10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Milda 28.1.2008 17:08

To jak má být jako souboj?

Mezi tajnejma službama, které využívají přesvědčení lidí? Pěkné. A není to někomu blbý, že Ne základnám má mnohem větší podporu než Ano?

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 17:08

Re: Re: Tak se loučím

štve Vás, že ten starý senilní dědek kopl mimo a to je dobře!

redbiter 28.1.2008 17:07

Re: Re: Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

Stwora si zmenil nik,a prisel se vyradit sem,protoze to uz nemuze delat na tom jeho "zvedavci",je totiz souzen za nenavistne slanky.

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 17:05

Re: Re: další hlupáček

přesně tak zbraně, vraždění, krádeźe, války - národ bez kultury, etniky, civilizace. Přesně tak. USA - starej ošklivej zloděj co má svou autoritu jen pomocí odjištěného granátu co drří v ruce. Americká kultura!? Co je to!? Kingkong, Spiderman, Jurský park, Coca cola, Hamburger a mediální výplach ve stupidních pořadech v kině a TV. Ha. ha  Krásní američtí lidé!? Ha, ha leda v TV a médiích jinak ošklivost, hrabovost a války pro pár pitomců v korpporacích!!!  Hrozná etnickosociální mix. Fuj!

jiri 28.1.2008 17:02

Re: Re: Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

A, pan je taky nacinek, nejenom trouba...

jiri 28.1.2008 17:01

Re: další hlupáček

Clovece, nepiste prispevky pod salavym zdrojem tepla...

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 17:00

Re: Re: hlupák vypláchlý propagandou a antislovanismem /Mfdnes, LN/

mohu vás klidně ujistit, že na Vás v USA /super mix národů/ žádný etnický slovan skutečně nemá./DNA půlky vesmíru / Skutečná indoevropská  rasa to jsou jen evropští germáni a slované. Maria Sharapova, Kurnikovova, Srbsky, ČEšky, Polky, Bělorusky, Švédky, Finky - člověk, lidé,krása. USA - mix a ještě ośklivý, vyžraný, odporná. No fuj.    

jiri 28.1.2008 16:58

Re: Re: Re: Pacler kopl do vlastní branky neb stejná firma pracovala i pro ODS ve volbách, ha, ha

Kamenev. Kamenec je jenom Podolskij.

redbiter 28.1.2008 16:55

Re: další hlupáček

blah,blah,blah ,prd .ty tu furt meles to samy,ale zadny dukazy nemas ty fontano bolsevicke blblsti . USA je #1 country v zivotni urovni,US armed forces jsou nelepsi na svete,maji zbrane o kterych se rusakum muze jenom zdat,proto se toho radaru tolik boji,a proto hazeji penize na protiradarove bolsevickmuslimske magory.

Johny 28.1.2008 16:55

ale i ty malý bolševíčku

a ještě nějaká další pohádka třeba o všemocných židech by nebyla??;-D

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 16:54

Re: Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

ale americký negry, iry a hebrejce. ;-D 

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 16:53

Re: Re: hlupák vypláchlý propagandou a antislovanismem /Mfdnes, LN/

jednoduchou věc a to tu, že tento mix všech etnik na světě nemá s načí kulturní evropou co doćinění. Mimochodem kriminalita a počet vězňů je v USA nejvetší na světe, kam se hrabe Čína nebo Rusko. USA mají jen propagandu ve svých filmech a TV /ale i tam je to superbeztvarý mix ošklivosti/ ale realita je zcela jiná. Severní Brazílie....... etnicky, sociálně a brzy i ekonomicky, pár bohatých /1% vlastní již přes 50% kapitálu a stále více/ a zbýtek zadlužení žebráci / beztvarý mix národů/. Tak dříve nebo později skončí všechny oligarchie.......   ps.: U Peruna, to by bylo vynikající kdyby byl prezident Severní Brazílie Obama, jen by potvrdil vývoj USA. Skvělé!

elvis 28.1.2008 16:53

Re: USA!?

Pane Trockij, vy jste jen "etnický" nácek...

Johny 28.1.2008 16:50

Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

Jojo - možná trpím abstinečními příznaky, holt nevylizuji denně ruské anální otvory jako ty.;-D

Jura Jurax 28.1.2008 16:49

Re: USA!?

Kameněv, když už, hňupe Rv

Glock 28.1.2008 16:49

Re: Ten Pacner je ale vůůůůůůůůůl

od duševního mrzáčka to sedí. Rv

kaja.so 28.1.2008 16:47

Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

to je pravda ten radar si mohou vzít do zadku sebou.

redbiter 28.1.2008 16:47

Re: hlupák vypláchlý propagandou a antislovanismem /Mfdnes, LN/

a vy v Czechistanu jste namychany cikanama a mongolama z vchodu ,hlavne ty vase bolsevicky mozky chytili rudy virus z Ruskistanu,a s tim se uz  bohuzel neda nic delat.  LOL

cox 28.1.2008 16:46

Re: To byl, ale žvást,

Pana Pacnera niukdo neplatí. Nemá to zapotřebí od doby, kdy s Ondrou Neffem a dalšími privatizovali  (čti vytunelovali) Mladou Frontu.  Odtud také pramení jejich duševní spříznění. Dříve lezli do zadku SSSR, teď jenom změnili majitele toho otvoru. Postup a zvyklosti zachovali stejné.

