2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

RADAR: Tamáš a jeho parta

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vasekpasek 4.6.2008 1:52

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wagnere, Wagnere...

Argument si představuji jako fakt, který podporuje moje tvrzení. Nevím, čemu se na tom vysmíváte. Takže znovu: Tvrzení: Kačka je absolutně neschopna diskuze. Argument: Podívejte se na její příspěvky zde na NP. Tak a teď si o tom můžeme podiskutovat, protože mi připadá, že vy se bavíte neustále o něčem jiném, z čehož si vyvozuji, že mé tvrzení nevyvracíte.

Kačka 4.6.2008 1:49

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wagnere, Wagnere...

To, že nechápete, že Vám sděluji jiný názor, bohužel nemohu nijak ovlivnit. Že sledujete moje příspěvky, mě velice těší, ale sledujete je nepozorně - slovo idiot jsem nepoužila nikdy, což se dá, jak správně poznamenáváte, dohledat.

baltahsar 4.6.2008 1:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wagnere, Wagnere...

Aha, a tím že ste to povedal, jste to aj dokázal .. aneb čo sa babe chcelo, o tom sa jej aj snilo. No, máte přinejmenšim trochu zvláštní představy o tom, co znamená slovo "argument" ;-D

Pierino 4.6.2008 1:46

Je az s podivem.....

Je az s podivem, ze se podobnemu blbovi venuje takova publicita a prostor. Naivni spratek, ktery zustal rozumem na urovni svych 13ti lel. Na druhe strane je treba si vsimnout zasadovosti a noblesniho jednani naseho ministra zahranicnich veci, ktery vzdy mel asi pochopeni pro hry malych deti. Hezky je vyslechnul, pridal pohlazeni a nechal je vyprovodit ze dveri. Deti snad klabosili z hladu.  Ted se napapaji, vycuraji a hajdy do postylky. A nez usnou...... jeste pohadku o zlych imperialistech .... 

Kačka 4.6.2008 1:43

Re:

Člověk, který se zabývá historií  a zajímá ho, proč se i dnes tolik lidí nechá jen tak lehce manipulovat, prostě ty staré a ještě starší a také ty nedávné tiskoviny čte (připomínám Abonentovi, že jsou dostupné v knihovách a archívech).

Vasekpasek 4.6.2008 1:39

Re: Re: Jen bych rád něco málo podotknul.

Ano, ta poslední věta je velice přesná a podepsal bych ji do puntíku (shodou okolností je to zhruba 2 týdny, co ji na jedné přednášce vyslovil učitel, kterého si velice vážím).

Bohužel, myslím, že získat vysokoškolský diplom je u nás spíš o schopnosti projít systémem než o nějaké inteligenci či vzdělanosti.

Vasekpasek 4.6.2008 1:36

Re: Re: Re: Re: Re: Wagnere, Wagnere...

Jestliže tedy vy jste tím zastáncem (zastánkyní) jiných názorů, proč nám je třeba někdy taky nesdělíte? Vaše často jednovětné příspěvky typu "autor je idiot" bohužel opravdu nejsou příliš velkým přínosem diskuzi (mimo jiné jste si svým výše zmíněným příspěvkem sama pomazala hlavu máslem).

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 4.6.2008 1:33

Re: Re: Jen at hladovi

Jestli on v te PET lahvi nemel misto caje hovezi vyvar ;-D To se to pak hladovkuje.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 4.6.2008 1:31

Re: Jen bych rád něco málo podotknul.

Ona dokonce dobra skola nutne neznamena, ze jeji absolvent je inteligentni. Nekdo ma proste schopnost se "nasprtat", udelat zkousky a "sbohem rozume". Ostatne rika se, ze "Vzdelani pred blbosti nechrani". :-P

Kačka 4.6.2008 1:31

Re: Re: Re: Re: Wagnere, Wagnere...

Na to, co je argument a diskuse a "jednoduchost", máme evidentně rozdílné názory. ;-D Bohužel, na NP si 90 procent přispěvatelů pod diskusí představuje dštění síry (řečeno velice mírně) na zastánce jiných názorů.

Pozorovatel 4.6.2008 1:13

Kačko, Kačko

Vidím na tobě rudé spodní prádlo.  Taky Tamášovec, co? ;-)

Abonent 4.6.2008 1:04

Soudružka Kačka má k dispozici bohaté studijní materiály, takže...

Soudružka Kačka píše většinou samé bláboly. Ani není schopna uvést, jestli jsou z její vlastní hlavy, nebo zda jde o citát z nějakého stranického dokumentu.

Ovšem dnes... Ponechejme taktně stranou její pozoruhodnou, až surrealistickou myšlenku o očích stranických tiskovin.  ;-)

Soustřeďme se na to hlavní - na Kačenčino srovnání článku se stranickými tiskovinami z 50.let. Vždyť kdo jiný (vyjma snad s. Grebeníčka ml.) má díky soudruhu otci takový přehled o těch kupách potištěného hnusu, než s.K.K. (http://www.klub-kscm.cz/article.asp?thema=3127&category=) ?

Zcela výjimečně se tedy můžeme nad textíkem s.Kačky zamyslet.

Abychm vzápětí zjistili, že se Bohužel jedná o další blábol. Ach jo, Kačko, taková nevyužitá příležitost... ;-(

Vasekpasek 4.6.2008 1:02

Re: Re: Re: Re: Re: Wagnere, Wagnere...

