29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
čtenář 5.4.2008 11:27

Rolničky, rolničky, kdopak vám dal hlas,

Zaorálek maličký, když hlavinkou třás.   ;-D

richard 5.4.2008 11:26

Usnesení NATO nezavazuje, soudruhu Zaorálku,

ale zájem na obraně České republiky před balistickými raketami zase zavazuje postavit si tu ten US radar, zda bude navádět US antirakety ze základny v Polsku, anebo zabezepečí  Aegis na US křižnících je jedno.

A mimo toho radaru by tady měla být co nejdříve ještě pořádná US základna, aby si lidé jako vy uvědomili, že rok 1948, ani rok 1968 se opakovat nebude, že to máte marné, že vaše trapné poklonkování teroristům ze syrské BAAS ani Putinovi, který vás elegantně vyšplouchnul a dokonale zesměšnil vaše proruské anální horolezectví bylo a bude k ničemu.

Karel 5.4.2008 11:22

Nenávist a hloupost.

To co předvádí p. Zaorálek, je skutečně neuvěřitelné. Ještě před měsícem tvrdil, že je pro protiraketovou obranu, ale jen pokud bude vybudovaná a zaplacená v rámci EU, jak na tom EU pracuje a že za pár 100miliard eur a pár let ji budeme mít. To jsem si myslel, že takto mluví proto, že je placený evropskou zbrojní lobby. Z jeho dnešního článku je přímo cítit jaké trvalé stopy na něm zanechalo studium marx-leninské filosofie. Se svým antiamerikanismem se může hrdě přiřadit k arabským soudruhům, komunistům a pacifistům - užitečným idiotům. Co takových blbů - idealistů zde bylo před 70lety a kam to vedlo. Smutné je, že p. Zaorálek toto všechno ví, ale v boji o koryta, jsou lidé jeho ražení schopni udělat cokoli a na vlně bezbřehého pacifismu a antiamarikanismu získávat body.

niky 5.4.2008 15:11

Re: Nenávist a hloupost.

Děkuji pane Karle,naprostý souhlas.

Smarty 5.4.2008 11:10

Hmm

Rudí, oranžový i zelení komunisti, táhněte do (Y) Socdemáci ten radar sami rozjednali, pak prej by ho podpořili, pokud bude začleněn v NATO a když se tak stalo, tak si zase vymýšlejí další ptákoviny. Nedělám si iluze, že ODS jsou hoši jak z rychlých šípů, ale to co tady předvádí KSČSSD, ekoteroristi a černoprd*lníci je fakt hrůza. (PS: cenzura mi ty černoprd*lníky nechtěla povolit ;-D )

Magor Milda , Mgr. etc. 5.4.2008 11:06

Pane Zvorálek, mluvte pouze v jednotném čísle. Zástupci národa jsou ve vládě.

Malý Aston 5.4.2008 11:10

Re: Pane Zvorálek, mluvte pouze v jednotném čísle. Zástupci národa jsou ve vládě.

Souhlasím,jak někdo začne mluvit za všechny,je to průser.I těch 70% kteří nesouhlasí si vymyslel Paroubek a každý debil to opakuje.U mne nikdo s takovým dotazem nebyl.:-D

Jan 5.4.2008 10:59

Výplody pana Zaorálka působí jak červená barva na býka.

Pane Zaorálku, vaše články člověk už nemusí ani číst a ví co chcete čtenáři sdělit. Je to na jedno brdo, vždy negativní postoj ke všemu, co není z dílny ČSSD a nebo socialistické. Je vidět, že se vám marx-leninismus zažral hluboko. Je to vaše postižení a pokud se nebudete stále vnucovat se svými názory jiným, lidé vám dají pokoj a snad jen v duchu si pomyslí,,chudák Zaorálek".

M. Zima 5.4.2008 10:44

Pánové Nový a spol., na rozloučenou

dva heslovité podněty k přemýšlení, zkuste to přeci:

1) SEATO !   -   CENTO !    -    NATO  ? 

