29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Nalim 2.4.2008 17:53

Co je pan Zaorálek

Soudruh Zaorálek je po Paroubkovi a  Rathovi největší demagog, jakého jsem kdy poznal. . Navíc je také v jádru zlý, jako ti oba. To by byl vládní triumvirát!! Ti by  projedli republiku v dávkách, jen aby byli zase zvoleni.  Na ně se hodí  slogan z První Republiky  " Sociální demokrat, jinde nemoh doma krad´, " Proti radaru jsou proto, dž  stále drží palce Rusku. Proto brzdili i vznik ústavu   pro zločiny komunismu a s komunisty jsou jedna ruka. Stále platí  Žižkův vzkaz , který byl uveřejněn v  Táborském Palcátu, uveřejněný  v den jeho  likvidace v r 1948  :" Až zase budou řvát a psát , na každý kousek místa, že jsem byl jejich předákem, že jsem byl komunista / sociální demokrat- přeci se s nimi tehdy sloučili/ , O tehdy  kéž bych z hrobu vstal a národe buď jistý, že palcátem bych vymlátil  ze všecch míst komunisty/ "

Roman 2.4.2008 17:51

Re: jirko.s

Některým to nevysvětlíte. Je neuvěřitelné jak se někteří radují, když jsme jako stát postavení na druhou kolej a jen zíráme na čem se se o nás dohodnou.

jirka.s. 2.4.2008 17:51

Re: Re: Re: "...a nikdo vlastně opět neví,..."

A že bys ausgerechnet ty, soudružko, nevěděla nic o vlastizradě? Já ti to prozradím a zbytek života ztrávím na Borech! Děvočka, děvočka, na to ti neskočí ani voják  Čonkin! ;-D

Volga Kubová 2.4.2008 17:49

Re: Re: "...a nikdo vlastně opět neví,..."

Vy to víte?Pište, pište, jsem zvědava...!

jirka.s. 2.4.2008 17:49

Re: Re: Re: Až dnes mnoho občanů pochopilo,jaké štěstí že nevládne Paroubek!

Je to znát, ale tobě už nepomůže ani dostatek spánku, dokonce ani když si před tím dáš litránek šláftruňku! ;-)

Volga Kubová 2.4.2008 17:46

jirko.s

nebojím se otevřené diskuse ani s komunistou, jehovistou, katolíkem, židem, sionistou zkrátka s kýmkoli.Vy tu donekonečna pastujete hovadinu opsanou z díla toho rudého, věčně ožralého komisaře a radostně hýkáte nad skutečností, že máte bolševického cenzora na své straně.A jak tak koukám, docela se radujete, že se Rus s Amerikánem dohodl o vaší budoucnosti, která pro vás nebude hezká, to už je jasné každému, kdo zná trochu skutečnou historii zrad Československa.

jirka.s. 2.4.2008 17:41

Re: Unipetrol, přepadení IPB, pět na stole v českých, kakaový direktor Kraus, ...

To nic, Pete, tomu géniovi to stejně nedošlo! ;-D

jirka.s. 2.4.2008 17:40

Re: "...a nikdo vlastně opět neví,..."

Ale ví, volgo širokája, ale ví! Jenom ty to nevíš a ještě se tomu dokonce divíš, že takové rudé přiboudlině jako jsi ty nikdo nechce prozradit jakési tajné dodatky a mapy! ;-D;-D;-D

jirka.s. 2.4.2008 17:33

Re: Re: Blb zůstane blbem

No, a vo tom to je! Jenom ale jestli ti Číňani jsou na to tvé přátelství až tak moc zvědaví! Ono staré přísloví říká, že prátele si vybíráme a bratři jsou nám souzeni! A nevím nevím jestli Ťiang Ce-min bude odvázaný z toho tvého bratrského svazku s rusákama! ;-)

janci 2.4.2008 17:32

Re: Re: Blb zůstane blbem

podle prezdivky spis pritelem Ruska....Srovnejme prosim nase povalecne pratelstvi s CCCP a pratelstvi Nemecka, Japonska s USA...

Vladimír 2.4.2008 17:31

Re: Re: Žvásty

Milý Pájo45, zklamu tě, ale na žádném z tebou jmenovaných úřadů nepracuji. Zato podle toho, co jsi ve svých dvou příspěvcích uvedl ty, soudím, že jsi zřejmě bývalý člen KSČ,nyní ČSSD, do budoucna kdoví .A závidím ti tvůj rozhled a znalosti. A děkuji za školení. Trochu mě potěšilo, že neškolíš jenom mně, ale všechny kolem dokola. Že bys byl bývalý lektor VUMLu? Svědčí o tom i tvoje familierní tykání ( nostalgické "říkáme si soudruhu a ty" ti zřejmě ještě zcela z paměti nevymizelo). Takže, soudruhu, pozdravuj Lubomíra Zaorálka a těším se na příští školení.

patrik 2.4.2008 17:21

Re: Užitečných idiotů plný web

Moje řeč pane a to nejsem rentiér. Za vším je třeba hledat prachy.

