7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 17:27

Re: Re: Re: Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

aha, nadávky na Rusi a Srby je demokracie a nadávky na američany a sionisty je rasismus!? Aha, to je zvláštní doba.

jiri 28.1.2008 18:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

Nadavky jsou domenou troubu, nadavky na etnicke skupiny domenou nacionalistu...

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 18:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

já jsem nacionalista. O kdy je národ sprosté slovo!? O té toby co multinická odnárodnění a protinárodní lobby ovládá media. Odporný stav civilizace!  Stát, občanství jsou prázdné nádoby bez obsahu a ideologie je takové beztvaré páchnoucí nic!

Jakub Vosáhlo 28.1.2008 18:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

S tím buržoázním nacionalismem bych se radši moc nechlubil, nebo jednoho dne skončíš jako všechny idoly z tvého nicku. Nebo už jsi zapomněl, že proletáři nemají hranice?

Mard 28.1.2008 18:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

Ty naše milá trojosobo, jsi v první řadě duševní nula!

arogant 28.1.2008 19:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

odporný stav civilizace byl především když se nacionalisté rvali mezi sebou. Ale vy budete spíš méněcený, než nacionalista. Nikdo jiný nepovraždil tolik Slovanů než ruský šovinismus v jakémkoliv balení. Pro vás jsou lidi beztvaré  nic. Je dobře že jste byli nakopáni a vykopáni. Za Kavkazem i před ním.

redbiter 28.1.2008 17:07

Re: Re: Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

Stwora si zmenil nik,a prisel se vyradit sem,protoze to uz nemuze delat na tom jeho "zvedavci",je totiz souzen za nenavistne slanky.

Jakub S. 28.1.2008 17:14

To je fakt ten nestvůrný stwora?

redbiter 28.1.2008 17:21

Re: To je fakt ten nestvůrný stwora?

podle tonu tech clanku,bych rekl ze jo.

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 17:25

Re: Re: To je fakt ten nestvůrný stwora?

ne vy antislovanská rasistická bando! Multikulturalisti a multietnicisté jsou  nebezpečná verbež. Media je dostala.

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 17:14

Re: Re: Re: Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

ha, ha místní skupinka antislovanský rasistických pomatenců /Rusko, Srbsko, Bělorusko/ se rozřiluje, že někdo sere na jejich Emeriku!?  Vám Vadí Rusové mně Amerićané /nebo jak ten etnická mix nazývat/. Tak dlouhou budete obhajovat USA až Vás ten etnická mix ovládne. Jo jo madia jsou mocní a Vy vyměníte Slovana za negrožidoira!? Ha, ha:-) ps.: to máte ale zcela pravdu já hodnotím lidi podle DNA a ne podle neuchopitelné ideologie. Co je to ideologie a idea!? neuchopitelné nic a já si raději sáhnu na slovanské maso od Ruska po Srbsko. Vy jste jen spolek multikulturalistů a multietnická beztvará hmota co jí media perou mozek u hlavy. Stát, občan to jsou prázdné nici, DNA je vše!!! Národ je více než ideologie a kdo to nechápe chcípne, rozplyne se a ztratí. Smrt Multikulturalitě a Multietnicitě!

Pepík 28.1.2008 17:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

Tí chlape, aš se ti Rusáci poislámští, to pak teprve bude mazec!!!

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 17:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

S islámem nemám nejmenší problém. V Německu je to nejrchleji rostoucí náboženství a to u etnických Němců. No problem!  Ten nejfundamentalističtější je V Saudské arábii /wahábisté/ a to jsou kamarádi USA /vesele kupují bankovní podíly v USA/.

Mard 28.1.2008 19:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

Máš pravdu, ty nemáš problém, ale ty jsi problém!

Tonda 28.1.2008 23:57

Re: Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

POLIB SI PRD.L ŠMEJDE(Y)8-o

tatra 28.1.2008 18:21

Re: Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

R^R^R^

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 16:45

další hlupáček

identická agentura podporovala ve volbách i ODS. /To je co!?/ Dále to jsou jen kecy které mají pravdivé  jádro a to je to, že nová okupační moc je čistě politická kalkul místních antislovanských pomatenců /Havel, Wondra/ a vše koleň něho je jen lež. Jako s Irákem a Iránem. Věřit dnešním USA /oligarchický stát kde  úzká skupina oligarchie ovládá média a banky/ je naprosto zcestné nem celou US pseudodemokracii ovládá cca 400 rodin a rozdíl mezi demokraty a republikány je roven nule. USA a nějaká demokracie jsou pohádkové příběhy propagandy neb o tom kdo a není prezident rozhodují pár vlastníků médiií a korporací a miliony dolarů. Občan USA je bohatý žebrák /nejzadluženější občané na světě/ jehož stát musí vést války o ropné zdroje. Mimochodem válka o ropu v Iráku /Wolfowitz, Greenspan to otevřeně přiznali/ je bezdiskuzí jen o zdroje neb na ochranu zaměstnanců ropných a jiných korporací jsou v Iráku tisíce žoldáku z ochranek. To jsou USA - kobylky dnešních dnů. Intelektuální mix mongolských nájezdníků a kowboyských pasáků dobytka co kradou půdů místní populaci.  

Johny 28.1.2008 16:55

ale i ty malý bolševíčku

a ještě nějaká další pohádka třeba o všemocných židech by nebyla??;-D

redbiter 28.1.2008 16:55

Re: další hlupáček

blah,blah,blah ,prd .ty tu furt meles to samy,ale zadny dukazy nemas ty fontano bolsevicke blblsti . USA je #1 country v zivotni urovni,US armed forces jsou nelepsi na svete,maji zbrane o kterych se rusakum muze jenom zdat,proto se toho radaru tolik boji,a proto hazeji penize na protiradarove bolsevickmuslimske magory.

