27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ABC 28.1.2008 7:41

Pacner je chudák

Tzv. expert na tajné služby je obyčejný trapný nájemný pisálek typu Kojzara. Kdyby byl skutečně nestranným odborníkem v této oblasti, nikdy by takovouto ubohost nemohl zveřejnit.

BuBu 28.1.2008 7:39

Poslední věta přesně vystihuje pravý důvod !

Odpůrci radaru jsou pouze a jedině : Komunisté a postkomunisté (včetně svého mladého potěru z SSM a kateder VUMLu), estébáci,  bývalí "lampasáci" ČSLA (Československé lidové armády) a členové stran bývalé Národní fronty - nostalgicky vzpomínající na staré dobré časy vlády jedné strany  - pod vedením Moskvy !

Agent gestapa Filip a jeho smečka vlků na tři - pardon, na čtyři - soudruh bratr Paroubek, se svými bratry - soudruhy Zaanálkem, Haškem, DRÁTHem . . . . .. starosta Trokavce - bývalý černoch - ehm komunista - . . . . . . atd. . . . atd. . . . . atd !

Není třeba dalších slov !

Jakub S. 28.1.2008 7:35

Opět úděsná "diskuse"...

a já se jenom klasicky ptám: dělají to, ti  i n i c i a t i v c i , z blbosti nebo za cizí peníze?!

a) je správně. A b) taky. Ono to jde dohromady.

Je taky interesantní (a truchlivé) už jenom nazývat jeden radárek (spojence) vojenskou základnou...

egoist 28.1.2008 7:19

dobrý,

firma má sídlo v Lucembursku proto, aby nebyly čitelné majetkové vztahy, ale jakýsi Tomas B. ví , že kapitál je ruský..no opírat se o neověřené názory pisálků na netu to by mě tedy nenapadlo ani ve snu..

hudry 28.1.2008 7:14

Prndáte stále dokola o ničem

O základně je dávno, dávno rozhodnuto a takovéto články jsou pouze trapným slohovým cvičením lidí, kteří nemají nic na práci a potřebují demonstrovat své "Tři vlasy děda Vševěda" ...

zalozak 28.1.2008 7:04

Re: Opet unikatni situace v zivote ceskeho naroda...

Oprava:

Urcita cast naroda ktera je rozhodnuta za kazdou cenu privest do zeme

cizi vojaky a zakladnu (a pro "lobovani" pouziva lidi a agentury placene z venku) obvinuje tu cast naroda ktera to nechce (a je

udajne placena z venku) z vlasti zrady.... myslim ze to nema v Evrope

(a mozna ani ve svete ) obdoby.

E.Z. 28.1.2008 7:03

Re: Vsem dulezitym nulam

Toto je typický výlev zmasírovaného, agresivního zastánce vládní politiky. Kterýkoli z občanů projeví sbvůj názor, t akového ty okamžitě hloupě označíš nějakou líbivou nálepkou. Typické je, že čím slabší máš protiargument (máš-li vůbec nějaký), tím spíš se uchyluješke sprostým útokům a k jednoduchým nálepkám. Tím sám sebe odkopáváš a ukazuješ, že jsi nahý.

zalozak 28.1.2008 7:00

Opet unikatni situace v zivote ceskeho naroda...

pokud by celou zalezitost posuzoval "nezucastneny pozorovatel" nemuze nez trestit oci a mumlat si "to jsou ty paradoxy":-D:-D:-D

Urcita cast naroda ktera je rozhodnuta za kazdou cenu privest do zeme cizi vojaky a zakladnu obvinuje tu cast naroda ktera to nechce (a je udajne placena z venku) z vlasti zrady.... myslim ze to nema v Evrope (a mozna ani ve svete ) obdoby.

Tedy ma,... v nekterych zemich tretiho sveta se podobne veci pry take vyskytuji.   Obcas jsem rad ze cesky jazyk umi pouze malo lidi na planete... kdyby tyto diskuze probihaly na "internacionalnim" foru dost bych se stydel.

zk 28.1.2008 7:00

Re: Provládní propaganda - snůška domněnek, lží a agresivních výpadů

Další z řady všeználků, kteří informace, které se jim nehodí, považují za manipulativní, nepodložené, lživé atd. Demagogové jsou ti, kteří hlásají nesmysly jako například starosta Trokavce a další, bývalí důstojníci varšavské smlouvy apod..

