9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Rebecca 28.1.2008 16:20

To byl, ale žvást,

a kdo platí vás, pane Pacnere?

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 16:16

Re: Re: Re: Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

aha mám tam být Kameněv /ale vyjmenovat skoro všechny antislovanské bolśevické chazary mohu / včetně Gruzince Stalina. Vůbec ta jména bolševiků byla jen náhražky skutečných jmen od Lenina, Stalina a Trockého, aby vypadala Slovansky a Rusky. Jako u Nás v ČR dnes, že! ps.: jaký mindrák!? uý o tom psal i časopis Týden a ten je ŕádně doprava!!! V Roce 1917 bolśevici řvali, že  kritika jejich politiky od Prozatimní vlády /postcarské vlády/ je antisemitismus!!! ha, ha

Chris Kelvin 28.1.2008 16:14

Re: O nějakém fungování to prosím vůbec nikdy nebylo neb

No vždyť jsem to říkal hned. Systém spíše ano ;-)

Raff 28.1.2008 16:11

Re: O nějakém fungování to prosím vůbec nikdy nebylo neb

Omluvu za chyby přijímám. Psát, když to není azbukou je obtížné, že ano.

arogant 28.1.2008 16:08

Re: Re: Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

Kdo to byl Kamencev? Opravdu i na tom je znát že nemáte znalosti a máte spíš velký mindrák.

KUK 28.1.2008 16:06

Ten Pacner je ale vůůůůůůůůůl

Ten Pacner je ale vůůůůůůůůůl

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 16:06

Tak se loučím

a pozdravuji agenturu BigBoard jenž pracovala na volební kampani pro ODS. Velice mě potěšilo že Neviditelný pes je vidí jako součást velkého spinutí KGB! Ha, Ha ps.: více článků pane Pacler ať se pobavíme jakou 3,14 čovinu vymyslíte příšťě. Mám pro Vás námět a to že Nezakladnám finacuje přímo Bin Ladin a Al kaida, jak jinak. Lhaní, dehonestování a ostrakizace vám jde skvěle.

posvator 28.1.2008 16:06

Re: Re: Re: STEJNÁ FIRMA ty modrobolševický starý pomatenče pracovala

Ty dva pány znám, ale Kamencev byl kdo? A za druhé, minimálně dva z této trojice jsou Židé, Trockij se původně jmenoval Rubinštejn, další z nich je myslím Zinovjev.

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 16:01

Re: Re: Hlouposti

USA ten negroasiatoindianoirosionistický stát a změt národů celé panety!? Ty nás tedy ochrání!? Ha. ha. Indoevropská amerika je mrtvá!

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 15:58

Re: Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

ale sedí Petruška, Havel, Wondra by chtěli v Rusku za prezidenta koho!? Kasparova! Etnický izraelita z Gruzie! Výsměch! A jejich Kamarádi z Ruska!? Berezovskij a jeho zlodějská banda!

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 15:56

Re: Re: Re: Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

Dnes vládnou nám! OD Havla a Wondry počínaje Steigerwaldem s Petruškou konče. Media jsou jejich jako v USA . 

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 15:48

Pacler kopl do vlastní branky neb stejná firma pracovala i pro ODS ve volbách, ha, ha

je dobré se přečíst dikuzi kde je jasně doloženo na webových odkazech, že toto firma pracovala i při volební kampaní ODS. Tak to tedy znamení že ODS je odnož KGB!? Dědek Pacler  svůj antiruský  záměr sice vykopl zajímavé ale míč nahrál do vlastní branky

" Přesný rozsah kampaně tají ODS i agentura BigBoard, která celou předvolební agitaci ODS zastřešovala!

odkazy na webovou adresu v článku.

Puck 28.1.2008 15:47

Re: je to hrůza

Nejste tak trochu pozadu ? O jakém komunismu je řeč? Přečtěte si něco o současném Rusku !

arogant 28.1.2008 15:43

To co o čem se zde píše

je stará známá taktika vyzkoušená na tzv. mírovém hnutí v osmdesátých letech. Kágébacká mafiokracie tahá z klobouku starý manuál jak destabilizovat jim nepříznivý strategický vývoj a rozdělit spojence. Užiteční idioti mají možnost realizace. 

hudry 28.1.2008 15:39

historik a starší pán s rozhledem, vzděláním ? Cha-cha!

Jedinému slůvku ("starší") bych i věřil, to ostatní je velmi průhledná sebestředná a poněkud zmateční fabulace ...

h 28.1.2008 15:38

historik a starší pán s rozhledem, vzděláním ?

Jedinému slůvku ("starší") bych i věřil, to ostatní je velmi průhledná sebestředná a poněkud zmateční fabulace ...

