25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ctenar1970 28.1.2008 1:21

Kdo bude na porade?

Bin Laden?

emes 28.1.2008 1:12

Ceska odnoz ?

Firma vznikla v Cechach ne v Rusku. Do Ruska sli pak delat kampan na cigara pro Phillip Morris - asi nejaka strasne tajna akce KGB :-D.

1993 г. В Чехии учрежден холдинг BigBoard International, предоставляющий услуги по размещению наружной рекламы в странах Восточной и Центральной Европы.

emes 28.1.2008 1:13

Re: Ceska odnoz ?

http://www.bigboard.ru/ru/about/history/

nejak to nekopirovalo azbuku, hned prvni radek

bis 28.1.2008 1:29

Re: Re: Ceska odnoz ?

agentura BigBoard, která celou předvolební agitaci ODS zastřešovala

http://www.bezkorupce.cz/aktuality/bemuv-kviz-kolik-stala-kampan/

Jirka 28.1.2008 0:45

Úsměvný článek

Koukám, že radaristi už nevědí, co vytáhnout. :) Anonymní Tomas B. jako relevantní zdroj... přitom to vypadá, že to psal sám Klvaňa a jeho PR boys. No rozumní lidé prostě nenaletí ani na tyhle kecy o všemocné KGB.. měli bychom se možná spíše podívat na všemocnou CIA a její výplatní pásky cca 5 let dozadu,  že, pane ministře Vondro?

pavel 99 28.1.2008 0:47

Re: Úsměvný článek

možná bude jednodušší poptat ceny, o kterých Tomas B psal. Ale "rozumní lidé" budou raději "piklit" o CIA. Nakonec v tom mají mnohaletou praxi.

bis 28.1.2008 1:28

Re: Re: Úsměvný článek

No po operacich v Iraku, Afganistanu, zarucenych zpravach o jadernem zbrojnim programu Iranu je treba se ptat, kdo to daval stipendia Klvanovi, Vondrovi ...

A pozor, drazi raketovi fanousci z ODS. Firma BigBoard podporuje ODS:

Přesný rozsah kampaně tají ODS i agentura BigBoard, která celou předvolební agitaci ODS zastřešovala. „Vyúčtování bude k dispozici zhruba do jednoho měsíce. Podrobné účetnictví s fakturami asi nedostanete, ale hrubá data ano,” říká Pavel Bém. A sdílnější není ani Marek Pekárek, ředitel firmy BigBoard: „Není důležité, kolik nosičů je v kampani zapojeno, ale jakým způsobem je kampaň řízena.”

http://www.bezkorupce.cz/aktuality/bemuv-kviz-kolik-stala-kampan/

emes 28.1.2008 1:30

BINGO, ODS a Bem agenti KGB

:-D

Pacner doufam napise dalsi clanek o zlocinnem spojeni nasi vladnouci strany s ruskymi spicly.

Pavel 28.1.2008 1:31

Re: Re: Re: Úsměvný článek

Jsi zdráv? Zcela zřejmě ne. Chtělo by to trepanaci. Takové bláboly lze páchat jenom s hodně velkým problémem v mozku.

emes 28.1.2008 1:32

Re: Re: Re: Re: Úsměvný článek

stezuj si novinam a bemovi :-D

chytrý horák 28.1.2008 1:51

Re: Re: Úsměvný článek

Jednodušší určitě, ale ne žádoucí. Takhle je prostě Tomas B anonymní, tudíž (logicky) ceny bilbordů a reklamy vůbec jsou úpně jiné, než tvrdí. A je to. Jak levičácky prosté.

emes 28.1.2008 1:55

Re: Re: Úsměvný článek

v minule diskusi jsem uvedl odkaz na firmu co billboardy vytiskne 3x levneji nez specialista tomas b povazoval za minimum

clay 28.1.2008 9:25

Re: Re: Re: Úsměvný článek

na bigboardy taky?;-D

Pavel 28.1.2008 1:33

Re: Úsměvný článek

Koukám, že antiradarové jako vždy nedokáží operovat fakty a argumenty a blábolí tady kraviny. Jirko, třeba se po ... , ale v těch číslech je pravda, v tvém blití jenom to blití.

nup 28.1.2008 1:38

Re: Úsměvný článek

R^R^R^

pavel 99 28.1.2008 0:45

Smutně komické na tom je,

že to pak Glivický asi opravdu nechápe. Jinak by to tak hloupě nevyblil. Něco jako Kato - ten se potvrzení, že je úplný debil, zajistil přímo od soudu.

slava 28.1.2008 0:41

Alespoň to nejde ze státních peněz

na rozdíl od propagace základny. Ostatně ani pan Pacner to nedělá zadarmo.

