2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
František I. 25.3.2008 21:38

Re: Jen houšť, obviňovat a žádná fakta

Safra, že bychom žili každý v nějakém jiném státě? Aha, proto je ta veřejnoprávní tak vstřícná k anťákům. Asi aby se lišila, že? Add náklady. Jen blb si nedovede spočítat, kolikže ty rusákomilné fangličky stojí. Mimochodem, sousedův synek přišel s novinkou, že přátelé bývalého rudého bratra nabízejí demonstrantům proti radaru cca 150 Kč za hod. To není špatný šolíšek. Tak se má dělat propaganda. Ti hloupí amici nejspíše k nám peníze ještě neposlali.

Roman 25.3.2008 21:33

Re: Re: Re: Re: skvělý článek

ty musiš byt pěknej debil,kdo ti to přečet a napsal(pochybuji že se umiš vysmrkat natož čist)

František I. 25.3.2008 21:30

Re: Zajímavý nápad

Miloušku,vláda zakazuje sockomouškům krást a žrát na dluh. Dodnes nemá žádný korupční průšvih. Věřím, že je vám to líto. Asi jste si dost neurval za Paroubka či Grosse. Já sice nejsem s vládou také stropro spokojený, ale uznávám, je to proti Paroubkovým zlodějským zmetíkům u moci přímo lázeňský pobyt.

František I. 25.3.2008 21:23

Re: Re: Re: Re: skvělý článek

Já jsem Pozoráčku nic nerozhodoval ani nerozhodnul. Já jenom naznačuji. Já jsem sockomoušům a jejich arabsko-ruskému apendixu antirakeťákům vděčný za jejich vůdčí představitele. Nebýt např. Paroubka, dodnes by nám jmenované odpornosti vládly. Klvaňa je drobná epizodka, která situaci ani nezlepšil a ani nezhoršila. Těch 15 mil. je oproti rusáckým příspěvkům pro antirakeťáky drobným kapesným.

Midori 25.3.2008 21:21

Nemyslím si, že by odpor proti radaru byl někým financován

Za to je jisté, že kampaň na podporu radaru financována byla. Pan Klvańa má z ostudy kabát. Lidé se zkrátka zblbnout nedali.

BERAN 25.3.2008 21:18

Politicky korektní to rozhodně je

Už ve třicátých letech volali političtí korektníci o vyváženosti:

"Třicet minut pro argumenty pana Hitlera a třicet minut pro argumenty jeho oponentů"

baltahsar 25.3.2008 20:54

Re: Všimli jste si ale, co tam na těch obrázcích chybí?

Se zeptejte Wágnera, proč vám žádnou nevyfotil. Bylo jich tam dost, ale von si asi mladej radši onanoval s těma palestinskýma a hledal hákenkrajce.

Cato 25.3.2008 20:48

Jen houšť, obviňovat a žádná fakta

Peníze na ovlivňování lidí PRO RADAR:15 mil. dala naše vláda a zřídila Klvaňův úřad za státní peníze. Americký kongres uvolnil prostředky " na ovlivnění veř.mínění v ČR a Polsku", Česká masmédia jsou pod vlivem svých majitelů z USA (např.NOVA) a hlásají názory svých chlebodárců.To jsou veřejné a dostupné informace. Ostatní jsou pouze prázdné spekulace a nepodložená obvinění,jako že např.Izrael spolufinancuje kampaně ANO základnám, nebo že NE ZÁKLADNÁM financují Rusové.

Nemíchejme fakta a spekulace, protože zatím jsou opravdu prokázané pouze peníze z našeho státního rozpočtu na kampaň na oblbnutí lidí pro radar.

Aby to bylo vyvážené, měl by za stejné peníze být zřízen i druhý úřad, tentokrát PROTI RADARU a prostředky oběma úřadům by měly být přidělovány podle procenta preferencí českých občanů.

