17.6.2024 | Svátek má Adolf


Diskuse k článku

RADAR: Na debatu zapomeňte

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
fox 6.4.2007 9:09

Re: Radarohujere,

Ano,já taky!!!

Karel 22 6.4.2007 8:56

Re: K čemu vám bude vědění o tom, jak vypadá celosvětově rozmístění radarů

Soudruh Zaorálek při studiu marxismu-leninismu úspěšně absolvoval korespondenční kurs na téma "RAKETOVÁ OBRANA ZEMĚKOULE". Své teoretické poznatky si pak prakticky ověřil při mnoha letech vrtulníkem financovaných z peněz daňových poplatníků. Je tedy skutečným odborníkem a amíci by mu měli okamžitě předat seznam radarů včetně jejich souřadnic. Lepšího odborníka sotva najdou.

Radarohujer 6.4.2007 9:00

Re: Re: K čemu vám bude vědění o tom, jak vypadá celosvětově rozmístění radarů

No, ono se totiz muze krasne ukazat, ze ta protiraketova a radarova pavucina je kraaasne omotana kolem toho nenavideneho Ruska :-)

A to je to, o co bychom meli v zahranicni politice CR usilovat nejvice, ze. Kdyz se spojime s neocony, tak vyprodukujeme kvalitu.

Karel 22 6.4.2007 9:06

Re: Re: Re: No, ono se totiz muze krasne ukazat, ze ta protiraketova a radarova pavucina je kraaasne omotana kolem toho nenavideneho Ruska

Tak tenhle argument je docela přesvědčivý pro RADAR. Šance bolševiků na znovunastolení komunizmu pak budou mizivé.

Radarohujer 6.4.2007 9:30

Re: Re: Re: Re: No, ono se totiz muze krasne ukazat, ze ta protiraketova a radarova pavucina je kraaasne omotana kolem toho nenavideneho Ruska

Oni tu jsou nejaci bolsevici, co chteji znovu nastolit komunismus? Kde? Myslite ty smesne nostalgiky v KSC(M), kterym se smeji i jejich vlastni kolegove ze strany?

Nebo ty dedky s hrudi plnou metalu z Velke vlastenecke, kteri se chodi predvadet v Rusku na prvniho maje? Kdepak, v Rusku zadny prevrat nehrozi, tam uz se byznysmeni dobre zahackovali - a je to samozrejme dobre.

Problem je v setrvacnosti lidi jako vy, kteri maji tak naslapnuto, ze by pro vitezstvi pravdy a lasky (rozumej, svobody, demokracie, amerika, krev pot slzy atd atd) klidne rozpoutali i treti svetovou valku.

Karel 22 6.4.2007 9:38

Re: Re: Re: Re: Re: No, ono se totiz muze krasne ukazat, ze ta protiraketova a radarova pavucina je kraaasne omotana kolem toho nenavideneho Ruska

Oni tu jsou nejaci bolsevici, co chteji znovu nastolit komunismus?

ODPOVĚĎ ZNÍ - ANO. Kromě KSČM je to i ČSSD včetně soudruha Zaorálka.

Radarohujer 6.4.2007 9:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: No, ono se totiz muze krasne ukazat, ze ta protiraketova a radarova pavucina je kraaasne omotana kolem toho nenavideneho Ruska

Odpoved zni: NE. Je to jen berlicka a strasak k potlaceni olitickeho oponenta, kdyz se primych argumentu nedostava.

