25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mard 28.1.2008 7:54

Re: Re: Vsem dulezitym nulam

Já třeba na vládní politiku kašlu. Ale když se kouknu do minulosti, tak Anglie a Francie nás hodila v době Mnichova přes palubu (i když jsme s nimi měli uzavřené smlouvy), Německo a o třicet let později Rusko, nás kupovaly. Nikdo s výjimkou USA nemá dost síly aby opakování podobného zabránil.  Proto pokládám za velmi rozumné spolupracovat s USA a bránit tak možným hrozbám v budoucnosti. Lepší garance v současnosti neexistuje.

emersonskej 28.1.2008 9:02

Re: Re: Vsem dulezitym nulam

Fór je v tom, že tatáž charakteristika vlastně pasuje i na vás...;-D

mjd 28.1.2008 6:27

sponzor

A já taky. Už jsem poskytl na konto 2,70,- Kč.

E.Z. 28.1.2008 6:25

Provládní propaganda - snůška domněnek, lží a agresivních výpadů

Tento článek je pouhopouhá provládní propaganda. Manipulativní, nepodložená, agresivní a bezostyšně lživá. V ničem si nezadá s demagogickými články, které kdysi vycházely v Rudém právu. Umlčet 70% občanů odmítajících radar, na to je asi zapotřebí hodně velký kalibr, že?

Lagron 28.1.2008 6:52

Re: Provládní propaganda - snůška domněnek, lží a agresivních výpadů

Zapomněl jsi dodat 70% komunisty zmasírovaných občanů! (Y) Vždyť se podívej na preference prezidentů. Ještě před nedávnem bylo pro Klause téměř 70%, nyní, po důkladné bolševické masáži je poměr 52:48 pro Švejnara:-D

nup 28.1.2008 7:54

Re: Re: Provládní propaganda - snůška domněnek, lží a agresivních výpadů

A co teprve volby... v roce 2002  30:24 pro ČSSD, 2006 už 35:32 pro ODS. Bolševická důkladná masáž občanů způsobila vítězství ODS!

zk 28.1.2008 7:00

Re: Provládní propaganda - snůška domněnek, lží a agresivních výpadů

Další z řady všeználků, kteří informace, které se jim nehodí, považují za manipulativní, nepodložené, lživé atd. Demagogové jsou ti, kteří hlásají nesmysly jako například starosta Trokavce a další, bývalí důstojníci varšavské smlouvy apod..

Mard 28.1.2008 7:58

Re: Provládní propaganda - snůška domněnek, lží a agresivních výpadů

Milý E.Z., to že je něčemu nakloněno 70% občanů, ještě neznamená, že to je v pořádku a správně. Kdyby bylo referendum o tom že pivo má být zadarmo, tak by možná podpora byla ještě vyšší. Zkrátka někdy je potřebné přijmout i nepopulární opatření, které je správné!

Hi 28.1.2008 6:13

Kříšení skomírající militantní nálady v ČR

Autor článku bystrý pan Pacner vidí za každým rohem Rusa s papyrosou mezi zuby, jak se nám směje a se stočeným plakátem v podpaždí čeká, kam by jej v ČR vylepil. Za dalším rohem je Rus ve furažce s kyblíkem lepidla. Někteří Rusové podle autora Pacnera mají štěstí a vylepují to v ČR na BigBoardy z iniciativy NeZákladnám. Následkem toho 70% obyvatel ČR je proti stavbě americké vojenské základny na území ČR. Ostražitý a bdělý autor Pacner je člověk znalý, vždyť se stýká se špióny. Jejich dobrozdání pouští jasnozřivý autor Pacner do internetu. Teď budeme moci klidně spát a ještě k tomu bude zářit ten radar v Brdech a máme vystaráno. Ještě že máme takové bystré lidi jako pan Pacner, tomu nic neujde. Rusové, aby nás zmátli ještě víc, zaměřili svoje rakety Topol M tak na ty BigBoardy. Ničení BigBoardů raketami Topol M úplně zmate lidi v ČR a nebudou už vůbec vědět, která bije, mimo pana Pacnera.

