8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ps 27.5.2009 17:35

Re: Chcete se bránit nebo se nechete bránit?

Izrael rovněž disponuje nezanedbatelným jaderným potenciálem, přesto na něj každý den dopadají rakety.

Jan 27.5.2009 17:33

Tuto paní příliš neznám,

ale je zcela evidentní, že jí chybí strategicko- zeměpisný přehled, dostatek politických informací a především logicky  odvozovaný přehled v   aktuální mezinárodní situaci.Na snadě je otázka:"Jak nás může zastupovat ve vrcholné evropské instituci?"Inu nejsou lidi" , především ti vzdělaní, erudovaní a soudní!Bohužel!!!

Joe 27.5.2009 17:29

Re: Paní Hybášková je perfektní

Nevnucuj se se blbko :-D

milkom 27.5.2009 17:17

Re: Takhle asi ne

Jediný politik, který doposud podobnou sebevraždu své země doopravdy nabízel byl Fidel Castro - ten opravdu učinil takto vážně myšlenou nabídku v zájmu vítězství světového socialismu...

RadekH 27.5.2009 17:07

Re: Chcete se bránit nebo se nechete bránit?

Probůh, co to melete.  Francie s Anglií mají jaderný potenciál na vymazání tisíce Iránů z mapy světa.  To vám nepřipadá jako dostatečná ochrana?  USA a SSSR to měli zhruba jedna ku jedné a stejně to stačilo k tomu aby ani jeden nezaútočil.

Ludva 27.5.2009 17:00

Re: Takhle asi ne

I když islámu nefandím, tak dovedu pochopit, že z pudu sebezáchovy se snaží posílit svou obranyschopnost. To je hlavní důvod íránského jaderného programu, zrovna jako sev.Koree. Útočit na velmoci, to si mohou dovolit sebevražední jednotlivci, ale sebevražda státu je nepravděpodobná.

milkom 27.5.2009 16:52

Re: Nepřijetí Lisabonské smlouvy

Ekonomický úpadek vznikl v USA, ale jeho dopady jsou globální - tj. všechny vojenské rozpočty postihne krize stejně. USA je majitelem nejdrtivějšího vojenského potenciálu na planetě a na tom se nic nezmění ani kdyby USA přestaly na 20 let zbrojit, (a to nepřestanou). EU si získá natolik rovnoprávný svazek jaký si zaplatí.

Bubeník 27.5.2009 16:47

Re: Paní Hybášková je perfektní

a snad již něké to elitní koryto dostane od svých chlebodárců z Izraele.

Ludva 27.5.2009 16:41

Výsledky prezidenta Bushe

Za posledních 12 let se USA staly z největšího světového věřitele největším dlužníkem. Z toho většinu času vládl prezident Bush. Nákladné války v Íráku a Afghánistánu ekonomice zřejmě nepomohly. A další vojenské základny už vůbec ne. USA by se měly soustředit na vnitřní problémy. Úplně by stačilo prohlášení, že případná agresivita Íránu nebo sev. Koree by je poslala do doby kamenné.

Vladimir 27.5.2009 16:36

Takhle asi ne

Milá paní sovo Hybášková, asi nečtete soudy odborných komisí (jak americká tak ruská zpochybnila účinnost protiraketového systému ...) a také moc nemyslíte. Jak byste asi vysvětlila, proč by Irán měl střílet rakety na EVropu - důvod ? Důvodem k válce není vlastnění zbranění, ale zbraně jsou k prosazení jakýchsi svých požadavků nebo k řešení sporů. Není znám spor (závažný - území, zdroje, ochrana Iránské menšiny..) mezi ČR a Iránem nebo mezi EU a Iránem.

Irán má asi jediný významný spor - s Izraelem a to kvůli Palestině. Proto se také Obama v poslední době snaží dělat nátlak na Izrael , aby akceptoval usnesení OSN ohledně státu pro Palestince, ohledně území pro Palestince, ohledně práv Palestinců. Irán (jako islámský stát) se staví jako ochránce islámských Palestinců. Toť vše.

Až budete chtít příště něco psát na internet (o mezinárodních věcech), poraďte se s Obamou, nebudete vypadat jako koza , která ničemu nerozumí. 

Ludva 27.5.2009 16:20

Re: Nepřijetí Lisabonské smlouvy

Nemám nic proti NATO, ale americké vojenské základny snad nebudou v Evropě na věčné časy. Rovnoprávný svazek si Eu zaslouží. Zvláště v době ekonomického úpadku USA.

AKIBUA 27.5.2009 16:17

Re: ALE ANO, AKIBUO!

Moje argumentace je čistě technického rázu a ten nemá obvykle nic společného s viděním světa. Balistická raketa sice může letět opačným směrem než je nekratší trajetkorie, ale to vyžaduje jakési náklady v čase, palivu, navigaci apod. Takže tady bych byl velmi  a velmi opatrný. Takové rakety nikdo nemá, protože nejdůležitější ze všech faktorů je čas. Já si nepřeji epanzi Ruska a prožil jsem v jejich okupaci značnou část mého života. Je pravda, že tu měli jaderné zbraně a základny, ale ty jsou pryč a nikde nic podobného nebuduje. Lze tohle říci o jistém vítězi studené války? Na Gruzii nemám dostatek informací a jsem rád, že Vám stačí ty, které máte. Jinak pobyt vojsk SSSR byl jedmomyslně schválen, jako v té době všechno. Takže po formální stránce nemáte pravdu, věcně samozřejmě ano. Jenom mám strach abych se podobných jednomyslných schválení nedočkal ve svém životě podruhé. Můj výplod mě neuspokojuje, ale kde je hranice, kdo smí a kdo nesmí vyvíjet jaderné technologie?! Já kroutím hlavou nad šíleným Kim Čong Ilem možná více než Vy, a Íráncům nevěřím ani slovo, ale není možné potlačovat jejich šílené zájmy odkazem na kulturní tradice západu. Kdo se bál vývoje jaderných zbraní v Izraeli, Pákistánu, Indii, Brazílii. Nikdo nic nedělal, tak proč jsou více nebezpeční vyhladovělí zoufalci v KLDR?! 