2) Jak deleko je z Jalty do Soči? (měřeno přes kalnou až Černou vodu)

Napadá Vás něco, nebo máte ten jasný Neffův pohled na věc?

jirka.s. 5.4.2008 10:55

Re: Pánové Nový a spol., na rozloučenou

Nu, vot, kchaltna : http://www.davno.ru/soviet-posters/propaganda/ ,  http://www.davno.ru/soviet-posters/kukryniksy/poster-03.html

PetrK 5.4.2008 12:53

Re: Parafrázuji:

Mráz (= Zima) přichází z Moskvy.

kefalín 5.4.2008 10:41

Probůh,

už je tady ten marxista zas.

Roines 5.4.2008 10:37

Pane Zaorálku

Na vaše bláboly nemá cenu reagovat. O jedno vás však prosím. Nedělejte nám, ostravákům ostudu.

Eva D. 5.4.2008 17:56

Re: Pane Zaorálku

Díky! Vždycky jsem věřila, že tam u Vás nejsou jen zaorálci. VV

Malý Aston 5.4.2008 10:25

Smlouva bude neboť proti je Paroubek věčný vítěz!

Co podporuje Paroubek to není a proti čemu bojuje to vždy projde.Já mám dojem že on a Rath jsou tajní členové ODS ,jako byl tajný komunista generál Svoboda nebo ten lidovec Plojhar nebo socan Jičínský.Včerejší prohlášení Haška,že smlouva musí být předložena do poslanecké sněmovny současně s požádáním vlády o důvěru to zase jasně a prokazatelně dokládají. Jaký jiný  pokyn mohl být vyslán poslancům tříkolaice? Pokud nechcete přijít o korýtka ve vládě,na ministerstvech a dalších postech musíte se semknout a všichni hlasovat pro včetně těch poslanců které jsme Vám přepustili.Takže Paroubek je jen " NAOKO" proti ale všechno dělá pro a nechce být prostě jen " ŠKAREDÝ". Díky odporu Paroubka bude s jeho podporou Smlouva schválena. Hraje to kluk ušatý dobře.:-D

Ivan Nový 5.4.2008 10:24

Ha, ha, ha, .....

Radar se dá dobře použít ke zničení tria Paroubek, Rath, Zaorálek :-)))))) Bude se přece hlasovat v parlamentu :-)))))) Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá :-))))))

Ivan Nový 5.4.2008 10:25

Ha, ha, ha, .....

A na zapomněl jsem ještě na pana Haška, aby seznam byl komplet :-))))))))))))

niky 5.4.2008 18:15

Re: Ha, ha, ha, .....

Nejhorší je členská základna Sociální demokracie,takový ubožáci a zbabělci.

Šnek 5.4.2008 10:21

Co Zaorálek nemůže pochopit.

Jaký má být smysl a další zaměření NATO?

Bránit nás proti tomu co dříve. Bránit nás dnes proti Rusku, tak jako dřív proti Sovětskému svazu.

M. Zima 5.4.2008 10:08

Pane Zaorálek,

některé Vaše argumenty jsou na českého politika překvapivě racionální, i když byste si to mohl ulehčit a jednoduše ocitovat západoevropská ohodnocení bukurešťského "fiaska" jako "selhání" a "NATO v krizi smylu existence", .... Jedině přitroublí čeští zástupci zase jednou nic nepozorovali a vsadili vše na kulhavého koně.

Ale nehledě na to, jak vysvětlíte, že se vaši poskokové Wolf a Hamáček s profesionálním vyžírkou Šimonovským a pár klauny z ODS  účastní okružního zájezdu do USA, PR akce pro radar, která by u západních politiků vedla k nařčení z korupce? Jak to, že takovou hovadinu neodmítli? Že byste tu oposici neměli tak úplně pod kontrolou?

Ivan Nový 5.4.2008 10:10

Pane Zimo,

ano na Německo a Francii nelze spoléhat, my jsme vsadili na USA. NATO je mrtvá struktura. Proto zde potřebujeme americký radar.

jirka.s. 5.4.2008 10:17

Re: Pane Zimo,

R^R^R^

M. Zima 5.4.2008 10:28

Jo, místo

vybudování vlastní armády ve švýcarském stylu jste zavedli spolek dolarových českých hrdinů a bránit Česko se bude rychlým točením americkým radarem, na který přiváže na špagát svobodník Topolánek perlík .

