25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel 22 5.5.2008 11:49

Re: Co je tohle za kolosální pitomost ?

V tom případě nechápu, proč jim tolik vadí. A našim komunistům. A socanům.  A islamistům u nás. :-)

David 5.5.2008 11:48

Re: Re: Re: Myslím že slušný člověk si s lidma od "Ne základnám" ruku nepodá.

Se odkope a je to smrad, jak kdyz se odkope selka....

brok 5.5.2008 11:47

Re: a kdo platí stoupence radaru?

Skoro bych se přiklonil k tomu, že jsme kolonií Bruselu. Právě proto potřebujeme něco, co by alespoň částečně vliv a moc Bruselu oslabilo. Takouvým "něčím" může být americká základna. Americkou základnu potřebujeme paradoxně právě proto, abychom získali silnější pozice v Evropě. Těch pár amerických vojáků jistě je možno odvézt v jediném letadle. Takže, když nás Brusel (Němci) prodá, mohou teoreticky Američané rychle odejít. Jenže radarová základna se rozebere za několik měsíců a tu Američané nedovolí nikomu prodat. V americké základně je především posílení naší nezávislosti. Kdyby byl zájem, postavil bych kousek dál třeba čínskou, protože čím více zájmů, tím větší si budou dávat jeden na druhého pozor.

Pokud jde o hnutí, které jednoznačně pracuje proti zájmům České republiky, a takovým hnutí "Ne základnám" je, bylo by namístě sledovat kdo a za co je platí. Islámští fanatici nesporně ohrožují Evropu, tedy i nás. Hnutí, které s nimi spolupracuje by mělo být pod trvalou policejní kontrolou a jeho příjmy by měly být zveřejňovány. Takovým hnutím nepochybně "Ne základnám" je.

Pokud je mi známo, stoupenci základny nejsou nijak organizovaní, nemají žádbé funkcionáře a žádné konto. Nemají tedy ani příjmy určené k podpoře jejich názorů a proto není nic, co by mohl kdokoliv kontrolovat. Mohu vám odpřísáhnout, že mě nikdo neplatí. Pokud ale by organizace na podporu základny existovala, chtěl bych být jejím členem.

Schumacher 5.5.2008 11:47

Co je tohle za kolosální pitomost ?

Vždyť sami amíci tvrdí, že radar není namířen proti Rusku.....

yyy 5.5.2008 11:47

Re: Podpořte výstavbu Radarové stanice Brdy !

a proc jen radar? s rachejtlama sem! :-D

Karel 22 5.5.2008 11:46

Re: Re: a kdo platí stoupence radaru?

R^ Jasně - ať to rozhodnou odborníci - tedy vojáci. A kdybychom dělali referenda na podobná témata, tak už je dávno zrušená policie. Hlavně ta dopravní. ;-D

David 5.5.2008 11:46

Re: Re: a kdo platí stoupence radaru?

Bohuzel to nekdy neni ani jenom o technice, ale je treba brat zretel na situace, ktere se mohou vyskytnout v budoucnu v radu let, ci desetileti. Vetsina obyvatel, ktera uvazuje v intencich od vyplaty k vyplate, toho neni schopna ani naznakem. Bohuzel. Nejvetsi nepritel demokracie je prumerny volic. To je fakt.

zdeněk 5.5.2008 11:45

samozřejmě že nebyly a vy chcete aby to bylo zas?

Dokážete si představit existenci bez lezení do pr***le komukoli?

yyy 5.5.2008 11:45

kdyz maji cvico

proti radaru jsou jen komunisti.troskavsky starosta je komunista.me vic vadi,jak pet a pul lidu nad sedesat udela ostudu.to neni jednani na urovni,nechat je takto vyskakovat8-oi kdyz ti co maji rozhodovat no ehm..taky zadna slava, to je fakt:-/

Jakub S. 5.5.2008 11:45

Re: Re: Re: Myslím že slušný člověk si s lidma od "Ne základnám" ruku nepodá.

Dóbrý! Ten se vodkopal, to jo... až je ho jednomu líto...

Abonent 5.5.2008 11:44

Podpořte výstavbu Radarové stanice Brdy !

Radarová stanice Brdy významně zvýší obranyschopnost západní civilizace.

Navíc, přítomnost byť pár jen desítek vojáků USA na našem území zkříží plány kremelských carů.

