2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jj 28.1.2008 10:09

Re: Re: Taky v cechach delaji osadnici neplechu... Chteji radar a cecha se nikdo nepta...

No, nebylo by to špatný, kdyby se tu amíci pevně usadili. Aspoň by se tu neuchytili Rusáci, protože tam kde jsou je jen bordel, svrab a neštovice..

memosk 28.1.2008 10:37

Re: Re: Re: Taky v cechach delaji osadnici neplechu... Chteji radar a cecha se nikdo nepta...

Taky jak by se tady Rusaci uchytili ? Preci jsou Cesi v nato? ;-€ 

memosk 28.1.2008 10:38

Re: Re: Re: Taky v cechach delaji osadnici neplechu... Chteji radar a cecha se nikdo nepta...

Taky jedi lidi .... ;-D;-D;-D;-D

memosk 28.1.2008 8:36

Kdo si plati Americkou Novu

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kapitán 28.1.2008 10:02

Re: Kdo si plati Americkou Novu

Za Novu jsme díky Železnému zaplatili všichni

memosk 28.1.2008 10:38

Re: Re: Kdo si plati Americkou Novu

Nene . Ta je v US rukach.

gerontusinza 28.1.2008 8:25

Víte Pacnere, mě nikdo neplatí.....

já ale platím tu hrůzu ve vládě a vaše pindy i na tomto servru..... S kecy typu že dneska Moskva  (dříve USA) jděte do (Y). Jak můžete s takovými argumenty celý živo žít...? Že by vylepšení k důchodu......?  ani vás už číst nebudu rovnou vás zprdnu.... za víc nestojíte...... Je jen podivuhodné jak se z komunistického tzv "odborníka" na raketovou techniku vyklube hlupácký propagandista druhé strany....;-D

BuBu 28.1.2008 8:38

Re: To ale Geronte souhlasí . . . .

 . . . Pacner uvádí, že odpůrci radaru se rekrutují z řad lidí, toužících po návratu "starých dobrých časů" !

Takže to u Vás sedí - ne ? Tak co se rozčilujete ! :-/

asd 28.1.2008 8:13

.....who is who?

To píše ten soudruh Pacner, který nám z Bajkonuru vykládal o úspěších sovětských soudruhů? To by mohla být pravda, přece je musí osobně znát!!

Malý Aston 28.1.2008 8:17

Re: .....who is who?

Musím Vám poděkovat,že také souhlasíte s tímto názorem,že celé hnutí " Ne základnám" platí ruské tajné služby.A já pořád nechápal,proč Zaorálek tak bojuje.Jsou za tím prachy a každý potřebuje.:-D

Jiřík 28.1.2008 10:54

Re: Re: .....who is who?

Tebe malý Astone platí Klvana,to je evidentní.Děláš celý den h.....a píšeš sem jen bláboly.

Haui1 28.1.2008 8:23

Re: .....who is who?

Co je zvláštního na tom, že že i ruská věda dosáhla nemalých úspěchů, pokud nepočítám výledky ze špionáže?

Jura Jurax 28.1.2008 10:11

Re: Re: .....who is who?

R^R^R^ 

 ... kdysi nebyl Watt, ale Polzunov, ne Wrightové, ale Možajskij ... leč doba sebou škubla, kejválkové překlopili hlavičky na druhé ramínko, takže teď není košer vyzvihovat Gagarina, nekonfliktní je zaměřit se na Měsíc a Apollo ... a byl-li někdo novinář specializovaný na kosmonautiku, mohl psát buď z Bajkonuru nebo z mysu Canaveral ... no a kam asi se československý novinář mohl dostat spíš?

Je pozoruhodné, jak v některých ta ideová proškolenost zůstala, akorát se přepólovala ... :-(

nup 28.1.2008 7:51

Půdorys pravdy o 11.září

Protože to trochu souvisí - titulek zadat do vyhledavače. Přímého odkazu se zdejší Pacnerové a Wagnerové bojí... V článku je velmi důležitá tato věta: "Pokud vás tyto informace zaujaly, čtěte dále. Pokud je nehodláte akceptovat jaksi „z principu“, je pro vás zbytečné se tímto textem dále zabývat. K tomu, abychom popřeli body 1-3 demoliční hypotézy, je ale třeba popřít fyzikální zákony a prostá pozorování".

