29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ps 2.4.2008 14:30

Re: Re: Užitečných idiotů plný web

to záleží jak komu je užitečný. Ovšem zavrtaný je určitě.

Mard 2.4.2008 14:28

Re: Re: Kromě domečku s bílou kupolí, jehož obsluha se celá vejde do jednoho civilního letadla,

Pro radar na Letné místo knihovny bych hlasoval jako pražák hned. Nechápu který pitoma mohl navrhnout knihovnu do centra města, kde se už dnes nedá zaparkovat. Proč by něco takového nemohlo stát někde mimo centrum, třeba v Hostivaři, Štěrboholech, Vysočanech, Zličíně nebo Průhonicích, to nechápu.

ps 2.4.2008 14:27

Re: Tisková oprava :

Tak v tom případě je Zaorálek unikát, protože dostat úpal v dubnu vyžaduje nemalé schopnosti.

A. 2.4.2008 14:26

Re: Re: Užitečných idiotů plný web

Zkuste se zamyslet nad otázkou, zda v takové válce vůbec může být vítěz.. Možná bude pár živých, kteří budou závidět těm mrtvým.

Mard 2.4.2008 14:25

Re: Re: Re: Tvrdé jádro

Ty poctivé a hrdé komouše, kteří i dnes chtějí budovat v ČR socialismus. Zkrátka plebs, který vychází z premisy že hlavně aby někdo nevyčníval, tak je lepší že budeme mít holou řiť všichni. Zkrátka hrdě pod prapory komunistů do budoucnosti, kdy opet nebude záchodový papír, vložky ani gumová tesnění. Ale všichni budeme žít v míru chráněni ruskými mírovými jadernými bombami!

A. 2.4.2008 14:25

Re: Re: Užitečných idiotů plný web

Chlapče, já se už jen vezu, jsa rentiérem. :-) A utěšuju se tím, že na to už nebudu muset koukat dlouho.  Jen těch dětí a vnoučat je mi líto.

jerry, zaoraná myš 2.4.2008 14:24

Tisková oprava :

Napsali jsme :Konečně rozumný politik, kterému to pálí. Správně mělo být : Konečně politik, který dostal úpal.:-)

Pája45 2.4.2008 14:22

Re: Re: Úsměvné

Vzpomeň si na pohádky, "ZK" -  " ..  jen dva prstíčky tam strčíme a hned zase půjdeme, ... "

F2 2.4.2008 14:22

Re: Užitečných idiotů plný web

Pokud, jak vy píšete, se rozjíždí válka o budoucnost, já chci být na straně vítězné mocnosti. Na straně euroatlantické civilizace.

Mard 2.4.2008 14:21

Re: Re: Re: Re: Nevím jistě

Když pavědou byly i numerické počítače, tak si nejsem jistý.

Pája45 2.4.2008 14:20

Re: Re: Úsměvné

Nebudeš "Marde" klandidovat do nejvyššího nebo dokonce do ústavního soudu. Modráskům bys se tam hodil.

milan007 2.4.2008 14:19

Re: Konečně rozumný politik, kterému to pálí.

to , že mu to pálí, jste zjistil jak prosím Vás ??

Pája45 2.4.2008 14:18

Re: Fyzika, geometrie a politika

A další odborník  přes radary, že "michale". Proč si totéž nemyslí odborníci i z ciziny (naše neuvádím,ty  bys je určitě nazval komanči). V počátcích "klvaňování" se skutečných odborníků ozvalo a to z i ciziny, o kterých snad ani ty si nemyslíš, ze by to mohli být "zakuklení komančové".

Mard 2.4.2008 14:17

Re: Konečně rozumný politik, kterému to pálí.

Ano, ale musel by dělal ministra zahraničí za Venezuelu!

