18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Josef 22.1.2008 10:35

ad: Dan Drápal zřejmě konečně prozřel:

Klídek,  Daniel Drápal má prozíravost v krvi. Aby ne, je synkem komunistického důstojníka, váženého funkcionáře KSČ a předsedy NV okresního města v Českém středohoří. ;-P

Joska 22.1.2008 22:51

Re: ad: Dan Drápal zřejmě konečně prozřel:

NO dobře, ale nemusí být přece nutně po tátovi, ne?

Alenka šklíba 8.2.2008 14:58

Re: ad: Dan Drápal zřejmě konečně prozřel:

včera tady zastánci Švejnara nadávali těm, kteří připomínali minulost otce JŠ- dneska už se zase může "vina otce padá na hlavy synů"?

Nemohli byste si ujasnit, co vlastně chcete?

Joska 21.1.2008 23:51

Dan Drápal nám něco jemně naznačil (možná to tak myslel)

A já jsem pro. Klaus by měl z politiky zmizet! Všichni, bez rozdílu na politiky nadáváme a ani jeden nedokážeme ukázat na někoho ( snad kromě pana SChwarzenberka), koho bychom považovali za důvěryhodného! Klaus je na špici politického spektra už 18 let ale jeho vklad ke kultivaci je nulový, ba naopak. Hanebných spolčení se většinou účastnil (opoziční smlouva) a hanebně se i choval i k ÚS. K čemu nám tedy je? Nemám už zájem slýchat jeho vykalkulované názory, nechci aby jeho prezidentský vliv posiloval gaunerské křídlo v ODS. CHci, aby se ODS dále zkultivovala a byla bez problémů a skřípění zubů volitelná. Topolánek odvedl úctyhodný nákrok správným směrem a je třeba, aby byl případně nahrazen ještě někým lepším, v žádném případě však někým z okruhu KLausových "dětí".

Karel Havlík 21.1.2008 23:27

Neznámý a nečitelný ŠVEJNAR

Moc mě vadí komentáře a úvahy označené výše uvedeným titulkem. Žijeme už dlouhá léta v otevřené informační společnosti. Idol Václava Klause vynesla revoluční vlna s vírou svobodné a spavedlivé společnosti. Idolem Jana Švejnara je právě svobodná a spravedlivá společnost.                                              Co je tedy lepší : Holub na střeše, nebo vrabec v hrsti ?

Já bych radši vyměnil ideály za Klause.     :-)

huhu 21.1.2008 23:13

autore, vy jste mi dostal !!!

Havla řadit k TGM ??? :-D:-D:-D:-D

xxx Kubeš 21.1.2008 23:21

Re: autore, vy jste mi dostal !!!

Havel byl neštěstím pro Česko !

mis 21.1.2008 21:06

Klaus systematicky tresta a pronasleduje exulanty - v naproste shode s KSC

:-/ Je to az patologicke.  Na toto by mel Klaus odpovedet: ublizili vam pane presidente emigranti, ze je stale a opakovane trestate? 

CR je jedinou postkomunistickou zemi, kde postkomunisti exulanty systematicky vyobcovali (alespon se o to snazili, do mozneho maxima).   Nejdriv Klaus (spolu s KSC) v roce 1991 prosadil "opustis-li mne, zahynes.  A jestli nezahynes, tak te aspon okradem'" v restitucnich zakonech.  Pak Klaus trval na nemoznosti volit korespondencne.  Tak to je dodnes. :-( 90% demokratickych zemi korespondencni volbu umoznuje a pro volice usnadnuje - a rozhodne to umoznuji vsechny zeme, ktere maji velkou cast obcanu v zahranici.  Je to samozrejmost a nepronaseji kolem toho vyroky typu 'neplati tady dane tak do toho nemaji co kecat".  (Svejnar vice nez 30 let plati dane v USA a USA bojovaly proti komunizmu.  Klaus naopak pro komunisticky stat vetsinu zivota pracoval a podporoval to placenim dani.  To druhe je pro Klause a jeho ODS/KSC ovsem "zasluznejsi"))

Klaus a KSC taky vymysleli, ze plati "princip jedineho obcanstvi", coz nakonec koncem 90tych let museli vzdat.

Jak jste se jiste ucil, pane Klausi, vyobcovani bylo ve staroveku tim nejkrutejsim trestem. 

huhu 21.1.2008 23:12

Re: Klaus systematicky tresta a pronasleduje exulanty - v naproste shode s KSC

princip jednoho občanství má mnoho zemí na světě, donedávna i USA, a taky s USA byla donedávna platná smlouva uzavřená již za 1. republiky tj,. před válkou o zamezení dvojího občanství - kdo se stal občanem USA ztratil automaticky občanství čsr.

U komunistických zadků žadoní švejnar, pokud jste si nevšiml.

