26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pefben 5.5.2008 10:01

Re: Pěkné

Jasan! Cĺintonová je komouš jak sviňa!;-D

pefben 5.5.2008 9:59

Re: článek plnej lží

Článek zcela pravdivě popisující situaci. Kdopak asi má zájem, aby zde obrana proti raketovému útoku nebyla? Každý bychom je uměli vyjmenovat (asi i jejich příznivci - tedy i Vy).

A porovnáme-li to s údaji v článku - sedí to. No, že se vám to nehodí do krámu, chápu. ALe pročpak ty ubohé agresivní výkřiky? Vadí Vám fakta? V pořádku - nečtěte je! A neobtěžujte na webu svými hnusy.

BM 5.5.2008 9:57

Re: Komunisti prestoupili na islam?

A co si vy takto predstavujete pod slovom transparentny ?

mrakor 5.5.2008 9:57

Re: Otázka času.

Podle vás by byla lepší ta demokracie, kterou prosazuje ředitel Občanského institutu a známý prosazovatel mučení Joch - když se bude "gentlemanům" zdát, že demokracie nestačí na "levičáky", mají právo provést pravicový puč. Z historie máme mnoho pěkných příkladů takového postupu - Mussolini, Hitler, Franco, Pahlaví, Pinochet atd...Z vašeho příspěvku je zřejmé, že by vám aktivisté na stromech nevadili, jen kdyby na nich viseli za krk.

Pepa 5.5.2008 9:56

Re: Vynikající otázka,

Já bych je nepodezíral z úmyslného šíření dezinformací, s ohledem na skutečnost, že RL bude po většinu času své existence stand-by bych se toho vůbec nebál. Americké radiolokátory PVO a PVOS mají testovací funkci max.vybuzení na širokém spektálním rozsahu - myslím, že podobnou bude disponovat i zamýšlený radar. Nemělo by být nic jednoduššího než provést kontrolní měření v tomto módu.

mrakor 5.5.2008 9:52

Mediální mlha

Max Blaustein se nám tady snaží namluvit, že islámský extrémismus je něco, co je v opozici proti Bushovi a jeho neocons. Jak nám pak zdůvodní velmi úzké vazby mezi Usámou bin Ládinem a jeho famílií na straně jedné a Bushovou rodinou na straně druhé? Nebo to, že Usámu neúspěšně honí tajné služby celého světa? Útok na dvojčata se nápadně podobal napadení Pearl Harboru, o kterém Amíci opravdu, ale opravdu nevěděli dopředu a už vůbec ho sami nepřipravili, aby přesvědčili americkou veřejnost o nutnosti jít do války. Klasický "Tonkinský incident". Na jednu strany Američani ty islamisty podporují a na druhou jim nemůžou přijít na jméno. Kdo podporuje islámské fanatiky v Bosně a kdo vyrobil teroristický stát Kosovo? Nebyli to náhodou Američani? A co na tuto podporu říkají Izraelci? NIC. Vytváření nepřítele, který pracuje pod cizí vlajou, má za cíl zotročit tu slušnou většinu obyvatel světa. Radar v ČR je pouze článkem řetězu, na kterém budeme uvázaní k boudě.

Libor.w 5.5.2008 9:52

Otázka času.

Škoda že demokracie musí ztrácet čas neplodnou diskuzí se všelijakými Tamáši a jinými aktivisty ve stromech.Stejně jsou hluší a slepí k argumentům.Hlavně při tom protestu myslí na sebe a své zvyditelnění.

Sacem 5.5.2008 9:49

Komunisti prestoupili na islam?

Velmi zajimave,

ze by komuniste prestoupili na islam? Hitler brojil proti zidobolsevizmu a nyni, ze by komunisti konvertovali? :) Mimochodem on se jentak nekomu vyjizdi vypis z uctu?

masi 5.5.2008 9:47

Re: "Totalitni mysleni proste zustane totalitnim myslenim."

Ja nemyslim. Neni nad cem. Ja se jen ukrutne totalitne smeju. R^

Petr hmm 5.5.2008 9:40

Re: Pěkné

Jojo měli jsme tu armády komunistického SSSR a teď si z nás udělá základnu pro změnu komunistická USA . Nejzajímavější na tom je že je zase pozve vedení státu proti vůli lidí ! to už snad nejni možné .. časy se opravdu opakují :-(

Pepa 5.5.2008 9:39

Re: Ještě malá faktická poznámka,

Nemýlím se, onen uváděný 3x menší výkon je vztažen k 1S12A ze systému KRUG a v rámci dezinformační kampaně byl LT ze systému KUB (KVADRANT) parametricky srovnáván s KRUGem. "Kubánský" LT dokázal na 2,6GHz vyplivnout i 1,9GW (což se ale běžně nepoužívalo).... 

Tic-Tac 5.5.2008 9:37

Re: Tabákový průmysl volá

Tak jsem si ten článek přečetl ještě jednou a pro jistotu ho nechal projet i vyhledávačem a nenašel jsem ani jediné slovo prý a údajně.  Mám problém se čtením já a nebo vy?

