20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kopretina 6.5.2008 13:27

Re: Re: Re: Co říká Korán? Výroky Arabů o Židech a Izraeli.

Izraelští politici nejsou rasisté, rasisté jsou Arabové, Talmud není rasistický, rasistický je Korán. Vy jste Talmud nečetl, čerpáte pouze z neonacistických zdrojů.

Schumacher 5.5.2008 17:40

Lecos z toho je trochu odlišné podobě v Bibli.

Kterou Mohamed převyprávěl a co si nezapamatoval, to dobásnil. Ani Bible není originál, ale kompilát z různých zdrojů. Vyvraďování jednoho národa (národ, to je v dnešním měřítku neodpovídající, ve skutečnosti kmene) druhým bylo běžné. Počet mrtvých závisel na lidnatosti. Vítězové vždy měli snahu vítězství přifukovat. Pokud jde o Azzam Pašu, pábí jako ostatní, tahle nadsázka a vytahování jsou pro tamní kulturu příznačné. Kdyby jim Evropské koloniální mocnosti nevnucovali "svoji civilizaci" včetně technologií, nemusel s nimi být zásadní problém. Podobně jako s Japonskem a Čínou pokud by neprolomili jejich izolaci. Protože jsou nepoučitelní pokračují v tom ve "Třetím světě"  pořád a považují se za povolanou Správu "Národního parku Země".

ups 5.5.2008 17:45

Re: Lecos z toho je trochu odlišné podobě v Bibli.

jakou metodou jim to vnucují ? Pod jakou pohrůžkou jim dokážou něco vnutit ? Proč jim takhle nevnutí appeasement, bylo by po problému ...

Schumacher 5.5.2008 18:17

Nejdřív je "civilizovali" kolonialismem a vychovali třídu místních vládců.

Přinesli technologie, jiný životní styl, vzdělání potřebné pro využití místní pracovní síly a  aby se jim samým žilo pohodlně. Přesvědčování k appeseamentu nefunguje. To je jako milovníka masa přesvědčovat o vegetariánství. Na míru a odzbrojení se většinou nevydělává. Pokud se v jeho krátkém období nepřipravuje válka a staré zbraně nevyměňují za nové.

ups 5.5.2008 18:20

Re: Nejdřív je "civilizovali" kolonialismem a vychovali třídu místních vládců.

přinesli technologie, nebo jim je VNUTILI ? to je snad rozdíl. Nám přece taky "přinesli technologie", a pořád přinášejí, Japoncům a Číňanům a dalším jakbysmet, není to trochu liché ?

Jara London 5.5.2008 18:10

Re: Co říká Korán? Výroky Arabů o Židech a Izraeli.

Hele, Kopretino .... ále, raději nic. To nemá cenu.

kopretina 5.5.2008 19:01

Re: Re: Co říká Korán? Výroky Arabů o Židech a Izraeli.

Opravdu duchaplný komentář.

Jara London 5.5.2008 22:44

Re: Re: Re: Co říká Korán? Výroky Arabů o Židech a Izraeli.

Podstatně duchaplnější než ty Vaše věčné odkazy na propagandistické bláboly.

kopretina 5.5.2008 23:15

Re: Re: Re: Re: Co říká Korán? Výroky Arabů o Židech a Izraeli.

Na Vaše prostoduché cancy nemá smysl reagovat. Nedokážete argumentovat.Já přináším fakta.

Pete Brich 5.5.2008 17:22

Nejen domeček s bílou kupolí, jehož obsluha se celá vejde do jednoho civilního letadla,

ale pořádně velkou základnu armády USA tu potřebujeme jako sůl!!

PB

Martin 5.5.2008 18:09

Re: Nejen domeček s bílou kupolí, jehož obsluha se celá vejde do jednoho civilního letadla,

Jediné,co tahle republika potřebuje,je zbavit se takových idiotů,jako jsi ty ohnulhřbete.!!

KLVAŇA 5.5.2008 17:11

S USA na věčné časy a nikdy jinak !

ruce bratné, spojme statné, nepřítele smeteme !  V prd*li se ohřejeme, pak nepřítele rozdupeme, na poli zeleném !

Nebudeme dělat s nikým žádné cukrbliky, udatně vylezmež ze zadnice, my pravicové štiky ! VV:-)

Udatnýcz řečí na complu dosti, snad nám Ušáci hodí aspoň kosti !

A třeba nám budou prodávat suroviny díky vlastizrádcům za poloviční cenu.

NEBO NE ?? 8-o;-O;-O:-D

Schumacher 5.5.2008 17:01

Buďme velkorysí a nabídněme místo pro radar Izraeli.

Proč obcházet kolem horké kaše. Je to v podstatě kvůli němu a v US mají jeho lidé rozhodující slovo. Výměnou bychom mohli dostat třeba technologii jak přes protesty postavit zeď v Matiční.

