2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

RADAR: Tamáš a jeho parta

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honzak 4.6.2008 18:07

rudá záře

nad Kladnem ozářila rudé gardy a ty se rozhodly informovat ostatní o výsledcích PŠM. I s takovými musím žít v jednom státě....

jirka.s. 4.6.2008 18:07

Re: zmíněné referendum

Přesně tak, v otázce bezpečnosti celého státu, případně dokonce jeho bytí či nebytí, by měly jít všechny emoce stranou, i když vím, že v případě Bufa bufa či drátha jde o záležitost velmi silné vůle! ;-)

emersonskej 4.6.2008 18:06

Re: Re: Vážený pane Wágnere 2:

... a nikoli poprvé !!! ;-D Jinak samosebou souhlas !!!R^

Ježíš Nekřtěný 4.6.2008 18:04

A co izraelské jaderné zbraně ,měl by se zahájit preventivní útok

dle logiky tohoto plátku .Je to taky "stát" který pravidelně napadá své okolí (naposledy pokus o okupaci Libanonu). Není to tak ,že co izraelec to grázl ,mnoho izraelských občanů nechce tento zločinný režim ,a emigruje.

Ostatně na preventivní útočení byl specialista Hitler ,politický vzor všech Sionistů.

jirka.s. 4.6.2008 18:02

Re: To tedy vzpomínáte na idioty relativně starší, že.....

Na ty se dá, bohudík, už jenom vzpomínat, takoví jako jsi ty, se dají, bohužel, ještě i potkat! :-(

Brmboš 4.6.2008 17:58

Pane Wágner blouzníte.

Paranoidní představy o neustálé snaze, někoho nás přepadnout, nebo napálit jsou nebezpečné nejen pro čtenáře, ale i pro vás.

jirka.s. 4.6.2008 17:58

Re: Vážený pane Wágnere 3

Malý dotaz, pájo ! Z té hospody jsi se už vrátil anebo tě tam stará nechce pustit a ty se nám tady teď  takhle "mstíš" ? ;-D

Petra 4.6.2008 17:55

Tamáš a jeho parta

Pane Wagnere, nebalamuťte nás.Proč strašíte Ruskem. Putin se musí bránit, když mu USA  chtějí stavět vojenské základny kolem hranic. Moc dobře ví proč to dělají. Připravují se tak na přepadení Ruska, protože se chtějí zmocnit energetických zásob. Prořekla se M. Albraitová, když řekla, že není spravedlivé, když ruské zdroje patří jen Rusům. Mrcha jedna, řekla by toto, kdyby šlo o USA?

Józa 4.6.2008 17:52

Tamáš je buď blbej nebo navedenej...

ano, škoda že tu hladovku nedotáhli do konce...

a jinak - článek je pěkný - k bodu 4/ jsem kdesi četl vtipné a lapidární - "Tamáš je buď blbej, nebo navedenej"...

Vidlák 4.6.2008 17:51

Re: Re: Tamáš a Mnichov

No nevím, nevím. Slyšel jsem Hitlera řvát, že roztrhá nenáviděnou Versailleskou smlouvu, že zajistí němcům životní prostor na východě, hulákal o nadřazené rase, která musí dostat to, co jí patří... A procházelo mu to. "Váleční štváči", jako například W.Churchill byli v menšině. 70% evropského obyvatelstva si přálo mír...

Jada 4.6.2008 17:43

at chcipne

doufam ze chcipne

Pomóc 4.6.2008 17:40

Re: Tamáš a Mnichov

Co to meleš?

Hitler se dostal k moci právě kvůli tomu, že furt řval, že Německu hrozí smrtelné nebezpečí(Rusko,Komunisti, Židi, apod.). Němci se začali bát, skočili mu na to a chtěli aby je od nebezpečí uchránil. Tenhle princip funguje pořád. Vystrašit a ujmout se vlády.

slon75 4.6.2008 17:34

Re: Vážený pane Wágnere 2:

1.) Vy odborníku, víte, co to je bitevní loď? ;-D Poslední bitevní lodě třídy New Jersey (celkem 2 nebo 3), které sloužily ještě za 2.světové, šly ze služby v polovině 90. let.

Raketa může být spatřena družicí, ale ne naváděna na cíl - k tomu právě slouží zaměřovací radar. A víte, jak je Perský záliv široký? Tam by se "desítky bitevních lodí" ani nevešly ;-D

2.) Straší Rusko, ne Wágner.

