28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jakub S. 28.1.2008 21:32

Heleď, ty cosi jakési měnivé jak améba:

Ve kterém pavilonu v těch Bohnicích jsi, prosím? Svěrací kazajku už při záchvatech zuřivosti nedávají, že? To máš teda štěstí. Byl bys v ní furt.

Pepík 28.1.2008 17:46

Re: To že za "NE zakládnám" stojí Rusko je nad nebe jasnější

Tedy německý radar bych také v Brdech nerad. Mým rodičům a prarodičům stačilo těch necelých  6 let, co se Němci roztahovali v Milovicích.

Rusy ( tedy Sověty) jsem tam zažil zase já.

arogant 28.1.2008 16:26

Rusové

si myslí že celá tzv.Východní Evropa která se vytrhla z jejich rusofikačního vlivu,který ostatně nepřinesl vůbec nic pozitivního,mají nárok na jakýsi ruský Commonwealth. Podroušení ruští špiclové už to bez okolků vyřvávají po pražských hostincích.

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 16:35

hlupák vypláchlý propagandou a antislovanismem /Mfdnes, LN/

pane s lehkou mentální disfunkcí tatáž agentura dělala i předvolební akce pro ODS a to je doloženo oficiálně. Tedy i ODS je "nebeźpečně rusofilní"!?  Nebo jste vy jako je dnes v módě antiruský rasista!?  No jo vy a Severní Brazílie /tedy ten megamix negrů, hebrejců, irů, indiánů, číňanů a zbýtků evropanů/ tedy USA. Uź se učíte španělsky aby jste se v budoucnu v USA  /Severní Brazílie / domluvil!? ha, ha  ps.: ikdyž v Brazílii se mluví Portugalsky ale etnicky to bude do pár roků stejné jako již mnohdy je. Babylon národů a přesný opak indoevropské Evropy!!!

ps.: i ten Iránec bude mít v sobě více indoevropské krve /jako že je to fakt/ než průměrný mix američana.

redbiter 28.1.2008 16:39

Re: hlupák vypláchlý propagandou a antislovanismem /Mfdnes, LN/

a co tim chtel pan magor rici ??????????    hahaha LOL

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 16:53

Re: Re: hlupák vypláchlý propagandou a antislovanismem /Mfdnes, LN/

jednoduchou věc a to tu, že tento mix všech etnik na světě nemá s načí kulturní evropou co doćinění. Mimochodem kriminalita a počet vězňů je v USA nejvetší na světe, kam se hrabe Čína nebo Rusko. USA mají jen propagandu ve svých filmech a TV /ale i tam je to superbeztvarý mix ošklivosti/ ale realita je zcela jiná. Severní Brazílie....... etnicky, sociálně a brzy i ekonomicky, pár bohatých /1% vlastní již přes 50% kapitálu a stále více/ a zbýtek zadlužení žebráci / beztvarý mix národů/. Tak dříve nebo později skončí všechny oligarchie.......   ps.: U Peruna, to by bylo vynikající kdyby byl prezident Severní Brazílie Obama, jen by potvrdil vývoj USA. Skvělé!

Lucifer 28.1.2008 17:09

Re: Re: Re: hlupák vypláchlý propagandou a antislovanismem /Mfdnes, LN/

Kriminalita je v USA podstatně nižší než v ČR, natožpak v zemích bývalého CCCP. Počet vězňů je v USA tak vysoký, protože oni svoje kriminálníky, narozdíl od nás, zavírají do vězení. V Česku je omezené množství věznic a ty jsou přeplněné. Na výkon trestu tak čekají desítky tisíc kriminálníků na svobodě. Kromě toho v Česku jdou i těžší zločinci do vězení jen na pár let, v Americe dostane brutální vrah třeba i několinásobně doživotí. Narozdíl od USA, v Česku se neobjasní podstatně víc zločinů a když už, tak v případě vlivných zločinců je tařka nemožné je do kriminálu dostat (Krejčíř, Pitr...). Kriminalita se často řeší opět kriminálním způsobem tak, že se neodsouditelný kriminálník tadši odpráskne (Mrázek). Kromě toho je mnoho násilných činů, které se ani nehlásí, neboť se to bere, jako že si dotyční jen tak dali přes hubu, což je takový folklór, zatímco v USA je útok na člověka, i verbální, téměř vždy posuzován jako zločin atd. Realita se nepozná podle zmanipulovaných statistik, ale třeba podle toho, že v USA lze běžně najít rezidenční oblast, kde je kriminalita téměř nulová. V Česku, až na pár opevněných mafiánských satelitů, vám kdekoli na ulici ukradou cokoli, co nemáte desetkrát chráněno nějakým bezpečnostním systémem. Takže si tu svoji azbuckou propagandu a demagogii strč někam(Y)

