24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 15:36

O nějakém fungování to prosím vůbec nikdy nebylo neb

velké firmy z USA prostě jen dostanou zakázku /viz.lobbyng i českých poslanců/ a místní  sionistická neokonzervativní antislovanská guerila /novináři a politici) bude mít vojáky chránici jejich politiku. Systém je zde jako ochrana  území USA neb systém nedokáže ani omylem ochránit sám sebe /proto Poláci chtějí dalčí zbraně!/ a území ČR neb setřeluje rakety jen v zestupné fázy letu. Odpad při setřelení neshoří kopletně v atmosféře ale dopadne na území v širokám rozsahu. USA lhaly o Iráku i Iránu a lžou i o ČR, aby jsou "jako ochranu svých egoistických zájmů/ instalovaly své armády.   11.9.2001 provedli Saudští Arabové a těm USA dodají zbraně za 20 miliard dolarů. Irán, Irák, sýrie a vůbec nikdo ani náznakem nechce a nemůže napadnou evropu a jde jen o tlak militaristické lobby vydělat peníza. Na základně bude platit právo USA a každý voják USA co provede trestný čin nikdy nebude vydán české justici a naopak ČR bude platit jak za škody /včetně provozu radaru!? to taky nemůžou čtenáři zde vědět) tak za nižší bezpečnost svého území atd  Prostě jsme jen kolonie USA a méně než středověký vazal. Rus nemá jinou možnost než na kolonii bez práv zamířit své zbraně /tedy na území USA uprostřed Čech/. V Polsko nejsou řádné rakety ale universální raketové nosiče které mávnoutím proutku lze změnit na útořné systémy atd apod  V ultrapravičáckých oficiálních pseudomédiích se dizvíte velké nic a pár pomatenách antislovanských chazarskách dědků umí jen kydat hnůj........... omlovám se za chyby. 

Raff 28.1.2008 16:11

Re: O nějakém fungování to prosím vůbec nikdy nebylo neb

Omluvu za chyby přijímám. Psát, když to není azbukou je obtížné, že ano.

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 16:25

Re: Re: O nějakém fungování to prosím vůbec nikdy nebylo neb

tak to bych asi nezvládl. Ale koneckonců proč ne. Latina nebo Řečtina jsou rovnocené základy  naší poantické civilizace.

Chris Kelvin 28.1.2008 16:14

Re: O nějakém fungování to prosím vůbec nikdy nebylo neb

No vždyť jsem to říkal hned. Systém spíše ano ;-)

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 15:19

USA!?

Tedy Severní Brazílie je do pár let v národnostním rozkladu kde iberoamičané, indiálni a žlutí asiaté ovládnou strukturu společnosti. kolem roku 2050 a pravděpodobně již dříve v tomto Babilonu národů bude indoevropský prvek v menšině /v řadě US státu a aglomerací je to již dnes běžnost jako i v hlavním městě. viz. celá jejich tupá negrolatino armáda + bělošská chudina. Ale to je právě to co místní chazaři /Havel, Wondra + jejich soukmenovci/ chtějí. Rozklad indoevropské rasy a nenávist mezi slovany a germány. Opakuji znovu pro čtenáře tohoto antislovanského sionistického Webu, že ve 20 a 30 letech ve vedení KSSS prakticky etničtí rusové nebyli. A to byla ta nejhorší zvěrstva právě tehdy.

korsika.korsika 28.1.2008 16:30

Re: USA!?

Pane Trockij...atd... co je to prosím Babilon? Neznám

elvis 28.1.2008 16:53

Re: USA!?

Pane Trockij, vy jste jen "etnický" nácek...

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 14:59

ZASE spiknutí dědka Pacnera a může se přidat i Štětina /KGB, STB.....

ikdyž tato firma pracuje i pro ODS !?  Ale to že Klvaňa a jaho AMI personálně napojení na Wondru vyházelo 15 milionů na svoje účty z peněz nás všech  je OK! A znovu firma pracuje i pro ODS za velice výhodný ceny. Odkazy v diskusi.

"Přesný rozsah kampaně tají ODS i agentura BigBoard, která celou předvolební agitaci ODS zastřešovala"

Podle Vás Paclere je tedy ODS napojena na KGB!? Asi ano a vy jako její fanoušek "logicky" taky.