zloch 6.4.2007 8:31

Kdo všechno je proti obraně

Humanistické hnutí, Mezinárodní mírové hnutí, Centrum kultur, Socialistická Solidarita, Hnutí za přímou demokracii, Humanistická strana, Komunita pro lidský rozvoj, Socialistický kruh, Česká mírová společnost, Obrana životního prostředí, Společnost Berty Suttnerové, České národní hnutí za mír a lidská práva, o.s. Vojáci proti válce, Nesehnutí, o.s. Mladí zelení, Islámská nadace v Praze, Sdružení Zdravý životní styl, proFem, Strana rovnost šancí, GITA - Genderová informační tisková agentura, Iniciativa ženských a genderově senzitivních nezisk. organizací, Agentura GAIA, Jihočeské matky, o.s. Green Doors, hnutí Země především, Svaz palestinských studentů, Ekumenická akademie, o.s. Podněty.cz, Sustainable.cz - internetový portál pro trvale udržitelný život, Strana zdravého rozumu, Strana 4 vize, publikační server Nový směr, Hnutí na podporu dobrovolných hasičů a dalších dobrovolníků, SOP - Socialistická organizace pracujicích, Palestinský klub, Pražská organizace Mladých sociálních demokratů, Komunistický svaz mládeže, Socialistická alternativa Budoucnost, Křesťanský dialog, Autentičtí sociální demokraté, Hnutí za spravedlivou společnost a lásku k bližnímu, Všeobecný svaz muslimských studentů v ČR, Muslimská unie, o.s. Slovanský výbor, Česká strana národně sociální, REVO - organizace revoluční mládeže,

- internetový portál pro trvale udržitelný život, Strana zdravého rozumu, Strana 4 vize, publikační server Nový směr, Hnutí na podporu dobrovolných hasičů a dalších dobrovolníků, SOP - Socialistická organizace pracujicích, Palestinský klub, Pražská organizace Mladých sociálních demokratů, Komunistický svaz mládeže, Socialistická alternativa Budoucnost, Křesťanský dialog, Autentičtí sociální demokraté, Hnutí za spravedlivou společnost a lásku k bližnímu, Všeobecný svaz muslimských studentů v ČR, Muslimská unie, o.s. Slovanský výbor, Česká strana národně sociální, REVO - organizace revoluční mládeže,

Radarohujer 6.4.2007 8:38

Re: Kdo všechno je proti obraně

Vy jste opravdu tak dusevne slaby, ze se rozhodujete podle toho, kdo s vami sdili podobny nazor, resp. podle toho, kdo zastava opacny?

VILenin 6.4.2007 8:57

Re: Re: Kdo všechno je proti obraně

a co ty radio? Soudruzi z Moskvy vydali "ukaz" amici neprojdou! Cece ty ses uplnej panfilovec ;-P;-D;-D;-D;-D;-D;-D

Karel 22 6.4.2007 8:28

Soudruh Zaorálek: "vděčnost obrům je v politice špatný rádce"

Jak tohle může napsat študovaný marxista. Že by špatná zkušenost se Sovětským svazem?

Radarohujer 6.4.2007 8:30

Re: Soudruh Zaorálek: "vděčnost obrům je v politice špatný rádce"

Asi ano. Vy ji snad chcete opakovat?

VILenin 6.4.2007 8:59

Re: Re: Soudruh Zaorálek: "vděčnost obrům je v politice špatný rádce"

Nechce! Proto potrebujeme amiky za humny! A bolsevik at zustane na celinach! Uraaa!!

zloch 6.4.2007 8:23

Pane Zaorálku,

jakou veřejnou debatu jste vedli před prosazením Gripenů? Žádnou, tak nám tady soudruhu nemelte ty svoje pod kůži zadřené poučky z ML.

Prohrál jste, saláte!

Radarohujer 6.4.2007 8:35

Re: Pane Zaorálku,

Jestli to berete jako souboj pistolniku, pak jste dusevni salat vy.

Zaoralek mluvi tentokrat jasne a bez vaty. Vsimnete si, ze neprezentuje svuj nazor, ale kritizuje evidentni fakt, ze vlada uz rozhodnuti vnitrne udelala a jen hleda cesty, jak ho podstrcit obcanum.

To, ze zvysoka kasle na cokoliv, co by mohlo toto rozhodnuti zpochybnit, je take holy fakt.

karel 6.4.2007 8:39

Re: Re: Pane Zaorálku,

Hujer, metelesku blesku !!!!!!!!

Lájoš B. 6.4.2007 10:13

Re: Re: Pane Zaorálku,

Až na to, že podstrčit občanům může co chce a je jí to prd platné bez souhlasu PS. Žvanílku.

Ivan Nový 6.4.2007 8:22

Debatovat s kým?

