27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tonda 28.1.2008 23:57

Re: Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

POLIB SI PRD.L ŠMEJDE(Y)8-o

Tonda 28.1.2008 23:53

Re: Re: VLÁDA TOPOŠMEJDŮ JDE PROTI VLASTNÍ OBČANŮM

poslal bych je do plynu ,to jste zapměl dopsat vy demokrate s hakenkrajcem na mozku  a udavte se s těmi svými dolary

Tonda 28.1.2008 23:44

Ne základnám jsou agenti Moskvy

a s nima těch 70 procent občanů ,kteří tady nechtějí cizí armádu.>-

Šumavák 28.1.2008 23:25

Z Trrokavce!!!!

Šumavák 28.1.2008 23:22

Jo, jo..., a evropský Galileo tak tak úspěšně konkuruje GPS, že GPS navigaci už nikdo nekupuje

a evropský Airbus, aby amíkům ukázal, jak se dělá vyspělá technologie a konečně zlikvidoval ty blbý  Boeningy, přeložil část výroby do USA.

Ano, Lisabonská strategie: "Dohnat, předehnat a vydržať" je operativně  přepracovávána na " neztratit stopu! "

Lucifer 28.1.2008 23:06

soudruh Trockij Kameněv atd.

Dole jsem vám, soudruhu, vysvětlil, proč mají USA tolik vězňů a proč mnohem více kriminálníků běhá v Česku po svobodě. A vy jste na to odpověděl jako totální trotl, k čemuž není co dodat;-D

xxx Kubeš 28.1.2008 23:05

S autorem

naprostý souhlas R^

TONDA 28.1.2008 23:04

Re: Pane Pacner,

Copak? Špatně se ti počítaly ty počty? Veliký rozdíly mezi skutečnými náklady a oficiálními příjmy? Nemluv tu o měknutí mozku když si nepočítáš ani jedna plus jedna.

eka 28.1.2008 23:03

Re: Proč se ruska bát??

Odkud přicházíte naivko. Z Marsu?

Karel 28.1.2008 23:01

Re: hlupák vypláchlý propagandou a antislovanismem /Mfdnes, LN/

Bolševici a lidé kteří neumí nic jiného než na všechno nadávat by neměli mít přístup nejenom na internet ale do zdělovacích prostředků vůbec.

Wabi. 28.1.2008 22:45

Pane Pacner,

nechte toho. Už tu máme Mejstříka, Štětinu a jiný. Nebo se časem dovíte, tak jako Havel v německejch novinách, že vám měkne mozek.

Jirka 28.1.2008 22:44

Re: Rusové nás milují láskou bratrskou

!!V Brdech samozřejmě radar bude, jde jen o to zda americký bez Sibiře, nebo ruský se Sibiří!!

realista z vesnice 28.1.2008 22:36

Proč se ruska bát??

Dokud bude u moci v Rusku člověk Putinova ražení,tak se Ruska nemusíme bát...jedině takový prezident zvládne ruské generály,a nic nikomu nehrozí.proto raddar,který bude ruské území sledovat vlastně není potřeba..

Kolemjdoucí 28.1.2008 22:21

Re: Smlouva o pobytu vojsk USA by se neměla týkat jen základny

Takže od nás se chce, abychom byli horlivější než sami Američané, abychom podepsali něco, co ještě neschválili ani sami kongresmani !

vikin60 28.1.2008 22:21

Re: Re: Re: Re: další hlupáček

Tak nám řekni proč Kanada odmítla radar USA na svém  území ?

Kolemjdoucí 28.1.2008 22:15

Smlouva o pobytu vojsk USA by se neměla týkat jen základny

Zástupci Spojených států, kteří v Česku vyjednávají o umístění amerického radaru protiraketové obrany, chtějí, aby se smlouva o pobytu vojsk (SOFA) netýkala jen radarové základny v Brdech. Do budoucna by se podle nich měla týkat i případné další přítomnosti amerických vojáků v Česku, píše dnešní Právo s odvoláním na dobře informované zdroje, které si přály zůstat v anonymitě. Američané podle listu také trvají na tom, aby případné delikty jejich vojáků nepodléhaly české jurisdikci.