3.) Izrael má zbraně v důsledku toho, že byl za 60 let své existence už asi arabskými zeměmi 8x napaden. Přesto nevyhrožuje, že někoho zažene do moře, ani nepořádá výstavy, kde by se vysmíval vraždění Íránců.

Suma sumárum, ztrapnil jste hlavně sebe.

Nomen 4.6.2008 17:28

Jako přivázáni k blobu, že....

nup 4.6.2008 17:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: A chci a chci a chci!

Slušnej občan dá najevo svůj názor, pokud jeho zvolený a dobře placený zástupce dělá rozhodnutí (ke kterým opravdu, ale opravdu nedostal mandát) bez toho, aby se svého živitele uráčil zeptat.

Nomen 4.6.2008 17:27

Naopak dělal to výborně, ale počet odpůrců základny stoupl.....

Pomóc 4.6.2008 17:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: A chci a chci a chci!

HM:-(

morskehovnoZ 4.6.2008 17:25

Re: Re: Re: Re: padesátá léta?

 Ještě jste zapměl napsat něco na téma lid je moudrý a nenechá se utlačovat a vykořistovat. Vlast jste tam šoupnul,ale ten lid tam opravdu chybí.

PetrH 4.6.2008 17:24

Re: Vážený pane Wágnere 1:

Protože Klvaňa to dělal možná blbě, ale nelhal.

Pája45 4.6.2008 17:23

Vážený pane Wágnere 1:

Vážený pane Wágnere, jde o zajímavý článek, který nám osvětluje a charakterizuje skupinu občanů státu, kteří, možná i v dobré víře, proti nečemu protestují. Také s řadou jejich výroků nesouhlasím a vím, že nejsou na patřičné výši. Možná by bylo dobré, kdyby jste se pokusil napsat obdobný článek i o hlavních propagátorech základny (např.: Topolánek, Bursík, Vondra, Klvaňa atd.). Jsem přesvědčen, že by se v nich našli ještě větší bláboly, demagogie a navíc arogance, která p. Tamášovi chybí.

Vy jste se profiloval do pozice obhájce základny. Je to vaše právo, ale proč označujete odpůrce základny za demagogy a lháře, když jsem si nevšiml , že by jste publikoval, např.: něco o p. Klvaňovi, který na rozdíl od Nezákladnám, ale i jiným organizacím, totéž co napadáte (z časti i oprávněně), dělal za naše peníze (státní). Způsoby vyjadřování p. Klvaňi a politiků, při obhajobě základny, byli mnohdy ještě hloupější. Navíc měli tu výhodu, že mohli při své prezentaci neomezeně do médií.

Pája45 4.6.2008 17:22

Vážený pane Wágnere 2:

Nyní několik konkrétností, které jste použil jako protiargument:

Radar, který dokáže identifikovat letící nepřátelské rakety, by nás mohl před hrozící invazí ochránit, nebo přinejmenším odvrátit první raketový úder. Netýká se to Ruska disponujícího stovkami raket s jadernou hlavicí, ale oněch „darebáckých států“, které horko těžko postaví pár nosičů a jednu, dvě atomové nálože. - Jste opravdu tak naivní, že např. Írán (ale třeba i někdo jiný) vyrobí 1, 2 nebo 5 raket s dostřelem 7 - 10 tisíc kilometrů, vyrobí do nich jaderné hlavice a odpálí je na USA, proč? USA mají v Perském zálivu

a v Arabském moři desítky bitevních lodí a letadel s jadernými raketami a pumami, které by po odpálení rakety (raket) a zachycené družicemi (ne radarem v Brdech) srovnali Írán se zemí. O Severní Korei raději pomlčím, abych vás neztrapnil.

Rusko a ruští generálové na Putinův pokyn vykřikují, že na nás namíří své rakety, ostošest stavějí jaderné ponorky, jejichž rakety bez problémů dolétnou do střední Evropy. - Proč jsme vstoupili do NATO, proč na nás bude Rusko střílet svoje rakety, to jste nám nezdělil ale vesele nás strašíte, neni to demagogie?

Ahmadínežádova slova o zničení Izraele? Které země by přišly na řadu po tom, co by se z Izraele stalo spáleniště? Írán nemá žádné jaderné zbraně? Proč potom urychleně buduje odstředivky a do svých jaderných provozů odmítá vpustit inspektory Mezinárodní agentury pro atomovou energii, ba v poslední době zvažuje ukončení jakékoliv spolupráce s MAAE? - Napadení Izraele by vláda USA brala jako napadení sebe sama a provedla potřebné kroky, tak jak to dělají již 60 let (čili - zase strašíte). A jen pro zajímavost, na Blízkém východě má JADERNÉ ZBRANĚ jen Izrael a jen Izrael (v mírovém stavu) napadl letecky a poškodil jaderné reaktory Iráku a Sýrie. A to vyhrožování je zde oboustranné.