Jak je to s ekonomikou USA tušíme, a jejich kroky, nedávno minulé, nám taky daly jasně najevo, oč běží.

Jejich přiopilý texasan je skvělou loutkou k prosazení ekonomických zájmu a my se jen můžeme modlit, aby to "loupení" udrželo únosnou mez.

V podstatě stejné důvody se motají kolem scény Čína vs Tibet. Proč asi? Žeby zase peníze?

Volga Kubová 2.4.2008 17:19

Re: Blb zůstane blbem

Raději budu přítelem Číny, než státu, který po druhé světové válce jen válčí a přepadá jiné suverénní země s cílem vnutit jim dolar jako stvrzenku za nesplacené dluhy.

jirka.s. 2.4.2008 17:11

Re: Re: Re: Re: Mně se tady strašně líbí tihle poručíci Dubové !

Poručík Dub po odchodu Švejkově byl ke všemu ještě tak pitomý, že vojáky upozorňoval na jeden sestřelený rakouský aeroplán, na jehož kovovém ráfu bylo zřetelně vyznačeno „Wiener Neustadt“.

„Ten jsme Rusům sestřelili u Lvova,“ řekl poručík Dub. Tato slova zaslechl nadporučík Lukáš, který se přiblížil a hlasitě dodal: „Při čemž oba ruští letci uhořeli.“

patrik 2.4.2008 17:11

Re: Výměna

Pokud vezmeme v úvahu, že jsou ti nahoře elitou a výkvětem národa, tak asi nemáme za co měnit ;-)

Zlomocny 2.4.2008 17:11

Re: Re: Re: Pane Zaorálek, vy jste prostě nešika a hloupý

Jestli to nebude tím, že amíci neradi válčí doma, kdežto na válečnou dovolenou do Iráku, Afgánistánu, Vietnamu, Koreje... jezdívají s nesmírnou chutí.

patrik 2.4.2008 17:09

Re: Re: No jo

Pod to se podepisuji. Většina diskutujících tahala za komančů kačera a mnohdy tady vaří z vody (nemluvím o velice paranoidních názorech). Pořádné argumenty, bez urážek, jsem tady ještě neviděl.

Taky by mě zajímalo, koho ti diskutéři volili a jak by se vlastně chovali sami být na místě nějakého toho politika.

Ono se to radí, zpoza buku.

Pete Brich 2.4.2008 17:08

Unipetrol, přepadení IPB, pět na stole v českých, kakaový direktor Kraus, ...

;-D;-D;-D

Jinak: oni ... měli. Omlouvám se.

PB

Ludva 2.4.2008 17:04

Kdyby šlo o rusko-americký radar,

jak to třeba nabízel Putin v Gabale, tak by teroristé asi dostali strach. Jenže Bush toto spojenectví s lehkým srdcem odmítl a trvá na svém - zabrat další země pod americkou nadvládu, vytvořit další kšefty pro americké firmy. Vůbec nejde o teroristy, jde o peníze a světovládu.

Michal 2.4.2008 17:02

Re: Re: Fyzika, geometrie a politika

Nejsem odborník na rakety, ale používám vzdělání a zdravý rozum.

Na sledování leteckého provozu v Rusku mnohem lépe slouží např. AWACS. To jsou letadla, která mohou létat pár kilometrů od hranic a z výšky 10 km vidí hezky daleko a sledují co Ivan dělá. Pak jsou tady ještě družice o kterých se ví prd co dovedou, ale určitě toho nebude málo.

Tak ať mi někdo ráčí vysvětlit, jaký pocit ohrožení může mít Rus z toho, že se pár tísíc kilometrů od jeho hranic postaví radar, který kvůli zakřivení země může sledovat jen balistické rakety. Nemůže, jen se může podělat vzteky, že jeho někdejší kolonie se zase dostane o kousek dál od jeho pracek. A to je ten důvod - politika.

jirka.s. 2.4.2008 17:01

Re: Re: Člověkem Lubošem Zaorálkem hluboce pohrdám.

Bližního svého snad! Naštěstí (pro něj) je soudruh Zaorálek ode mne poměrně daleko, takže snad nemusím tu lásku dávat tak okatě najevo! ;-)

Volga Kubová 2.4.2008 17:01

Je kouzelné, jak radaroví zastánci

jsou spokojeni s tím, že se Rusové domluvili s Američany a nikdo vlastně opět neví, jaké budou všechny ty tajné dodatky, mapy protokoly a zvací dopisy.Bude to pro ně asi překvapení, až se znovu ukáže, že snaha těchto zastánců omezené suverenity přivede republiku za pár let do nové totality, která s nimi tvrdě zúčtuje.

