19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

RADAR: Proč jsem pro

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pete Brich 9.8.2007 22:06

Re: Pokud přijmeme "radar"

A to je špatně nebo dobře?

PB

hrouda 9.8.2007 22:36

To s radarem chceme přebírat i zahraniční politiku USA?

hrouda 9.8.2007 20:33

PS: Budeme si muset zvyknout, že i zahraniční politika

bude předmětem volební kampaně.

Fík 9.8.2007 19:30

proč jsem pro....

V zájmu zachování míru zvýšíme stavy armád, svět zahltíme všemi možnými "hodnými" válečnými systémy a řádně je finančně podpoříme. A mordování může začít. Osy zla zlikvidujeme jako první, no a pak přijde řada na ty, co nedrží hubu a krok. Opravdu si takhle představujete civilizaci?To nejsme schopni vymyslet něco užitečnějšího?? Jak jsou někteří ubozí!

hobbo 9.8.2007 19:56

Re: proč jsem pro....

Fiku nebud proboha takovy snilek.Ono by bylo urcite lepsi,pokud by byl svet jinaci,ale sam uznas ze tomu tak neni a nikdy ani nebude.Proto musime udelat neco co nas alespon nejakym zpusobem bude chranit.Idealizovat si to neni snad na miste.Az se tu ukaze mohamedan cinan nebo kdokoli jiny bude uz bohuzel pozde.

Fík 9.8.2007 20:10

Re: Re: proč jsem pro....

Souhlasím. Ovšem Čína je extrémní záležitost. Snad si nemyslíte že se jim někdo bude bránit vojensky? Naopak, Amerika s ní uzavře dobrý obchod a nás prodá. Proč by to neudělala?Realita j naší země je taková, že se musíme - a budeme i dál muset stále jen přizpůsobovat x politickým a ekonomickým proměnným. Bohužel.

Emersonskej 9.8.2007 21:26

Re: proč jsem pro....

Tak si říkám - kdyby podobně uvažovali Amíci za druhé světové, tak se tu teď v lepším případě zdravíme zdviženou pravicí, v horším ( daleko pravděpodobnější ) se už nezdravíme vůbec...:-P

FÍK 11.8.2007 22:50

Re: Re: proč jsem pro....

ano, po válce je každý generál - ale i tak, nechtěl bych znát tehdejší skutečné důvody Amíků. Někdy bývá z nouze cnost. Patenty na rozum se rozdávají až když je po všem.

Jakub S. 10.8.2007 16:36

Maxipse, ty jsi ustrašený chudáček. Co víš o světové historii atd.? Prosím tě, neangažuj se.

FÍK 11.8.2007 22:41

Re: Maxipse, ty jsi ustrašený chudáček. Co víš o světové historii atd.? Prosím tě, neangažuj se.

jasně, angažovat se mají jenom někteří a pokud možno hodně nahlas řvoucí! Budete bojovat tak dlouho, dokud nezůstane kámen na kameni. V čem a kdy se angažovat není jednoduché. Co dnes vidíme jako výhru nás zítra může pěkně nakopat do p...le, ty vševěde !

Pete Brich 9.8.2007 18:17

Kromě domečku s bílou kupolí, jehož celá obsluha se vejde do jednoho dopravního letadla,

tu pořádně velkou základnu armády USA potřebujeme jako sůl!!

PB

Esmerald 9.8.2007 19:15

Re: Kromě domečku s bílou kupolí, jehož celá obsluha se vejde do jednoho dopravního letadla,

R^!! Naprosto. A kdyby vybírali "do čepice", na tohle dám !!

Jara London 10.8.2007 9:44

Re: Re: Kromě domečku s bílou kupolí, jehož celá obsluha se vejde do jednoho dopravního letadla,

Oni budou vybírat, s tím počítejte.