Pavel 25.3.2008 20:46

Re: Re: Re: Re: skvělý článek

Konference o míru? To tam muselo být válečných štváčů.... Když se něco jmenuje "mírové" tak to ve mě vždycky nějak budí dojem nějaké podlosti...

Pavel 25.3.2008 20:44

Re: radar

No jasně, že byla chart podporovaná západem, ale to mi jako člověku, který má západ a USA rád vůbec nevadí. Ale proti té východní chamradi je potřeba bojovat všemi prostředky. Já mám nějak raději McDonalda než vodku :-)

Milda 25.3.2008 20:29

Zajímavý nápad

Tak tohle mi  v souvislosti s neraketami nenapadlo. Ale,... Tahle vláda se chová vůči obyvatelům ČR tak hovadsky, že spousta lidí už z odporu proti ní musí být proti radaru.

zrusksc 25.3.2008 20:28

Výborný článek

který rozzuřil místní "islamo-bolševické" hnízdo.Teroristé holt platí Májíčka,Tamáše a hloupého Neorala, tak to přiznejte chátro levičácká;-D;-D

strejda 25.3.2008 20:12

Re: Re: Re: Re: Rudé Právo z tvrdých padesátých let

To jste musel slýchávat hodně často. Gratuluji!!!

občan 25.3.2008 20:08

Ty Vágnere

Obhajuj politiku USA,oni vyzbrojí nyní kosovké albánce aty ti pak ustřelí kebuli a vyvraždí rodinu,ale to už ti bude houbi platný a my budeme mít od tebe klid.

pozornej 25.3.2008 19:45

Re: Re: Re: tak stupidně mohli psát jen kovaní bolševici s krhavýma očima plnýma zášti

jiříčku, každej fanatik je nebezpečnej.ať mává srpem a kladivem,hákenkrajcem nebo má na hlavě vomotanej ručník.i nebezpeční sou i ti kdo neskáče,není čech.a ptačí chřipka tyky není nebezpečí prosta.

pozornej 25.3.2008 19:40

Re: Re: Re: skvělý článek

prostě to františek rozhodnul, tak to akceptuj.neklaď nevhodné otázky.to by se taky mohlo řešit jinde a jinak,demogracije vocaď až pocaď.ty loulo.bejt takovejch jako ty víc, tak je těch patnáct melounů pro klvaňu úplně zbytečně vyhozenejch z vokna. ty musíš věřit svojí vládě a ne se pořád ptát.kvůli tobě je někdy lidem líto že už není trest smrti.to by takovejch jako ty rychle ubejvalo.

Tomáš Fuk 25.3.2008 19:14

Re: Re: Re: tak stupidně mohli psát jen kovaní bolševici s krhavýma očima plnýma zášti

Je to všechno zcela stejná pakáž... ;-P

Tomáš Fuk 25.3.2008 19:13

Re: Re: Re: trefil jste hřebíček na hlavičku

Ano, i ten radar je zbraň. Umožňuje provést první úder a minimalizovat odvetu ;-P

jiri 25.3.2008 19:12

Re: Re: tak stupidně mohli psát jen kovaní bolševici s krhavýma očima plnýma zášti

Inu, je urcity rozdil mezi fanatickym "modrym ptakem", fanatickym spartanem a fanatikem rudeho ci cerneho politickeho presvedceni. Ti prvni dva ve velke vetsine nejsou nebezpecni...

Tomáš Fuk 25.3.2008 19:10

Re: Re: Rudé Právo z tvrdých padesátých let

My níže podepsaní pracovníci kolchozu Lajda žádáme přísné potrestání vlastizrádců a zaprodanců Wall Streetu! HURÁÁÁÁ ;-D;-D;-D

Tomáš Fuk 25.3.2008 19:07

Re: Re: Wagnere

No zrovna od vaší tupé osoby to sedí! ;-D

Tomáš Fuk 25.3.2008 19:06

Re: ideove stoji plne v jednotne linii s mohamedany a komousskou pakazi

Tady se ti redaktoři Rudého práva snad slézají? 8-o  Pod jakou značkou jste psal(a)? ;-D

jan 25.3.2008 19:03

radar

a jsme zase u toho diverzanti a chartiste byli financovani zapadem proti radariste vychodem jenom probuh aby to nebylo nahodou z nasi vlastni hlavy to by bylo neprijemne zjisteni

