5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Dr. Mordechai Ochs 5.5.2008 19:44

Mym jedinym zajmem je nakopat do

perdele bolsevicke rozesirace z Rude synagogy, kteri rozdmychali obe svetove valky a nyni jeci, ze jdou pomalu pod kytky i s jejich Schwindelpapierem.Pokud tomu radar napomuze, bude jenom dobre!

Nomen 5.5.2008 19:58

A nejvíc sexy je Parkanová se svým hitem Welcome radar - nejprodávanější píseň---

Patr 5.5.2008 19:39

článek jak z 50 let 20 století.

 Tenhle článek musel psát nějakej bývalej pisálek Rudého práva.Jinak za Radarem stojí neokonzervativci z USA co ovládají vládu USA a taky se na ní podílejí. Ty samí lidé co jsou odpovědní za 11. září 2001.

Pavel 5.5.2008 19:50

Rudé svazáky vystřídali svazáci modří

Žurnalisté jsou v podstatě za každého režimu prodejné děvky. A užívají by podstatě identické metody - teď jako před padesáti lety.

oráj 5.5.2008 19:36

kde chybí argumenty

kde chybí argumenty, tak se něco musí najít na nositele; stejně jako za bolševika.....

brána 5.5.2008 19:32

dobrou noc a nashle zítra

bude kurs broušení dlouhých nožů

... 5.5.2008 19:30

Ottova encyklopedie

Ač se zúčastnili Rothschildové s Morganem v r. 1924 záchrany kursové hodnoty francouzského franku, přece jen význam Rothschildů v politice i ve finančních kruzích po světové válce nerozvíjel se již tak jako druhdy za Nathana Mayera, spekulujícího za válek napoleonských. Vliv jejich byl vytlačen jinými bankami a moc Rothschildů se dnes udržuje vlastně již jen tím, že jsou zúčastněni na četných bankovních, průmyslových a dopravních podnicích.

http://encyklopedie.seznam.cz/heslo/431848-rothschild

Dr. Mordechai Ochs 5.5.2008 19:21

Co vyvadite rudy Jakobe Soudruhu?

Jsem pro radar vsemi deseti.Vzdyt nas prece bude chranit pred zidobolseviky, ne, vy hnupe?Radaru zdar!

Dr. Mordechai Ochs 5.5.2008 19:07

Poslouchaji Blaustein, co kdyby se radeji

starali o ten jejich dolar, kterej jde do sratschek a nechali tak ceske gojimy na pokoji?Nemce a Rusy jste dostali proti sobe dvakrat a napotreti se vam to Zidum natuty nepovede, na to uz ten vas schwindelpapier nestaci.Jedine, ceho tim radarovym kramem dosahnete, bude skutecnost, ze germani vytahnou Odina a nalepnou vam na hrudni kose vase zlute flecky.Radaru zdar vychcankove!:-)

Harpyje 5.5.2008 19:12

Re: Poslouchaji Blaustein, co kdyby se radeji

Verpiß Dich, Ochs!

Jakub S. 5.5.2008 19:14

Re: Poslouchaji Blaustein, co kdyby se radeji

Ajvajvaj, ty jsi ale veleusilovný, "vtipný" VŮL... Fakt, tak dobře zvolený nick se hned nevidí. Ten reálný pohled na sebe...

Vodník 5.5.2008 19:02

Re: Otázky okolo termínu sionismus

Tento odkaz je stejně hloupý ne-li hloupější než ten první. Autorka zcela nepokrytě klade rovnítko mezi antisionismus a antisemitismus a výsledkem jejích snah je de facto nekritisovatelnost Židů a Israele. Ostatně to, že je zakladatelkou LPA, jež formuje ohrožení již tak pofidérní svobody slova v této zemi, mluví samo za sebe.

kopretina 5.5.2008 19:06

Re: Re: Otázky okolo termínu sionismus

Každý národ je kritizovatelný, je-li to spravedlivá kritika. Každý národ má právo na sebeurčení, odpírám-li nějakému národu právo na sebeurčení, tak jsem rasista/rasistka.

harry 5.5.2008 21:14

Re: Re: Re: Otázky okolo termínu sionismus

Ale nechapu, proc se nejaky narod musi sebeurcovat v cizi zemi.( palestina ) Ruske zidy je treba poslat zpet do Ruska, Nemecke zidy do Nemecka, Polske do Polska atd. Potom by byl v Palestine klid a mir. Jinak meli zidi svoji autonomni oblast v SSSR, co vlastne jeste chteji?????