.......byl romantický snílek. Mluvil ještě o tom, že vlastně se hledají jakési nitky, že nestačí člověka odsoudit. Odsouzení že je jedině výslednicí určitého vyšetřování, které zahrnuje v sobě nitky, kteréžto nitky... Nemohl se z těch nitek dostat, ale všichni mu rozuměli, souhlasně kývali hlavou, dokonce i pan generál, kterému se ty nitky tak zalíbily, že si představoval, jak na jeho nitkách visí nové náhlé soudy. Proto také již více neprotestoval, aby u brigády bylo zjištěno, zdali Švejk skutečné přísluší k 91. pluku a kdy asi přešel k Rusům, v době kterých operací 11. marškumpanie......

 

http://www.youtube.com/watch?v=AQcNioif_7w

Vladimír 28.1.2008 6:01

Ubohý článek na úrovni Rudého práva

Takhle psalo Rudé právo před 20-ti a více lety. Ubohé argumenty, polopravdy a pololži, manipulace, hysterie. Doufám, že tento článek není taky financován jako ostatní hysterická Klvaňova kampaň z peněz daňových poplatníků, Mě totiž víc zajímá na co já musím dávat peníze a ne na co peníze dávat nemusím.

Mard 28.1.2008 8:00

Re: Ubohý článek na úrovni Rudého práva

Vladimíre s touhle filozofií by ses měl asi brzo začít učit ruštinu.

parchant emigrant 28.1.2008 2:44

Tamas, Kotrba, Culik

Tamas, Kotrba, Culik! Tamas, Kotrba, Culik! Tamas, Kotrba, Culik!

Chavez a Iran ..... Novy Kalifat(Y)

emes 28.1.2008 2:36

pane pacnere, prostudujte si

odkazy ze seznamu

http://search.seznam.cz/?q=velkoplo%C5%A1n%C3%BD+tisk

ne vse co se doctete v diskusich se zaklada na pravde :-D vyroba 10 billboardu se da poridit mnohem, mnohem levneji nez jste s hrdosti okopiroval, budte investikakativec aspon jednou a prestante psat na zaklade jedna pani povidala.

Prokop Holý 28.1.2008 6:05

Re: pane pacnere, prostudujte si

uvádět odkazy je zbytečné, je to jako házet perly svini (tady pacnerovi), pacner je už senilní dědek, kterej vidí za vším spiknutí tajných služeb. Holt už mu to všechno leze na mozek a začíná být paranoidní.

Mard 28.1.2008 8:02

Re: pane pacnere, prostudujte si

Pokud se domníváte že se dají vyrobit billboardy zadarmo, tak máte v hlavě asi pěkně naděláno. Chápu že někteří se domnívají že komunismus existuje, vše je zadarmo a láska panuje mezi národy, ale bohužel více takových názorů se objevuje v blázincích než mezi normálními lidmi. Realita je taková že neexistuje oběd zadarmo.

Tiberius Biberius 28.1.2008 2:16

No, jestli maji priznivci radaru jen takove ubohe argumenty,

tak je aspon videt, ze pro radar je v Cesku pouze ta nejhloupejsi a nejsprostsi luza. Jako treba agent KGB a pritel Sovetskeho svazu Pacner (kdysi do Mlade Fronty psaval takove krasne reportaze, jak v SSSR zitra jiz znamena vcera, az slzicka ukapla;-().

Mel byste soudruhu agente KGB Pacnere upozornit rotneho Topolanka, ze firma, ktera dela kampane pro ODS, ma sidlo v Moskve a ridi ji Vasi chlebodarsi.

BOMBON 28.1.2008 2:45

tuberius blberius

no a kdyz je mi to spis jedno, jsem tedy prumerne hloupy a sprosty?:-P

nup 28.1.2008 7:56

Re: tuberius blberius

A když mně je jedno, kdo financuje billboardy Ne základnám? :-P

EVa 28.1.2008 3:46

Re: No, jestli maji priznivci radaru jen takove ubohe argumenty,

No to ale musí být to KGB strašně mazané, když pomocí pana Pacnera zpochybňuje své vlastní akce. Jaksi jsem nepochopil, proč by měl autor článku zpochybňovat iniciativu Ne základnám tím, že ji prohlásí za akci KGB, když by byl sám jejich agentem. Prosím vysvětlete, nějak to nechápu, je to mně moc rafinované - to víte ta hloupá lůza...

jenik 28.1.2008 8:19

Re: No, jestli maji odpurcii radaru jen takove ubohe argumenty jako Holy

Tak to je v richitku! Holy, Holy Prokopni se Holi! (Y)