R. 2.4.2008 14:14

Re: Re: Re: Re: Nevím jistě

Nabidnul se i vzdaleny strejda, ze mi novy dvere zaplati. Ale poucen o jeho postrannich umyslech jsem ho poslal do prcic, konec koncu, mam otevrene oci a vime, co je zac. Prouza jel do Baumaxu a poridil si novou vrtacku, coz bylo s povdekem kvitovano v obecnich novinach. Na novy dvere by mu stary naradicko nestacilo, zato nove vybaveni udrzi silovou rovnovahu mezi majiteli bytu a zlodeji.....

milan007 2.4.2008 14:14

Re: Užitečných idiotů plný web

A vy se považujete ze užitečného , nebo neužitečného :-)

David Pavlíček 2.4.2008 14:14

Konečně rozumný politik, kterému to pálí.

 Pan Zaorálek by byl ministr zahraničí, za kterého bychom se nemuseli stydět. A ne jako ty modré straky, američtí řiťolezci a posluhovači sionistů.

Pája45 2.4.2008 14:11

Re: Co s nimi.....

"Jaro" proti radaru u Brna nebojovala ČSSD, ale ani nevznikla nějaká iniciativa proti. Jak to, že ty to nevíš, když se tady tak snažíš. Radar u Brna je jedním z prvků protivzdušné obrany NATO, jehož jsme řádnými členy. Slouží k průzkumu vzdušného prostoru nad naším územím a případně i k navedení našich letadel, bude-li nutné neidentifikovaný objekt doprovodit na letiště nebo i sestřelit. Tento radar je součástí systému, který je rozmístěn ve všech státech NATO. Proto jej nelze v žádném případě srovnávat s prvkem protiraketového deštníku USA, který navíc neni určen k ochraně Evropy, ale USA (a nad výrokem paní ministryně, jak bude chránit i Izrael, se museli ti, kterým to sdělila, ale až odešla rozesmát).

A. 2.4.2008 14:10

Užitečných idiotů plný web

Jen tentokrát s modlitebními koberečky otočenými o 180 stupňů. Opravdu si neumíme představit život jinak než zavrtaní mezi cizí tučné půlky? Smrádek ale teploučko. Rozjíždí se tu válka o budoucnost, o ropu a plyn. USA jí nemá a tak jim nezbývá než  expanze a obsazování cizích území.  Za nekryté dolary nikdo nechce dobrovolně ropu prodávat.  Proto obsazení Kosova, kde se buduje obrovská vojenská základna k dalším výbojům. Zatím 10 000 vojáků, konečný cíl 300 000.  Připravuje se jaderný střet Indie a Pákistánu, chystá se obsazení Gruzie a rozdělení Ukrajiny jako příprava na získání ruských zdrojů. Rusko si toho je plně vědomo a podniká příslušné kroky.  Jen nevím, proč se do těchhle velmocenských hrátek pleteme my.

To Vám pořád ještě uniká, že v případě jakéhokoli válečného konfliktu jsou radary a družice likvidovány jako úplně první cíl? 

 Posunuje se nám to směrem ke 3.WW. Odhadoval bych to tak na rok 2011. Nejpozději.

Josef 2.4.2008 14:08

Proc nechces radar?

 Protoze jsi bolsevik.

R. 2.4.2008 14:06

Re: Re: Re: Nevím jistě

Vic mimo uz to nejde Pajo!

Kdyz si porizuji nove bezpecnostni dvere, mel bych naslouchat i ostatnim najemnikum baraku, jiste. Baba Novakova se boji, ze zlodeji si misto meho bytu vyberou ten jeji. Ano, poslechneme i babu Novakovou, nedelejme nic, hlavne, aby uroven bezpecnosti vsech najemniku zustala stejna. Na domovni schuzi se pak zastupci vsech partaji dohodnout, ze porizovat dobre vchodove dvere, ktere by nas kolektivne ochranily, je blbost, protoze je jim lito peti korun za rok navic a navixc tvrdi, ze peti kilum semtexu by neodolaly, coz je jiste pravda.