E.Z. 28.1.2008 6:59

Re: Re: Kdo vládne, tomu polezu do řiti, neboť to je má filozofie ! Pacner !

A ty kanálie, které tady vyléváš ty, páchnou zřejmě od toho, jak ty lezeš do řiti soudruhům z ODS!

zk 28.1.2008 6:57

Re: Kdo vládne, tomu polezu do řiti, neboť to je má filozofie ! Pacner !

Podle sebe soudím jiné, že Honzo HusoRv

Lagron 28.1.2008 6:52

Re: Provládní propaganda - snůška domněnek, lží a agresivních výpadů

Zapomněl jsi dodat 70% komunisty zmasírovaných občanů! (Y) Vždyť se podívej na preference prezidentů. Ještě před nedávnem bylo pro Klause téměř 70%, nyní, po důkladné bolševické masáži je poměr 52:48 pro Švejnara:-D

Lagron 28.1.2008 6:48

Re: Kdo vládne, tomu polezu do řiti, neboť to je má filozofie ! Pacner !

Ty mlč, magore! Ty jsi umazaný a smradlavý od toho, jak jsi clelá léta lezl komoušům a rusákům do řitě!:-D

Mistr Jan Hus 28.1.2008 6:40

Kdo vládne, tomu polezu do řiti, neboť to je má filozofie ! Pacner !

;-D

Hobbo 28.1.2008 6:36

Vsem dulezitym nulam

Jsem rad,ze se tu vyjadruji jenom I.D.I.O.T.I. co sou proti radaru.Rozumni uz davno chapou,ze polemizovani s tlupou M.A.G.O.R.U.je naprosta strata casu.;-D

mjd 28.1.2008 6:27

sponzor

A já taky. Už jsem poskytl na konto 2,70,- Kč.

E.Z. 28.1.2008 6:25

Provládní propaganda - snůška domněnek, lží a agresivních výpadů

Tento článek je pouhopouhá provládní propaganda. Manipulativní, nepodložená, agresivní a bezostyšně lživá. V ničem si nezadá s demagogickými články, které kdysi vycházely v Rudém právu. Umlčet 70% občanů odmítajících radar, na to je asi zapotřebí hodně velký kalibr, že?

Hi 28.1.2008 6:13

Kříšení skomírající militantní nálady v ČR

Autor článku bystrý pan Pacner vidí za každým rohem Rusa s papyrosou mezi zuby, jak se nám směje a se stočeným plakátem v podpaždí čeká, kam by jej v ČR vylepil. Za dalším rohem je Rus ve furažce s kyblíkem lepidla. Někteří Rusové podle autora Pacnera mají štěstí a vylepují to v ČR na BigBoardy z iniciativy NeZákladnám. Následkem toho 70% obyvatel ČR je proti stavbě americké vojenské základny na území ČR. Ostražitý a bdělý autor Pacner je člověk znalý, vždyť se stýká se špióny. Jejich dobrozdání pouští jasnozřivý autor Pacner do internetu. Teď budeme moci klidně spát a ještě k tomu bude zářit ten radar v Brdech a máme vystaráno. Ještě že máme takové bystré lidi jako pan Pacner, tomu nic neujde. Rusové, aby nás zmátli ještě víc, zaměřili svoje rakety Topol M tak na ty BigBoardy. Ničení BigBoardů raketami Topol M úplně zmate lidi v ČR a nebudou už vůbec vědět, která bije, mimo pana Pacnera.

