5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mik 25.1.2008 22:18

článek ťal do živého

bolševici jsou zas rudí vzteky :-D

honza 25.1.2008 18:09

zloděj Gabal

Přesně a věcně je třeba také mluvit o zlodějně, Gabal byl jeden z těch, co za hubičku dostali nejkvalitnější televizní kanál, aby ho mohli obratem střelit na vytvoření televize Nova.

mik 25.1.2008 22:10

Re: zloděj Gabal

Fakta ti smrdi, ale tezko s nimi polemizovat protoze jsou pravdiva tak aspon nadavat autorovi. Typicky bolsevicky trik. Rv

Mard 25.1.2008 23:42

Re: zloděj Gabal

Možná taky diskriminuje černochy podvodník jeden!

F.VÍZEK 88.100.57 25.1.2008 17:53

Na radaru se "chleba neláme" !

Pokud se o radaru nebude jednat jen dvoustranně, ale na půdě NATO a na půdě Evropské unie, je otázka radaru zcela legitimní.  Má stát na půdě  státu, který patří do NATO i do EU.   Jednat  fakticky za zády EU a za zády NATO - je nepřijatelné! A od Česka to je nekorektní právě vůči spojencům.    Poté amozřejmě nezbývá než komunikovat s Ruskem (případně souhlasit s Američany, kteří navrhují, aby se na tom Rusko nějak podílelo),  protože nové kolo zbrojení by neprospělo ničemu a nikomu...   Čili: O radaru mluvme věcně a správně, ale - dodávám: na půdě, na kterou to patří !

 

Doporučuji:   www.jansvejnar.cz  a také  www.klaus.cz    

J.G. Pašek 25.1.2008 18:16

Když ČR vstupovala do NATO

Když ČR vstupovala do NATO, vláda ČR podepsala, že bude dávat mizivé minimum 2,2% HND na ČR armádu.

Zanedlouho ČR bědovala, že "to je moc" a musí to snížit na 2%, i když dosud dávala kolem 1,7% a nikdy nedala více než 1,9% . . . . . . Na konci r.2006 prezident Klaus oznámil NATO, že ČR je "maličká chudičká zemička" a musí snížit výdaje na 1,3%  . . . psssst . . .v ČR 1,3% se zaokrouhluje na 1% . . . .  když to 1,3% skutečně dáte, takto bude na vejplaty, ubytování, stravu a nájem 7 Gripenů, které ČR potřebuje jako díru do hlavy.

Proč se ČR cpala do NATO? když nedokáže platit co podepsala? Mudrlanti, velké oči, huby, kudy chodíte bušit se do hrudi, hrát divadlo, na to jste experti a machři jak málokdo, ale když máte platit muziku, tak se vykrucujete a hrajete si vypočítavě na chudé příbuzné. Co odkrojíte ČR armádě to prošustrujete a projíte . . . . a vy se drze ptáte  PROČ USA NECHCE RADAR POD SPRÁVOU NATO A EU? . . . . hmmm, dobrý !  

Komunisti veřejně přiznávali r.1988, že ČSSR dává 8% HND na ČSSR armádu a to byl žold 75 Kčs. Ve skutečnosti to bylo přes 10% nepočítaje v to dary zbraní a vojenské pomoci kdejakému anti-NATO, anti-USA blbovi . . . . tož tak.

Já USA radar v ČR nechci. Moje důvody nejsou co bučí v ČR anti-radar ignoranti . . . já jsem naštvanej na mojí vládu ve Wasghingtonu, že je tak naivní, nezná naše pappenheimské a s ČR se o něčem takovým vůbec baví.

mik 25.1.2008 22:17

Re: Když ČR vstupovala do NATO

Ještě překvapivější je naivní snaha USA Rusům něco vysvětlovat. Vysvětlují snad oni USA něco když začnou stavět nový radar?

Na hrubý pytel patří hrubá záplata a Putinovo fašistické Rusko je od dob primitivního politruka Brežněva ta nejhorší vláda.

Mard 25.1.2008 23:43

Re: Re: Když ČR vstupovala do NATO

Poláci vědí, proč chtějí od USA jako protihodnotu obranu proti ruským raketám krátkého a středního doletu!

Cato 26.1.2008 0:28

Stejný metr pro všechny!

no, tento příspěvek mi připomíná sovětské rakety na Kubě, protože z ruského hlediska je to to samé ale obráceně. Tenkrát jsme byli napokraji jaderné války a teď odsuzujete rusy, že se jim to nelíbí a protestují?

Co takhle měřit všem stejným metrem?

obecní radní 25.1.2008 19:56

Re: Na radaru se "chleba neláme" !

