26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

RADAR: Na debatu zapomeňte

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Cato 7.4.2007 1:02

Re: Souhlas

Velmi dobře řečeno >-R^

F. Čech 6.4.2007 9:49

Zaorálek předvedl ufňukaný článek bez hlavy a paty

Z celého jeho článku čiší ukřivděnost a snaha zalíbit se komunistům. Jak by on sám chtěl řešit hrozby náhodného raketového útoku nějakého muslimského bratrstva z blízkého východu nám ale nevysvětlil!

Radarohujer 6.4.2007 9:57

Re: Zaorálek předvedl ufňukaný článek bez hlavy a paty

Tak ono to z toho clanku primo CISI, no to jsou ale veci.

Nahodny raketovy utok muslimskeho bratrstva, hmmm .... dobry argument! Zcela postaci zakoupit v ramci NATO pro kazdou zemi nekolik kompletu THAAD, eventualne, pokud prekousneme tu odpornou bolsevickost, efektivnich a levnejsich ruskych systemu Triumph.

Ovsem ani proti zakladnam NMD s GBI jako takovym nikdo nic zasadniho nema. Problem je spis v tom, ze by byly ciste americke, pod ciste americkym velenim a bez jakychkoliv kolektivnich zaruk proti jejich zneuziti.

F. Čech 6.4.2007 11:07

Re: Re: Zaorálek předvedl ufňukaný článek bez hlavy a paty

Jak lze zneužít obrannou raketu vy troubo?

Radarohujer 6.4.2007 11:26

Re: Re: Re: Zaorálek předvedl ufňukaný článek bez hlavy a paty

Vyjmenujte deset poznavacich znaku, kterymi se od sebe lisi obranna a utocna strategicka zbran.

Lájoš B. 6.4.2007 12:40

Re: Re: Re: Re: Zaorálek předvedl ufňukaný článek bez hlavy a paty

Proč deset ? Protiraketová střela je určena k ničení letící rakety. Není určena k ničení strategických cílů ani obyvatel. Na to jste nepřišel ?

tomáš 6.4.2007 9:30

vážený soudruhu Zaorálku

při své inteligenci byste mohl vědět, že celé NATO stojí a padá s účastí USA v tomto spolku. Bez USA není NATO nic, jen prázdná slupka. Nebo si snad myslíte, že kdyby k něčemu došlo, ochrání nás např. Francie nebo Německo. Takový blb snad nejste ani vy. Tak na co si to hrajete?

Radarohujer 6.4.2007 9:36

Re: vážený soudruhu Zaorálku

O tom neni sporu. NATO je jen zasterka pro americkou vojenskou silu ovladajici pres pul Evropy.

Co z toho vyplyva? Ze strategicke protiraketova obrana MUSI byt americka a NESMI byt rizena velitelskou strukturou NATO?

Tato logika mi unika. Dokazete to zduvodnit?

Ivan Nový 6.4.2007 9:45

Radarohujere,

z toho vyplývá, že nemáme rádi komunisty.

Radarohujer 6.4.2007 9:50

Re: Radarohujere,

Ja take komunisty nemam rad.

Stejne jako straseni neexistujicimi hrozbami kvuli prosazeni jinych cilu (komunisticke hordy na Vychode, korejske a iranske rakety, revoluce s burzousty na kandelabrech v rezii KSCM).

Porad ale nechapu, jak se tou strategickou protiraketovou obranou s tema komunistama bojuje ...?

VILenin 6.4.2007 9:46

Re: Re: vážený soudruhu Zaorálku

Hujere Nato je diky evropskym priposrancum uz je politicka diskuzni organizace. Nic vic! V pripade jakehokoliv utoku na Evropu NATO stahne paraple! .... proto amici hledaji spojence nezavisle na dnesnim klubu kecalu! To ti vzkazujou z Ameriky ;-P Mas dve moznosti treti neni .... bud s Rusem spojenym z Nemcem, Nebo s Polakem a Amikem ze by se ti vyhnuly? Good luck sokoliku! V tvem pripade je to jasne dubisko! ;-)

Radarohujer 6.4.2007 9:53

Re: Re: Re: vážený soudruhu Zaorálku

Chapu to jako potvrzeni uvah o tom, ze USA NATO uz davno odepsaly a hledaji zpusob, jak zajistit, aby se, spolu s tou neprijemnou silnou EU, rozlozilo samo.