Roman 2.4.2008 17:00

Re: Pane Zvorálek, už jste tu několikrát s tou ruskou propagandou byl.

S Rusy nikdy nemůžeme jednat jako rovný s rovným. Umístěním základny budeme součástí globálních dohod mezi velmocemi, které pro nás nemusí být vůbec výhodné. Další věc je, že Rusové nám dodávají podstatnou (a zatím těžko nahraditelnou) část ropy a plynu (tady je závislost ještě větší). Tady v této oblasti nám to můžou do budoucna pěkně "osladit" a dát sežrat (minimálně cenou). O nerovnosti vztahu svědčí již současný stav jednání, kdy naše vláda stojí se sklapnutými kufry a čeká na čem se Američani s Rusy o nás dohodnou. Takže těžko s nimi můžeme někdy vyjednávat jako rovný s rovným.

Ludva 2.4.2008 16:59

Re: Re: proboha,

Přesně. Který stát se odváží útoku na USA ? Snad ne Írán ? Ten má sílu asi tak jako Polsko. Tak mi řekněte, k čemu tu ten radar bude ?

jirka.s. 2.4.2008 16:55

Re: 2011 je moc pozde

No, jo, já už mám  vedle u cukráře zamluvený ten vozík co na něm vozil na čerstvý vzduch svého chromého zlého dědečka! ;-D

jony 2.4.2008 16:53

Re: Konečně rozumný politik, kterému to pálí.

ale no tááááák vy se stydite za p. Knizete ! a do ktere partaje patri? CSSD nebo ODS?8-o

Robert 2.4.2008 16:52

Blb zůstane blbem

Dalších slov o velkém příteli všech nedemokratických režimů netřeba ( Severní Korea, Irán, Sýrie, Čína, Kuba.....)

Magor Milda , Mgr. etc. 2.4.2008 16:49

Pane Zvorálek, už jste tu několikrát s tou ruskou propagandou byl.

Rusové se v současné době hodlají opět ucházet o statut velmoci, který jim ale nikdo ani předtím neupíral. Cítí se však ukřivdění tím, že jejich zábor v Evropě jedná bez nich. Kdyby býval Brežněv přistoupil na požadavek české veřejnosti v r. 1968 na vyhlášení neutrality pro ČSSR, mělo by to dodnes podobné účinky, jako v Rakousku. Jak NATO, tak i jiné vojenské aktivity by byly s neutralitou vyeliminovány. Brežněv zvolil vojenskou akci a o neutralitě nehodlal jednat, vznikla Brežněvova doktrína. Tato pro nás skončila v listopadu 1989 a její nové vydání, které propagujete, nechceme. Takže si to Rusové tehdy rozhodli sami, naším úkolem je, všemožnými prostředky tu Brežněvovu doktrínu zlikvidovat. K tomu patří také sebevědomé vystupování české vlády v jednání s Rusy. Nemyslím tím nepřátelství, nýbrž jednání jako rovný s rovným.  Proto je ten radar jenom znamením, že si do toho od Moskvy nenecháme mluvit.

jony 2.4.2008 16:46

Re: Demagog Zaorálek

to je prca ale i tak mas u me bod vlastne 100%! ten Roco to je svina takhle podrazit svoje ovecky a Zaoralewk?8-oboze kdyby s nim nesedel Roco u PCcka a nerikal mu ty vole to tam nepis to musis napsat takhle tak by sesmolil takovy blabol ze by to znamenalo hromadny odchod volicu k ODS coz je jenom prezdivka pro CSSD ods pouze a jenom supluje CSSD a nejinak takova je pravda i kdyby si rikal kdo chtel co chcel a CSSD jsou ti TZN. polepseni komancove no a komancove ti jsou za bukem a jenom se usmivaji jak Zaoralewk z Rocem za ne delaji tu spinavou praci no je to tak tenkrat kdyz se zacalo o tom jednat tak se cekalo na koho to slovo padne ten musi jit z kola ven ;-Dzkuste si vyhledat nejake vecicky z te doby a uvidite co vam z toho vyjde ;-D cha cha cha ;-D to je prca ! i tak jsem rad za to ze ten Radarek tady bude R^ a jeste neco Polaci si mysleli jak amici zmeknou a jak jim rychle za ty rakety prezbroji armadu ;-( no? myslim ze jeste prilezou po ctyrech a nebude to dlouho trvat sledujte toR^;-):-P

Roman 2.4.2008 16:43

Re: Re: proboha,

To máte tolik informací a takovou znalost všech souvislostí, že tohle můžete s jistotou tvrdit? Myslíte si, že pojem bezpečnost je myšlen jen vojensky?