Petr hmm 5.5.2008 9:37

Re: Re: Re: Jen tak zkušebně

nejsem proto tam je to slovo nejspíš pokud si ráčíte všimnout ..

je to jen dost pravděpodobné

woka 5.5.2008 9:36

Re: Lepší zemřít za USA než zůstat naživu

Jestli Ježíš nekecal, tak určitě tvoje bude království nebeské...

Václav 5.5.2008 9:33

Re: Tabákový průmysl volá

A v čem nemá podle Vás pravdu? Vše co napsal jsou smutná či spíše zarážející fakta o protiradarové iniciativě. Každého normálně uvažujícího člověka by měla takováto fakta zarazit a měl by uvažovat, jestli zrovna tito lidé mají promlouvat i za něho. Radar antibalistické ochrany je bezespopru na vážnou diskusi, jenže tu lidé typu pana Tamáše, Neorala či Matějíčka nejsou už principiálně schopní vést. A na druhé straně té pomyslné barikády to bohužel není až zas tak o mnoho lepší.

Pan_Ptakopysk 5.5.2008 9:28

Kojzarovo pero

Nejsem sice stoupencem "Ne základnám", avšak tento článek je jakoby z Kojzarova pera, když kdysi psal v Rudém právu o protistátních živlech, třeba o Petru Uhlovi.

balthasar 5.5.2008 9:26

Re: Re: Modry kopirak besneni Rudeho prava

Možná že byl i na dámských záchodkách ;-D8-o

berkovitz 5.5.2008 9:26

Tabákový průmysl volá

Autor tohoto článku používá údaje typu :prý, údajně a.p.  Autor dovede tak "přesvědčivě" argumentovat, že si jej pozve tabákový průmysl, jako propagátora prospěšnosti kouření !

Vše co autor napsal, považuji za čísi objednaný BLÁBOL !!!!!

M. Zima 5.5.2008 9:23

Ještě malá faktická poznámka,

mýlíte se, Váš pulsní výkon byl ca. 3x menší nežli diskutovaný.

Václav 5.5.2008 9:22

Re: Re: Re: Milý autore,

Tak nějak. R^R^

M. Zima 5.5.2008 9:20

Vynikající otázka,

proč by si neměli dnes nechat kakat na hlavu v každém smyslu, když jim nevadil komunismus?

BTW: To s tím cvičením je jeden s aspektů, které experti Pojar, Čertík, Parkanová, ... nejsou schopni pochopit a už vůbec ne skutečnost, že se laloky u phased array mění s vybuzením anteny, což má za následem, že měřili na výletě převážně hausnumera.

Václav 5.5.2008 9:20

Re: Re: Milý autore,

Protože o tom vědí kulové a pokud něco vědí, tak si z toho vyberou jen to, co se jim hodí do krámu. To zaprvé. A zadruhé, za PRO radarem jsou přece USA, rozumějme bašta imperialistů, válečných štváčů a vrahů z "vol strýtu".

Komunismus holt nakazil nemalou část naší populace tak, že tohle zkrátka nemohou zkousnout. Kdyby ten radar měl být velkého bratka z východu, tak bude ticho po pěšině a současní aktivisté ani neceknou a v duchu budou jásat, jak se zase přimykáme k ruskému dubisku. O to se klidně vsadím.

BM 5.5.2008 9:18

Re: Re: Milý autore,

Nie ja na nom napisane ZDELANO V CCCP.

Katr 5.5.2008 9:17

Bude to drahé, že.

Státní aparát dal do propagace radaru žalostně málo, takže nezbývá nic jiného, než tu iniciativu přeplatit.Toho se autore děsíte.;-D

PEPA 5.5.2008 9:10

Lepší zemřít za USA než zůstat naživu

Co nám ještě představí pečlivě načasovaná proradaristická a válečnická >-propagamda CIA?

Pepa 5.5.2008 9:08

Re: Milý autore,

Jako voják ZVS jsem působil na pozici velitele dálkoměru (LongTrack 1RL128D) v Rožmitálu pod Tremšínem. Tento RL měl cca. 1,5MW pulsního výkonu a při nácviku se využívala louka nad městem nebo buzerák v kasínu (oboje cca. 1-2km od centra města). Hlavní lalok pátého stupně griloval místní populaci s vědomím dnešního starosty a mnoha dalších "odpůrců" radaru PRO dlouhá léta. Nějak nemohu pochopit, proč jim dnes vadí radar PRO, který má vzhledem k výkonu, umístnění a charakteru vyřazovacích parametrů o dva řády nižší dopad? 

libero 5.5.2008 9:07

Re: Milý autore,

Čím jste ozářen vy?

Následky jsou hrozné........

Kyselý Sven 5.5.2008 9:06

Re: Re: Re: CISTOKREVNA PROPAGANDA ZE ZAHROBI , Z TOTACE

Promiňte, ale nemohl byste zaslepenému Židovi vysvětlit, co je tam lživého, propagandistického a neskutečného?

Jara London 5.5.2008 9:06

Re: Pěkné

R^

Jara London 5.5.2008 9:06

Re: Re: Jen tak zkušebně

ODS? Hmm ....... . Jste si tím jist?