Jara London 9.8.2007 18:06

Ten radar ČR přinese jen potíže

a stejní tupci, kteří dnes volají po jeho instalaci, budou řvát proti bezprostředně poté, co se americká posádka ujme vlády nad výsostným územím USA, kterým tato základna bude. Je to jasné jak facka. Přísahali jste věrnost republice, pak Ádovi a hned poté Josiphu Visralionoviči. Nevíte co chcete a chováte se jako stádo. Není divu, když jsou vaší "politickou elitou" takoví intelektuální obři jako Špidla, Gross, Paroubek nebo Topolánek. Ryba sm rdí od hlavy a v Čechii to smrdí fest. Celá Evropa má srandu z Topola a Paruba, kteří se předhánějí, kdo z nich si vezme dříve svou milenku. A pak se má někdo starat o zájmy občanů. Máte co jste chtěli.

Petr Kohout 9.8.2007 18:35

Re: Ten radar ČR přinese jen potíže

Jestli správně chápu, rozdělí se území naší republiky na dvě části

1) oblast "radar", ovládnutou americkými hordami, s vládnou amerického práva.

2) oblast "ostatní" ovládnutou euroúředníky, s vládou Evropského práva.

Vzhledem k tomu, že z těchto dvou možností pouze americké právo je schvalováno zástupci lidu (i když ne přímo českého lidu) a tzv. Europrávo je soubor nařízení nikým nevolených úředníků, (europarlament má pouze poradní hlas), rád bych žil na území ovládnutém americkými hordami. Kde se mám hlásit ?

Ivan 10.8.2007 13:13

Re: Re: Ten radar ČR přinese jen potíže

Svatá prostoto. Ten USA pilot, který v Italii shodil kabinu lanovky a zabil na dvě desítky lidí (frajer podlétával lanovku i navzdory opakovaným protestům a upozorněním italských úřadů) dostal u soudu v USA " vážnou důtku s výstrahou". I ti vojáci, které teď soudí za vraždy a znásilňování Iráčanů dostávají tresty jen pro "uveřejnění v novinách". Jak skutečně procesy dopadnou pak už nikdo nenapíše. To, že trest je vzápětí snižován až na nulu se už do propagandy novin nedostane.   Hloupost představy, že lid v USA do něčeho mluví, se dá srovnat snad jedině s větou "žijeme lépe, žijeme radostěnji".

Jakub S. 10.8.2007 16:38

Velmi pěkné, blahopřeju vám ke schopnosti tak pěkně formulovat, Petře.

Esmerald 9.8.2007 18:42

Re: Ten radar ČR přinese jen potíže

Jaro Londone; vyjmenujte potíže.

" Základna " bude nepochybně tak veliká, jaká bude potřeba pro své účely, ne větší. Bude mnohem, mnohem menší, než základna ruská, která by zde vznikla brzy potom, co by se potvrdilo nějaké "vakuum" a nerozhodnost. KSČ ji čeká od lidí, kteří nikdy nebyli před rozhodování postaveni, všechno bylo rozžvýkáno na ÚV KSČ předem a předloženo jako hotové. Občané vlastně nebyli k rozhodování ani potřeba, pouze jako pracovní síla a tuto nerozhodnost považují za svou morální povinnost vyplnit. "Základna" bude zaručeně ve stavu, který je vlastní civilizované zemi. Tam určitě nebudou ve sklepeních důstojnických bytů sr...y až po schody a ČR ušetří velké peníze na "čištění po těch vojácích" !!

Takže nejde o " TUPCE, KTEŘÍ DNES VOLAJÍ PO INSTALACI" ale spíše o " NESCHOPNÉ TUPCE, ZA KTERÉ RÁDA ROZHODUJE STRANA ". Dnes vás( pl.) potřebuje jako hlasy v referendu. Za bolševiků se ale NIKDY, ŽÁDNÉ referendum nekonalo. Nepleťte si referendum s " podpisovými listinami ", které byly, hotové předkládány k vašemu podpisu, ať se již jednalo o zdravici Vissarionoviči, či rozsudek smrti nad Dr. Horákovou.

Emersonskej 9.8.2007 21:29

Re: Re: Ten radar ČR přinese jen potíže

R^R^R^ souhlas !!!