Proto podpořte výstavbu Radarové stanice Brdy.

Zde můžete podepsat petici pro radar :

http://www.prozakladnu.cz/index2.php

zdeněk 5.5.2008 11:44

jenže oni lžou a to tak že hodně

Pokud jenom zběžně sledujete zprávy a čtete noviny zjistíte že si často sami protiřečí. Rozhovor s ministrem zahraničí panem Karelem Schwarzenbergem o tom že radar "je asi proti rusku" a měsíc potom pan topolánek prohlásil v USA že radar rozhodně proti rusku není. Odborníci tvrdí že rakety nebudou schopny ochránit naše území, podle mapy příznivců radaru prý ano.

Nehledě na bezletové pásmo, kdy pokud uvážíme elevaci 2° bude mutné omezit lety i nad Prahou(bývalý profesor z univerzity obrany v Brně)

Radar byl zřejmě dlouhodobě bez vědomí národa připravován(nebyl zmíněn ve volbách). proč se například již v roce 1999 zvýšili normy pro ozáření několikanásobně? To se najednou zodolnil lidský organismus? Pdole starých norem by radar rozhodně nesplňoval normy. Nehledě na nedostačující zprávu o bezpečnosti radaru, jak ji zpochybnil prof. Raida z VUT. Hlavní hygienik teorii elektromagnetivkého pole vůbec nerozumí, jak si jinak vysvětlit že nezná ani jednotky?

Pavel 5.5.2008 11:44

Radar: ANO - NE - PROČ ?

 www.prima-volba.cz

Karel 22 5.5.2008 11:44

Re: Re: Re: PROČ???

Měl jsem stejný argument o té placaté Zemi, ale nepoužil jsem ho. Ono je to totiž jedno - on tomu obrázku stejně věřit nebude. A rozumět taky ne. :-D:-D:-D

Jakub S. 5.5.2008 11:43

Václave, příteli, uznání:

přesné, jsme na jedné lodi! - Poslední věta - dokonalé.

Jakub S. 5.5.2008 11:42

Ty volečku, a těch 40 let jsme byli samostatnou zemí - ?!

Máš zajímavý názor, jak vypadají kolonie. Zmlkni a zkus si o tom něco přečíst a na něco se podívat.  P a k  si pomalu vytvářej  s v ů j  názor. Zkus to. Mysli, neuškodilo to ještě nikomu. Pak se ozvi.

Jakub S. 5.5.2008 11:39

Re: tak mám z těch kravin o Židech,

Příteli, asi tu ještě nejsi dlouho: to je tu naprosté pravidlo. ŽŽŽidé, jak se dycinky za chvíli vyjeví, můžou za připálení vašeho guláše, za skvrny na Slunci, za nálet kobylek v Africe ("imperialistický brouk" v opačném gardu...) - no je to ďábelské celosvětové promyšlené dvoutisícileté spikuntí, jemuž není rovna. Zvláštní, že to nejsou jenom staří nenávistní komouši, nýbrž i staří emigranti (ti nejsprostší byli už eliminováni - všichni víme, o co jsme přišli, a o koho,že). No, to by bylo nadlouho. Ale oni zase inspirujou, to se musí nechat... Šalom.

Schumacher 5.5.2008 11:38

Podívaj, pane Blaustein,

celej tenhle cirkus je stejně kvůli nim. Tak si nechaji svá moudra a jedou radit domů. Tam mají problémů k řešení doaleluja.

emersonskej 5.5.2008 11:37

Re: Re: a kdo platí stoupence radaru?

R^naprostý souhlas !!!!!

5.5.2008 11:37

Re: Re: a kdo platí stoupence radaru?

přesně R^

mpscz 5.5.2008 11:37

Re: a kdo platí stoupence radaru?

Stoupenci radaru mají rozum, nikdo je nemusí platit :o)

Václav 5.5.2008 11:35

Re: a kdo platí stoupence radaru?

Zkuste se zeptat obyvatel této země, zda chtějí platit daně či základní potraviny zadarmo a dostanete se do situace, kdy budete muset nebrat ohled na názor minimálně 90% obyvatel. A přesto to musíte udělat, protože jinak se stát zhroutí. Obrana státu je další oblast, do které nemají hloupé lamy co kecat. A tou lamou teď myslím klidně i sebe, protože ačkoliv toho vím o balistice a raketové technologii asi víc než bežný smrtelník, tak stejně a nebo snad právě proto vím, že toho nevím dost abych mohl kvalifikovaně rozhodnout. Mistři ve zdvihání půllitrů k ústům by do toho ovšem šli s klidem.