žaba(k) na prameni 28.1.2008 14:55

nestačím se divit...

Kdyby  establishment chtěl radar doopravdy, tak zakáže vstup do vojenského újezdu všem civilům. Kdo neposlechne, a vleze za hranici vojenského pásma, dostane od paragánů přes kulky, nebo kulku do makovice, to vyjde nastejno. A může si za to ten pitomej civilista sám, a ještě za tu rozbitou držku (nebo tu kulku)  zaplatí, - jinak přijde exekutor - bububu !!!.

No a co si armáda dělá ve svém pásmu je její věc, a nikdo do toho nemá co kecat.

A pak teprve bude  klídek.

Zatím je to ve stadiu malé české radarově erotické hrátky pro pitomce v obou znesvářených táborech. A ti radaristi s antiradaristama to žerou a hádají se, emoce a nervy jim z ušních boltců stříkají - jednoduše, jsou to opravdu, ale opravdu moulové.

Rozděl a panuj, řekl kdysi někdo v nějaké knížce.......(Y)

whocares 28.1.2008 14:50

Přesně, pane Pacnere !!!

Dobrá práce !!!!!!

whocares 28.1.2008 14:52

Re: Přesně, pane Pacnere !!!

A dobrá práce, pane Schwarzenbergu !!!!!!R^R^R^

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 14:50

USA!?

naprosto odporný mix negroirožidoindianů kde několik set rodin semitského původu ovládá zbytek populace./ prakticky všechny banky a média/ Tyto banky pak platí  kampaně demokratů a republikánů a jejich program je identický. USA do pár let!? Severní Brazílie kde prezident bude negr nebo indián s trochou iberské krve a semité ovládající bankovnictví a média . USA jsou pohřebiště indoevropské rasy a stát bez kultury, tradic a civilizace. 

Jura Jurax 28.1.2008 16:49

Re: USA!?

Kameněv, když už, hňupe Rv

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 14:41

Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

ovládají neokonzervativní antislovanské živly od Petrušky Šustrové,  počínaje přes Staigerwalda a konče Urbanem a Doležalem. / skoro samej chazar/ Vše kromě USA a Izraele /supersionistické makovice/ by srovnaly se zemí a vybombardovali.

Malý Aston 28.1.2008 14:51

Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

Nějak špatně posouchate 'Ct1 a špatně čtete noviny.Po přijetí usnesení ÚV ČSSD a ÚV KSČM,že u nás nikdy žádná totalita nebyla,Vámi jmenovaní obrátili.Jedni přímo souhlasí a ti druzí mlčí,což je vždy považováno za souhlas.U všech je to normální jen ta fousatá Petruška mne trošku překvapila ale možná že má doma nějaké dokumenty z ministerstva vnitra,když tam dělala pořádek.:-D

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 15:06

Re: Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

popsal jsem přesně kdo ovládá media v ČR, kdo je pomatená proválečná idiot. Čtu právě všechno bez vnitřního omezení a oficiální zahraniční média jsou v ČR ta největší manipulativní špína. Ano je to jako za bolševismu vychází několik deníku a všechny píší stejně blbě a jen kopírůjí propagandu Bílého domu ikdyž to jsou jen lži /Irák, Irán, Rusko, Srbsko atd/ LN. MFdnes, HN a neviditelný pes jsou šovinistické, rasistické a militaristické deníky kde se dovídáte jen demagogii a propagandu. ps.: dovíte se zde kdo a jaké národnosti byly Bolševici, tedy jejich vedení!? Ne , budou Vám zde donekonečna krákorat že etničtí Rusové /alespoň časopis Týden otevřeně prolomil Tabu/.

slon75 28.1.2008 15:19

Re: Re: Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

Tak proč Nev. psa čteš a nezůstaneš u svých Haló novin, ty přece vždycky píší pravdu ;-D

Ale je pravda, že kdo je Žid a kdo ne, se tam nedozvíš.