K 5.5.2008 22:21

Neni to cizi zem - vetsinu zemedelske pudy loupily of arabu a turku Rotschildovy nadace...

...argumenty o cizi zemi jsou ponekud mimo - asi jako kdyby v Cechach chteli cesi znarodnit Holandanum marinu na Lipne nebo roubenky v Krkonosich s tim, ze jim to Holandane "ukradli" nebo "uzurpovali". 

Jinak jest ovsem svata pravda, ze Palestinci jsou nestastny narod - cast sve zeme prodali, o dalsi cast vedli valku a tu prohrali, vicemene prohrali jeste par dalsich valek, a ted se strasne divi, kdyz po bombardovani civilnich objesktu v Siderotu a askelonu na ne nekdo sem tam vlitne. Oni jsou prece takovi chudaci, ze bombardovani ciovilnich objektu by pro ne melo byt beztrestne.   Dale maji tu smulu, ze jim nikdo nepridelil vily a dalsi aktiva po statisicich vyhnanych zidu z iraku, jemenu atd.  To se napakovala mistni kleptokracie.

Dale maji Palestinci strasnou smulu, ze je nezamestnavaji souverci v arabskych ropnych statech - radeji tam zvou Bangladesany a krestanske psy. Otazka je, zda je to jen smula, spise za tim je neco podstatneho....    

Otazka je, kdo by Palestince po odstehovani zidu zivil. Momentalne maji Arabove v israeli 2x vyssi uroven nez na westbanku, na Westbanku 2x vyssi zivotni uroven nez v Jordansku  a 4 x vyssi nez v Egypte.  Ani saudove by je asi zbuhdarma nezivili - maji momentalne dost probelmu jak zajistit zivobyti pro RAKETOVE ROSTOUCI POCET SVEHO "PRISLOVECNE PRACOVITEHO" obyvatelstva.

kopretina 5.5.2008 23:06

Re: Re: Re: Re: Otázky okolo termínu sionismus

Židé jsou doma v Izraeli. Nikdy žádný "palestinský" stát neexistoval. Země Izrael nikdy nebyla arabská země, ale židovská. Židé měli království Izraelské a království Judské. Židovské osídlení Země Izrael je konstantní, Arabové přivandrovali do Země Izrael v 8. a zejména v 19. století ze Sýrie, Jordánska, Libanonu, Libye, Tuniska. Země Izrael je židovská země. Země Izrael nikdy Arabům nepatřila. Židé vlastnili 9% půdy, Arabové 3% půdy, 17% půdy byla opuštěná země, 71% bylo státní svěřené území britské koruny. Toto území přešlo do vlastnictví Izraele, takže Židé později vlastnili 80% půdy. Země Izrael je židovská země.

tomas r 5.5.2008 22:47

Re: Re: Re: Otázky okolo termínu sionismus

a akceptuji-li to, ze nekdo sve sebeurceni zaklada na nasili a podnecovani nasili jsem hlupak a kopu si hrob.

kopretina 5.5.2008 23:11

Re: Re: Re: Re: Otázky okolo termínu sionismus

To Arabové páchali teror proti Židům-1921=první mohutný protižidovský pogrom ve Svaté zemi, několik desítek mrtvých Židů, 1922=další protižidovský pogrom, 1929 Arabové napadli Židy v Safedu a Hebronu, v Hebronu zabili 133 Židů, přes 400 zranili, 1936-1938 při arabských násilnostech zabito stovky Židů. 1941 palestinský Arab Mufti Husejní navázal přátelství s SS-Reichsfuehrem Himmlerem, správcem vyhlazovacích táborů. Husejní žádal vyhlazení všech Židů na Blízkém východě a v Evropě. Pomáhal vytvořit muslimské legie SS, jenž vraždily Židy a Srby v Chorvatsku a Maďarsku. Listopad 1947 Arabové zabili 62 Židů, leden 1948 útoky Arabů na židovské komunity na severu Svaté země, květen 1948 Arabská legie zaútočila na Kfar Etzion.

