zochu,

S tímto souhlasím R^

Ivan Nový 2.1.2008 13:21

Esmeralde,

podle toho, jak se chová, jako slon v porcelánu, tak jistě toho zná mnoho, ale to podstatné pro výkon této funkce u nás mu uniká. Možná by mohl kandidovat v USA, ale u nás jen omylem.

Esmerald 2.1.2008 13:19

Re: Esmeralde,

Kolik věcí prof. Švejnar ještě nezná, to nevím a nemůžete to argumentativně tvrdit ani Vy, stejně jako oba netušíme, co prof. Švejnar již zná. Z dokumentace o jeho působení lze ovšem s velkou dávkou jistoty říci, že toho ví hodně, hodně více, než bylo kdy potřeba k reprezentaci tohoto státu a to i po stránce osobní, intelektuální a morální.

Nemám pochyb o tom, že by byl velmi dobrým prezidente. 

Ivan Nový 2.1.2008 13:19

zochu,

povzneste se nad to, a přispějte.

zoch 2.1.2008 13:17

Vážení a milí !

Příspěvky jako celek již vykazují ve své většině známky pokleslé zábavy.  Asi nejsem první,kdo se o tom zmiňuje,ale jste schopni si to vůbec přiznat ?  Píšete sem jen Vy,kteří se chtějí vyštěkat,nebo se sem ještě někdy podívá i někdo,kdo stojí o konstruktivní výměnu názorů za podmínky respektování názoru protistrany ? Obávám se,že takoví zde již vyhynuli.

Ivan Nový 2.1.2008 13:09

haha,

co je pan Švejnar sám a co jsou PR agentury v něm? K čemu takový syntetický prezident  impregnovaný PR agenturami?

Esmerald 2.1.2008 13:08

Re: Esmeralde,

V USA naopak každý moudrý řeší především to, co se mu nepovedlo, nelže si sám sobě, " ...poučí se z toho a jede dál...". Pokud se ovšem NEPOUČÍ, padá. Ale je něco nepředstavitelně hrozného, když se Honza vrátí ze světa a vážně tvrdí, že mluví latinsky.

zoch 2.1.2008 13:04

Re: Re: Přirozený vývoj

Vy ještě žijete,Kocoure ?

Rozhodně na straně jedné nemohu říci,že nepodlehnu výjmečně někdy nějaké mediální kampani ať přímo nebo nepřímo. To se nám snad může stát každému neboť nejsme ve všech oblastech stejně informovaní. Rozhodně ale nepřijímám žádné havlovské vidění světa. Neměl jsem to nikdy zapotřebí a nemám to ani dnes.  Prostě a jasně jsem byl vychováván v rodině někdejší vychovatelky našeho současného ministra zahraničí.  Proto jsou mi snad některé normy jasnější než těm,kdož podobné podmínky neměli.  Věřte mi,milý Kocoure,že tyto normy existují jako existují z těchto měřítek jisté jidnotlivé úlety.  Nakonec jste si sám mohl  všimnout jisté noblesy v chování šéfa MZV oproti např. panu Kavanovi.Nic ve zlém a mějte se fajn .

Ivan Nový 2.1.2008 13:04

Esmeralde,

u mě ne. Já jsem pro radar, nikoliv však pro Švejnara. A s těmi komunisty, Klaus tu míru zná, komunisté to o něm vědí a respektují to, Švejnar ji nezná, a proto ji překročil. Kolik je ještě takových věcí, které Švejnar nezná a ani je znát nemůže a musí se spoléhat na úsudek PR agentur? Většina.

haha 2.1.2008 13:00

Re: Tentokrát je B.Doležal objektivní

od Doležala to není překonání žádné nelásky, je to pouhý pud sebezáchovy.

Kdyby přišel nový prezident, nezatížený komunistickou minulostí a věčným bojem s komunismem ještě 17 let po jeho pádu, rozčeřilo by to vody stojatého rybníka. I drobné vlnky by se mohly dostat až k Doležalovi. Lenivý novinářský kapr se bojí konkurence mladých, minulostí nezatížených, novinářských štik.