Ivan 5.5.2008 11:35

Re: Re: No a co

Terosita je zřejmě každý, o kterém to prohlásí nějaký zdrogovaný americký seržant.  Každý občan, který je na základně na Guantanamu tam byl unesen (= teroristický akt vlády USA), je tam mučen bez jakéhokoliv obvinění a bez možnosti jakékoliv soudní obrany. Prostě terorismus vlády USA v nějčistší podobě. A tato vláda USA teroristů má drzost žvanit něco o lidských právech, demokracii a svobodě!

emersonskej 5.5.2008 11:34

Re: Radar: ano - ne - proč?

Jasně - hlavně Walter O´Reilly !!!:-D

emersonskej 5.5.2008 11:33

Re: Re: Myslím že slušný člověk si s lidma od "Ne základnám" ruku nepodá.

Štváči ze Svobodné Evropy ??? Není nad to se neplánovaně odkopat, žejo SOUDRUHU !!! ;-D;-D;-D 

Ivan 5.5.2008 11:31

Re: Re: Re: Když s někým bojovat ...

Zatím co vyjádření aktivistů hnutí proti radaru jsou velmi inteligentní, uvážená,  kultivovaná, jejich odpůrci ve vládních propagandistických mediích jsou skutečná pakáž.  Včetně nějakého Karla 22. A jejich stádo je vskutku ukvičené.  

zdeněk 5.5.2008 11:28

a kdo platí stoupence radaru?

zatím o nich žádný článek nevyšel ale....

Je to jako s Chartou. Také se odsuzovala, ale nemluvilo se o tom co požaduje. A ona požadovala pouze dodržování mezinárodních smluv které komunistické československo podepsalo. Místo diskuse se řvalo o" "Proto však také pohrdáme těmi, kdo v nezkrotné pýše ješitné nadřazenosti, sobeckém zájmu nebo dokonce za mrzký peníz se kdekoli na světě - a také u nás se našla skupinka takových odpadlíků a zrádců - odtrhnou a izolují od vlastního lidu, jeho života a skutečných zájmů a s neúprosnou logikou se stávají nástrojem antihumanistických sil imperialismu a v jejich službě hlasateli rozvratu a nesvárů mezi národy."

nezdá se vám to povědomé?(zaměnit slova antihumanistických sil za rusko, Irán...)

Myslím že diskuse by neměla být o tom kdo platí iniciativu Nezákladnám. Mělo by to být o tom proč vláda nebude brát ohled na 70% obyvatel této země, proč ti kteří nám slibovali zemi bez cizích vojenských základen teď jednu zřizují. Mělo by to být o tom jestli to prospěje této zemi. A jestli jsme vůbec ještě samostatnou zemí a ne kolonií Bruselu a Washingtonu.

celim 5.5.2008 11:27

tak mám z těch kravin o Židech,

které tady čtu, úplně otevřenou hubu dokořán a nevěřícně na to koukám! Židi jsou mi vlastně ukradení, ale stále jsou mi víc sympatičtí než Arabové, nebo Rusové. Jen zírám, jak se debata o radaru změnila na debatu antisionistickou a antisemitskou.Zdá se, že antiradaristi jsou opravdu ovládáni ruskými a arabskými antisemityRv

Ivan 5.5.2008 11:26

Re: Myslím že slušný člověk si s lidma od "Ne základnám" ruku nepodá.

Slušným lidem je hlavně jasné, že vládní propagandisté přitvrdili ve svých lžích. Za chvíli se dočteme, že hnutí proti radaru platí Bin Ladin. Není divu, štváči ze Svobodné Evropy přesídlili do vládních propagandistických agentur, to není třeba odhalovat, to vidí každý. 

RomanL 5.5.2008 11:26

Re: Re: Otázka času.

Mýlíte se, nacisté a fašisté jsou LEVICOVÉ organizace, nemohli tedy provést pravicový puč. Pravicová politika je založena na právu, inteligenci a svobodě jednotlivce, ne na tupých masách zblblých propagandou tak, že ani nepoznají levici od pravice.