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 17:19

Re: Re: Re: Re: hlupák vypláchlý propagandou a antislovanismem /Mfdnes, LN/

ha, ha USA pane mají největší poćet věznů na hlavu nasvětě. Samozřejmě za to mohou především etnická gheta /gheta, čtvrti i celá města/, ale počet věznú překonává i ČLR. Zjistěte si přesná čísla na netu.  Vy prostě skutečně žijete ve virtuální mediální realitě a ameriku chápete jako TV film. Mediální realita je jiná než skutečnost.

redbiter 28.1.2008 16:47

Re: hlupák vypláchlý propagandou a antislovanismem /Mfdnes, LN/

a vy v Czechistanu jste namychany cikanama a mongolama z vchodu ,hlavne ty vase bolsevicky mozky chytili rudy virus z Ruskistanu,a s tim se uz  bohuzel neda nic delat.  LOL

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 17:00

Re: Re: hlupák vypláchlý propagandou a antislovanismem /Mfdnes, LN/

mohu vás klidně ujistit, že na Vás v USA /super mix národů/ žádný etnický slovan skutečně nemá./DNA půlky vesmíru / Skutečná indoevropská  rasa to jsou jen evropští germáni a slované. Maria Sharapova, Kurnikovova, Srbsky, ČEšky, Polky, Bělorusky, Švédky, Finky - člověk, lidé,krása. USA - mix a ještě ośklivý, vyžraný, odporná. No fuj.    

Karel 28.1.2008 23:01

Re: hlupák vypláchlý propagandou a antislovanismem /Mfdnes, LN/

Bolševici a lidé kteří neumí nic jiného než na všechno nadávat by neměli mít přístup nejenom na internet ale do zdělovacích prostředků vůbec.

Rebecca 28.1.2008 16:20

To byl, ale žvást,

a kdo platí vás, pane Pacnere?

cox 28.1.2008 16:46

Re: To byl, ale žvást,

Pana Pacnera niukdo neplatí. Nemá to zapotřebí od doby, kdy s Ondrou Neffem a dalšími privatizovali  (čti vytunelovali) Mladou Frontu.  Odtud také pramení jejich duševní spříznění. Dříve lezli do zadku SSSR, teď jenom změnili majitele toho otvoru. Postup a zvyklosti zachovali stejné.

šefelín 28.1.2008 19:21

Re: Re: To byl, ale žvást,

>-

šefelín 28.1.2008 18:24

Re: To byl, ale žvást,

Zaplať  pánbůh,  konečně  jedna  zásadní  otázka.  Je  na  ní  jednoduchá   odpověď,  přeci  prostřednictvím  Nev.  psa,  Lidové  noviny,  deník   jehož   80  procent  výtisků, které  jdou  do  prodeje, na  stánky, se  vrací  zpátky do  šmelce. "O   tento  seriozní  plátek  je každý  den u trafik a  novinových  stánků  nelítostná  bitka, na  každého  se  nedostane", a to  trvá  už  moc dlouho,  za  majitelem  a  vydavatelem  musí  určitě stát  pohádkový  kapitál,  nějaký  troškař  už  by  se  dávno  položil. 

Abonent 28.1.2008 19:04

Šefelínův hloupý žvást

Kdybyste si uvědomil, šefelíne, že Vaše vejšplechty na Neviditelném Psu nebudou číst hlupáci, tak byste (snad) méně žvanil.

Na náklady a remitendu českého periodického tisku se podívejte třeba tady :  http://www.abccr.cz/  , Náklady periodického tisku

šefelín 28.1.2008 21:52

Re: Šefelínův hloupý žvást

Abonente,  co  píši  je  holá  pravda,  mluvil jsem  se  spoustou  prodejců  novin  a  každý,  i když  některý  je  velmi  opatrný  na  ústa, Vám  to  potvrdí.  Jedná  se  o  větší  stánky,  na  př.  v  pražském  metru,  přesvědčte  se  sám  kolik  toho  odpoledne,  tak  v  půl  čtvrté  zbývá,  velké   balíky  dnes  a  denně.  Apropó,  kdo  vlastně,  podle  Vás,  platí   K.Pacnera?

šefelín 28.1.2008 19:29

Re: To byl, ale žvást,

Tuto otázku  jsem  se snažil  vysvětlit  asi  před  půlhodinou,  jenže  Nev.  pes můj  diskuzní  př.  neotiskl.  Nevadí,  život  jde  dál.