To, že %Svejnar platí daně v USA a jezdí k zubaři do Čech je už jen taková chrakteristická "drobnost"...

Alenka šklíba 8.2.2008 15:01

Re: Klaus systematicky tresta a pronasleduje exulanty - v naproste shode s KSC

nejenom to, také žere malé děti a má štrozoky plné špinavých peněz. Co byste taky chtěli od haličského žida, že?

Nechtěli už byste si, vy magoři fanatičtí dát pokoj a nechat oba kandidáty na pokoji?

Jiří K. 21.1.2008 19:53

Zvítězí ten nejlepší?

Toť otázka. Kéž by alespoň zvítězil ten lepší a perspektivnější. Je to možná zvláštní, ale v tom kdo to je se zřejmě s panem Drápalem shodnu. S jeho předposledním odstavcem nelze než souhlasit, závěrečná otázka je také rozhodně na místě.

To podobenství o stromech má něco do sebe a proto ono nej... zní dost silně až nereálně.

P.S.: Nezdá se vám, že otřepaná teze ODS o tom, že na rozdíl od Švejnara Klause známe a víme, co od něho můžeme čekat, je vlastně jedním z nejvážnějších argumentů proti opětovnému zvolení Klause prezidentem? Právě proto, že ho už dobře známe, že víme, co nás může čekat. Už jsme si užili. Nebylo to dobré a bylo toho víc nez dost!

Náhodný příchozí 21.1.2008 19:56

Re: Zvítězí ten nejlepší?

R^V

xz 21.1.2008 19:48

nadeje

Treba byl Švejnar agent spac, ktereho ted soudruzi probudili, proto ta nova nadeje s. Vizka.;-P

Náhodný příchozí 21.1.2008 19:56

Re: nadeje

To by se stalo jedině v tom případě, že by se jim agent z prognosťáku už zdál tak senilní, že by byl k ničemu. ;-D í

Richard III. 21.1.2008 19:06

Kdo má být králem?

Milý příteli, váš výklad příběhu o králi stromů je zcela pochybený stejně jako vaše "naděje, že by Švejnar mohl být lepší, že ... atd". Minulost poznala fůru vynálezců, umělců, politiků, podnikatelů a konec konců proroků, kteří za svou myšlenku, za svůj cíl bojovali celou duší, celým srdcem, celým životem. Dokonce někteří tento život obětovali. Jen ten, kdo tohle dokáže, může "být králem". A může být úspěšným vynálezcem atd.

Jak máme věřit, že Švejnar bojuje o úřad s onou výše zmíněnou opravdovostí, když si nechává zadní vrátka v podobě amerického občanství, jehož se hodlá vzdát až "někdy po zvolení"? (Samo občanství je v této souvislosti lhostejné.) Jak máme věřit, že bude bojovat o konkrétní řešení konkrétní otázky s potřebnou zarputilostí a argumentační výbavou, když v uvedeném případě nejen nebojuje, ale nedokáže své váhání ani zargumentovat?

Vaše důvody proti Klausovi jsou, žel, opakováním pověr a lží nahromaděných většinou právě těmi, kteří nepřipustili lepší řešení Klausem navrhovaná.

Jenda 21.1.2008 18:50

No s tim priznanim chyby uz se projevil

mis 21.1.2008 20:26

Klaus zadne chyby neprizna

Jeho oficialni zivotopis pravi , ze ma doktorat z The AmerAsian University (Colorado, USA).   Jak dlouho bude trvat, nez to ze sveho zivotopisu vymaze? Link je tady:

http://www.hrad.cz/cms/cz/prezident_cr/klaus_vyznamenani.shtml

 Zadna AmerAsian University NEEXISTUJE.

Josef Sláma 21.1.2008 15:49

Klaus je formát

Prosím, kde se bere  ta hloupost našich politiků nominovat člověka který nemá této zemi vztach.Klaus je formát, státník, vlastenec-držím palce ke znovuzvolení!>-R^R^VIVAT KLAUSR^R^>->-ŠVEJNAR(Y)(Y)(Y)RvRvRvRv(Y)(Y)(Y)

kacir 21.1.2008 16:16

Re: Klaus je formát

ty máš slámu asi všude viď... ;-D

Klausová 21.1.2008 17:19

Jen více takových Kožených a Klausů

mis 21.1.2008 18:10

Re: Jen více takových Kožených a Klausů

Na strance http://www.hrad.cz/cms/cz/prezident_cr/klaus_vyznamenani.shtml stoji, ze AmerAsian University v Colorado v USA udelila Klausovi "doktorat" v roce 2005. Avsak universita "AmerAsian University" v USA neexistuje. Neexistuje v Colorado a neexistuje ani nikde jinde v USA.