Na radaru se láme chleba, do NATO ČR zavlekla jen její vláda bez referenda, do okupace ČR vojsky USA (radar u kterého nezůstane) zavleče ČR vláda ODS. Proto taky teď lidi nezajímá ani kdo zde bude presidentem. Čeká se na další volby. ODS už v nich nebude mít dobrý výsledek, bude li radar budou volby referendem o radaru, bude to prostě první příležitost k tomu aby občan mohl vyjádřit svůj názor. Kdo chce návrat ke komunistům, je pro radar. ODS zmizí jako Sládkovci. Bude to něco podobného jako volby v r.47, které vyjádřily skutečnou náladu obyvatel (to byly svobodné volby!!) a vedly k únoru 48. Americká věrchuška prostě rozkládá EU. Jestli má fungovat EU bude muset být taky evropská vojenská doktrina, bez USA. To vyžaduje čas, tu vláda USA ví, proto ten spěch, rozděl a dále panuj - až za další jde o rivalitu (možná v tomto případě jen hranou) mezi USA a Ruskem.

J.G. Pašek 25.1.2008 20:15

Pane rado, ty poslední svobodné volby . . .

byly in 1946  . . .  r. 1947 ŽÁDNÉ volby nebyly.  A v těch 1946 volbách IGNORANTNÉ voliči dali nejvíce hlasů KSČ  . . .  tím pádem se Gottwald stal ministerským předsedou a sestavit vládu  . . .  Únor 1948 byla už jenom formalita. Tak to dopadá, když ignorantné ulice o něčem hlasuje a rozhoduje . . . to byla ta slavná nálada ignorantního obyvatelstva-ulice  v  r. 1946-1948. ŠMYTEC.

A pana Vízka prarodiče, rodiče a příbuzenstvo volilo v r. 1946 KSČ a pan Vízek vstoupil do KSČ coby junior.

obecní radní 25.1.2008 20:34

Re: Pane rado, ty poslední svobodné volby . . .

nechci se hádat o tom roku, ale volby byly svobodné a vyhrály je v čechách skutečně komunisti. Ale mluvit o ignorantství k vůli čemu, že vám to teď nejde pod fousy, co se stalo tenkrát, kdo potom je tady ignorant?

obecní radní 25.1.2008 20:38

Re: Re: Pane rado, ty poslední svobodné volby . . .

a ještě dodám - co se sem hodí. A pak samozřejmě ti kumunisti udělali něco jinýho, než co slíbili. Jako ODS - ti snad slibovali USA radar??? Komunisti potom jak zde jeden pán správně řekl "fotra zavřeli a bábě sebrali mandl i s klikou" a slibovali znárodnění nad 500 zaměstnanců. Fór je v tom, že pak už svobodný volby nebyly - v tom to bylo jiný! Ale teď volby BUDOU!

obecní radní 25.1.2008 20:49

Re: Re: Re: Pane rado, ty poslední svobodné volby . . .

a ještě dodám, co se sem taky hodí, všichni ti lidi, nebo hodně z nich dělali na uranu, pro rusko. Prostě si vyrobili tolik otroků. kolik bylo třeba nádeníků.Když tady mluvím o korporacích - nadnárodních, který vše vyrabujou a sami sebe zruší a nechají po sobě jen zamořenou zem, tak, pravda, tehdy se tomu tak neříkalo, ale pokrok je zde jen terminologický.

J.G. Pašek 25.1.2008 20:57

Re: Re: Re: Re: Pane rado, ty poslední svobodné volby . . .

Na ten radar a USA můžeš mít svůj názor který můžeš zpívat a kázat jako velebníček. 

Zamysli se, KDE BY DNES BYLA TA SLAVNÁ EVROPA A ČR KDYBY USA NEEXISTOVALO.

obecní radní 25.1.2008 21:26

Evropa je pořád ne svém místě.

zas všech možných okolností, USA pro západ cosi udělal, pro nás ne, my (ČSR).jsme žili jinak, nebylo vše tak hrozné a u vás tak skvělé. Časy se měnily a mění. Všichni ti co využili díru v 68 a utekli zde za prvé nechali tomu zbytku  co tu zůstal dluhy (diplom si vzal a starou mámu tu nechal). A za druhé - když je to tam tak skvělý, tak proč sem lezou? To lezou vždycky do lepšího, co? A až se to tu kvůli radaru podělá, tak zase rychle prchnou, jako před rusákama. Ale všichni utéct nemůžou a ani nechtěji. No máte taky volební právo, tak uvidíme.

obecní radní 25.1.2008 21:31

Re: Evropa je pořád ne svém místě.

a ještě o Mnichovu a 2. válce radši nemluvit, to už je moc otřepaný - západ vyzbrojil Hitlera a vyslal ho loupit do ruska, kdo nechtěl, aby zde byli rusáci, neměl to podporovat - to pro nás západ udělal!! Pak někdo kecá, že lid byl při volbách 46 roce ignorantský, když volil komunisty - tedy rusáky.

J.G. Pašek 25.1.2008 21:57

Ále dou pane rado . . . .

Tvoje znalost historie a přemýšlet? V boxu se tomu říká muší váha . . . .  