AndyO 5.5.2008 17:06

Re: Buďme velkorysí a nabídněme místo pro radar Izraeli.

no vidíte, Áda řve nadšením, jaké žáky má i když je dávno po smrti. Jen tak dál.

Schumacher 5.5.2008 17:09

Re: Re: Buďme velkorysí a nabídněme místo pro radar Izraeli.

Máte něco proti vzájemně výhodnému obchodu ?

Schumacher 5.5.2008 17:26

Mohli bychom přihodit i nějakou vládní funkci.

Třeba Alon Barak ministrem financí, Semjon Mogilevič ministrem vnitra....Jen Ministerstvo kultury mi dělá starosti. Dva kandidáti na jedno ministerstvo, ay z toho zase nebyla nějaká arbitráž....

Vodník 5.5.2008 16:58

Mýlíte se cnemo

tohle bylo to, co zastánci radaru potřebovali jako sůl! Dokud nadávali Neoralovi do kommunistů, tak jen ztrapňovali sami sebe. Pokud ale mohou insinuovat jakékoli spojení antiradaristů s antisemitismem a teroristy, rovná se to společenské popravě (úsměvný byproduct, že radar je tím pádem v israelském zájmu, zůstane nepovšimnut ;-D).

Ono na tom ale moc nezáleží. O radaru je rozhodnuto, Hoop Scheffer nás (najednou!) ujišťuje, že bude sloužit k obraně všech zemí Aliance a tak jakožto členové Aliance z toho nevycouváme. Tahle společensko-politická likvidace proudů, označovaných za "extremistickou levici", se ale bude do budoucnosti hodit vždy! Např. až budou protestovat proti přijetí Israele do NATO nebo do EU...

AndyO 5.5.2008 17:01

Re: Mýlíte se cnemo

myslíš extremistickou levicově-antisemitskou holandskou organizaci Vrba?

Vodník 5.5.2008 17:39

Re: Re: Mýlíte se cnemo

Čím dále ke skutečným argumentům, tím hloupější komentář...(Y)

AndyO 5.5.2008 17:49

Re: Re: Re: Mýlíte se cnemo

takhle drsně jsem ti to nechtěla napsat, ale když myslíš...máš pravdu, takovou sebekritiku jsem u tebe nečekala.

kopretina 5.5.2008 17:49

Re: Re: Re: Sionismus a antisionismus

http://eretz.cz/content/view/3172/71/

Sowfiw 5.5.2008 21:25

Re: Re: Mýlíte se cnemo

Andyo, zmylena, Vrba je preci rizena z Emeriky  salonim levicakem Alexijem Juchylkou, Vacha  Antonin aka Vodnik je pouze  zastupce pro Holandsko. Pravda ve svem zavilem antisemitismu prekonava i samotneho Alexije. Dneska ho to zase obzvlaste chyta, blba vykoureneho.;-D

cnemo 5.5.2008 20:55

Re: Mýlíte se cnemo

Jsem spíše opačného názoru, je to propagandistická chyba. Stejnou udělali i komunisté, když svou propagandu mylně založili na"lásce" k CCCP, která neexistovala. Neexistuje většinová láska k USA ani k Izraeli, na tom nelze založit žádný propagandistický trik. Efekt to bude mít na větší polarizaci obou táborů, moc nových duší to nepřivede. A pokud jde o nálepkování má protistrana značnou výhodu, stačí šikovná práce se slovem kolaborant. Co si myslíte, že je působivější spojení: Hácha, Husák, Bilak, Topolánek, Vondra nebo Ladin, Zarkáví, Májíček?

Všichni kolaboranti mají utkvělou představu, že přívrženci protistrany musí kolaborovat s někým jiným. Komunisti, levičáci, islámští teroristé, chybí už jenom Paroubkovic Marťani, modrozelenočerní soudruzi ani extrémní mluvčí vyvoleného národa v tom moc jasno nemají, na koho to hodit. 70% asi nebude jednolitá ideologická skupina, mají to chlapci těžké:)

Vodník 5.5.2008 21:09

Re: Re: Mýlíte se cnemo

Nemohu s Vámi polemisovat, neboť v Česku nežiji. V kruzích, ve kterých se obvykle pohybuji, je vůči USA kritika možná pouze v určitých mezích, proti Israeli je to pak not done. Kriticky se o Israeli mluví šeptem. Nejde ani tak o to, zda tento názor sdílí většina, ale o to, že je to oficiální postoj establishmentu a tedy odrazový můstek k potlačování a persekuci názoru opačného. Zda tomu lidé věří nebo ne, je vedlejší. "Ať si nás nenávidí, jen když se nás bojí!"

cnemo 5.5.2008 22:39

Re: Re: Re: Mýlíte se cnemo

Myslím, že nechápete smysl propagandy, ta není pro elitu, ta je přesvědčená plněním vlastních zájmů. Propaganda je atrapa pro ten zbytek, co své zájmy uspokojovat nemůže. Takže úspěšná propaganda musí mít právě efekt u té "hloupé" masy, to je cílem. Lid je jako pytel blech, hlídač může sem tam nějakou zaplácnout, ale když všechny blechy dohodnou a vydají se jedním, nežádoucím směrem, nemá šanci. Proto je k moci potřeba propaganda, aby se tomuto zabránilo. V dlouhodobém horizontu je důležité, aby lidé propagandě alespoň trochu uvěřili, šetší to sílu. Každé použití síly mocenský mechanismus poškozuje a vyčerpává.