Navic bandicka mistnich cikanu zacina vyhrozovat, ze kdo si poridi nove dvere, tomu ucpou zamek sirkama, coz bychom jiste nechteli, tak hlavne nebudeme cikany stvat. Treba si nas nevsimnou. Taky starymu Prouzovi, kterej uz trikrat sedel za vykradacky, se porizovani novych dveri pranic nelibi. Prej to urazi jeho lidskou cest, nebot existence dveri naznacuje, ze po meste behaji zlodeji a jak jiste vsichni uznaji, nemuzeme ostrakizovat jednu skupinu obyvatelstva jen kvuli jejich specifickemu pristupu k soukromemu vlastnictvi, to je ku.va dyskrymynace! Rozvaznej Puchejr je daleko progresivnejsiho nazoru - zacne uvazovat o koupi dveri az v okamziku, kdy zlodeji vlezou do prizemi - sam bydli az ve druhem patre. A nejvic me dostal strejc Pokrony - udajne budu za pevnyma dverma kout temne pikle a vyzbrojen pocitem nezranitelnosti terorizovat nepravem cikany a Prouzu. Navic se na tom napakuje nejaka zamecnicka firma, coz uz je uplny hnus. Nevim asi si nic nekoupim....

Pája45 2.4.2008 14:00

Re: Re: "Nikdy bych si ale nedovolil tento nesouhlas vyjádřit tím starým „Jdi domů, Ivane“."

"Kylchape", tade se toho dá nabojovat, Např. já jsem proti komoušům bojoval už před 1. sv. válkou. Vyvrať mi to a to se přiznám, že jsem si to právě teď  vymyslel. Jen urážky, demagogie, asi na víc nemáš.

Roman 2.4.2008 13:57

Re: Re: Zaorálek bude čekat, až teda ti Íranci budou mít jak ty rakety, tak ty atomovky

Skoro jak ze života....

Pája45 2.4.2008 13:55

Re: Ještě ho bolí zadek nakopaný v Moskvě!

Zapoměl sis umýt hlavu, smrdíš "Pete Brichu", pote cos ji vyndal amíků ze zadku.(Y)

A. 2.4.2008 13:55

Re: od Bohumila Doležala

Prostě jinde než zavrtáni v cizí řiti, si život neumíme představit. Smrádek, ale teploučko. Tak trochu potíž je v tom, že je ta americká řiť trochu z ruky. A určitě nás nebude zásobovat ani ropou ani plynem.  Nejvýš radary pro svou ochranu.

Pája45 2.4.2008 13:52

Re: Kromě domečku s bílou kupolí, jehož obsluha se celá vejde do jednoho civilního letadla,

Nejlepší by bylo postavit ji na Letné, aby tam nestála knihovna, která se modrým straká nelíbí. Nebo hned za vaším barákem, p. "Pete Brichu".

milan007 2.4.2008 13:51

Re: Zaorálek bude čekat, až teda ti Íranci budou mít jak ty rakety, tak ty atomovky

Jak zlý Američen utlouká svou útočnou plynovou maskou, roztomilého iránského teroristu. Ta by Vám nestačila ??

milan007 2.4.2008 13:50

Re: Až dnes mnoho občanů pochopilo,jaké štěstí že nevládne Paroubek!

Ježíš marjá Astone, nestrašte člověče .

RomanL 2.4.2008 13:50

Re: Nevím jistě

... jak už tady bylo mnohokráte řečeno, s tyčemi od Westinghouse už žádné problémy nejsou...

A. 2.4.2008 13:49

Re: Re: Re: Nevím jistě

Rusko už podniklo konkrétní kroky k přesměrování ropy do Číny. Na Amuru se buduje velký komplex rafinerií a jak z ruských nalezišť tak z čínské strany už se pokládají tlusté roury. To pak bude sranda, až tu budeme topit šiškama a hnědým uhlím.