No to mame ale pekneho partnera. Co nas ceka, az uz nas pozdeji nebude potrebovat?

tomáš 6.4.2007 9:47

Re: Re: vážený soudruhu Zaorálku

vyplývá z toho pouze to, že celý systém protiraketové obrany je americký - tedy buduje ho USA samostatně - proto já osobně nevidím důvod, proč o něčem co je vlastnictvím USA, by mělo jednat NATO.

Radarohujer 6.4.2007 9:52

Re: Re: Re: vážený soudruhu Zaorálku

No a presne ze stejneho duvodu ja nevidim duvod, proc ho ZA TECHTO VYCHOZICH PODMINEK umistovat u nas, kdyz Cesko neni clenem USA, ale NATO.

Ja budu ten posledni, kdo by USA branil stavet si cokoliv ZA SVE na SVEM uzemi.

Brdy ale nejsou americke uzemi, nebo snad ANO??

tomáš 6.4.2007 10:00

Re: Re: Re: Re: vážený soudruhu Zaorálku

na a o tom to celé je. O prioritách a žebříčku hodnot. Vy ten důvod nevidíte, já a řada dalších ho vidí. Plané kecy a EU nás neochrání v ŽÁDNÉM případě, USA pravděpodobně ano. A pro svou bezpečnost musíme také něco udělat a něco obětovat, ne jen sedět, žvanit a čekat, že všechno někdo vyřeší a rozhodne za nás, jako tomu vždy bylo.

Radarohujer 6.4.2007 10:06

Re: Re: Re: Re: Re: vážený soudruhu Zaorálku

Ale ja rad pro svou bezpecnost neco udelam. Chcete vypsat mimoradnou dan na budovani ceske protiraketove obrany? Zaplatim ji.

Chcete referendum o obrane budovane v konsensu s ostatnimi cleny NATO a se zdvorilym a korektnim respektem k obavam Ruska? Hlasuji jasne ANO.

Zakoupime tri komplety THAAD a rozmistime je kolem Prahy, Brna a treba Budejovic? Ano, prispeju NATO a rad.

Chcete budovat ciste americky system pod ciste americkym velenim na nasem, ceskem uzemi a jeste me budete nalepkovat jako bolsevika, ze se mi to nezda? Tak to zase prrrrr.

tomáš 6.4.2007 10:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: vážený soudruhu Zaorálku

pane kolego, diskutovat s vámi je ztráta času. Ukažte mi jediné místo v mých příspěvcích, kde jsem vás označil jako bolševika. Komunisty, bolševiky, pravičáky, levičáky se tu oháníte jen vy. Vaše příspěvky se těmito výrazy jen hemží. Až si ujasníte pojmy. můžeme diskutovat. Do té doby sbohem.

Radarohujer 6.4.2007 10:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vážený soudruhu Zaorálku

Ale ale, ze by zaminka pro zachovani tvare? Ten bolsevik nebyl myslen na vas, ale to jiste dobre vite :-)

Moje prispevky se hemzi bolseviky proto, ze se snazim ukazat smesnost neochvejneho postoje eTonyho, Lenina, Karla, mozna i Ivana Noveho "bolsevik je proti, no tak to ja budu pro" a "on je proti mne, ergo on je bolsevik".

Pokud o diskusi nestojite, vase vec. Sbohem.

tomáš 6.4.2007 10:43

opravdu naposled

v jistém směru mi připomínáte mou manželku. Ta musí mít také za každých okolností poslední slovo. A protože jsem ženatý již řadu let, vím, že s tím nic nenadělám. No tak ho mějte. Howgh.

Radarohujer 6.4.2007 10:53

Re: opravdu naposled :-)))

Jesitnost vam nedovolila nereagovat :-) to se stava, i ja jsem radu let zenaty :-)))

F. Čech 6.4.2007 9:54

Radarohujerovi

Jen díky tomu, že USA je přítomno v polovině Evropy tady můžeme volně žvanit na internetu. Kdybyste tady nadále vládli vy - komančové, tak bychom tady měli jedině cenzuru, svrab aneštovice a nějaké informace bychom si z rizikem opisovali na psacích strojích! V knihkupectvích by byly sice k mání Leninovy sebrané spisy, které dnes nejsou k sehnání, ale to by bylo tak asi všechno na co byste se zmohli!

