26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
bis 28.1.2008 1:05

Re: No a je to tady, je to jasné:

Ted uz jen vysvetlit, jak raketa sz KLDR ci Iranu poleti do Ameriky pres Evropu.

(Ze ty budes ze ZAMINI?)

chytrý horák 28.1.2008 1:04

Re: Re: No a co?

Výstižně shrnuto;-D

pavel 99 28.1.2008 0:47

Re: Úsměvný článek

možná bude jednodušší poptat ceny, o kterých Tomas B psal. Ale "rozumní lidé" budou raději "piklit" o CIA. Nakonec v tom mají mnohaletou praxi.

Jirka 28.1.2008 0:45

Úsměvný článek

Koukám, že radaristi už nevědí, co vytáhnout. :) Anonymní Tomas B. jako relevantní zdroj... přitom to vypadá, že to psal sám Klvaňa a jeho PR boys. No rozumní lidé prostě nenaletí ani na tyhle kecy o všemocné KGB.. měli bychom se možná spíše podívat na všemocnou CIA a její výplatní pásky cca 5 let dozadu,  že, pane ministře Vondro?

pavel 99 28.1.2008 0:45

Smutně komické na tom je,

že to pak Glivický asi opravdu nechápe. Jinak by to tak hloupě nevyblil. Něco jako Kato - ten se potvrzení, že je úplný debil, zajistil přímo od soudu.

slava 28.1.2008 0:41

Alespoň to nejde ze státních peněz

na rozdíl od propagace základny. Ostatně ani pan Pacner to nedělá zadarmo.

clay 28.1.2008 0:36

Re: jo, jo, keď veľký muž začína dedkovatieť

kdysi jsem si vystřihoval na Slovensku o prázdninách z novin knížku Marka Lanea "Smrt prezidenta". To jsem ještě netušil nic o napojení tohoto "záhadologa" na KGB....

Vlad 28.1.2008 0:32

Re: Re: No a co?

R^

Jakub S. 28.1.2008 0:28

No a je to tady, je to jasné:

a teď - co vy na to, tzv. Ne základnám? Děkuju oběma, tohle je ta pravá investigativní činnost! Dlouho jsem měl takové podezření. Jasně.

clay 28.1.2008 0:26

velmi pikantní

jak na sebe Glivický nepřímo nabonzoval. Iniciativě Ne základnám poskytla zdarma plochy..........společnost BigBoard. Centrální pobočky dceřiných společností má BigBoard Group v: Moskvě, Kyjevě, v Minsku;-D

alamo 28.1.2008 0:24

jo, jo, keď veľký muž začína dedkovatieť

stojí to naozaj za to, ale tá špión mánia je inak tuctová;-P

mik 28.1.2008 0:24

Re: No a co?

I tento příspěvek je dokladem tvrzení, že čím více slov tím méně myšlenek, Rv

Hrad 28.1.2008 0:20

No a co?

Těm, kteří spojují komunismus=nesvoboda, kapitalismus=svoboda, bych chtěl v souvislosti s tím, očem se zde vedou podivné řeči,  připomenout. Již car, tuším Mikuláš I. věděl že nejbezpečnější hranicí Ruska je ta hranice, kterou brání ruský voják ze dvou stran. Tuto prostou pravdu  zná každý, kdo uvažuje o národní a státní nezávislosti, a je jedno jaké náboženství vyznává. Je snadné někomu přičíst expanzionistické úmysly, i když mu jde pouze o bezpečí. Je málo známou skutečností(verbálním komunistobijcům intelektuálně nepřístupnou) že takový komunista a "přítel" SSSR Novotný, na jednom jednání ÚV řekl: "Raději budu zbroji, zbrojit (jinými slovy, lidé budou mít nižší životní úroveň, než si zaslouží), ale já je sem nepustím". Vždyť i ten pořád vzpomínaný srpen mohl být ne bojem o koryta naší komunistické "verchušky", ale sofistikovanou strategickou hrou Sovětského svazu, jak čelit vlastnímu ohrožení. V této souvislosti vypadají naše polistopadové vlády jako skuteční obhájci národních zájmů.  Napřed odzbrojit, ušetřené prostředky dobře přelít na správná konta,  zbylé zdroje rozdat občanům, aby se konečně "nažrali"(o kolik vzrostla průměrná váha jednoho obyvatele v této kotlině?  O kolik vzrostla celková hmotnost obyvatel ČR?)  A potom sem pozvat cizí vojáky i s radarem. A ještě zaplatit 15 milionů mediálnímu stratégovi za kampaň mající zdůvodnit, že je to národní zájem. Zaplatit člověka, který již nasával to, že národní zájem je pouze veteš z 19. století, jehož jediným zájmem je  vexslácké heslo:  "prachy, prachy". Divíte se že začíná zaznívat "Tondo kde jsi"? Prachy pro ty, kterým se kdysi říkalo zrádci, a o kterých tak ráda mluví skřehotvá individua jako o české povaze, jsou již přichystány. Třeba se rozhodnout rychle. Peněz totiž není  nekonečné množství. Kupčíci jsou lakomí. Kdo se však dokáže rychle rozhodnout, může si třeba koupi riflovou bundu.

ttt 28.1.2008 0:11

ono stačí

se podívat na www.justice.cz do obchodního rejstříku kdo jsou akcionáři. Pane Pacnere, máte pravdu, nezbývá než souhlasit.

Abonent 28.1.2008 0:09

Rusové nás milují láskou bratrskou

Proč by mělo vadit ruské financování českých antiradarčíků ? Rusové jsou naši starší bratři.

Mají nás rádi. Jsou kdykoli ochotni nám opět poskytnout bratrskou pomoc.

Hanba každému, kdo v ruském financování našich antiradarčíků vidí něco špatného.

Naopak - vždyť naši bratři nás tak chtějí ochránit od spáchání strašné chyby.

Jestli naši antiradarčíci prohrají a Radarová stanice Brdy bude postavena, tak ruský bratr bude nucen naši chybu napravit - jadernou střelou.