26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Skončí to diktaturou

S bývalým tajemníkem prezidenta Václava Klause a spolupracovníkem IVK Ladislavem Jaklem nejen o Evropské unii.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Mrázek 13.7.2016 6:32

Vy z té americké nemůžete vylézt...

Už jste investoval příliš mnoho a nechcete ztrati tvář a sponzora.....nicméně bolení břicha bývá zakončeno defekací a vyloučením všeho nepotřebného a hnijícího, v řiti se nalézajícího .....

J. Mrázek 13.7.2016 6:27

Halík má pravdu...

Naprosto nekompetentní a neinformovaný národ kdysi rozhodl o vstupu do EU a pak ještě šibenicí hrozil Klausovi, když odmítal podepsat Lisabonskou smlouvu .... :-/

P. Maleček 13.7.2016 6:24

A zas olizuje ruskou řiť

Tak jsem se, vzhledem k tématu, těšil, že konečně jednou budu s Jaklem souhlasit, ale jeho maskování globálních agresivně expanzních zájmů Ruska jejich srovnáváním se zájmy Brazilie či Indonezie, mě zvedlo ze židle.

Komentovat to netřeba. Je čím dál zřetelnější, že Institut Václava Klause, jehož je Jakl hlásnou troubou, je skutečně expoziturou ruských tajných služeb jejíchž jedním z hlavním cílů je nejednotná a rozhádaná Evropa (byť na tom aktuálně víc než novodobá KGB makají EU socialisté a mocí zpité bruselské papalášstvo - v tom má Jakl pravdu).

U Klause nic překvapivého. Jen jede dál v kolejích slavného Prognostického ústavu, založeného v té době KGBáckým šéfem Andropovem -http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Prognostick%C3%BD_%C3%BAstav,, s cílem zajistit pokračující vliv Ruska a komoušů v případě zhroucení ruské říše zvané Varšavská smlouva.