J.G. Pašek 25.1.2008 20:58

Re: Re: Re: Re: Pane rado, ty poslední svobodné volby . . .

Na ten radar a USA máš právo mít svůj názor, který můžeš zpívat a kázat jako velebníček. 

Zamysli se, KDE BY DNES BYLA TA SLAVNÁ EVROPA A ČR KDYBY USA NEEXISTOVALO.

Cato 26.1.2008 0:30

Re: Pane rado, ty poslední svobodné volby . . .

Pane Pašku, víte co znamená slovo demokracie?

mik 25.1.2008 22:12

Re: Na radaru se "chleba neláme" !

Až budou Rusi s námi konzultovat vývoj a výrobu dalších Topolů a jiných raket tak souhlasím. Dokud tak nečiní a mají tu drzost ještě se nám snažit kecat do obrany při naší neblahé zkušenosti s jejích okupací tek je potřeba je urychleně poslat DO PR DE LE

Pasáček koz ve Vermontu 25.1.2008 17:40

Pozor na Putina

Ruský diktátor Putin je extrémně nebezpečný a ohrožuje celý civilizovaný svět : Neposkakuje podle americké píšt´alky. Uvádí v zuřivost demokratické politiky. Řinčí zbraněmi a vyhrožuje, že Rusko odrazí jakoukoli agresi. Zatrhnul rabování ruského nerostného bohatství. Předstírá, že chce žít v míru se všemi státy a obchodovat s nimi. Drze obchoduje s Iránem, úhlavním americkým nepřítelem, dodává mu zbraně a palivo do atomové elektrárny. Stojí na straně Srbska a odmítá uznat ozbrojenou loupež Kosova provedenou demokratickými státy NATO ve prospěch albánských teroristů.

A povšimli jste si jeho tvrdých ocelových očí?  Jde z nich strach. Viděli jste jeho strašné vlčí zuby? Má je nabroušeny na Českou republiku. A po jejím schramstnutí si dá Karkulku jako zákusek. Ani dvě americké základny tomu nezabrání!

A k dovršení všech jeho drzostí se nechal zvolit osobností roku jakýmsi obskurním americkým časopisem Time. Jistě je podplatil vodkou.

V zájmu svobody a demokracie bude nezbytně nutné s Putinem rázně zatočit. Návrhy, jak to nejlépe udělat posílejte Mr. Bushovi do Bílého domu. Bude vám vděčný, on sám to neví.

Cato 26.1.2008 0:33

Re: Pozor na Putina

Pasáčku pasáčku, tebe tady nebudou mít rádi, vítej do klubu R^

pavel 25.1.2008 17:02

s tou neúčinností máte zcela pravdu..

viz britské listy

jirka.s. 25.1.2008 17:10

Re: s tou neúčinností máte zcela pravdu..

Velice relevantní odkaz! (Že sem nejde dát, co?) Něco z Hal/ó novin by tam nebylo? ;-D

mik 25.1.2008 17:28

Re: s tou neúčinností máte zcela pravdu..

Jeste nam neco nabli z blicich listu.

richard 25.1.2008 16:20

Stačí pouze fakt,

že Coyla pozvalo Greenpeace, aby člověk věděl, co asi tento "odborník" bude říkat.

realista z vesnice 25.1.2008 15:17

Ruska se bát nemusíme....

Kdo se dnes bojí Ruska?naši američtí vlezdozadkové,normální lidi,kteří realisticky vidí situaci,tak ti už Rusko za zdroj ohrožení nepovažují.I když Putin situaci Rusů zlepšil,je i nadále horší jak v jiných zemích.Jelcinovské rozkrádání se napravuje dlouho.

Rusko je kapitalistický stát,komunisté v opozici,tak proč se bát.

já se bál mnohem více,když po nešťastném rozpadu SSSR Jelcin vyváděl psí kusy a ke zbraním se mohl dostat kdo chtěl.Te´d je armáda je trochu pod kontrolou.To vám vadí??

Jestli si někdo myslí,že Rusko přestalo být hráčem n politické mapě,tak to se mýlí.Rusko  tu bylo,je a bude...

pbla4024 25.1.2008 16:18

Re: Ruska se bát nemusíme....

Co přesně myslíte větou "komunisté v opozici"? Nemá to být "komunisté v Kremlu i opozici"? Současný ruský prezident je komunistou již od roku 1976.

PetrH 25.1.2008 16:54

Re: Ruska se bát nemusíme....

Ano, Rusko tu bylo, je a bude. A to je důvod k obavám. Kapitalisté smějí v Rusku existovat pouze tehdy, když bezvýhradně podpoří Putina. Případ Jukos, případ TVS a další a další... Kdo jde proti Putinovi, je odrovnán finančně, politicky, případně fyzicky. Pokud z tohohle nemáte strach, tak jste buď bezbřehej trouba, nebo dobře placenej.