Jara London 10.8.2007 9:39

Re: Re: Re: Ten radar ČR přinese jen potíže

Čistě Váš problém. Vzpomenete si za 5 let, až budete vztyčený palec dávat pod úplně opačné stanovisko?

J.G. Pašek 9.8.2007 17:44

150 amerických vojáků obshluhovat radar jsou hordy?

Hmmmm, dobrý . . . .

Optimista 9.8.2007 17:49

Re: 150 amerických vojáků obshluhovat radar jsou hordy?

Američtí vojáci, kteří jsou umístěni v České republice a Česká republika nad tím nemá kontrolu je cizí vojenská přítomnost v cizím státě. Američtí vojáci na území České republiky, kteří obsluhují zařízení, nad nímž nemá ČR kontrolu, je cizí vojenská přítomnost v cizím státě.

šakal 9.8.2007 17:54

...Ty si hlavně zkontroluj pravopis, mrťafo!...

...;-P ;-D

Esmerald 9.8.2007 19:01

Re: Re: 150 amerických vojáků obshluhovat radar jsou hordy?

Kde jste byl, moudrý Optimisto, když se mělo protestovat proti mnohem, MNOHEM větší(m) a nebezpečnější(m) ruským základnám, nad kterými neměla ČSR žádnou kontrolu a navíc  v KAŽDÝCH kasárnách NAŠÍ armády a ve všech veleních NAŠÍ armády byli nasazeni ruští lampasáci, dokonce si i tu RUSKOU uniformu viditelně ponechali a udíleli rozkazy. Styďte se člověče a uvědomte si, že jde NÁŠ národ.

Vtrhli sem v noci jako armáda OKUPUJÍCÍ na " pozvání " jednoho bolševického gaunera, který unikl spravedlnosti a nebýt jejich vlastního rozpadu, sami by vůbec neodešli. NAOPAK, vyslovují jakési NÁROKY se sem vrátit !!! Tomu se ovšem MUSÍ zabránit.

Fík 9.8.2007 19:43

Re: Re: Re: 150 amerických vojáků obshluhovat radar jsou hordy?

musíme jen umřít

ZW 9.8.2007 20:40

Re: Re: Re: 150 amerických vojáků obshluhovat radar jsou hordy?

A vy jste - byl-li jste tou dobou tady - protestoval jak? Argument "když jste drželi hubu tehdy, držte ji i teď" považuji za jednu z nejarogantnějších sprosťáren, jakou jsem od našich politiků v poslední době slyšel.

P. S.: To, že v každých kasárnách byli důstojníci sovětské armády, jste slyšel kde?

Optimista 9.8.2007 17:39

Bláboly k smíchu

Zapálené projevy, plné lásky k Sovětskému svazu byly kdysi běžné a lidé se jim smáli. Tento článek k radaru je úplně to samé a je také k smíchu. Tomu zapálenému horování , oslavným ódám a zapálené lásce ke Spojeným státům by se museli divit i sami Američané. Tolik horoucích bláblů, které jsou jen zbožnými přáními bez špetky soudnosti k realitě jsou normálnímu člověku k smíchu. Tímhle článkem můžete potěšit nanejvýš Vyčítala s jeho songem, který je to samé. Ostatní lidi tento článek jen pobavil a teď už jen vědí, že mezi námi hloupost (ve vší úctě) a láska k různým Velkým bratrům ještě nezmizela. Když půjde do tuhého, tak malý bratr Lachman spláče nad vejdělkem, to je česká zkušenost s různými „spojenci“, kteří nás v tom vždycky stejně nechali. Za tzv. osvobození od Rusů, Američanů a spojenců muselo poválečné Československo krvavě platit ve zlatě, nebo je to už zapomenuto?

šakal 9.8.2007 17:52

Plivni si do voka, slinto!...

...;-P ;-D

buš 9.8.2007 19:40

Re: Plivni si do voka, slinto!...

Slinta si neuvědomuje, že bez Amíků by si na Netu ani neslintnul.

Fík 9.8.2007 19:48

Re: Re: Plivni si do voka, slinto!...

Net bez Amíků? Jeden o koze...