BOMBON 28.1.2008 1:49

tezko rict,

obvykle firmy v lucembursku svoji existenci deklaruji spis "nase*u vam misto dani". ne ze by tu tedy rusaci ruzne netlacili na pilu, ale jako dukaz je to slaboucke. a ze ma firma pobocky v rusku na ukrajine a belorusku jeste nic nerika o tom, ze tak neni z nejakych podloudnych duvodu, ale ze tam proste vydelava penize. nejsou jedini.

jinak je stale znovu a znovu prekvapujici, jak spousta dementu (vcetne autora) rozebira kdo neco rekl a nikoliv co rekl... snad uz jenom chybi upozorneni na nejakou hrubku v textu. to by byl panecku doklad toho, ze za priblblama z "ne zakladnam" stoji nejaky smrduty cizinec, co  neni nasinec...

smutne je, ze kdyz jste, obcane/volici takovi pitomci, tak se nesmite divit, ze pro vas politiku chteji delat jenom vypocitava hovada, kterym to stoji za to, protoze se chteji financne zajistit... protoze vam poctive slouzit, to by udelal jenom kreten...:-/

nup 28.1.2008 1:47

Pacner místo studu a omluvy

podal další důkaz pokračující senility :-/

bis 28.1.2008 1:50

Re: Pacner místo studu a omluvy

V týmu vládního zmocněnce pro radar Tomáše Klvani pracují podle Lidových novin (LN) lidé napojení na firmu AMI Communication, která vyhrála dvoumilionovou vládní zakázku na propagaci radaru. Dnešní LN píší, že Klvaňovou asistentkou je Lucie Mrázová, která dříve působila jako jednatelka české pobočky světoznámé lobbistické firmy Dutko Worldwide. LN píší, že tato firma působí jako strategický partner společnosti Pan Solutions, která je majetkově propojena s AMI Communication.

Takto popisuje propletenec lobbistických zájmů o české peníze za americký radar ČTK na základě článku Lidových novin z 5. 9. 2007 pod titulkem "Klvaňa dohlížel na zakázku. Získali ji jeho známí". Jak zjistily Britské listy, lobbistická kauza je ještě zajímavější. V jejím pozadí totiž nestojí nikdo jiný, než bývalý ministr zahraničí, dnes místopředseda vlády pro evropské záležitosti Alexandr Vondra a bývalá mluvčí ODS Jana Marcová, od března 2005 spolumajitelka AMI. Klvaňova asistetka je loibbistkou stále. Vláda nevypsala výběrové řízení a zakázku přidělila přímo konglomerátu firem AMI, který má velmi zajímavá obchodní i politická propojení... Nejvíce do ODS.

bis 28.1.2008 1:52

Alexandr Vondra byl v letech

2004 - 2006 - jednatel a konzultant mezinárodní firmy Dutko Worldwide

Klvaňovou asistentkou je Lucie Mrázová, která dříve působila jako jednatelka české pobočky světoznámé lobbistické firmy Dutko Worldwide

oskar 28.1.2008 1:36

Kdo financuje iniciativu ano základnám?

A kdo financuje iniciativu ano zakladnam?

emes 28.1.2008 1:37

KGB

Firma bigboard cili jak diky pacnerovi vime agenti KGB ma dobre vztahy s ODS a to je prece nejvetsi fanda radaru :-D

nup 28.1.2008 1:39

Re: KGB

R^

Anebo my všichni prostřednictvím státního rozpočtu, stejně jako Klvaňovy tabákové rakeťáky.

Abonent 28.1.2008 2:22

Já spolufinancuji iniciativu Pro základnu. Přidejte se !

Já se hlásím. Spolufinancuji iniciativu Pro základnu.

Radarovou stanici Brdy potřebuje naše republika i celý západní svět. Proto postavena bude - doby, kdy ruský generální tajemník nás držel pod krkem jsou naštěstí pryč.

Podpořte i vy posílení obranyschopnosti naší vlasti :

http://www.prozakladnu.cz/

BOMBON 28.1.2008 2:42

Re: Já spolufinancuji iniciativu Pro základnu. Přidejte se !

spravne... i vy muzete pohnout zemekouli!!!:-D

bis 28.1.2008 1:32

Zařízení pro reklamu na kulturní akce na vybraných pozemcích magistrátu bude provozovat firma BigBoard Praha, která vyhrála výběrové řízení.

http://www.bezkorupce.cz/aktuality/firma-napadla-vyberove-rizeni-magistratu/