Tolik pro případné papoušky, jejichž slet lze očekávat. ;-P  Co by mohl i soudruh W a g n e r   (zatím) pustit, je tohle.

Hi 28.1.2008 8:25

Re: Půdorys pravdy o 11.záříMyslím že ty mrakodrapy se chovaly po nárazu letadel "přirozeně"

Trochu se pozapomnělo na přibližně 100.000 litrů (nebo více) vysoce výhřevného leteckého petroleje (14.000 kcal/l), které neslo každé letadlo. Toto velké množství paliva okamžitě hořelo v mrakodrapu v jednom ohnisku. Tyto účinky jistě konstruktéři budov neberou v úvahu, protože kdyby měly být budovy dimenzovány úplně na všechno, nevím jak by potom takové stavby vypadaly. Jestli jste někdy neviděl hořet petrolej, tak vám poradím jeden pokus. Vezměte kovový kbelík, postavte na volné prostranství, aby nad kbelíkem nic nebylo. Nalijte do něj 2 litry petroleje (nemusí být letecký, stačí ten z drogerie, výhřevnost asi 8.000 kcal). Obyčejnou sirkou to nezapálíte, protože petrolej má vysokou teplotu zapálení. Vezměte papírové noviny, zmačkejte je, zapalte je a vhoďte do kbelíku. Garantuji vám, že budete překvapen z toho, co se bude dít dál.

nup 28.1.2008 9:07

Re: Re: Půdorys pravdy o 11.záříMyslím že ty mrakodrapy se chovaly po nárazu letadel "přirozeně"

I kdyby se na ně pozapomnělo, nijak to nevysvětluje rozpad pater nad i pod požárem na prach a desítky dalších věcí - nebudu se opakovat, je to v tom článku. Nicméně díky za konstruktivní připomínku, upřímně řečeno jsem ji příliš nečekal.

Jan 28.1.2008 9:21

Re: Re: Re: Půdorys pravdy o 11.záříMyslím že ty mrakodrapy se chovaly po nárazu letadel "přirozeně"

S tím rozpadem všech pater na prach - to si myslíte, že 420metrová budova padá každý den? S takovou výškou není nic překvapivého na faktu, že se vše tou obrovskou energií při pádu rozdrtilo...

P.S. Zkuste se podívat také na film Screw Loose Change (volně na webu). Odpoví Vám na vaše pseudoargumenty a dozvíte se věci, které popírači 11. září zamlčují před veřejností...

BM 28.1.2008 9:37

Re: Re: Re: Re: Půdorys pravdy o 11.záříMyslím že ty mrakodrapy se chovaly po nárazu letadel "přirozeně"

Ale ked tie konspiracne rozpravky su pritazlivejsie ako nudna fyzika v rozsahu stredoskolskeho uciva !

VladaPing 28.1.2008 9:30

Re: Re: Garantuji vám, že budete překvapen z toho, co se bude dít dál.

Re: Hi.... 

Ve Vašem příspěvku ovšem ještě chybí základní a nesmírně důležitá podrobnost, která Vám, asi nedopatřením, vypadla !

Nick nup by ještě před zapálením oněch zmačkaných novin měl na onen kbelík s petrolejem usednout a teprve pak ony zmačkané noviny pod sebou zapálit ! Okamžitě by mu byl půdorys pravdy o 11. září mnohem jasnější !

Jura 28.1.2008 9:50

Re: Re: Půdorys pravdy o 11.záříMyslím že ty mrakodrapy se chovaly po nárazu letadel "přirozeně"

Jaksi se na to nezapomnělo a počítalo se s nárazem jiného typu letadla s "plnými nádržemi".  Letadla co nakonec do dvojčat narazila měla podle oficiální zprávy větší nádrže (mnohokrát zveřejněno) ale plné jen z 1/3 (prakticky nezveřejňováno) z důvodu několika hodin proběhlého letu a z důvodu, že lety nebyly mezikontinentální, tj. při startu se nepočítalo se s maximálním doletem.    ...... ve výsledku paliva bylo cca 2x méně než počítal projekt + konstrukce byla cca 20x naddimenzována oproti očekávaným událostem.