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 16:45

další hlupáček

identická agentura podporovala ve volbách i ODS. /To je co!?/ Dále to jsou jen kecy které mají pravdivé  jádro a to je to, že nová okupační moc je čistě politická kalkul místních antislovanských pomatenců /Havel, Wondra/ a vše koleň něho je jen lež. Jako s Irákem a Iránem. Věřit dnešním USA /oligarchický stát kde  úzká skupina oligarchie ovládá média a banky/ je naprosto zcestné nem celou US pseudodemokracii ovládá cca 400 rodin a rozdíl mezi demokraty a republikány je roven nule. USA a nějaká demokracie jsou pohádkové příběhy propagandy neb o tom kdo a není prezident rozhodují pár vlastníků médiií a korporací a miliony dolarů. Občan USA je bohatý žebrák /nejzadluženější občané na světě/ jehož stát musí vést války o ropné zdroje. Mimochodem válka o ropu v Iráku /Wolfowitz, Greenspan to otevřeně přiznali/ je bezdiskuzí jen o zdroje neb na ochranu zaměstnanců ropných a jiných korporací jsou v Iráku tisíce žoldáku z ochranek. To jsou USA - kobylky dnešních dnů. Intelektuální mix mongolských nájezdníků a kowboyských pasáků dobytka co kradou půdů místní populaci.  

cox 28.1.2008 16:43

Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

Exustují země, kde nejsou ani americké, ani ruské a dokonce ani německé radary. V těch zemích ale lidi netrpí po 18 letech abstinenčními příznaky v lezení někomu do zadku tak, jak tím trpíte Vy.

redbiter 28.1.2008 16:42

Re: Re: Pacler kopl do vlastní branky neb stejná firma pracovala i pro ODS ve volbách, ha, ha

sovjetskoj tovarisc geroj !!!!!!!!!!!!   LOL

redbiter 28.1.2008 16:39

Re: hlupák vypláchlý propagandou a antislovanismem /Mfdnes, LN/

a co tim chtel pan magor rici ??????????    hahaha LOL

redbiter 28.1.2008 16:36

Re: Tak se loučím

co tu porad dokola placas zvasty o podpory agentury BigBoard ODS tovarisc????????? Ta agentura si to urcite nechala zaplatit,anebo mas dukazy ze to delala zadarmo ?????? tak je sem napis ty bolsevicky hovado !!!!!!!!!!!

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 16:35

hlupák vypláchlý propagandou a antislovanismem /Mfdnes, LN/

pane s lehkou mentální disfunkcí tatáž agentura dělala i předvolební akce pro ODS a to je doloženo oficiálně. Tedy i ODS je "nebeźpečně rusofilní"!?  Nebo jste vy jako je dnes v módě antiruský rasista!?  No jo vy a Severní Brazílie /tedy ten megamix negrů, hebrejců, irů, indiánů, číňanů a zbýtků evropanů/ tedy USA. Uź se učíte španělsky aby jste se v budoucnu v USA  /Severní Brazílie / domluvil!? ha, ha  ps.: ikdyž v Brazílii se mluví Portugalsky ale etnicky to bude do pár roků stejné jako již mnohdy je. Babylon národů a přesný opak indoevropské Evropy!!!

ps.: i ten Iránec bude mít v sobě více indoevropské krve /jako že je to fakt/ než průměrný mix američana.

jiri 28.1.2008 16:33

Re: Pacler kopl do vlastní branky neb stejná firma pracovala i pro ODS ve volbách, ha, ha

Kdo byl Kamencev?

korsika.korsika 28.1.2008 16:30

Re: USA!?

Pane Trockij...atd... co je to prosím Babilon? Neznám

Johny 28.1.2008 16:30

To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

To, že proti radaru jsou zejména rusáci a místní bolševici (kteří si neuvědomili, že v rusku už nevládne komunista ale feudální gubernátoři) je naprosto zřejmé každému.

Na druhé straně by bylo dobré říci, že radar je tu právě proto aby se někdy v budoucnosti rusáci vrátit nemohli. Těm, kteří si myslí, že můžeme existovat aniž by tady byl radar americký nebo ruský bych rád řekl, že v tomto případě tady bude radar německý - žádná čtvrtá alternativa tady neexistuje.

arogant 28.1.2008 16:26

Rusové

si myslí že celá tzv.Východní Evropa která se vytrhla z jejich rusofikačního vlivu,který ostatně nepřinesl vůbec nic pozitivního,mají nárok na jakýsi ruský Commonwealth. Podroušení ruští špiclové už to bez okolků vyřvávají po pražských hostincích.

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 16:25

Re: Re: O nějakém fungování to prosím vůbec nikdy nebylo neb

tak to bych asi nezvládl. Ale koneckonců proč ne. Latina nebo Řečtina jsou rovnocené základy  naší poantické civilizace.