S českou stranou se údajně američtí vyjednavači nemohou dohodnout rovněž na podílu na hrazení škod, které by mohly vzniknout třetím zemím v souvislosti s provozem radaru. Požadují, aby podle platných předpisů USA hradily 75 procent případných škod a Česko zbytek. Češi ale chtějí stoprocentní plnění Američanů. Podle Práva tak hrozí, že se jednání o uzavření smluv týkajících se umístění radarové základny v Brdech zadrhnou. Čeští vyjednavači z ministerstva obrany a zahraničí prý na tyto požadavky Američanů nechtějí přistoupit." Pokud by přistoupili na náš požadavek, znamenalo by to, že by musela příslušná smlouva projít Kongresem, a tam by se mohla zadrhnout," řekl Právu jeden ze zdrojů. "Proto tolik usilují o zachování dosavadních pravidel," dodal.

Kolemjdoucí 28.1.2008 22:08

Re: Re: Kdyby...

Co šílíte? Vždyť už jsme se přiklonili - vstupem do NATO a do EU! Tak nedělejte paniku.

vikin60 28.1.2008 22:03

Pacner bolševický novinář

Kde bere drzost Pacner,který za komunistů pěl chválu na SSSR . Tato novinářská žumpa přehodila kabát  a myslí si že na něho nikdo nemá. Tento stbák měl po revoluci viset na první lampě!! Pacnere, Pacnere  , kdo Vás za to platí v této době!! Šmejd zůstane vždy šmejdem!!

šefelín 28.1.2008 21:52

Re: Šefelínův hloupý žvást

Abonente,  co  píši  je  holá  pravda,  mluvil jsem  se  spoustou  prodejců  novin  a  každý,  i když  některý  je  velmi  opatrný  na  ústa, Vám  to  potvrdí.  Jedná  se  o  větší  stánky,  na  př.  v  pražském  metru,  přesvědčte  se  sám  kolik  toho  odpoledne,  tak  v  půl  čtvrté  zbývá,  velké   balíky  dnes  a  denně.  Apropó,  kdo  vlastně,  podle  Vás,  platí   K.Pacnera?

ps 28.1.2008 21:43

Re: Kdyby...

Každému kdo trochu uvžuje musí být jasné, že už jsme hřištěm boje mezi USA a Ruskem o vliv ve střední Evropě. Otázka zní takto, přikloníme se na stranu  fašizující země jejíž kolonií jsme 40. let byli a škaradě jsme na to doplatili nebo na stranu demokracie a hospodářského rozvoje? Každému kdo trochu uvažuje je odpověď zřejmá, a nespolkne to, že křivonozí asiati chtějí opět rozhodovat o naší zemi.

Jakub S. 28.1.2008 21:36

Re: Omlouvám se všem

A ty jsi teda taky nehezký, co? nebo jsi mongoloidní? No to bude vono!

Ivan 28.1.2008 21:35

Re: Re: Re: Omlouvám se všem

Ten rozbor si nedávno na popud medií nechalo udělat několik příslušníků šlechtických rodů, které se považovaly za obzvlášť "čisté" ve Velké Britanii. Výsledek byl i na internetu a stojí za to se na něho podívat. Už to asi nikdo další pyšnící se svým původem jen tak neudělá.

hloupej Honza 28.1.2008 21:34

a kam se naám podělo jádro pudla?

neslyšeli jsme při odchodu cizích vojsk začátkem 90. let " už žádné cizí základny!" ?

star.ec@seznam.cz 28.1.2008 21:32

Re: Re: Re: PODVODNÉ ÚČETNICTVÍ: Mohl dáti / Dal

Souhlasím s tebou, TI, co chtějí radar  neumějí pochopit, že by jej někdo nechtěl a ještě to zadarmo ventiloval. Vždyť propaganda pro radar se dělá za státní peníze, tj. i peníze těch, co radar odmítají. A těch je stále většina. Tito státnív propaqandisté by zadarmo ani nehnuli prstem. Proto taky jejich práce je bez efektu.