Harpyje 5.5.2008 19:08

Re: Re: Otázky okolo termínu sionismus

Vodníku, mám Vám najít odkazy o tom, že antisionismus a antisemitismus je totéž? ;-D;-D;-D

Vodník 5.5.2008 19:25

Re: Re: Re: Otázky okolo termínu sionismus

Nemusíte se namáhat: Evropská komise a jiné organisace ve službách tzv. "mezinárodního společenství" jich chrlí přehršli. O jejich platnosti to ale nevypovídá nic, zůstávají to propagační cancy s účelem umlčet kritiky Israele a sionistů.

Božena D. 5.5.2008 18:47

Všichni velice dobře víme kam nás může zatáhnout americká politika

a rozčiluje to nejen 80% občanů ČR, ale i soudruha Gorbačova, který nám zařídil volnost a nyní se diví jak se mohla naše vláda přidat na stranu USA . Bez konzultace s lidovými masami, které marně protestují jako třeba dnes.

Starý J. 5.5.2008 19:24

Re: Všichni velice dobře víme kam nás může zatáhnout americká politika

Kde se protestuje u masa? Já myslel, že je ho už dostatek!

analytik 5.5.2008 18:29

Vláda ČR spolupracuje se semitskými skupinami Vlády USA a antikomunistickým hnutím

podporovaným zbrojařskými koncerny, CIA, MOSSAD, lobbyisty a jinými vlezdořiťky :o)

Netno výrok je negací negace VV>-

Harpyje 5.5.2008 18:53

Re: Vláda ČR spolupracuje se semitskými skupinami Vlády USA a antikomunistickým hnutím

 Analytik!;-D ;-D ;-D

ps 5.5.2008 19:27

Re: Re: Vláda ČR spolupracuje se semitskými skupinami Vlády USA a antikomunistickým hnutím

možná z anállytičeskovo bjura KGB.

Jakub S. 5.5.2008 22:38

Re: Re: Re: Vláda ČR spolupracuje se semitskými skupinami Vlády USA a antikomunistickým hnutím

Jó, to by mohlo bejt, pravil přemýšlivě Švejk a dodal: já jsem v Budějicích znal jednoho, ten ke všemu musel mít rozkaz, jinak nic, i když šel na latrinu, tak vzal s sebou kamaráda a ten před dveřma pravil: Scheissen - jetzt! A on zařval Cum befél! a už to šlo. A jak najednou měl používat mozek, tak se zbláznil, a teď je na pozorování v Bohnicích, a tam mu sestřičky chudáci musej říkat: Pissen- jetzt! - a je to dobrý. A pořád kvílí, že vokolo sou samý židi a že se z toho zblázní. Pak ho ujistěj, že tejď se to už vopravdu nemůže stát - a von je šťastnej jak Ferda s Chotkovou.

Schumacher 5.5.2008 18:27

Přituhuje. Ropa přes 120.

Je třeba přitvrdit v šíření demokracie.....

ups 5.5.2008 18:33

Re: Přituhuje. Ropa přes 120.

jak vás tak čtu, tak je asi potřeba demokracii podkopnout nohy, abychom se tady už neměli o čem hádat

Schumacher 5.5.2008 18:53

Ona se podkopává sama.

Viz jeden z posledních Klausových článků. Trefné. K diskusi : Domnívám se, že lidé kteří se tu hádají a okopávají, včetně mě, nečiní tak z pocitu vlastní spokojenosti a úspěšnosti. Spokojeným a úspěšným je tohle hádání ganz egal, protože si nepotřebují dokazovat kvalitu svého ega  a marnit čas planým úsilím nad něčím o čem vědí, že nezmění. Spíše se tu vykecávají lidé s různými mindráky aby sami pokořujíce druhé dali vyniknout pocitu vlastní intelektuální výjimečnosti.