hans w 27.5.2009 16:15

Re: Paní Hybášková je perfektní

zcela nepochybně pane hybášek, paní hybášková.

milkom 27.5.2009 16:14

Re: Paní Hybášková je perfektní

Soudem usvědčená lhářka a pavlačová pomlouvačka Hybášková je F. Čechovým morálním ideálem. To mnohé vysvětluje. ;-D ;-D

hans w 27.5.2009 16:13

Re: Rabovali nás tady jedině nacisti a poté komunisti a vykradli jste nás dkonale!

a teď nás rabují novodobí zbohatlíci.

hans w 27.5.2009 16:10

Re: Paní Hybášková je perfektní

evropa rakety má, francie, británie.. takže výkřik paní hybáškové nechápu.

Harpyje 27.5.2009 15:58

Re: Zmařené sny

Nebojte, Pasáčku, příští zvolená vláda už bude určitě už po Vašem gustu. Ministrem zahraničí bude statečný Lubomír Zaorálek, člověk, jehož výrok týkající se neexistence korejské atomové bomby se před několika dni tak překvapivě potvrdil. ;-D

Harpyje 27.5.2009 15:52

Re: Paní Hybášková je perfektní

Nechcete se mi omluvit, nebo to nepokládáte za nutné?

Harpyje 27.5.2009 15:50

Re: Peršané Obamu neignorují,

Ať se jmenuje nový iránský prezident Ahmadineřád, nebo xy, bez svolení vrchního iránského velebníčka jménem Ali Khamenei si, tak, jak tomu bylo doposud, ani neuprdne, natož aby samostatně rozhodoval o tom, jestli Irán vstoupí do dialogu s USA, nebo ne. Vaše tvrzení, že Iránu "se" zakazují rakety a "jaderný výzkum pro civilní účely" pramení buďto z nevědomosti, anebo jsou to prachsprosté lži. Rakety státu který hrozí Izraeli zničením (lžete, když tvrdíte, že to není pravda, poprvé vyslovil tuto hrozbu Chomeini v roce 1979) představují smrtelné nebezpečí. A jestli Irán pracuje potajmu na vývoji A bomby nebo jestli se jedná skutečně jen o civilní využití atomové energie, to ví pouze Iránci sami a Vy rozhodně ne.

F. Čech 27.5.2009 15:40

Paní Hybášková je perfektní

Takovou ženskou s přehledem, kuráží a intelektuální úrovní bychom potřebovali na Hradě. Pokud je ale obrazem našeho národa úroveň diskutujících, kde se celkem logicky v odporu k inteligentní a charakterní paní Hybáškové stoprocentně shodují neonacisti ze zastydlými bolševiky tak pak si Ćeši zaslouží mít na Hradě toho zarputilého senilního a sebestředného magora.

Chris Kelvin 27.5.2009 15:35

Re: Zmařené sny

Ještě aspoň vařit, kdyby některá z nich uměla, co.....? :-)

pbla4024 27.5.2009 15:34

Re: Naše zástupkyně Izraela v EU zase pléduje

Co ty vaše "od ideologie oproštěné" zdroje říkají o obrovské náročnosti protivzdušné obrany Říše? Nechyběly pak zdroje na frontě?

Jirka 27.5.2009 15:18

Re: V čem je KSČM stále lepší než ČSSD

JSTE DOBREJ! BRAVO!

F. Čech 27.5.2009 15:08

Nedělejte si o Obamovi přehnané iluze vážený soudruhu.

Obama zdaleka není tak protiamerický jak jste vy bolševici doufali a protiraketová obrana Evropy není ještě zdaleka odtroubena! Pokud ovšem zničí Obama nebezpečí přímo v Iránu a Severní Koreji - všechna čest a klobouk dolů. Pokud ne tak základna bude. Udělejte si někdy čas a sledujte situaci když do ní chcete mluvit a nebo zůstaňte u těch koz!

milkom 27.5.2009 15:07

Re: Evropě americký radar a antirakety nepomohou

Přečtěte si celé vlákno - pláčete na špatném hrobě...

SW 27.5.2009 15:06

Re: Zmařené sny

Udělej si s kámoškama DeepG0at, ať se uklidníš ;-P

SW 27.5.2009 15:04

Re: Zmařené sny

Udělej si s "kámoškama" DeepGoat, ať se uklidníš :-)

milkom 27.5.2009 15:04

Re: Nepřijetí Lisabonské smlouvy

Brání? Spíš je nenutí vytvářet další vojenské struktury. NATO je nejúspěšnější poválečná vojenská struktura - nevidím důvod ho opouštět a budovat jinou.

F. Čech 27.5.2009 15:03

Takovou kravinu jsem jsště nečetl. Máte to z vlastní hlavy pepo nebo ze schůze Dělnické strany?

Kolik Židů tady ještě zbylo vy hnusný magore po Hitlerově genocidě?  vy jste hochu totílní blb! Znáte vůbec osobně nějakého českého žida? To chcete ještě pobít toho zbylého půl procenta z Židů, kteří tady s námi dříve žili a byli velkým bohatstvím tohoto státu? A proč vlastně chcete aby Česko vyrábělo nějaké rakety? Co je to za pakárnu? Máte snad v hlavě místo mozku sečkovici?v