8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
picc 27.5.2009 7:47

Re: Irán má raketu, my máme uhýkanou Hybáškovou.

Fakt NE. !!! Ze všech světových stran !!!

Harpyje 27.5.2009 7:47

Re: Nestraš Iránem, odbornice na všechno! Koho přepadl za posledních 50 let Irán

Útočný štít!  ;-D Taková koncentrace blbosti v jedné osobě je vzácná.

picc 27.5.2009 7:46

Re: Irán má raketu, my máme uhýkanou Hybáškovou.

českému ratlíkovi opravdu není pomoci.  Jakmile někdo chrání naše  zájmy hned po něm vyjede.   A že se mu do řiti zakusuje buldok nebo medvěd si poněkud nevšimne.  česko na smetiště dějin.

Požaduji  lichenštejnský protektorát.

Hroch 27.5.2009 7:44

Re: Irán má raketu, my máme uhýkanou Hybáškovou.

každý člověk má nějaký mozek .....člověka bez mozku jsem ještě neviděl

chv 27.5.2009 7:38

Re: Irán má raketu, my máme uhýkanou Hybáškovou.

Lidem s mozkem jde o obsah sdělení, ne o jeho formu ty Cicero.

Karel 22 27.5.2009 7:38

Re: Nestraš Iránem, odbornice na všechno! Koho přepadl za posledních 50 let Irán

Už jsem mu to v diskuzích x-krát navrhoval. Ale ten dement má tak chudou mozkovnu na vlastní nápady, že jsem se na to už vykašlal.

picc 27.5.2009 7:37

Re: Nestraš Iránem, odbornice na všechno! Koho přepadl za posledních 50 let Irán

Pobuřuje mne, že takový ši-bal používá označení Mistr ,a dokonce Jan  HUs.  Katastrofální !! a zoufalé.

Karel 22 27.5.2009 7:36

Re: Pořiďte si zbraň a soused vás bude ze strachu živit.(Sev.Korea)

O bezpečnostní fabce a kování se jenom zatím mluví a zloději už vřískají. Pomáhají jim v tom socani, komouši a levicové obyvatelstvo ČR.;-€

Wolf 27.5.2009 7:30

Re: Nestraš Iránem, odbornice na všechno! Koho přepadl za posledních 50 let Irán

Autore, uvědom si, že nesaháš Mistru Janovi ani po kotníky, zvol lepší přezdívku, třeba Rudá onuc.

Frank 27.5.2009 7:22

Irán má raketu, my máme uhýkanou Hybáškovou.

Ještě jste nám zapomněla, vy odbornice na všechno, kde má Irák ty ZHN, kterými taky ohrožoval svět? Jaderné zbraně má Pákistán, Indie, Izrael a další. Nevzpomínám si, že my Irán za posledních několik desítek let někoho napadl, ale židé zcela určitě. Mimochodem, sledoval jsem pár vašich debat v TV a musím konstatovat, že mi připadáte jako posedlá baba a možná trochu i prdlá. Raději trénujte mluvené slovo, ať nehýkáte při nadechování jako oslík.

AKIBUA 27.5.2009 7:00

ALE NE

Paní Hybášková. USA samozřejmě nemohou přesunout svoji protiraketovou obranu na své území. Vy jste politik, já třeba technik. Ty zbraňové systémy mají  své fyzikální limity. Obrana naší části Evropy nepadá v úvahu. To by radar i antirakety museli být jinde. Všude kde se uvolnil prostor po rozpadu SSSR vzniká abnormální tlak na vybudování vojenských základen. Záminky jsou různé, cíl vždy jednoznačný - obkličovat vojensky Rusko. Můžete psát co chcete, stejně jako tak činili politici v minulém režimu, lidi mají zdravý rozum. Nechápu, proč některé země mohou budovat a provozovat snad 700 základen a mám o nich číst jen  jako o mírotvorcích a jiné země by neměly mít právo na vojenský výzkum. KLDR je nepochbně šílená země, šíleného vůdce, ale nelze někomu dát výsadní právo rozhodovat co bude kdo moci vyrábět, vyvíjet a těžit.

j 27.5.2009 6:51

Pořiďte si zbraň a soused vás bude ze strachu živit.(Sev.Korea)

Někomu stačí podezření, že mu byt vykradou a druhému nepomůže ani fakt,že už měl byt vybílený po čtvrté. Začal bych bezpečnostní fabkou a kováním pokud si nebude zloděj stěžovat, že ho to ohrožuje při práci

abc 27.5.2009 6:41

Gabal Hybášková opět perlí

Tak podle ní nemá Evropa rakety. A kdo je vlastně zárukou bezpečnosti "Evropy", EU nebo NATO.

