29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
star.ec@seznam.cz 28.1.2008 21:26

Kdyby...

Kdyby o radaru mohlo rozhodnout referendum, případně by stejným dílem ze státních peněz (čili nás všech) byla placena propaganda pro a proti radaru, nemusel nyní kdokoliv spekulovat o tom, kdo platí antiradaristy. Ti, co jsou proti radaru, a je jich zatím ještě veliká většina, klidně spolknou i podezření, že na nějaké plakáty či další přispívá Rusko. Vždyť všichni víme, že pro proradaravou propagandu pracují americké společnosti a jejich agenti u nás. Že se staneme hřištěm boje USA a Ruska muselo být jasné každému, kdo trochu uvažuje.

ps 28.1.2008 21:43

Re: Kdyby...

Každému kdo trochu uvžuje musí být jasné, že už jsme hřištěm boje mezi USA a Ruskem o vliv ve střední Evropě. Otázka zní takto, přikloníme se na stranu  fašizující země jejíž kolonií jsme 40. let byli a škaradě jsme na to doplatili nebo na stranu demokracie a hospodářského rozvoje? Každému kdo trochu uvažuje je odpověď zřejmá, a nespolkne to, že křivonozí asiati chtějí opět rozhodovat o naší zemi.

Kolemjdoucí 28.1.2008 22:08

Re: Re: Kdyby...

Co šílíte? Vždyť už jsme se přiklonili - vstupem do NATO a do EU! Tak nedělejte paniku.

6ižka 29.1.2008 16:41

Re: Re: Kdyby...

Plně souhlasí, nenamáhejte se to však vysvětlit kolaborantům s okupanty - morálka těcto individuí je jednou daná a zlost z ekomomického krach jejich rodné strany jim zatemňuje mozek -

GOOOOOOOOOOOOL 16.3.2008 18:00

Re: Kdyby...

obavam se, ze dnes vice fasizuji USA, kolego..

bibabu 28.5.2008 21:27

Re: Kdyby...

Kolik tu bylo Euhujerustů a teď jsou z nich největší kritici.Všechny propagandou vymyté mozky budou rozhodovat a až bude zle, kdo ponese odpovědnost?? Všichni pak budou já.ni.Kdo se pak podívá rovně do očí našim dětem.

Ivan 28.1.2008 21:21

Pacner jen pucuje boty jiným pánům.

V Moskvě je také McDonald a mnoho jiných firem. Jaké firmy jako sponzory by Pacner milostivě povolil?  Pacnerovskou logikou lze snadno "dokázat", že Neviditelný pes i Pacner sám je placen penězi CIA.  Rozhodně proti US základně na území ČR  je holt více než 70% obyvatel. S tím ani Pacner nic nenadělá, ať se propagandisticky snaží jak chce. Většina obyvatel se naučila bojovat s bolševickou propagandou a teď se jim to v boji s USA propagandou dobře hodí.  Je důležité také vědět, že občané jsou proti US základně, ne proti radaru, který by byl pod velením České armády. Tento fakt se propagandisté zbrojařských koncernů v USA snaží všemožně zastírat. 

 Na poslední diskuzi v TV bylo dobře vysvětleno, že se nejedná o nějakou obranu, ale jen a jen o zbrojařský kšeft v odhadované výši minimálně 30 miliard dolarů a že počátečních pár raket a radar má především způsobit to, aby místo zbraní vyvíjených v EU (a ve stejné fázi vývoje jako systém z USA) byly koupeny pro evropskou obranu zbraně americké (když už přece US radar a rakety jsou).

Šumavák 28.1.2008 23:22

Jo, jo..., a evropský Galileo tak tak úspěšně konkuruje GPS, že GPS navigaci už nikdo nekupuje

a evropský Airbus, aby amíkům ukázal, jak se dělá vyspělá technologie a konečně zlikvidoval ty blbý  Boeningy, přeložil část výroby do USA.

Ano, Lisabonská strategie: "Dohnat, předehnat a vydržať" je operativně  přepracovávána na " neztratit stopu! "

Dee 29.1.2008 17:00

Re: Jo, jo..., a evropský Galileo tak tak úspěšně konkuruje GPS, že GPS navigaci už nikdo nekupuje

Dohnat ale nepředhánět, nebo by si mohli všimnout, že máme holý zadky.. říkalo se za komančů. A ta doba je koukám zpátky... Evropská byrokracie-... to je skoro jak za omančů.. jen pětiletky se vyměnily za roční čerpání fondů EU. :c)

bis 28.1.2008 21:09

Ruska firma, v Lucembursku

To vypada na nejakeho KGB s izraelskym pasem, pane Pacnere.

honza 28.1.2008 20:58

Pacner bude viset

Jako všichni vlastizrádci

J.G. Pašek 28.1.2008 21:20

Jako Klementa Gottwalda vědecký marxismus leninismus . . .

