5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

RADAR: Brdy, hlad a řev

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Martin 30.6.2008 22:26

Re: Re: Re: Re: Dotaz

co trebas v cadu, kde se postavil francouzsky vojak tam libijci zvedali gate v rychlem uprku, zvlast kdyz byli doprovazeni nehumanitarnim ale velmi uspesnym bombardovanim

Abonent 30.6.2008 22:22

Galimatáš v Ivánkově hlavičce

Ano, je to propagandistický a provokativní galimatyáš.

Navíc nasmolený naprosto nečitelně.

Ivan je zřejmě pěkný Matěj.

To opravdu Rusko nemá v naší republice lepší agenty ?   8-o

Pája45 30.6.2008 22:16

Re: Re: Re: Re: Nejsme ultralevičáci ani populisté...

Stupeň tvého "klvaňování" je opravdu velice vysoký. Kdo nechce radar, ten schvaluje terorismus. Vem si raději prášek.

Pája45 30.6.2008 22:14

Re: "Karle 22"

Máme zde radary na svoji ochranu (např. u Chlumce a Sokolnic),  ty aleobsluhuje Armáda ČR a jsou součástí protivzdušné obrany NATO. Proč USA nebudují protiraketový deštník, který bude jedním z prvků obrany všech států NATO? Pak zde může stát další radar, který bude obsluhován  jen vojáky AČR. Že to nejde, proč? Pak mě napadá, že to budují USA jen pro sebe.

Jen tak na okraj, "milý karle22"  USA nejsou a ještě dlouho nebudou žádným spolehlivým protiraketovým systémem chráněny. Protože jej nemají, vše je jen ve stádiu zkoušek.

 Nevím kterou důležitou funkci jsi v bezpečnostním systému NATO nebo alespoň v ČR zastával, ale mám pocit, že máš své kolegy spíš mezi kamarády v mokré čtvrti (tam kams je ve svém příspěvku poslal).

Harpyje 30.6.2008 22:07

Re: Propagandistický provokativní galimatyáš.

;-D ;-D ;-D To snad není možné!

Pavel 30.6.2008 22:06

Re: Re: Re: vstup cizích vojsk

ROCO je Alain Delon ty nevzdělaný hlade.:-)

Pavel 30.6.2008 22:03

Re: Dnes se tady inteligent, Hrad, s mozkem utopeným v sádle vyznamenal. Jeho mašléénky jsou nepřekonatelné.

No Vy máte také dost.:-)

Pavel 30.6.2008 22:02

Re: J.X.D. a feťáci za radar

Já J.X.D. vůbec nemusím, ale jestli pijete pivo nebo něco podobného tak jste také feťák. Já jsem také feťák ( pivo, víno a občas nějaké nealko v převážné míře voda). :-)

Pavel 30.6.2008 21:58

Re: Propagandistický provokativní galimatyáš.

Co to proboha je? To nedokážete napsat jednu dvě konkrétní názor vyjadřující věty?:-(

Pája45 30.6.2008 21:49

Re: Re: pane Horáku

Podle tvé mluvy, "honzaku", jsi tím blbem ty a ne ten, kterého pomlouváš

Ivan 30.6.2008 21:49

Propagandistický provokativní galimatyáš.

To je propagandistický galimatyáš. Rusko jako kapitalistický stát má být ochranou KSČM, když komunisté v Rusku jsou bevýznamnou a potlačovanou menšinou. Najednou se místo o komunismu mluví o "samoděržaví". Asi proto, že Putin ve svobodných volbách nemusel podvádět jako Bush v USA?  Když všichni museli připustit, že má spontánní drtivou podporu převážné většiny obyvatel? (Bush musel zfixlovat volby na Floridě, aby se o pár set hlasů a přičiněním soudu stal presidentem.) Rusko bylo okupovaným státem stejně jako Československo. To, že je teď nástupnickým státem, je jen propagandisty zneužíváno k tomu, aby nenávist na SSSR byla přenášena na Rusko. ---  Řev je zatím slyšet jen od vládních propagandistů, kteří se kampaněmi za desítky milionů snaží oblbnout národ a ten se oblbnout nedá a o USA špionážní radar se nestojí a stejně tak se nestojí, aby riskoval své životy pro větší zisky zbrojařů z USA. Pokud se ČR neochrání sama, nikdo jiný (a USA nejméně ze všeho) to za ní neudělá. Takže žádný radar, a't si USA svoje průsery vylizují samy.---- Zatím co Rusko svoje závazky při dodávkách surovin vzorně plní bez ohledu na ideologii, USA používají embargo jako nástroj vydírání jak na běžícím pásu.---- Nové rakety a tanky staví především USA v míře větší než zbytek světa. Takže propagandista je opět vedle. -----  Je zcela nesmyslné argumentovat (i když propagandisté to tak běžně dělají) způsobem podle vzoru: "podívejte se, kdo proti radaru nesouhlasí" a pak se ukáže na někoho,  kdo je svými jinými názory nepřijatelný a nesouhlasí s radarem.  Když třeba odsouzený zločinec bude tvrdit, že jedna a jedna jsou dvě, bude to pravda a nijak to nesouvisí s tím, že to tvrdí třeba zločinec. Mezi miliony občanů nesouhlasících s radarem se jistě najdou někteří, kteří jsou pro své jiné názory nebo skutky kritizovatelní. Na tom, že nesouhlasí oprávněně to nic nemění. Mezi s radarem souhlasícími  je mnohem více názorově i charakterově nepřijatelných jedinců než mezi odpůrci radaru.