Mistr Jan Hus 27.5.2009 6:20

Nestraš Iránem, odbornice na všechno! Koho přepadl za posledních 50 let Irán

a koho USA a Izrael! Demokratické státy přepadávají země, ne "totalitní". Ten štít není obranný, ale útočný a je to jen další kamínek k ovládnutí světa USA, k čemož náš US protektorát, i tvým prostřednictvím, pomáhá. :-)

Větší vlastenec 27.5.2009 3:40

Re: Hi, Vlastenci

Ano, víme, spoléháme. Však náš předseda, přítel ing.Jiří Paroubek V nejezdí za Vaším premiérem jen kvůli dobrému jídlu a soudružské rozpravě.  ;-)

Nicméně spojenectví s námi Čechy a Moravany je výhodné i pro Slováky. Vždyť, milý kraví hochu, považ : Který národ dokáže to, co my ?  :-)

My Češi a Moravané jsme do všech tří světových konfliktů vstoupili jako součást strany, jež nakonec prohrála, ale zakončili jsme je všechny na straně vítězů.  R^

To by v tom musel být čert, aby se nám stejný kousek nepovedl počtvrté.  :-D

>-  Cokoli upevní naši moc, je správné ! (V.I.Lenin)  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Cowboy 27.5.2009 3:09

Re: Hi, Vlastenci

Na bratske a pokrokove Slovensko sa da urcite spolahnut. Jeho uvedomela robotnicka trieda oprasi svoje bohate vojenske tradicie a na cele sudr. Ficom, Meciarom a Slotom ubrani nielen Cechy ale aj Europu, ako to uz urobila mnohokrat v historii. Mor ho!!

Větší vlastenec 27.5.2009 2:56

Hi, cowboy !

Zdravím, kraví hochu !

Nejsme v tom sami. Třeba bratrské Slovensko se též snaží dostat se z pod biče kapitalistického otrokáře, vyvléknout z chomoutu demokracie(Y)

A jistě i jiné národy, jež zažily socialismus, by se rády osvobodily od útlaku NATO a EU. Jen nejsou tak úspěšné jako my, zatím.  ;-(

Ale jednou se celá východní Evropa vrátí ke svým kořenům, ke svým starším ruským bratřím. V  Slovan Slovana obejme, na tvář i ústa políbí : "Půjdeme zas spolu, bratři, stejným krokem, jak se patří ! Spolu půjdem vpřed, dobudeme svět !"

>-  Ruská federace - záruka našeho návratu do Asie !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Cowboy 27.5.2009 2:39

Re: Větší vlasteneci

Ste v tom sami. V USA vladne lavicovy papierovy tiger, Severna Korea odpaluje nuklearne naloze, vystreluje rakety na dennom poriadku a robi si z Ameriky pr_del. Good luck.

Větší vlastenec 27.5.2009 2:08

Žádný radar nepotřebujeme !!!

Tak podívejte se, paní Hybášková. Mýlíte se v důležitých bodech. Zaprvé íránské sebeobranné rakety doletí až do Budapešti. A to už není jižní, ale východní Evropa, stejně jako Česko.

Zadruhé pro českou veřejnost nebude naše účast na protiraketové obraně přijatelnější nikdy. Náš lid dobře ví, že americký útočný radar je horší než mírové rakety Íránu nebo kohokoli jiného. Že radarové paprsky smrti by způsobily vážná zranění a možná i smrt statisíců obyvatel Středních Čech, již nyní vyčerpaných a nemocných v důsledku 20 let bezuzdného řádění kapitalismu a demokracie (Y). Navíc náš lid ví, jak by to vypadalo po postavení Radarové stanice Brdy : její posádka, zvlčilí američtí žoldáci, by pustošila celý kraj. Znásilňování a zotročování všeho našeho obyvatelstva by bylo na denním pořádku.  ;-(

A jaké je vlastně nebezpečí, před kterým by nás RSB měla chránit ? No žádné, přece.  :-D  Revoluční Írán bude mít až příští rok jadernou střelu s doletem na území celého Česka. A příští rok ? To už přece budeme mít naši, lidovou vládu ! Vládu LEVICE !! Budeme součástí světové soustavy míru a pokroku !!!  

Ani Írán, ani lidová Korea tedy nebudou mít ŽÁDNÝ důvod útočit na své přátele a soudruhy.

>-  Volte obnovení spolupráce naší republiky s KLDR, Kubou, Íránem a Al-Kaidou !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Nefem zakázaný nick 27.5.2009 1:20

Re: hybaskova hybaj

Jednoznačně pravda a proto budete ukamenován.

pahejl 27.5.2009 1:09

hybaskova hybaj

kldr testuje jaderne zbrane o sto sest, a navic ma daleko vetsi motivaci je pouzit, ale vy, americti a sionisticti patolizalove budete stale do zblbnuti opakovat bachorky o zlem iranu? o zlem iranu ktery neni zadnou krvavou diktaturou, o iranu  kde poradaji svobodne demokraticke volby a o iranu, ktery jiz vice nez 200 let zadnou zemi vojensky nenapadl?  priste se radsi tema zvratka udus sama, nez otravis vsechny ctenare obdarene vetsim iq nez ma houpaci kun 8-o