My jsme stranou československého proletariátu a naším najvyšším štábem je skutečne Moskva. Do Moskvy chodíme se učit, víte co? My se od ruských boševiků učíme, jak vám zakroutit krk. A vy víte, že ruští bolševici jsou v tom mistři . . . . Přejde vás smích!

star.ec@seznam.cz 28.1.2008 21:28

Re: Jako Klementa Gottwalda vědecký marxismus leninismus . . .

Jdi spát, moc jsi chlastal a máš ubohoučké provokační řečičky.

M 29.1.2008 12:42

Re: Re: Jako Klementa Gottwalda vědecký marxismus leninismus . . .

On jen citoval slova Klementa Gottwalda, která přednesl v československém parlamentu před rokem 1948! ;-)

MICHAL 28.1.2008 20:23

,,KROMĚ PANA bUBLANA A týmu bývalého i dnešního to vědí všichni

ne základnám je nejspíše jen promile z toho úsilí

Beran 28.1.2008 18:26

PODVODNÉ ÚČETNICTVÍ: Mohl dáti / Dal

Takže k věci: NE ZÁKLADNÁM! měla dosud nějaké příjmy, že? Jaké? 200 000 Kč?  600 000 Kč? A pak měla nějaká vydání. 200 000 Kč? 800 000 Kč? Ta dvě kouzelná čísla chci vidět vedle sebe.

Pak bych rád viděl rešerši: V Rusku vyšlo od 1.11.2006 do 28.1.2008 pět tisíc článků o brdském radaru od čtyřiceti autorů, z nichž nejčastěji jich psalo pět, z nichž čtyři jsou bývalí zasloužilí harcovníci GRU.... Anebo bylo všechno jinak: Tak a tak.

Investigativci, probuďte se už konečně!

Beran

(http://vpravo.blog.cz)

Mard 28.1.2008 18:46

Re: PODVODNÉ ÚČETNICTVÍ: Mohl dáti / Dal

Jaký blázen by věřil tomu, že za 200 tis. Kč lze udělat předlohy na billboardy, pronajmout autobus, potisknout ho, vytisknout letáky, projet stovky kilometrů, zaplatit řidiči autobusu, atd. atd. Karosy mají spotřebu cca 30 litrů nafty/100 km to je 1000 Kč na 100 km. To by jen na naftě těch 200 tis. Kč padlo za 200 km :-) :-) Jejich křišťálově čisté hospodaření je spíše tak nějak - sociálně demokratické :-)

Sexy Jura 28.1.2008 19:11

Re: Re: PODVODNÉ ÚČETNICTVÍ: Mohl dáti / Dal

oni nejezdí na naftu, ale je pohání jejich zloba a nenávist a tak na cestovních výlohách velmi ušetří

Ivan 28.1.2008 21:25

Re: Re: PODVODNÉ ÚČETNICTVÍ: Mohl dáti / Dal

Kdy už zabedněné hlavy pochopí, že spousta lidí i firem pro iniciativu Ne základnám pracuje zadarmo. To je všechno. Pro modré straky je asi mimo jejich chápání, že jsou taky lidé, kteří něco dělají zadarmo.  V současné době stačí říct, že aktivita je proti základnám a lidé se ochotou mohou přetrhnout. To se modrým ptákům ovšem nemůže stát. Ti musí všechno platit a mnohdy jim na to nestačí ani peníze ukradené v  privatizaci.

star.ec@seznam.cz 28.1.2008 21:32

Re: Re: Re: PODVODNÉ ÚČETNICTVÍ: Mohl dáti / Dal

Souhlasím s tebou, TI, co chtějí radar  neumějí pochopit, že by jej někdo nechtěl a ještě to zadarmo ventiloval. Vždyť propaganda pro radar se dělá za státní peníze, tj. i peníze těch, co radar odmítají. A těch je stále většina. Tito státnív propaqandisté by zadarmo ani nehnuli prstem. Proto taky jejich práce je bez efektu.