Radarohujer 6.4.2007 10:00

Re: Radarohujerovi

Ale ja nejsem komunista ... :-DJen s nimi ve veci zakladny sdilim stejny nazor. Oni zleva, ja zprava - to znate, ne? I ODS se s komunisty v leccems shodne - zleva,zprava - kouzelne, ta demokracie, ze?

Porad me zajima, jak se sakra s tim komunistickym strasakem tou strategickou protiraketovou obranou bojuje?

Von 6.4.2007 10:58

Re: Re: Radarohujerovi

Tak jsem si početl a sděluji, že s komunistickým strašákem a s komunistickým čímkoliv /i s tím nechtěně zakořeněným v nás!!/  se bojuje TĚŽKO, ale musí se stále a doufejme, že to nedopadne jako s tím bojem proti lidské blbosti. Ten první boj se zatím /a bohužel se zdá, že jen dočasně/ povedl USA. Což je zřejmě nepřekousnutelné pro příliš mnoho lidí nejen u nás. Bohužel!!

F2 6.4.2007 9:29

Nejsme ochotni

Tento národ nebyl a není ochoten se bránit sám (Čest národa pak zachraňují výjimky). Ani dnes bychom nebyli ochotni opět zavést 2 roky vojny, pravidelná cvičení. Nejsme ochotni zvýšit výdaje na armádu, nejsme ochotni posílat naše profi vojáky do zahraničních misí (opět s čestnou výjimkou jednotky v Afganistánu). Pro naši obranu a tedy suverenitu nejsme ochotni udělat nic. Jen blbě tlachat a žvanit. Teď máme aspoň malou šanci ukázat, že nejsme až takoví poserové a že je na nás spoleh, že si umíme vybrat, na kterou stranu se postavit.

šakal 6.4.2007 9:16

...Řekl vážně Topolánek: "...s tohle bandou kreténů..."...?...

...Jestli ano, tak má za to u mě plusový body! ;-P :-)

Radarohujer 6.4.2007 9:20

Re: ...Řekl vážně Topolánek: "...s tohle bandou kreténů..."...?...

Taky jste mu prispel na uplaceni konstruktivnich prebehliku?

Malý Aston 6.4.2007 9:26

Re: Re: ...Řekl vážně Topolánek: "...s tohle bandou kreténů..."...?...

Než vláda komančů u komančů a komančů u socanů,tak raději současná vláda s podporou těch,které Paroubek vyhodil a napsal jim parte.Pokud jste toužil po vládě ČSSD+KSČM máte prostě smůlu i když by možná Filip jako ministr obrany a Grebeníček jako ministr školství nebyli špatní.A pokud ty,kteří zase touží po vládě komančů nazval Topolánek kretény má pravdu.Já používám daleko jiný slovník pro socany i komouše.:-D

Radarohujer 6.4.2007 9:34

Re: Re: Re: ...Řekl vážně Topolánek: "...s tohle bandou kreténů..."...?...

Paroubek je vyhodil az pote, co to podepsali Topolankovi, cimz uz zadne skody napachal nemohl, v te chvili uz byli koupeni :-) vzdyt to vite sam.

Po vlade KSCM nikdo netouzil, ona ani nehrozila, vite?

Spis jste pod zaminkou potlaceni komunistickeho strasaka ochoten tolerovat neciste metody, jakych se dopustil Topolanek. No, zadne stramy nerostou do nebe a prijde den, jak rika pan premier, ze nekdo jiny bude psat vam, ze mate "smulu". Doufam, ze si to vychutnate :-)

Dost o tom. Tematem je Zaoralkuv text - a ten je vystizny - presne popisuje, jak Topolanek s Vondrou buldozeruji. Ano, presne to, co vytykali tomu paropraseti (rikam to spravne, ze, ja se v tehle novohantyrce jeste moc neorientuju, ale snazim se).

Lájoš B. 6.4.2007 12:43

Re: Re: Re: Re: ...Řekl vážně Topolánek: "...s tohle bandou kreténů..."...?...

Pokud nehrozila, tak co snaha Paroubka sestavovat vládu se 100 hlasy levice ?

Mard 6.4.2007 9:28

Re: ...Řekl vážně Topolánek: "...s tohle bandou kreténů..."...?...

No sice popsal pravdivě situaci, že máme takové poslance jaké si zasloužíme, co je jen důkazem toho, že když je někdo schopen ze uživit poctivě, tak nejde do politiky. Ale to nic neubírá na tragédii tohoto faktu.