KUK 28.1.2008 16:06

Ten Pacner je ale vůůůůůůůůůl

Ten Pacner je ale vůůůůůůůůůl

Glock 28.1.2008 16:49

Re: Ten Pacner je ale vůůůůůůůůůl

od duševního mrzáčka to sedí. Rv

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 16:06

Tak se loučím

a pozdravuji agenturu BigBoard jenž pracovala na volební kampani pro ODS. Velice mě potěšilo že Neviditelný pes je vidí jako součást velkého spinutí KGB! Ha, Ha ps.: více článků pane Pacler ať se pobavíme jakou 3,14 čovinu vymyslíte příšťě. Mám pro Vás námět a to že Nezakladnám finacuje přímo Bin Ladin a Al kaida, jak jinak. Lhaní, dehonestování a ostrakizace vám jde skvěle.

redbiter 28.1.2008 16:36

Re: Tak se loučím

co tu porad dokola placas zvasty o podpory agentury BigBoard ODS tovarisc????????? Ta agentura si to urcite nechala zaplatit,anebo mas dukazy ze to delala zadarmo ?????? tak je sem napis ty bolsevicky hovado !!!!!!!!!!!

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 17:08

Re: Re: Tak se loučím

štve Vás, že ten starý senilní dědek kopl mimo a to je dobře!

arogant 28.1.2008 15:43

To co o čem se zde píše

je stará známá taktika vyzkoušená na tzv. mírovém hnutí v osmdesátých letech. Kágébacká mafiokracie tahá z klobouku starý manuál jak destabilizovat jim nepříznivý strategický vývoj a rozdělit spojence. Užiteční idioti mají možnost realizace. 

Trockij, Kamencev, Zinověv 28.1.2008 15:48

Pacler kopl do vlastní branky neb stejná firma pracovala i pro ODS ve volbách, ha, ha

je dobré se přečíst dikuzi kde je jasně doloženo na webových odkazech, že toto firma pracovala i při volební kampaní ODS. Tak to tedy znamení že ODS je odnož KGB!? Dědek Pacler  svůj antiruský  záměr sice vykopl zajímavé ale míč nahrál do vlastní branky

" Přesný rozsah kampaně tají ODS i agentura BigBoard, která celou předvolební agitaci ODS zastřešovala!

odkazy na webovou adresu v článku.

jiri 28.1.2008 16:33

Re: Pacler kopl do vlastní branky neb stejná firma pracovala i pro ODS ve volbách, ha, ha

Kdo byl Kamencev?

redbiter 28.1.2008 16:42

Re: Re: Pacler kopl do vlastní branky neb stejná firma pracovala i pro ODS ve volbách, ha, ha

sovjetskoj tovarisc geroj !!!!!!!!!!!!   LOL

jiri 28.1.2008 16:58

Re: Re: Re: Pacler kopl do vlastní branky neb stejná firma pracovala i pro ODS ve volbách, ha, ha

Kamenev. Kamenec je jenom Podolskij.

Sly 28.1.2008 15:33

–> zalozak

Urcita cast naroda ktera je rozhodnuta za kazdou cenu privest do zeme cizi vojaky a zakladnu (a pro "lobovani" pouziva lidi a agentury placene z venku) obvinuje tu cast naroda ktera to nechce (a je udajne placena z venku) z vlasti zrady.... myslim ze to nema v Evrope (a mozna ani ve svete ) obdoby.

Ja myslim, ze to obdoby ma. Pred 25 lety take chteli imperialiste reagovat na mirove snahy SSSR vyjadrene rozmistenim raket SS-20 na uzemi stredni Evropy. Planovali tehdy provokativne umistit rakety Pershing v zapadni Evrope. To vsak neuslo pokrokovym silam, ktere poradaly demonstrace, sbiraly podpisy pod petice, vystupovaly v mediich a vyjadrily jasne NE americke nuklearni hrozbe. I tehdy se v zapadni Evrope objevovaly pomlouvacne hlasy reakce a valecnych stvacu, ze spontanni akce jsou rizeny z Moskvy... :-)

Tak vy si nepamatujete na tabor zen v Greenham Common, copak? Alzheimer nebo sentimentalni vzpominky na "aktivni sluzbu" a druzbu se sovetskymi oficiry?

Chris Kelvin 28.1.2008 15:21

Takže buďto ten systém opravdu...

...nefunguje, čili mají pravdu jeho odpůrci a nechápu, proč je kolem tolik humbuku.

Nebo naopak funguje (v nejbližší době fungovat bude), a pak je dobré se podívat, kdo nejvíce protestuje. A podle toho se rozhodnout, zda systém ano či ne.

Zatím mi to dle tohoto jednoduchého kritéria vychází jako že spíše ano.....