.......byl romantický snílek. Mluvil ještě o tom, že vlastně se hledají jakési nitky, že nestačí člověka odsoudit. Odsouzení že je jedině výslednicí určitého vyšetřování, které zahrnuje v sobě nitky, kteréžto nitky... Nemohl se z těch nitek dostat, ale všichni mu rozuměli, souhlasně kývali hlavou, dokonce i pan generál, kterému se ty nitky tak zalíbily, že si představoval, jak na jeho nitkách visí nové náhlé soudy. Proto také již více neprotestoval, aby u brigády bylo zjištěno, zdali Švejk skutečné přísluší k 91. pluku a kdy asi přešel k Rusům, v době kterých operací 11. marškumpanie......

 

http://www.youtube.com/watch?v=AQcNioif_7w

Prokop Holý 28.1.2008 6:05

Re: pane pacnere, prostudujte si

uvádět odkazy je zbytečné, je to jako házet perly svini (tady pacnerovi), pacner je už senilní dědek, kterej vidí za vším spiknutí tajných služeb. Holt už mu to všechno leze na mozek a začíná být paranoidní.

Vladimír 28.1.2008 6:01

Ubohý článek na úrovni Rudého práva

Takhle psalo Rudé právo před 20-ti a více lety. Ubohé argumenty, polopravdy a pololži, manipulace, hysterie. Doufám, že tento článek není taky financován jako ostatní hysterická Klvaňova kampaň z peněz daňových poplatníků, Mě totiž víc zajímá na co já musím dávat peníze a ne na co peníze dávat nemusím.

Abonent 28.1.2008 4:01

Re: Re: Jsou kdykoli ochotni nám opět poskytnout bratrskou pomoc.

Tak tak.

A když si vzpomenu, že sovětským vojákům nikdo ani oficiálně nepoděkoval za jejich obětavou pomoc proti kontrarevoluci, když od nás v roce 1991 dočasně odcházeli...

Hanba.

Už aby se vrátili, a zachránili nás před americkou okupací.

EVa 28.1.2008 3:46

Re: No, jestli maji priznivci radaru jen takove ubohe argumenty,

No to ale musí být to KGB strašně mazané, když pomocí pana Pacnera zpochybňuje své vlastní akce. Jaksi jsem nepochopil, proč by měl autor článku zpochybňovat iniciativu Ne základnám tím, že ji prohlásí za akci KGB, když by byl sám jejich agentem. Prosím vysvětlete, nějak to nechápu, je to mně moc rafinované - to víte ta hloupá lůza...

Borek@exil 28.1.2008 3:26

Re: Alespoň to nejde ze státních peněz

Neviditelný Pes mu platí královské honoráře, lumpovi. Já tady publikoval 2x a nedali mi ani floka. je to všechno jedno sprísahanecké centrum, jak za nebožtíka Slánského!

Borek@exil 28.1.2008 3:22

Re: Ted uz jen vysvetlit, jak raketa sz KLDR ci Iranu poleti do Ameriky pres Evropu.

Rovně.

Borek@exil 28.1.2008 3:20

Re: Re: No a co?

Asi sám neví.

Borek@exil 28.1.2008 3:18

Re: Jsou kdykoli ochotni nám opět poskytnout bratrskou pomoc.

Jasně, na ně vždycky byl spoleh. I před Hitlerem chtěli ČSR ochránit. Ba i kus Československa vzali po válce pod svou ochranu. Z Prahy to bylo do Mukačeva příliš daleko, tak bez ptaní helfli. Zlatý lidi. 

Borek@exil 28.1.2008 3:11

Re: ono stačí

Také je dobré si otvřít ty odkazy. Ještě, že mě bolševik donutil naučit se číst azbuku.Souhlas s výše uvedeným. 

BOMBON 28.1.2008 2:45

tuberius blberius

no a kdyz je mi to spis jedno, jsem tedy prumerne hloupy a sprosty?:-P

parchant emigrant 28.1.2008 2:44

Tamas, Kotrba, Culik

Tamas, Kotrba, Culik! Tamas, Kotrba, Culik! Tamas, Kotrba, Culik!

Chavez a Iran ..... Novy Kalifat(Y)

BOMBON 28.1.2008 2:42

Re: Já spolufinancuji iniciativu Pro základnu. Přidejte se !

spravne... i vy muzete pohnout zemekouli!!!:-D