S ruskými agenty a nebo komunisty? S nimi se nedebatuje, ale bojuje.

Radarohujer 6.4.2007 8:37

Re: Debatovat s kým?

Ano, bojuje, o boku americkych agentu a republikanskych neoconu. Jak uslechtile!

Fanatik Ivan opet v primem prenosu.

Ivan Nový 6.4.2007 8:42

Radarohujere,

Fanatik? Ne. Realista. Podívejte se na Filipa, Grebeníčka, Zaorálka, Exnera.

Radarohujer 6.4.2007 8:47

Re: Radarohujere,

Divam se co vidim? Politiky, jejichz politicky nazor je vice ci mene vlevo.

Co jeste vidim? Politiky, jejichz nazor na raadr se shoduje s mym. Nic vice, nic mene.

Co vidi fanatik Ivan? Mizernou bolsevickou smecku, kterou je ve jmenu vitezstvi svate pravdy potreba zadupat do zeme za kazdou cenu. Pomuze-li k tomu radar USA a vetsi priklon ceske politiky k americkemu videni sveta, pak ANO ANO ANO ANO.

To neni realismus. Realista se pta, jak to bude nakonec doopravdy fungovat, kdo o tom bude rozhodovat, kdo ponese jaka rizika a co z toho bude ci nebude za problem. Zaoralek se pta. Vy ne.

Ivan Nový 6.4.2007 8:50

No vidíte,

a já vidím komunisty.

Radarohujer 6.4.2007 8:57

Re: No vidíte,

Vzdyt to pisu, faantik Ivan vidi bolseviky.

Pro ucel jejich zadupani do zeme je ochoten posvetit jakekoliv prostredky.

Ivan Nový 6.4.2007 9:48

Radarohujere,

ano, to ano.

Radarohujer 6.4.2007 10:12

Re: Radarohujere,

Pak jste si sam odpovedel a potvrdil moje oznaceni, ze jste fanatik. Bylo to evidentni, ale je dobre, ze jste si to potvrdil i sam.

Realista se chova realisticky, fanatik fanaticky. Tak se to pozna.

Lájoš B. 6.4.2007 12:52

Re: Re: Radarohujere,

Vy do těch kategorií nepatříte, to se nebojte - demagogu.

VILenin 6.4.2007 9:01

Re: Re: Debatovat s kým?

hujere jsem s tebou - imperialisti neprojdou! Co soudruzi z GRU jeste si snim dopisujes?

walter 6.4.2007 8:07

Zaorálka nemusím,

lepší článek proti existenci US radaru u nás napsal prezidentův poradce. Tam byl argument za argumentem, k tomu nebylo co dodat. Ovšem jsem dost znechucen diskuzí k tomuto článku, kde zastánci radaru nepoužívají argumentů, asi na to nemají dost vysoké IQ.

Prosazování radaru na našem území je prováděno s umanutostí až zarážející. Osobní útoky proti odpůrcům svědčí o nedostatku argumentů. Moje argumenty proti radaru jsou:

1. Naše území není přímo ohroženo balistickými střelami, po umístění radaru se tak již stane

2. Ochrana území USA proti raketovému útoku ze zemí jejich potenciálních nepřátel umožní agresivní jednání USA vůči těmto zemím.

3. Ne jeden radar (s protiraketovou základnou), ale jejich soustava může narušit strategickou rovnováhu. Operuje se s počtem ruských raket - tento počet lze provedením prvního úderu velmi redukovat. Opreruje se též schopností "křižovat" - tu ale ruské rakety nemají, Putin hovořil o možnosti konstrukce takových raket, ale ve výzbroji nejsou...

walter 6.4.2007 8:08

dodatek

4. Vzhledem k prolhanosti US administrativy nejsem schopen na ně pohlížet jako na spojence absolutní, vystavit jim bianco šek podpory na jejich budoucí plány... Jejich zásahy proti Iráku, Srbsku, republice srbské v BiH byly prováděny za použití vylhaných, předem připravených záminek - prostě Glivice...

Ivan Nový 6.4.2007 8:24

mám jediný argument pro radar,

Rusko si zase na nás brousí zuby.