MLOK1 29.1.2008 9:23

Re: Re: Re: PODVODNÉ ÚČETNICTVÍ: Mohl dáti / Dal

Běž domů Ivane, čeká tě Natáša!

Běž domů Ivane, tady tě holky nemilujou!

Běž domů Ivane a nevracej se už!

Nikdy víc!

vlastizrada 28.1.2008 17:53

CHCE SE MI Z MODRÉ VLÁDY UPLACENÝCH DVOU POSLANCŮ ZVRACET

USA chtějí, aby Česko nemohlo vyšetřovat delikty vojáků u radaru,Američané také tlačí na to, aby případné delikty svých vojáků měli pod kontrolou, a tudíž nepodléhali české jurisdikci.USA rovněž chtějí, aby se smlouva o pobytu vojsk (SOFA) netýkala jen radarové základny, ale do budoucna také případné další přítomnosti amerických vojáků v Česku.spor kolem náhrady škod třetím zemím. Američané podle dostupných informací požadují, aby podle platných předpisů USA hradily 75 procent případných škod a Češi 25 procent.Američané budou nakupovat bez DPH.Česko pak nebude žádat nájem za základnu.CHCE SE MI Z MODRÉ VLÁDY UPLACENÝCH  DVOU POSLANCŮ ZVRACET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://www.novinky.cz/clanek/131763-usa-chteji-aby-cesko-nemohlo-vysetrovat-delikty-vojaku-u-radaru.html

Mard 28.1.2008 18:50

Re: CHCE SE MI Z MODRÉ VLÁDY UPLACENÝCH DVOU POSLANCŮ ZVRACET

No mě to připadá celkem normální. Pokud bude území radaru exteritoriální, tak jako území konzulární nebo velvyslanecké, tak je platí stejné předpisy o DPH (ani velvyslanectví a jejich zaměstnanci při nákupech neplatí DPH). A jsem rád že se na amíky nebudou vztahovat naše bezzubé soudy, silně bych se divil, že by vynesly třeba trest 400 let vězení, jako u nedávno odsouzeného amerického vojáka z Iráku.

Ivan 28.1.2008 21:32

Re: Re: CHCE SE MI Z MODRÉ VLÁDY UPLACENÝCH DVOU POSLANCŮ ZVRACET

Jak je možné takovou hloupost napsat? Americký pilot, který přes opakované protesty italských úřadů podlétával lanovku tak dlouho, až přesekl lano a zabil na dvě desítky lidí v kabince lanovky byl okamžitě z Italie odtransportován do USA a tam byl "souzen".  Dostal přísnou důtku s výstrahou. To bylo vše. Přísné tresty některým vojákům USA z Iráku nebyly za zločiny v Iráku ale za to, že o těchto zločinech informovali veřejnost. Tento prostý a v USA známý fakt ovšem propagandistická media nesdělí. Tresty mají  být výstrahou pro ty, kteří by chtěli zevnitř USA armády odhalovat zločiny amerických žoldáků.

Hrustic 29.1.2008 8:47

Re: CHCE SE MI Z MODRÉ VLÁDY UPLACENÝCH DVOU POSLANCŮ ZVRACET

Styzka se ti po Sovetech, ze jo?  Bacha, at ti nepraskne zilka ;-P

bibabu 28.5.2008 21:33

Re: Re: CHCE SE MI Z MODRÉ VLÁDY UPLACENÝCH DVOU POSLANCŮ ZVRACET

Bratříčku zavírej vrátka........Na zvracení je torecan čípky per rectum

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 17:43

Omlouvám se všem

miluji Ameriku a všechny její obyvatele od Irů, hebrejců, Afroameričanů, Iberoameriřanů, Indiánů, Asiatů. Ano přiznávám se, že Slované /Poláci, Rusové, Srbové ,Češi, Moravané/ jsou nehezcí lidé /Maria Sharapova, Anna kurnikova jsou nehezké a nejkrásnější jsou sestry Williamsovy/. Ano udělal jsou chybu a jdou se kát do pravoslavného kostela! 

rebbiter 28.1.2008 17:45

Re: Omlouvám se všem

jdi treba do p*dele mongole bolsevicky !!!!!!!!!!!!!!!!    hahahaha LOL

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 17:50

Re: Re: Omlouvám se všem

nejsem Trockij ani Slánský. Zeptej se starýho Rumla!?

Trockij, Kameněv, Zinověv 28.1.2008 17:51

Re: Re: Re: Omlouvám se všem

nebo fotra Klause!