Eva D. 30.6.2008 21:48

Díky za zajímavý článek!

Pošlu to, přesvědčil jste mě, ale mě paní Chytilová ještě víc! 8-o

Díky, že jste si dal tu práci.

Condoliza 30.6.2008 21:48

Mila Bilak Topolanek

Mila Bilak Topolanek, ja te milovat vic nez Breznev tveho stryce Vasila, s tebe my ta hvezdna valka vyhrat a ty nic nebat, ta krater po radar bude velka jen par maili, ty ve vladni bunker v Praha to prezijes

Pája45 30.6.2008 21:46

Re: "M. Gebauer"

Nejsem ani "rusofil" (vy si ale myslíte že rusofil je něco jiného než je pravda) ani "antiamerikanista", přesto jsem přesvědčen, že vaše "závěry" jsou pomatené. Nesouvisí s fakty a podstatou problému. Jde jen o modrou demagogii, klvaňování a další žvásty a kecy.

"Protiraketový deštník", který  chtějí američtí generálové a politici vybudovat, je jen odvracení pozornosti občanů od skutečných bezpečnostních hrozeb tohoto světa (USA, NATO a další silné státy je znají a jsou pro většině států i organizací shodné). Jde jen o roztočení dalších zbrojních závodů ve světě.

I parlament USA není protiraketovému deštníku nakloněn (viz nedávný požadavek na provedení dalších testů tohoto systému, odmítání peněz na financování atp.). Přesto Vám , kteří ho zde propagujete je jasné vše - nechtějí  jej jen socky, komouši, islamisté, socani, lůza, nemakačenkové, nevzdělaná pakáž  a další podezřelá individua. To je ale skoro "většina národa", když 60 a75 % občanů jej nechce.

Eva D. 30.6.2008 21:38

Re: Re: Re: Kromě domečku s bílou kupolí, jehož obsluha se celá vejde do jednoho civilního letadla,

Ale fuj, jaképak k...! To byly uvědomělé soudružky pěstující internacionální družbu.

Eva D. 30.6.2008 21:34

Re: Děkuju za skvělý článek

Tak to jste v dobré společnosti. Posílám VV pozdrav!

Eva D. 30.6.2008 21:29

Re: Pro "cml" : Antiradarčíci sami vlezli do jednoho (smrdutého) pytle

R^R^R^

Eva D. 30.6.2008 21:22

Re: Re: Nejsme ultralevičáci ani populisté...

R^

Eva D. 30.6.2008 21:17

Re: Re: Re: ANO

?R^;-(

Achjo 30.6.2008 21:16

Re: Re: pane Horáku

Tak nevím...čtete alespoň to, co je u obrázku napsáno? Mimochodem zdroj je agentura, která má celý projekt "na starosti". V popisu práce má hlavně "reklamu" sama sebe. (od toho se pak odvíjejí chechtáky, které jsou pro agenturu uvolňovány z rozpočtu) Asi by Vás nenapadlo otevřít stránky nějaké automobilky...a pak trousit po internetu adresu toho nejnejauta. Tady to ale stále hrnete lidem do hlavy.

Ale zpátky k "psanému". Nejde o funkční system. Stále je ve stadiu zkoušek (z různých důvodů "povedených" a často nefunkčních. Zatím je stále odkládána zkouška s tím nejjednodušším "rušením" - vzhledem k cenám bal. raket..."za pár korun". Mapka znázorňuje obranu Irán-USA. Tvar této teoretické mapky pak závisí na tom, ODKUD je bal. raketa vypálena. Žádná univerzální mapa NEEXISTUJE...ani tato teoretická. Šermovat s těmito barevnými fleky...a vyprávět o protiraketové obraně...je nesmysl. Ona je to taková polopravda...

Pokud Irán odpálí raketu z doby "razdva", nejlépe ze středu svého území (sever pro nás znamená velmi pravděpodobný "podlet" pod funkční výškou antirakety - pokud budeme přímo cíl my) nepoužije jednoduché rušící prostředky - za pár dolarů, nebude nějaké "špatné počasí", antiraketa "dokáže vzlétnout", Iránci nějak "zvýrazní" hlavici - nejlépe rozdílným tvarem od ostatních částí...atd atd...tak TEORETICKY BUDE NĚKDY platit barevný flek - v případě Evropy je pravděpodobně silně "posunutý" směrem k Iránu. Ale ono by se pak špatně "argumentovalo"....