Kobylka Lajda 25.3.2008 19:02

Re: Wagnere

To je úroveň diskuse, ta vypovídá mnohé ne o autorovi, ale o belbosti čtenáře zdrojů. Amen.Rv(Y)

Starý J. 25.3.2008 19:01

Re: Re: je to ritolezec

Kačka Konečná? To by tak úrovní příspěvků odpovídalo!

Starý J. 25.3.2008 19:00

Re: Re: Re: Rudé Právo z tvrdých padesátých let

....Co vy pamatujete z padesátých let? Nic. Nebyl jste ani ve výhledových plánech....

Vy znáte pana Františka, že Vy víte, že on nic neví o padesátých létech, že to víte jenom Vy? Kdybyste skutečně něco věděl o padesátých letech a ty se Vás týkala ne jako toho, co budoval lepší zítřky, ale týkala se Vás jako "nepřítele pracujícího lidu", pak byste nemohl nikdy hovadinu, kterou jste napsal, napsat. Zdá se, že to jste Vy, kdo neví nic o tom, jak a co se psalo v padesátých letech.

Ono se ani nemusí nic psát. Pan Wágner se ani nemusel namáhat a stačí se podívat na vlajky, vlající nad hlavami těch, co znovu mají na mysli jen a jen naše dobro, dokonce za nás bojují, aby se nám znovu toho dobra dostalo. Stačí se na ně podívat, stačí si uvědomit, jaký spolek se na tom Hradčanském náměstí sešel, aby ten, kdo o těch "padesátých letech" něco ví, věděl, která uhodila!

Kobylka Lajda 25.3.2008 19:00

Re: Rudé Právo z tvrdých padesátých let

STREJDO, prosím o vysvětlení, ale konkretní, V ČEM je článek "jako z oka" podobný Rudému Právu? A v čem je stupidita? V přesném vypočítávání organizací, které zde působí proti demokracii? V pádných informacích? Popisujete pouze své osobní dojmy, argument žádný, prázdný blábol - právě takto pracovalo kdysi Rudé Právo.

Já naopak volám, DÍKY, PANE AUTORE!!!R^R^R^

čtenář zdrojů 25.3.2008 18:58

Wagnere

Wagnere, když už jste takový úhyl, že potřebujete, aby Vám "antirakeťáci" ze spolku Ne základnám zveřejnili svoje pozadí, pak vy nám zas coby "rakeťák" ukažte své popředí, abychom už konečně jednou proždy poznali, co jste za ču......

Pane Bože, zařiď už, aby tady ta americká základna, byla. Mě je její přítomnost zcela ukradená, ale Wagnerům a jim podobným se díky její přítomnosti konečně to jejich popředí zas ztopoří. Takže už alespoň ze zdravotních důvodů by tu měla být ta základna co nejdříve.;-P

zk 25.3.2008 18:53

Re: Re: trefil jste hřebíček na hlavičku

Je naším národním zájmem neeskalovat zbrojní závody? On je radar zbraň? Raději počkáme, až to za nás někdo všechno vyřeší a my se pak přidáme na stranu toho silnějšího, že? Po Mnichovu byl naším národním zájmem držet hubu a krok a počkat, jak se situace vyvine. Těch pár tisícovek "bloudů", kteří šli bojovat, bylo po válce "po zásluze" potrestáno, zatímco ostatní čekali v národním i osobním zájmu, že bukowski. Ale vy nebudete Polák, ten by takovou "kravinu" nenapsal.Rv

zk 25.3.2008 18:49

Re: Re: je to ritolezec

Kačko, umíte taky něco jiného než zvedat paleček?:-D:-D