Borek@exil 28.1.2008 3:26

Re: Alespoň to nejde ze státních peněz

Neviditelný Pes mu platí královské honoráře, lumpovi. Já tady publikoval 2x a nedali mi ani floka. je to všechno jedno sprísahanecké centrum, jak za nebožtíka Slánského!

Jakub S. 28.1.2008 0:28

No a je to tady, je to jasné:

a teď - co vy na to, tzv. Ne základnám? Děkuju oběma, tohle je ta pravá investigativní činnost! Dlouho jsem měl takové podezření. Jasně.

bis 28.1.2008 1:05

Re: No a je to tady, je to jasné:

Ted uz jen vysvetlit, jak raketa sz KLDR ci Iranu poleti do Ameriky pres Evropu.

(Ze ty budes ze ZAMINI?)

Šumavák 28.1.2008 1:50

Jak? asi po nízké oběžné dráze......

Borek@exil 28.1.2008 3:22

Re: Ted uz jen vysvetlit, jak raketa sz KLDR ci Iranu poleti do Ameriky pres Evropu.

Rovně.

Abonent 28.1.2008 2:11

Blbí nebo navedení ?

Naši i zahraniční soudruzi udělali někde chybu. Nejspíš zapomněli, že způsob financování tzv. mírového hnutí na Západě je dnes všeobecně znám.

I naše současné "mírové" hnutí, antiradarčíci, se skládá ze dvou skupin, jako ti dávno rozprchlí bojovníci proti americkým raketám středního doletu. 

Proti postavení Radarové stanice Brdy jsou :   1) Blbí   2) Navedení

(Pozn. : Někteří antiradarčíci očividně patří do obou skupin.)

clay 28.1.2008 0:26

velmi pikantní

jak na sebe Glivický nepřímo nabonzoval. Iniciativě Ne základnám poskytla zdarma plochy..........společnost BigBoard. Centrální pobočky dceřiných společností má BigBoard Group v: Moskvě, Kyjevě, v Minsku;-D

alamo 28.1.2008 0:24

jo, jo, keď veľký muž začína dedkovatieť

stojí to naozaj za to, ale tá špión mánia je inak tuctová;-P

clay 28.1.2008 0:36

Re: jo, jo, keď veľký muž začína dedkovatieť

kdysi jsem si vystřihoval na Slovensku o prázdninách z novin knížku Marka Lanea "Smrt prezidenta". To jsem ještě netušil nic o napojení tohoto "záhadologa" na KGB....

Hrad 28.1.2008 0:20

No a co?

Těm, kteří spojují komunismus=nesvoboda, kapitalismus=svoboda, bych chtěl v souvislosti s tím, očem se zde vedou podivné řeči,  připomenout. Již car, tuším Mikuláš I. věděl že nejbezpečnější hranicí Ruska je ta hranice, kterou brání ruský voják ze dvou stran. Tuto prostou pravdu  zná každý, kdo uvažuje o národní a státní nezávislosti, a je jedno jaké náboženství vyznává. Je snadné někomu přičíst expanzionistické úmysly, i když mu jde pouze o bezpečí. Je málo známou skutečností(verbálním komunistobijcům intelektuálně nepřístupnou) že takový komunista a "přítel" SSSR Novotný, na jednom jednání ÚV řekl: "Raději budu zbroji, zbrojit (jinými slovy, lidé budou mít nižší životní úroveň, než si zaslouží), ale já je sem nepustím". Vždyť i ten pořád vzpomínaný srpen mohl být ne bojem o koryta naší komunistické "verchušky", ale sofistikovanou strategickou hrou Sovětského svazu, jak čelit vlastnímu ohrožení. V této souvislosti vypadají naše polistopadové vlády jako skuteční obhájci národních zájmů.  Napřed odzbrojit, ušetřené prostředky dobře přelít na správná konta,  zbylé zdroje rozdat občanům, aby se konečně "nažrali"(o kolik vzrostla průměrná váha jednoho obyvatele v této kotlině?  O kolik vzrostla celková hmotnost obyvatel ČR?)  A potom sem pozvat cizí vojáky i s radarem. A ještě zaplatit 15 milionů mediálnímu stratégovi za kampaň mající zdůvodnit, že je to národní zájem. Zaplatit člověka, který již nasával to, že národní zájem je pouze veteš z 19. století, jehož jediným zájmem je  vexslácké heslo:  "prachy, prachy". Divíte se že začíná zaznívat "Tondo kde jsi"? Prachy pro ty, kterým se kdysi říkalo zrádci, a o kterých tak ráda mluví skřehotvá individua jako o české povaze, jsou již přichystány. Třeba se rozhodnout rychle. Peněz totiž není  nekonečné množství. Kupčíci jsou lakomí. Kdo se však dokáže rychle rozhodnout, může si třeba koupi riflovou bundu.