Dle oficiálních testů dosáhla nejvyšší naměřená teplota nosníků v místěch požáru cca 243°C .. kromě  pár centimetrů ohořelých okrajů šikmo nařezaných nosníků, kde teplota dosáhla cca 2000°C (po použití demoličních výbušnin Thermite nebo Thermat ... to už však v oficiálních zprávách chybí)

Jednoduchá pozorování - mávající žena v místě dopadu opírající se (japak asi byl teplý?) o ocelový nosník těsně před kolapsem, černý hustý dým vycházející z dvojčat (hoření bez přístupu vzduchu) a svědectví hasičů z patra nárazu o 2 lokálních ohniscích, které uhasíme 2 proudy vody   .... tj. svědectví živých lidí z místa kolapsu (fyzikálně max 100°C, ale spíš mnohem méně), kde podle Vás bylo mnohem více jak 650°C (ocel pokrytá protipožárním nátěrem má menší teplotu než je teplota okolí. Zvláště, je-li propojená s místy, která jsou chladnější.)

rýpadlo 28.1.2008 10:15

Re: Půdorys pravdy o 11.září - zkuste se zamyslet nad motivem..

Připusťme, že došlo k  "řízené destruzkci" v režii CIA. Co by bylo jejím cílem? Řekněme, že válka proti terorismu, opodstatnění zásahu v Avganistánu a Iráku, ovládnutí ropných polí atd.  Kdyby to tak opravdu bylo, stejně by bylo nutné docílit nárazu letadel - nebo jim nebránit. Samotná "demolice" je pak ale nadbytečná - vždyť náraz letadel = útok na usa - jako důvod k akci bohatě stačí. A je zbytečné riskovat případné odhalení rozhodně ne jednoduché a rozsáhlé demoliční akce. Asi by bylo i jednodušší rovnou napadnout Irák a netrmácet se do Avganistánu (na co?).  A nalézt pak na místě důkazy  o tom, že Sadám organizoval útok na WTC by bylo jistě snazší než utajeně organizovat jeho destrukci... Tyto indicie jsou pro mne snad  zásadnější než technické údaje. Ale vyprávějte to někomu kdo baží po yetim, lochnesce či ameriském Satanovi. To pakjde logika stranou.. 

Jura Jurax 28.1.2008 10:17

Re: Půdorys pravdy o 11.září

No jo, do vlastně věží žádná éra nenarazila ... a na Měsíci taky nebyli, natočilo se to všechno v Hollywoodu ... :-D:-D ... všechno jsou to pikle imperialistů ...

nup 28.1.2008 11:14

Re: Re: Půdorys pravdy o 11.září

Ano, to je ono. Slet papoušků, sice se zpožděním, ale přece jen nastal. Tak vítejte, opakující nepřemýšlející hejno :-/

Mard 28.1.2008 7:47

Glivický je podvodník, stejně jako je podvodná celá skupina "Ne základnám"

Osoba, která tvrdí že má bilboardy zadarmo a rovněž webové stránky zadarmo je asi tak věrohodná, jako dnešní žena přísahající na neposkvrněné početí! Je to typický představitel podvodníků, kteří mají navrch vše v pořádku, ale stačí zajet trochu hlouběji a hned se vyvalí špína a hnus!

Robert 28.1.2008 7:54

Re: Glivický je podvodník, stejně jako je podvodná celá skupina "Ne základnám"

Stačí se podívat,kdo je proti základně-Rusáci,komouší,islámci apod....nepotřebuju vědět víc!

gerontusinza 28.1.2008 8:26

..... prohlásil idiot.....Re: Re: Glivický je podvodník, stejně jako je podvodná celá skupina "Ne základnám"

;-D;-D

memosk 28.1.2008 8:37

Re: Re: Glivický je podvodník, stejně jako je podvodná celá skupina "Ne základnám"

Sttaci se podivat kdo je pro : Zidi , americka media , agenti CIA, privatizery.... ;-€

clay 28.1.2008 9:24

Re: Re: Re: Glivický je podvodník, stejně jako je podvodná celá skupina "Ne základnám"

choď už do riti

Jura 28.1.2008 9:54

Re: Re: Glivický je podvodník, stejně jako je podvodná celá skupina "Ne základnám"

Já jsem taky proti - volič ODS

ABC 28.1.2008 7:41

Pacner je chudák

Tzv. expert na tajné služby je obyčejný trapný nájemný pisálek typu Kojzara. Kdyby byl skutečně nestranným odborníkem v této oblasti, nikdy by takovouto ubohost nemohl zveřejnit.