Jinak pokud máš pravdu, tak Rusové musejí být stejně chudáci, nechali si 70 let vládnout od cizích etnik a nebyli schopni ze sebe jejich hrůzovládu setřást :-P

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 15:56

Re: Re: Re: Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

Dnes vládnou nám! OD Havla a Wondry počínaje Steigerwaldem s Petruškou konče. Media jsou jejich jako v USA . 

arogant 28.1.2008 15:34

Re: Re: Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

Dle psaného jste vy etnické CO? Soudím, že Čech sotva. Též vzbuzujete dojem, že jste právě vy dosti omezen v tom nejpodstatnějším,to jest v myšlení.

Jakub S. 28.1.2008 17:13

A nikdy tě ani na vteřinu nenapadlo,

že to divně myslí nikoliv jim, leč právě TOBĚ - ?! Zkus si to jen připustit... že blbý a omezený není autor toho či onoho, nýbrž - ty... No, Bolševici, Kamencev atd... jasně. To je pak těžké. Jsi šťastný tvor. Taková pomatená poválečná idiot...

tony 28.1.2008 14:54

Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

Nějak ti to nepasuje, P. Šustrová naopak nezaujatě komentuje dění v Polsku a často tam pobývá.

Malý Aston 28.1.2008 15:26

Re: Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

No oni všichni komentují události v zahraničí a o domácích problémech nějak mlčí.:-D

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 15:58

Re: Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

ale sedí Petruška, Havel, Wondra by chtěli v Rusku za prezidenta koho!? Kasparova! Etnický izraelita z Gruzie! Výsměch! A jejich Kamarádi z Ruska!? Berezovskij a jeho zlodějská banda!

arogant 28.1.2008 16:08

Re: Re: Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

Kdo to byl Kamencev? Opravdu i na tom je znát že nemáte znalosti a máte spíš velký mindrák.

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 16:16

Re: Re: Re: Re: Buhužel tzv. Česká media (MFdnes, LN, HN)

aha mám tam být Kameněv /ale vyjmenovat skoro všechny antislovanské bolśevické chazary mohu / včetně Gruzince Stalina. Vůbec ta jména bolševiků byla jen náhražky skutečných jmen od Lenina, Stalina a Trockého, aby vypadala Slovansky a Rusky. Jako u Nás v ČR dnes, že! ps.: jaký mindrák!? uý o tom psal i časopis Týden a ten je ŕádně doprava!!! V Roce 1917 bolśevici řvali, že  kritika jejich politiky od Prozatimní vlády /postcarské vlády/ je antisemitismus!!! ha, ha

Mistr Jan Hus 28.1.2008 14:34

Pacner - vždy připraven ! Sloužil dobře komunistům, nyní slouží USA seč mu zdraví

dovolí. ;-D

Abonent 28.1.2008 14:31

Rusové nás milují bratrskou láskou

Proč by mělo vadit ruské financování českých antiradarčíků ? Rusové jsou naši starší bratři.

Mají nás rádi. Jsou kdykoli ochotni nám opět poskytnout bratrskou pomoc.

Hanba každému, kdo v ruském financování našich antiradarčíků vidí něco špatného.

Naopak - vždyť naši bratři nás tak chtějí ochránit od spáchání strašné chyby.

Jestli naši antiradarčíci prohrají a Radarová stanice Brdy bude postavena, tak ruský bratr bude nucen naši chybu napravit - jadernou střelou.

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 14:27

STEJNÁ FIRMA ty modrobolševický starý pomatenče pracovala

http://www.bezkorupce.cz/aktuality/bemuv-kviz-kolik-stala-kampan/

na volební kampani ODS za velice zajimavých finančních podmínek. Tento neviditelný čokl je supersionistický antislovanský a proválečný web nejhorších tradic propagandy, dehonestace a ostrakizace. Vysloveně odporný web kde se jen na Vás  špína, sprostoty a nejvíce čire lži a oslava pseudodemokracie v USA /systém dvou  naprosto identických stran napojených na finanční oligarchii/

Ja 28.1.2008 14:37

Re: STEJNÁ FIRMA ty modrobolševický starý pomatenče pracovala

Ty to máš taky dost vypatlaný(Y)

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 14:44

Re: Re: STEJNÁ FIRMA ty modrobolševický starý pomatenče pracovala

to je realita o které se Vy i na tomto neokonzervativně sionistickém webu ani nemáte páru. Cazarský Web hrající si na české zájmy. Něco jako dříve ODA /antislovanská strana supersionistická strana/.