30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Drx 7.10.2008 9:25

Re: Re: Jenze...

No, tak to se na té VŠ zřejmě pohybujete ve velmi úzkém prostředí, to já pár vysokoškoláků, kteří jsou pro radar, tedy znám. A že má Tamáš doktorát z robotiky jen dokazuje pravdivost vtipu p. Jiránka: Tvůj tatínek má hrozně vysoký IQ, ale je mu to houby platný, protože je strašnej blbec! Ostatně to na něj nemusí tak zcela platit, protože "ne základnám" má vzhledem ke své činnosti dosti značné náklady a domívat se, že to platí pouze soukromí sponzoři je dětinské, nehodné vysokoškolsky vzdělaného člověka. Podobně jako Jihočeské matky, kde tedy už paní Kuchtová přiznala"určité příspěvky" z Rakouska. Docela se těším, až p. Tamáš konečně přizná "určité příspěvky" z Ruska či islámských zemí, které navštěvuje a vyjadřuje jim morální podporu.

Paja 7.10.2008 10:07

Re: Re: Re: Jenze...

ale ale, sice tyhle netové diskuze jsou jen mlácením prázné slámy, ale budiž přidám ještě svou trošku do mlýna: předhazovat antiradaristům neautentičnost, spojení s "nepřítelem" Rusem (nicméně i v tomto jste nekozistetní, když se zárověň tvrdí, že to proti Rusku v žádném případě není) je vrchol směšnosti a argumentační práznoty. Připomíná to přihlouplé snažení Rudého práva - Ztroskotanci a zaprodanci. Naštěstí oponenty vládních plánů kromě očerňování nemůžete zavřít. Odpor k radaru má široký většinový základ ve společnosti a vy to víte.

Ano když se ukáže, že proti tomu jsou i velmi vzdělaní lidé, tak se pro změnu prohlásí, že to jsou fachidioti. Jistě i takové těžké váhy jako Erazim Kohák, Noam Chomsky, o řadě vědců i vojenských odborníků nemluvě. Co si vaše hlava počne s tvrzení Philipa Coyla - špičkového odbrníka, který celý ten projekt za Clintona řídil a dnes nám říka: neberte to, není to vyzkoušené, způsobí to strategické zhoršení vztahů mezi velmocemi a falešný pocit bezpečí. To je prosím člověk který tento projekt rozjížděl. Už se těším čím "odborníci" na neviditelném psu diskvalifikují tohoto absolventa prestižní Darmouth College v mechanickém iženýrství, který to celé osobně řídil:-))) (asi to bude zakuklený komouš, že?:-)

fox mimochodem ing. 7.10.2008 10:17

Re: Re: Re: Jenze...

Tleskám Vám.Pan přispěvatel chtěl navodit,jak absolventi VŠ hýří inteligencí,ale to je krutý omyl.Jeho příspěvek je důkaz.

lopat 7.10.2008 13:33

Re: Re: Re: Re: Jenze...

pravdu dis. kazdej inzenyr nemusi byt inteligent jak tu svym prazdnym a zbytecnym prispevkem dokazujes ty :-)

Jakub Chandrycký 7.10.2008 13:59

Re: Re: Re: Jenze...

Já sám jsem vysokoškolák, lidí co by byli výrazně proti snad ani neznám.

Karla 7.10.2008 10:00

Re: Re: Jenze...

" Jsme ohroženi!! Jde vidět, že už i obyčejný "zemědělný lid" ". Kdo nebo co jste, že se vyvyšujete. Pravděpodobně nafoukaný blbec, který si myslí, že ve vysokoškolském prostředí jsou jen moudří a vzdělaní lidé, za kterého se asi považujete. Váš příspěvek ukazuje, že to pravda není. Najdou se tam i namyšlení blbci.