15.5.2024 | Svátek má Žofie


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Chovají se k nám jako k ovcím

Ano, těžké, protože debata v médiích (kromě Parlamentních listů a několika málo dalších médií) byla a je převážně jednostranná. Slovo dostávají pouze odborníci, kteří jsou poplatní politickým a možná i ekonomickým zadáním vlády.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Kohout 16.8.2021 7:45

Dobrej ideolog.

J. Vorlický 16.8.2021 7:42

Přirovnání líbivé , ale falešné.

Auta jsou náš výtvor, principy přírody nikoliv. Kontrola nad auty je tedy naše povinnost, přírodu musíme jen pochopit. No a to spousta lidí nedokáže. Ne na každém z nás se příroda podepsala spravedlivě.

J. Nevrkla 16.8.2021 7:33

R^

Až na to, že bychom se prý měli snažit naočkovat lidí 65+. Jsem už v té kategorii, ale o žádnou takovou snahu nestojim. Je to moje rozhodnutí, jestli ano nebo ne.

A. Forman 16.8.2021 6:45

Děkuji tomuto lékaři za jeho slova. Jeho slova jsou rozžhaveným železem do zadků svědků kovidových.... to bude řevu.

R. Langer 16.8.2021 5:49

Já zase doufám, že budu potkávat POUZE takové lékaře, a ne jenom Svědky kovidovi a jimi placené poskoky. :-P

J. Urban 16.8.2021 4:35

Jj. Dobry rozhovor.

K. Machala 16.8.2021 1:31

Tyto věci píšete v době, kdy covid řádí nejvíc v nejproočkovanějších zemích Evropy. I mimo Evropu je na tom výrazně hůř proočkovaný Izrael než neproočkovaný sousední Libanon. Proočkovanější Kanada hůř než USA. Proočkovanější Chile hůř než Argentina atd. Proočkované Spojené arabské emiráty hůř než Omán atd. Proočkovanější regiony v ČR... Jen mít nezaujatý postoj, musel byste to vidět. A co zachránilo Indii před indickou mutací - ne náhodou ivermectin? Protože vakcína to nebyla. Navíc to není ani vakcína, je experimentální, nouzově povolená a výrobce neručí. Kde se v totalvaxerech bere ta drzost tlačit tohle násilím, to mi hlava nebere. Navíc je kolektivní imunita chimérou a tato pokusné terapie tlačí virus úspěšně k mutacím ji obcházejícím. Za takto mizernou ochranu tlačit do experimentu děti je čistý lobbistický hnus, ne-li Gatesova depopulace, které jsem nevěřil, dokud jsem ho to s vakcínami neslyšel nahlas spojovat. Je čas se probudit, prosím..

K. Machala 16.8.2021 1:15

Lékař, jaký má ideálně být každý. Politik bránící svobodu, na kterého by bylo možné být dokonce i hrdý. Takový patří do sněmovny.

P. Vychodil 16.8.2021 0:42

R^R^R^dobrý, zítra, tedy dnes večer si spočítám, kolik covid- fašistů, kolaborantů a spol autora poplive...

a jeje už je tady proslulý Šejna, pravděpodobně potomek to proslulého komunistického emigranta na západ, generála Jana Šejny

M. Šejna 16.8.2021 0:33

Doufam, že nikdy nebudu pacientem tohoto pseudolékaře.

Pokud jde o jeho pindy o dobrovolnosti očkování a omezování svobody pro neočkované, tak řidičák je také věc dobrovolná, ale bez řidičáku za volant nesmíte.

Autor se může dobrovolně i ožrat, ale pak nesmí do ordinace k pacientům. I když on asi může, protože tím náplní své právo dělat si, co chce. ;-D