Mým prohlášením bylo, že autorka vlákna je absolutně neschopna diskuze, pro svou zjevnou jednoduchost. Toto prohlášení jsem podpořil argumentem, ve kterém jsem zmínil, jak se vyjadřuje pod jednotlivými články zde na NP, což lze velmi snadno dohledat. Nicméně rozumím tomu, že sympatizantům se oči jen tak neotevřou.

parchant emigrant 4.6.2008 1:02

Tamasuv tatinek

nahodou protestoval proti bolsevikovi a sabotoval komunisticke hospodarstvicko!

Dvakrat za sebou splachoval na hajzliku! Jednou na protest nechal celou noc svitit zarovku, ale kdyz zjistil ze to saha do roine kasy - tak se soustredil na komunalni splachovadlo.

Tamas - bojovnik .... s damsky pradlem ale asi ani to ne bueeee;-P

baltahsar 4.6.2008 0:57

Re: Re: Re: Re: Wagnere, Wagnere...

A že ste těch argumentů tady vysypal, Jácíčku 8-o

baltahsar 4.6.2008 0:57

Re: Re: Re: Wagnere, Wagnere...

Však nomen omen, ne? Ještě přijde Jácíček ;-D

Vasekpasek 4.6.2008 0:56

Re: Re: Re: Wagnere, Wagnere...

Jistě, na hrubý pytel hrubá záplata. Zrovna na vašem místě bych, bohužel, slovo inteligence vůbec nepoužíval. Ale abychom se tu nebavili jen tak naprázdno, přeci jen nějaký argument použiju, i když od vás žádný nečekám. Už delší dobu totiž vaše příspěvky sleduji a musím říct, že jsem nikdy nečetl žádný váš názor. Vždycky to jsou pouze komentáře typu "autor je idiot", "autor píše jak v 50. letech",... Ono totiž napsat něco konstruktivního a podpořit to argumenty, to dost bolí.

Kačka 4.6.2008 0:49

Re: Re: Wagnere, Wagnere...

Vskutku inteligentní reakce! ;-D

Jirka 4.6.2008 0:49

Re: Wagnere, Wagnere...

Já bych řekl,že taková je argumentace soudruha Tamáše & spol.8-o

Vasekpasek 4.6.2008 0:48

Re: Wagnere, Wagnere...

Podle vašich stále se opakujících keců tipuji, že vy jste ty stranické tiskoviny v 50. letech tiskla, takže si to velmi dobře pamatujete...

Kačka 4.6.2008 0:44

Wagnere, Wagnere...

Obávám se, že psychiatrickou pomoc byste potřeboval Vy. Úroveň Vaší argumentace je vskutku obdivuhodná - jako by z oka vypadla stranickým tiskovinám z 50. let.

RZ 4.6.2008 0:44

Re: Jen at hladovi

Líto? Proč? Soudruh Tamáš uvádí, že zhubl o čtyři kila za tři týdny. Podivná hladovka.

obyčejný student 4.6.2008 0:43

Jen bych rád něco málo podotknul.

Mnoho lidí argumentuje na obranu pana Tamáše tím, že se jedná o počítačového odborníka se slušnou školou. Zřejmě se jim díky svému vzdělání zdá věrohodnější a myslí si, že dobrá škola je jakousi zárukou toho, že panu Tamášovi jde čistě o blaho lidu. Těmto lidem bych jen rád vzkázal, že dobrá škola zdaleka nedělá dobré lidi. Mám možnost se s tím seznamovat denně. 

Vasekpasek 4.6.2008 0:38

Jajaj

No, já teď půjdu spát, ale ráno se vrátím a už se těším na ty zaručené "argumenty" antiradaristů, že pan autor je idiot...

Dr.Sid 4.6.2008 0:33

Jen at hladovi

Cas od casu to prospeje kazdemu. Taky hubnu, akorat s tim nelezu do medii.

Je mi tech panu lito, protoze radar tu bude a oni puknou vzteky. To uz ale je jen jejich problem.

Pavel Pávek 4.6.2008 0:30

Re: Jak říkal kdysi

A nyní  naváží další úchylové z řad "politiků" Považte, celý den obětavě nepozřou sousta... Zasadí další ránu válečným štváčům.

Abonent 4.6.2008 0:29

Ať už je s.Tamáš blbý nebo navedený, poděkujme mu

Nemůžeme zatím s určitostí říci, jestli je s.Tamáš blbý nebo navedený. Možná to časem zjistíme. Doufám a předpokládám, že se podivuhodným tokem peněz pro antiradarčíky zabývá BIS.

Ovšem co se týče neméně podivuhodných výroků s. Tamáše - psychiatrické vyšetření nelze u nás nařídit bez rozhodnutí soudu, nejsme v Rusku.

Takže musíme čekat, jestli se s.T. prohlásí za vtěleného spasitele nebo někoho podobného.

Do té doby mu můžeme poděkovat. Svým blbnutím na kvadrát umožnil prohlédnutí řadě nerozhodných : dnes Radarovou stanici Brdy podporují.   :-D

A jestli v důsledku dopoledního hladovění zhubnou Paroubek se Škromachem, dojde i k estetickému vylepšení naší politické scény.   :-)

gogo 4.6.2008 0:17

Jak říkal kdysi

jeden showman, já nedržím hladovku, já držím žravovku...Tenhle ouchyl držel kašovku...