Stejneho podvodu se dopustil nejaky sprymar v r. 2005 na presidentu Gambie. Jinak podvodnikum nenaletel nikdo. Jen Vaclav Klaus a president malicke africke zemicky naleteli. Oba se pred volici chlubi doktoratem od neexistujici university. Gambie ma tolik obyvatel jako Plzen, tak neni divu ze nemaji na proverovani podvodniku personal.

Ze se toto sestnact let po prevratu muze stat hlave ceskeho statu je OSTUDA.

;-(;-(;-(

H.K. 21.1.2008 18:35

Re: Re: Jen více takových Kožených a Klausů

Vy jste zřejmě mimo Českou republiku. Nechejte tu ostudu na nás, co tady žijeme. Je od Vás pěkné, že máte starost. Přeji Vám pevné zdraví.

Já I. 21.1.2008 19:56

Re: Re: Re: Jen více takových Kožených a Klausů

Milé H.K.,hovořit o sobě v plurálu Vám rozhodně nebylo povoleno ani Bohem,ani císařem,tak hezky  šup,šup zpátky ke svému jednotnému číslu a hovořit samo za sebe.Já tu ostudu na sobě tedy nechávat nechci.A nejde jenom o směšné čestné lžidoktoráty.

H.K. 21.1.2008 20:33

Re: Re: Re: Re: Jen více takových Kožených a Klausů

Omlouvám se Vám. Myslel jsem, že si to vyřešíme sami,  co tady v české kotlině žijeme. Já sám to řešit nemůžu a ani nechci. Vyjádřil jsem se špatně. Promiňte.

F.VÍZEK 88.100.57 21.1.2008 18:09

Klaus je jedna z trapných postav...

Klaus je jedna z trapných postav polistopadové politiky a debatovat můžeme leda o "kvantitě" oné trapnosti vzhledem k ostatním.  Že se právě tento pružný a ve všech směrech průměrný politik  stal českou hvězdou - ba pro mnohé ikonou - je vskutku příznačné pro naši kotlinu. Objektivně to zhodnotí až historie, tedy čas.  Dá misku klady a zápory, zásluhy a viny a rozhodne!  

Není pochyb, že Václav Klaus je za zenitem a nic nového od něj "nehrozí".  Švejnar sice není jistota, ale je NADĚJE. Naděje na změnu k lepšímu, na normální fungování politiky v nejširším smyslu slova.  Vnímá to tak většina z 281 politických špiček, kterým jsme dali mandát volit a rozhodovat? O tom lze úspěšně pochybovat...

jerry 21.1.2008 18:26

Re: Klaus je jedna z trapných postav...

Vy byste tam uvítal třeba i orangutana, taky by byl nový, neměl by zkušenosti s naší politikou a byta by tu naděje.;-D

kopec 21.1.2008 22:55

Re: Re: Klaus je jedna z trapných postav...

no , kdybch se musel rozhodovat mezi orangutanem a Klausem, zvoloil bych radeji toho Klause.

yenda 21.1.2008 18:31

Re: Klaus je jedna z trapných postav...

Vízku, vy, komunista a chytáte se spolu se Švejnarem NADĚJE? To je spíš obvyklé lidem bez vlastní víry, víry vsebe sama a tu naději jim dodává církev. Ale vidět, že se Švejnarem přijde naděje?

Zaplať pánbůh, že mnohým sebevědomým lidem stačí, když nebude hůř. Ale je klidně možné. že se Švejnarem bude hůř. Zatímco s Klausem už to horší být nemůže.

F.VÍZEK 88.100.57 21.1.2008 18:53

40 let...

Nejsem komunista od svých  29 let, což je skoro čtyřicet let.  A za totality jsem byl komunistickou justicí označen za antisocialistu, antikomunistu a antisovětistu už v 70. letech, kdy až 99,9% občanů komunistům tleskala. 

Takže: Pokud se budu chtít stát komunistou nyní, tak tebe, značko yenda,  o povolení žádat nebudu.  Jde o třetí nejoblíbenější a nejpopulárnější stranu v ČR... z vůle občanů... ve svobodných volbách...   A KSČM posiluje díky neschopnosti různých "Topolů"... 

F.VÍZEK 88.100.57 21.1.2008 18:54

Před pravdou nezavírat oči !

KSČM je třetí nejsilnější strana z vůle občanů. Má po svobodných volbách více poslanců než lidovci a zelení dohromady, má tedy nejspíš lepší program než mají tyto dvě strany, lépe se prezentuje a protože už skoro dvacet let nebyla "u koryta", těžko na ni vytáhnout nějaké nové chyby. Ty staré bývají zapomenuty, mnohé lidi ani nezajímají. 

Porazit KSČM v demokratickém systému (jsme v EU !) lze leda KVALITOU a nikoli zákazy.  A právě té kvality se u vládní garnitury občan ne a ne dobrat.  Půjde-li to tak dál, dočkáme se díky topolánkovcům mnoha nepříjemných překvapení.  Vládní koalice jde komunistům k duhu...