Robert 4.6.2008 17:22

Re: Inu, pane Wagnere, máte hezké výsledky. Počet odpůrců zatím stoupá...

Je to jenom tristní obraz hloupé společnosti.

Nejostřejším argumentem proti demokracii je pětiminutový rozhovor s průměrným voličem........

Pája45 4.6.2008 17:21

Vážený pane Wágnere 3

Moho našich občanů je skutečně nepřemýšlejících, jinak by jej i s jeho partou hnali s bičem v ruce za to, že je chce vystavit nebezpečí, přičemž obrana proti této hrozbě je nám zadarmo nabízena. A nic s tím pochopitelně nemají společného „nadnárodní společnosti a megabanky“, jak se nám po bolševicku snaží namluvit .... Systém obrany, kterou nám nabízejí Spojené státy, nemá sloužit pouze k ochraně USA, ale i k ochraně jejich spojenců - Nu po roce "klvaňování", ale hlavně po mnoho letech oblbování a strašení našich občanů Ruskem, komoušema atp. ze strany většiny médií se ani "stavu občanů" nedivím. Nevím však, jakému nebezpečí, nás, ti odpůrci radaru vystavují. Systém je budován jen a jen jako protiraketový deštník na obranu USA a nikoho jiného. Vyvíjené rakety pro tento systém nejsou určeny k ničení raket krátkého a středního doletu, ale pro rakety dalekého doletu (tedy ty, co by měly letět na USA). A systém vhodný pro Evropu, pokud jej státy NATO (případně EU) budou chtít, je ve hvězdách. Mimo jiné i proto, že většina států NATO zatím nepovažuje za potřebné systém budovat (obdobně i Kanada, která odmítla další vojenská zařízení na svém území rozmístit).

Každopádně se tragikomičtí soudruzi Tamáš s Bednářem mohou nyní - patřičně nadlábnuti - dál věnovat své protiamerické (proruské, proislámské) bolševické agitaci. Je jen smutné, že stále ještě je tu řada občanů, kteří jim tuto komedii baští. Co že to říkal Lenin o užitečných idiotech...? - V této vaší větě jste se dostal na úroveň těch, kteří již přes rok "diskutují" o radarové základně na internetu. A se stejnou arogancí, demagogií se nám snažíte namluvit, že každý odpůrce cizí základny na našem území je pro návrat rusáků, příchod islamistů, jsou to socky, bolšáni, komouši, lůza atd. Zamyslete se nad sebou.

Takže jaký je rozdíl mezi demagogií p. Tamáše a p. Wágnera? Jeho bude asi oranžovo-zelená, a ta vaše je modrá.

Robert 4.6.2008 17:19

Tamáš a Mnichov

Podobní "užiteční idioti" jako Tamáš umožnili Hitlerovi obsadit skoro celou Evropu a historie se stále opakuje, jeho pacifismus, nejspíš podpořený rublíky a nebo rijály, je svojí hloupostí stejně nebezpečný jako tehdy. Nechápu proč neemigruje do Iránu a nepřidá se k muslimům. Škoda že to s tou hladovkou nemyslel vážně a udělal si z toho pouhou odtučňovací kůru, vyděrač jeden.

PetrH 4.6.2008 17:19

Re: Re: Re: Re: Re: A chci a chci a chci!

Ne, slušnej občan si většinou oškliví vydírání a patetické akce.

Pomóc 4.6.2008 17:16

Re: Re: Re: Re: A chci a chci a chci!

Takže slušnej spoluobčan drží hubu a krok?

emersonskej 4.6.2008 17:16

Re: Humanisté

R^

PetrH 4.6.2008 17:13

Re: Re: Re: A chci a chci a chci!

OK, mí spoluobčané jsou většinou slušní lidé. Si dosud myslím. Až na několik včetně výše jmenovaných. Ale ti zase umí víc řvát, než ti slušní. Takže opticky a akusticky to může připadat...

Psí vrah Čumil 4.6.2008 17:07

Inu, pane Wagnere, máte hezké výsledky. Počet odpůrců zatím stoupá...

http://www.ceskenoviny.cz/index_view.php?id=316425

Pomóc 4.6.2008 17:04

Re: Re: A chci a chci a chci!

Já myslel, že spoluobčan je každej, kdo žije ve stejnym státě jako já. V baráku mám sousedy;-D