Jenomže ta US Army od potyčky o Steinstuecken, (kde ještě ke všemu není jasné, zda ty Rusy nevyhnal nějaký seržant s kobrou na vlastní pěst), tedy bohužel už přes půl století, nic nevyhrála. O bonitě bych Vám tu něco napsal, ale to by Neff nepustil cenzurou.

VL 5.4.2008 10:43

Re: Pane Zimo,

Na Francii a Německo se lze naprosto spolehnout. Francie nás měla jako kolonii v letech 1918 - 1938 Německo jako protektorát v letech 1939 - 1945. Čím dál od obou tím lépe.

M. Zima 5.4.2008 10:47

Proto jsem

zmínil Švýcarsko, mohl bych ještě dodat rozbití Československa a mdlost české většiny včetně tzv. inteligence, která dnes uvažuje stejně, jako v únoru '48.

Ivan Nový 5.4.2008 10:57

Pane Zimo,

Německo je passé, to zcela ovládl Gazprom. Ano naše pozice je těžká, my můžeme spoléhat jen na dělení po válce a snažit se o to, abychom pak nepatřili do sféry ruského či německého vlivu.

Magor Milda , Mgr. etc. 5.4.2008 11:09

Re: Re: Pane Zimo,

nuže následoval protektorát ruský, a to přes 40 let. Čím dále od Moskvy, tím lépe. Opravdu spolehnout se můžeme jenom na sebe. Vezměme si příklad z Izraele!

jirka.s. 5.4.2008 10:05

Zajímavé, soudruhu zaorálku! Víš co vlastně chceš?

„Šíření zbraní hromadného ničení představuje rostoucí hrozbu pro alianční síly, území a obyvatelstvo, protiraketová obrana tvoří jednu ze součástí širší odpovědi k odvrácení této hrozby.“ Takhle mluví někdo pořádně rozhodný, kdo chce opravdu rychle začít jednat?! 

Tak tohle se ti, soudruhu nelíbí !!! A když někdo začne jednat, opravdu a rychle, tož ty a tobě podobné kreatury zase začnou řvát! Tušíš vůbec, co vlastně chceš a nebo jenom musíš z pozice své funkce dehonestovat každého, který se chce postaral třeba i o to, aby žádný rusák už nestřílel po mých vnoučatech tak jako po mně? (Y)

čtenář 5.4.2008 10:04

Tenhle Zaorálek-uplakánek se sotva něčím upokojí.

Nejdřív hulákal, že ten radar dráždí Rusko, potom zase chtěl, aby byl ten radar zapojen ve strukturách NATO ...... pak jel se svým pupkatým atamanem do Moskvy, kde se jim všem Rusové vysmáli a vtřeli si s nima ........... Teď se NATO usneslo, že ten radar bude začleněn ve strukturách NATO.

A Zaorálek bečí a bečí a bečí ........... A tohle by někdy mělo být ministrem zahraničí ČR ??!!!!

Puťák 5.4.2008 9:54

Ten Zaorálek.......

Tenhle psavec je opravdu rarita neokomunistů, kolik on chudák musel vyměnit barevných kabátů aby konečně mohl mluvit národu do duše. Pokud tohle s.r.o. Paroubek získá moc ,tak během pár let jsme kde jsme byli Před Havlem. Já obdivuji mladé lidi jak neohroženě fandí socialistům a zeleným kde se vnich bere ta odvaha jim pomoci k moci absolutní. Kde mají rodiče , kde byli rodiče v čase totality ?  Na těchto stránkách se konečně začínají objevovat rozumné názory a snad ubyde vulgarizmů, snažme se tyto politické chudáky typu Haška , Zaorálka , Ratha atd. eliminovat a nedejme jim opět možnost devastovat slušné hodnoty lidstva.