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 15:36

O nějakém fungování to prosím vůbec nikdy nebylo neb

velké firmy z USA prostě jen dostanou zakázku /viz.lobbyng i českých poslanců/ a místní  sionistická neokonzervativní antislovanská guerila /novináři a politici) bude mít vojáky chránici jejich politiku. Systém je zde jako ochrana  území USA neb systém nedokáže ani omylem ochránit sám sebe /proto Poláci chtějí dalčí zbraně!/ a území ČR neb setřeluje rakety jen v zestupné fázy letu. Odpad při setřelení neshoří kopletně v atmosféře ale dopadne na území v širokám rozsahu. USA lhaly o Iráku i Iránu a lžou i o ČR, aby jsou "jako ochranu svých egoistických zájmů/ instalovaly své armády.   11.9.2001 provedli Saudští Arabové a těm USA dodají zbraně za 20 miliard dolarů. Irán, Irák, sýrie a vůbec nikdo ani náznakem nechce a nemůže napadnou evropu a jde jen o tlak militaristické lobby vydělat peníza. Na základně bude platit právo USA a každý voják USA co provede trestný čin nikdy nebude vydán české justici a naopak ČR bude platit jak za škody /včetně provozu radaru!? to taky nemůžou čtenáři zde vědět) tak za nižší bezpečnost svého území atd  Prostě jsme jen kolonie USA a méně než středověký vazal. Rus nemá jinou možnost než na kolonii bez práv zamířit své zbraně /tedy na území USA uprostřed Čech/. V Polsko nejsou řádné rakety ale universální raketové nosiče které mávnoutím proutku lze změnit na útořné systémy atd apod  V ultrapravičáckých oficiálních pseudomédiích se dizvíte velké nic a pár pomatenách antislovanských chazarskách dědků umí jen kydat hnůj........... omlovám se za chyby. 

arogant 28.1.2008 15:34

Re: Re: Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

Dle psaného jste vy etnické CO? Soudím, že Čech sotva. Též vzbuzujete dojem, že jste právě vy dosti omezen v tom nejpodstatnějším,to jest v myšlení.

Sly 28.1.2008 15:33

–> zalozak

Urcita cast naroda ktera je rozhodnuta za kazdou cenu privest do zeme cizi vojaky a zakladnu (a pro "lobovani" pouziva lidi a agentury placene z venku) obvinuje tu cast naroda ktera to nechce (a je udajne placena z venku) z vlasti zrady.... myslim ze to nema v Evrope (a mozna ani ve svete ) obdoby.

Ja myslim, ze to obdoby ma. Pred 25 lety take chteli imperialiste reagovat na mirove snahy SSSR vyjadrene rozmistenim raket SS-20 na uzemi stredni Evropy. Planovali tehdy provokativne umistit rakety Pershing v zapadni Evrope. To vsak neuslo pokrokovym silam, ktere poradaly demonstrace, sbiraly podpisy pod petice, vystupovaly v mediich a vyjadrily jasne NE americke nuklearni hrozbe. I tehdy se v zapadni Evrope objevovaly pomlouvacne hlasy reakce a valecnych stvacu, ze spontanni akce jsou rizeny z Moskvy... :-)

Tak vy si nepamatujete na tabor zen v Greenham Common, copak? Alzheimer nebo sentimentalni vzpominky na "aktivni sluzbu" a druzbu se sovetskymi oficiry?

lukavak 28.1.2008 15:27

Re: PROČ VLÁDA ČR PROSAZUJE ZÁKLADNU CIZÍCH VOJSK?NA ÚZEMÍ ČR?

Když si člověk přečte o vlastenectví pro sebe hochů z generálního štábu( ty speciální slipy  bych si rád loupil,soudruhu plukovníku),tak žasne nad vašimi starostmi ohledně DPH. A to jsme jen u ministerstva války. Co ty počítače pro školy  a jiné a jiné, které jsme už zapomněli  anebo  o kterých ještě nevíme? A potom si invalidi právem stěžují, že nemají  díky poplatkům v lékárně ani na hygienické potřeby.Ty vymoženosti novodobé šlechty (napříč politickými stranami ) jsou prostě i dnes bohužel realitou, hlavně být u koryta!! Raelita je taková, že nic nezmění ani  Klaus či Švejnar,ani  ODS nebo KSCSSD.My  se za optimálních okolnosí budem jen vykecávat  touto formou. Jestliže Putin nám to bude tolerovat. 

Malý Aston 28.1.2008 15:26

Re: Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

No oni všichni komentují události v zahraničí a o domácích problémech nějak mlčí.:-D

Chris Kelvin 28.1.2008 15:21

Takže buďto ten systém opravdu...