> "Ať si nás nenávidí, jen když se nás bojí!"

To tak trochu pivní silácký výrok, lépe se to říká než dělá. Tato taktika je velmi krátkozraká.

kurbet 5.5.2008 16:54

to jsme to dopadli

To jsme to dopadli,když se nás a to dokonce i venku snaží "reprezentovat" takoví hlupácí jako nějaký Neoral či jak se ten wůl jmenuje.Inu i to je rub demokracie.Za komunistů držel hubu a krok(i když tady bylo ruských základen habaděj) a teď si tu hubu zase může roztrhnout,jak je "zásaditej".Jeden ale nechápe jak můžou média dávat prostor těmto hlupcům.

KLVAŇA 5.5.2008 16:52

milí spolusoudruzi

Teče nám do bot, většina národa nevěří našim lžím, dokonce nám vyhrožují, nebo si z nás dělají šoufky. Proto každá lež dobrá.  

Bohužel, dostal jsem jen 15 mega z kapes daňových poplatníků, kdybych dostal tak 40mega, mohli jsme být dále. Bohužel, Tupol s Parkanovou a Dalíkem jsou šetřílkové, přitom od US zbrojovek dostanou kapříků téměř tolik, jako je skutečných kaprů v rybníce. 

Bylo napsáno hodně - prý překračujeme hygienické normy, Obering a Šedivý se prořekli, že to s naší obranou nemá co společného, že budeme jen jako živé štíty. Nejvíc mne ale neúspěch mrzí z důvodů estetických a profesních.  Atomový hřib vydá více kouře než Češi vykouří za 1000 let !  Představte si tu parádu ! :-)  Nebojte, já a ostatní soudruzi ho budeme sledovat v telce z Baham, nebo Austrálie, kapříků za vlastizradu budeme mít dost.  My nejinteligentnější, nejprivilegovanější, nejbohatší, díky zbrojním zakázkám na našem území,  se odstěhují dříve.  Všichni nevymřeme ! :o))) Tímto děkuji užitečným idiotům, u kterých udržujeme negativní reminiscence k SSSr a kteří díky naší šikovné propagandě nepostřehli, že SSSR už není, že dnes útočí na jiné země pouze US Neocons,  vyznávající něco na způsob fašismu a kteří z ideových důvodů zahynou, až to USA spustí i s těmi, kteří byli proti.  Dobrý pocit oběování národa za milovanou velmoc budiž jim odměnou. R^

;-);-D

KLVAŇA 5.5.2008 16:53

Re: milí spolusoudruzi

Než se vrátím ke svému druhému výbornému businessu se smrtí, s cigaretami, přeji Vám ve vaší propagandě úspěch tam, kde já neuspěl.  Jinak by se milí spolusoudruzi mohlo snadno stát, protože většina národa je stále proti, že zůstaneme sami jako ten kůl v plotě!!;-(

PS: lže, kdo říká, že USA nás v 38mém předhodily Německu a že dělaly nátlak na Francii a Británii, aby se nás zřekly.  Lže, pořad v TV, který tvrdí, že incident v Tonkinském zálivu byl účelově vymyšlen, lže, kdo říká, že Usáci na Balkáně podporovali islámské teroristy včetně Usámy a Al Kaidy, lže, kdo říká, že v Iráku v době invaze nebyly ZHN atd... Nebo kdo říká, že USa sledují své zájmy. Naopak, chtějí Vás jen ochraňovat, jako malá děťátečka :-) a konat jen pro vaše dobro na úkor svých občanů a voličů.  TAK PRAVÍM JÁ, KLVAŇA ;-);-)

jirka.s. 5.5.2008 17:10

Re: Re: milí spolusoudruzi

No, tebe snad ani nemusejí ochraňovat USA, pro tebe by byla dostačujícím ochranným prostředkem (když už ho nepoužil tvůj fotr) taková malá polstrovaná cimírka v Bohnicích! Nač hned radar! ;-P

KLVAŇA 5.5.2008 17:13

Re: Re: Re: milí spolusoudruzi

taky věříte, že vás radar ochrání? ;-D;-D  Aspoň jeden mi uvěřil. Jirko, ač váš syn studoval lampárnu jako Tupolánek, mám Vás rád ! :-)