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 17:05

Re: Re: další hlupáček

přesně tak zbraně, vraždění, krádeźe, války - národ bez kultury, etniky, civilizace. Přesně tak. USA - starej ošklivej zloděj co má svou autoritu jen pomocí odjištěného granátu co drří v ruce. Americká kultura!? Co je to!? Kingkong, Spiderman, Jurský park, Coca cola, Hamburger a mediální výplach ve stupidních pořadech v kině a TV. Ha. ha  Krásní američtí lidé!? Ha, ha leda v TV a médiích jinak ošklivost, hrabovost a války pro pár pitomců v korpporacích!!!  Hrozná etnickosociální mix. Fuj!

Jakub S. 28.1.2008 17:16

Tys byl Hauptsturmfuehrer KSČ, nebo

StB, nebo uličního výboru, nebo ZV ČSM, ROH, ... čeho, čoveče? 'Ze to máš v tý palici tak dokonale vymydlený, až tam ozvěna duní - ?

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 17:23

Re: Tys byl Hauptsturmfuehrer KSČ, nebo

ani jedno. Prostě od roku 1999 kdy ta americká antislovanská prasata bombardovala Srbsko jsou dle mně nepříteli civilizace, mírů a národa. Vy bude lízat zadnice i Albáncům, když si to bude Bush přát a dobře vám tak. No jo když terorista plní zájem USA /kosovec, čečenec/ tak ten druhá ikdyž spžíznění je nepřítel, že. A nezapoměn si přećíst Mfdnes a LN aby jsi milovat USA a nenáviděl "zbytek" světa. Bezmozku!

redbiter 28.1.2008 17:19

Re: Re: Re: další hlupáček

na rozdil od tebe jsem byl v USA nejmene 100X,ziji totiz v Kanade 40 let,tak si muzu udelat predstavu o americanech lepe nez ty.Americane jsou slusni lidi,urcite slusnejsi nez cesi.Lepsiho souseda bych si nedovedl predstavit !!!!!!!! A co se tyce americke kultury, ta je oblibena po celem svete,kdy jsi naposledy videl najaky dobry rusky film????????? To same plati na americky Fast food,lidem se jim cpou po celem svete az se jim delaji boule za usima,urcite je lepsi nez ovar a bucek.Rusova jsou primitivni mongolove,tak tu nevyskakuj z rasou ty simpltone hahaha  LOL 

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 17:33

Re: Re: Re: Re: další hlupáček

rusové nemají s mongoli nic společního jako nemá čech žijící v USA nic společného s indiálny. Tyto zavšivené pohádky pocházejí od dob války kdy o kazažích či tatarech se tvrdilo, že jsou to rusi. Amerićané a slušní lidé!? Řvu smíchy, vylhané válkky o ropu /statisíce mrtvol a spojení s 11.9. žádné + další lži/, vyhrožování slovanům /Srbsko a Rusko/ válkou. Podpora vraždění pomocí teroristů /Čecěnsko, Albánie/., vyhrožování Peršanům. USA stát bez svobodných médií která nenávidí vše kromě sama sebe! Fašismus, Bolčevismus a neokonzervativismus - snaha ovládnou svět, propagandy, lži, vraždění, koncentráky, rozzstahování po světě jako rakovina - angloamerická pseudocivilizace.  

rebbiter 28.1.2008 17:44

Re: Re: Re: Re: Re: další hlupáček

V rusku vetsina lidi jsou sikmooky asiate,evropa konci u Uralskych hor.Tak se podivej na mapu chytraku.Za 50 let bude v rusku jenom 75 milion lidi protoze rusaci rychle vymiraji na alkoholismus,nakazlive nemoce,spatna strava,mala zivotni uroven ,zlocinost atd.A v USA bude nejmene 400 milionu. Tak tu nezvan ty tvy bolsevicky blbosi,jestli jim sam veris tak patris do blazince  hahahahaha   LOL

vikin60 28.1.2008 22:21

Re: Re: Re: Re: další hlupáček

Tak nám řekni proč Kanada odmítla radar USA na svém  území ?

jirka.s. 28.1.2008 17:22

Re: Re: Re: další hlupáček

Tady máš něco pro své slintání, magore! Než to prohlédneš snad dáš na chvíli pokoj!

http://www.davno.ru/soviet-posters/kukryniksy/

morskehovnoZ 6.5.2008 16:57

Re: Re: Re: další hlupáček

Člověče,Ty jseš evidentně nemocen.

jiri 28.1.2008 17:01

Re: další hlupáček

Clovece, nepiste prispevky pod salavym zdrojem tepla...

modří pomatenci 28.1.2008 17:28

rusáci tu ŽÁDNOU ZÁKLADNU NESTAVĚJÍ-ale zato tu máme vlastizrádce

rusáci tu ŽÁDNOU ZÁKLADNU NESTAVĚJÍ-ale zato tu máme vlastizrádce kteří se sem snaží natahat CIZÍ ARMÁDU ZLOČINECKÉHO STÁTU-který je jen v iráku zodpovědný za povraždění více než 700 000 lidí!!!!!!!!!!!!VOLIČI ODSS-NSDAP-to jsou takoví současní hitlerovi pohrobci--STEJNÝ TYP  LIDI TU VÍTAL HITLERA,I RUSÁKY V 68,A TED SEM TAHAJÍ NOVOU ARMÁDU