29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
0T0T0 5.4.2008 0:38

Ten ... místopředseda Sněmovny za ČSSD, stínový ministr zahraničí ČSSD ...

je ale vele ... duch (čti pr*d).

David 5.4.2008 0:25

Ten Zaorálek je už jako Paroubek. Aby byl "proti", tak s klidem říká pravý opak toho, co včera

Ono mu najedno vadí, že Aliance je málo akční proti nebezpečí plynoucích z útoku balistickými raketami. Pochopitelně - v jeho očích ano. Ono mu najednou vad, že NATO (údajněú není dost rozhodná a úderná. Ten proslavený peacník a amerikanobijec.

Hraje si na stínového ministra zahraničí a netuší, že uvedených kroucených formulací jsou takové texty plné. A že tyto formualc ejsouprávě na diplomaty celkem dost jasné a ostré. A ten údiv, že NATO se terpve zabývá komplexní architekturou protiraketové obrany. Pochopitelně - protože to roky ignorovalo. A tak tu strategii a architekturu mají jen Američani. A právě takoví dobráci jako Zaorálek či Gašparovič jsou hlavním důvodem, proč je nelze převzít "i s chlupama" a bude se za další peníze vynalézat již jednou vynalezené. Aby to nebylo "emerické" ale "alianční". A má-li na to Evropa dát 30 mld. EUR? To je snad chyba Američanů, že je Evropa nedala? Nemluvě o tom, že z hlediska celé EU to zase není tak hrůzná částka. Bude-li stačit.

A úplné perly soudruh vypouští, když se pouští do technických věcí. Ty zbraně, kterým soudruh vděčí za svoj současnou svobodu pindat, t.j americké stíhačky, ponorky, rakety, tanky, družice ... jsou vesměs starší než těch 15 let. I když - mnohé jen zdánlivě starší. Prootže klíčové prvky (letdala, spojové a výpočetní systémy, zaměřování, naigace, ...) jsou za pochodu modernizovány. Což je i osud toho radaru. Ale stejně od tak zarputilého odpůrce radaru je úsměvné, jak se stará, aby náhodu nebyl přílši zastaralý. Vadí mu to snad u GPS? Stejně zastaralá - a jak funguje.

Stachanov 5.4.2008 0:22

Zaorálek v těžké krizi

matička Rus hodila svoji českou pátou kolonu přes palubu

chouan 5.4.2008 0:21

Zavorálku, místo psaní do NP si přečti před spaním

pár stránek z děl klasiků marxismu leninismu a o sobotním výletě obejmi nějakou břízku v Milovicích, aby sis připoměl, jaké to tam bylo sqělé před 20 lety.

Mrazivý dech 5.4.2008 0:13

zase ten idi*ot

Rozhodnutím strany Dr. Zvorálku, táhněte už konečně do(Y)

buky 5.4.2008 15:36

Re: zase ten idi*ot

přidávám se a dodávám ať to veme přes (Y) paroblba do (Y) sputina