Ivan 28.1.2008 21:32

Re: Re: CHCE SE MI Z MODRÉ VLÁDY UPLACENÝCH DVOU POSLANCŮ ZVRACET

Jak je možné takovou hloupost napsat? Americký pilot, který přes opakované protesty italských úřadů podlétával lanovku tak dlouho, až přesekl lano a zabil na dvě desítky lidí v kabince lanovky byl okamžitě z Italie odtransportován do USA a tam byl "souzen".  Dostal přísnou důtku s výstrahou. To bylo vše. Přísné tresty některým vojákům USA z Iráku nebyly za zločiny v Iráku ale za to, že o těchto zločinech informovali veřejnost. Tento prostý a v USA známý fakt ovšem propagandistická media nesdělí. Tresty mají  být výstrahou pro ty, kteří by chtěli zevnitř USA armády odhalovat zločiny amerických žoldáků.

Jakub S. 28.1.2008 21:32

Heleď, ty cosi jakési měnivé jak améba:

Ve kterém pavilonu v těch Bohnicích jsi, prosím? Svěrací kazajku už při záchvatech zuřivosti nedávají, že? To máš teda štěstí. Byl bys v ní furt.

star.ec@seznam.cz 28.1.2008 21:28

Re: Jako Klementa Gottwalda vědecký marxismus leninismus . . .

Jdi spát, moc jsi chlastal a máš ubohoučké provokační řečičky.

star.ec@seznam.cz 28.1.2008 21:26

Kdyby...

Kdyby o radaru mohlo rozhodnout referendum, případně by stejným dílem ze státních peněz (čili nás všech) byla placena propaganda pro a proti radaru, nemusel nyní kdokoliv spekulovat o tom, kdo platí antiradaristy. Ti, co jsou proti radaru, a je jich zatím ještě veliká většina, klidně spolknou i podezření, že na nějaké plakáty či další přispívá Rusko. Vždyť všichni víme, že pro proradaravou propagandu pracují americké společnosti a jejich agenti u nás. Že se staneme hřištěm boje USA a Ruska muselo být jasné každému, kdo trochu uvažuje.

Ivan 28.1.2008 21:25

Re: Re: PODVODNÉ ÚČETNICTVÍ: Mohl dáti / Dal

Kdy už zabedněné hlavy pochopí, že spousta lidí i firem pro iniciativu Ne základnám pracuje zadarmo. To je všechno. Pro modré straky je asi mimo jejich chápání, že jsou taky lidé, kteří něco dělají zadarmo.  V současné době stačí říct, že aktivita je proti základnám a lidé se ochotou mohou přetrhnout. To se modrým ptákům ovšem nemůže stát. Ti musí všechno platit a mnohdy jim na to nestačí ani peníze ukradené v  privatizaci.

Ivan 28.1.2008 21:21

Pacner jen pucuje boty jiným pánům.

V Moskvě je také McDonald a mnoho jiných firem. Jaké firmy jako sponzory by Pacner milostivě povolil?  Pacnerovskou logikou lze snadno "dokázat", že Neviditelný pes i Pacner sám je placen penězi CIA.  Rozhodně proti US základně na území ČR  je holt více než 70% obyvatel. S tím ani Pacner nic nenadělá, ať se propagandisticky snaží jak chce. Většina obyvatel se naučila bojovat s bolševickou propagandou a teď se jim to v boji s USA propagandou dobře hodí.  Je důležité také vědět, že občané jsou proti US základně, ne proti radaru, který by byl pod velením České armády. Tento fakt se propagandisté zbrojařských koncernů v USA snaží všemožně zastírat. 

 Na poslední diskuzi v TV bylo dobře vysvětleno, že se nejedná o nějakou obranu, ale jen a jen o zbrojařský kšeft v odhadované výši minimálně 30 miliard dolarů a že počátečních pár raket a radar má především způsobit to, aby místo zbraní vyvíjených v EU (a ve stejné fázi vývoje jako systém z USA) byly koupeny pro evropskou obranu zbraně americké (když už přece US radar a rakety jsou).