ALE...pokud víte, že určitou součástí jsou i radary v GB a Gronsku - nutně potřebují co nejpředsunutější vlastní obranu (zakřivení dělá své)...a že dva "pokusy" - dostatečně časově "vzdálené" jsou více než jeden...tak konečně začnete číst to, co Američani od začátku jasně říkají - viz Obering na nějaké tiskovce 2005? (stránky USA velvyslanectví)...a nebudete šermovat s "reklamními barevnými fleky"

Yarda 30.6.2008 20:41

...A zadruhé třeba také vzburcovat veřejnost, dosud mlčící.

Autore, jak to chceš udělat? Vypsáním referenda nebo odstoupením vlády a novými volbami přičemž některá strana si dá do volebního programu že pokud zvítězí, radar bude? Tady je to samá sranda.;-D Jinak já jsem proti tomu aby USA u nás měly vojenskou základnu stejně jako jsem byl proti tomu aby u nás byla sovětská vojska a tehdy se mne také nikdo neptal co já na to a také jsem si zvykl. A nemyslím si že zákldna USA by nás proti něčemu ochránila v případě že se mocnosti na něčem dohodnou a my budeme v té dohodě za kvedlačku.

Zaprodanec placený Moskvou a Írá 30.6.2008 19:19

J.X.D. a feťáci za radar

Radar v ohrožení, feťáci mobilizují.

http://probuzeni.wordpress.com/2008/03/12/jxd-reflex-a-mindraky/

slon75 30.6.2008 18:54

Re: vstup cizích vojsk

Proti je asi 25% voličů ODS, nedávno jsem se na to díval. Zato je zajímavé, že asi 5% komunistů je pro. Jejich odůvodnění bych rád slyšel.

Jinak rozhodně proti je také jen něco přes 20% lidí.

Co se týká okupace, tak jestli věříte, že 200 vojenských specialistů může okupovat 10 milionový stát, pak s vámi není něco v pořádku.

Já považuji za vlastizradu naopak záměrné oslabování obranyschopnosti naší země.

Patrik 30.6.2008 18:51

Re: Re: Re: Re: Lituji

Nás hodlá Rusko napadnout?Není to šíření poplašné zprávy?Tebe ohrožuje jenom tvá blbost.My s nima sousedíme?

hulwat 30.6.2008 18:50

Dnes se tady inteligent, Hrad, s mozkem utopeným v sádle vyznamenal. Jeho mašléénky jsou nepřekonatelné.

Posuďte sami:

Autor: Hrad IP: 80.78.146.xxx Datum: 30.06.2008 08:47...Tak dál zarputile pokračuj.Názor je jako díra do prd.le. Taky ho mají všichni

Autor: Hrad IP: 80.78.146.xxx Datum: 30.06.2008 10:35...A ty máš jen názor. Názor je jako díra do prd.le. Taky ho mají všichni.

Autor: Hrad IP: 80.78.146.xxx Datum: 30.06.2008 17:28...Důležité je mít názor!! Názor je jako díra do prd.le. Také ho mají všichni. Pr.el a hrdel je skoro to samé. Díra jak díra, "furt se natírá". Důležité je mít názor. Sedět jak Jano u hája, veselo sa ukájať.

Patrik 30.6.2008 18:48

Re: Re: Nikoho nepresvedcite...

Doufám,že to nepíšeš v pracovní době,Juro?To dělají přeci jenom levičáci.A víš co je zajímavé?když nejsou argumenty,tak holt se jde na gramatiku.Kdyby napsal-já chcy radar,tak ani necekneš.

Hrad 30.6.2008 18:44

Re: Re: Re: suverenita?

Vo.e, kretenismus je něco uplně jiného, než si mylíš. Přesto tento termín spousta "bl.ú  používá jako nadávku. Jde o onemocnění štítné žlázy. Cikrt tě strčí do vymačkaného toaletního papíru a spláchne tě tam, kam patříš.   

Patrik 30.6.2008 18:43

Re: Když barta přebalovali, shodila ho kočka se stolu.

A naše cvičená opička.Napiš mi zase nějakou jinou větu.Prosím.....

Pete Brich 30.6.2008 18:20

Když barta přebalovali, shodila ho kočka se stolu.

 Od té doby je chabrus na hlavičku.;-(

PB

vojcek 30.6.2008 18:18

Re: Re: Re: Lituji

ano, jediný kdo nás ohrožuje v suverenitě je Putin a americká základna u nás je přesně to, co mu v tom zabrání