...nefunguje, čili mají pravdu jeho odpůrci a nechápu, proč je kolem tolik humbuku.

Nebo naopak funguje (v nejbližší době fungovat bude), a pak je dobré se podívat, kdo nejvíce protestuje. A podle toho se rozhodnout, zda systém ano či ne.

Zatím mi to dle tohoto jednoduchého kritéria vychází jako že spíše ano.....

Xaver 82.117 28.1.2008 15:19

Zkuste to nejdřív v Karlových Varech... :-)

;-)

slon75 28.1.2008 15:19

Re: Re: Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

Tak proč Nev. psa čteš a nezůstaneš u svých Haló novin, ty přece vždycky píší pravdu ;-D

Ale je pravda, že kdo je Žid a kdo ne, se tam nedozvíš.

Jinak pokud máš pravdu, tak Rusové musejí být stejně chudáci, nechali si 70 let vládnout od cizích etnik a nebyli schopni ze sebe jejich hrůzovládu setřást :-P

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 15:19

USA!?

Tedy Severní Brazílie je do pár let v národnostním rozkladu kde iberoamičané, indiálni a žlutí asiaté ovládnou strukturu společnosti. kolem roku 2050 a pravděpodobně již dříve v tomto Babilonu národů bude indoevropský prvek v menšině /v řadě US státu a aglomerací je to již dnes běžnost jako i v hlavním městě. viz. celá jejich tupá negrolatino armáda + bělošská chudina. Ale to je právě to co místní chazaři /Havel, Wondra + jejich soukmenovci/ chtějí. Rozklad indoevropské rasy a nenávist mezi slovany a germány. Opakuji znovu pro čtenáře tohoto antislovanského sionistického Webu, že ve 20 a 30 letech ve vedení KSSS prakticky etničtí rusové nebyli. A to byla ta nejhorší zvěrstva právě tehdy.

kopec 28.1.2008 15:18

Re: Objektivně

da se shrnout, ze vsechno je z neceho placeno

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 15:06

Re: Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

popsal jsem přesně kdo ovládá media v ČR, kdo je pomatená proválečná idiot. Čtu právě všechno bez vnitřního omezení a oficiální zahraniční média jsou v ČR ta největší manipulativní špína. Ano je to jako za bolševismu vychází několik deníku a všechny píší stejně blbě a jen kopírůjí propagandu Bílého domu ikdyž to jsou jen lži /Irák, Irán, Rusko, Srbsko atd/ LN. MFdnes, HN a neviditelný pes jsou šovinistické, rasistické a militaristické deníky kde se dovídáte jen demagogii a propagandu. ps.: dovíte se zde kdo a jaké národnosti byly Bolševici, tedy jejich vedení!? Ne , budou Vám zde donekonečna krákorat že etničtí Rusové /alespoň časopis Týden otevřeně prolomil Tabu/.

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 14:59

ZASE spiknutí dědka Pacnera a může se přidat i Štětina /KGB, STB.....

ikdyž tato firma pracuje i pro ODS !?  Ale to že Klvaňa a jaho AMI personálně napojení na Wondru vyházelo 15 milionů na svoje účty z peněz nás všech  je OK! A znovu firma pracuje i pro ODS za velice výhodný ceny. Odkazy v diskusi.

"Přesný rozsah kampaně tají ODS i agentura BigBoard, která celou předvolební agitaci ODS zastřešovala"

Podle Vás Paclere je tedy ODS napojena na KGB!? Asi ano a vy jako její fanoušek "logicky" taky.

žaba(k) na prameni 28.1.2008 14:55

nestačím se divit...

Kdyby  establishment chtěl radar doopravdy, tak zakáže vstup do vojenského újezdu všem civilům. Kdo neposlechne, a vleze za hranici vojenského pásma, dostane od paragánů přes kulky, nebo kulku do makovice, to vyjde nastejno. A může si za to ten pitomej civilista sám, a ještě za tu rozbitou držku (nebo tu kulku)  zaplatí, - jinak přijde exekutor - bububu !!!.

No a co si armáda dělá ve svém pásmu je její věc, a nikdo do toho nemá co kecat.

A pak teprve bude  klídek.

Zatím je to ve stadiu malé české radarově erotické hrátky pro pitomce v obou znesvářených táborech. A ti radaristi s antiradaristama to žerou a hádají se, emoce a nervy jim z ušních boltců stříkají - jednoduše, jsou to opravdu, ale opravdu moulové.

Rozděl a panuj, řekl kdysi někdo v nějaké knížce.......(Y)

tony 28.1.2008 14:54

Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

Nějak ti to nepasuje, P. Šustrová naopak nezaujatě komentuje dění v Polsku a často tam pobývá.