16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 21.1.2008 14:29

Re: Teď

Já se domnívám,že nemáte pravdu.Především jde o pana Paroubka,který se bojí svých poslanců,pak jde o pana Čunka,který se také bojí svých poslanců a zejména Šojdrové.Proto ten společný návrh na veřejné hlasování.Nebojí se ODS svých poslanců,nebojí se KSČM a nerozhodní jsou Zelení neboť mají zájem o zvolení pana Švejnara ale dobře vědí,že pokud bude volba tajná,tedy svobodná a demokratická zřejmě zvolení pana Švejnara neprojde.Naposledy byla volba veřejná jen jednou a to když bylo nutné zvolit za prezidenta Veškrnu a to poslanci Národní Fronty,tedy všemi kteří kolaborovali s komanči.Některé poslance vyhodili a kooptovali nedemokraticky nové a ostatním dal příkaz Čalfa a Veškrna dostal 100% komunistických hlasů.Takže nejde o Klause ani o pana Švejnara ale jde o Paroubka,Čunka a Bursíka.Předseda jakékoliv politické strany,který nevěří svým poslancům je předseda typu Stalina.:-D

Štváč 21.1.2008 14:45

Re: Re: Teď

Havel /nejmenuje se veškrna/ dostal hlasy komunistického parlamentu ze strachu. Byl jste patrně příliš mlád a neznáte podrobnosti. Kámoši Klause vám je neřeknou, mají rádi svůj klid, svého Čecha, který se za ně "bere" a který demagogicky ze sebe udělal ekonoma a téměř disidenta. No nic, počkejte pár let a svitne i vám.

Malý Aston 21.1.2008 14:58

Re: Re: Re: Teď

Od doby,kdy se pan Havel jasně a veřejně nepostavil proti podpisovému archu poslanců ČSSD a KSČM,že u nás žádná totalita nebyla jen malinko 3 dny v roce 1952,tak ho nazývám Veškrna.Souhlasím s Vámi,že byl Veškrna 100% zvolen hlasy komunistů a kolaborantů z řad Lidovců a strany Socialistické,rodné strany pana Paroubka.A jelikož jsem v důchodu nikdo mi nebude vykládat o šťasném životě v Lagru socialismu.:-D

VLADIMÍR 21.1.2008 15:46

Re: Re: Re: Re: Teď

A koho jste očekával, že ho tenkrát  zvolí snad Pravicová Strana Porozumění .:-D

Němek 21.1.2008 15:08

Re: Teď

V. Klaus jednal vždy účelově. Stačí si všimnout jeho "boje" za lidská práva při cestách po zahraničí. O nějaké jeho zásadovosti nemůže být řeč ani náhodou.

Že byl disidentem, to mě nepřekvapuje. Zapomněli ale napsat, že to bylo na Marsu.

Co se týče těch mnoha doktorátů, většinou jde o zdvořilostní akt, někdy o to,a by se ho zbavili. V odborném ekonomickém tisku se mu ve světě většinou pošklebují; pokud o něm vůbec něco napíší.

Před nějakými 25 lety byl schopen něco udělat pro ozdravění socialistické ekonomiky. Dnes je naprosto, ale naprosto prázdný. Myslím, že by mohl brzy začít psát nějaká vědecká díla o umění nebo o pěstování kukuřice.

Malý Aston 21.1.2008 15:21

Re: Re: Teď

Vážený,Vy ani já nebudeme volit pokud nejste poslanec nebo senátor.Nám bylo dovoleno volit tajně a svobodně a to na základě našich názorů a prožitků.Tak nechejme svobodně a tajně volit i naše poslance a senátory a zbytečné nadávky a naopak chválení toho nebo onoho vynechejme.:-D

mis 21.1.2008 14:15

Vaclav Klaus LZE o doktoratu

taky na oficialni strance Hradu.  AmerAsian University v Colorado v USA neexistuje.  Nemohla tedy udelit Klausovi "doktorat" v roce 2005. 

Stejneho podvodu se dopustil nejaky sprymar v  r. 2005 na presidentu Gambie.  Jinak podvodnikum nenaletel nikdo.  Jen Vaclav Klaus a president malicke africke zemicky naleteli a chlubi se doktoratem od neexistujici university.  Gambie ma tolik obyvatel jako Plzen, tak neni divu ze nemaji na proverovani podvodniku personal.  Ze se totez muze stat hlave ceskeho statu je OSTUDA.

http://www.hrad.cz/cms/cz/prezident_cr/klaus_vyznamenani.shtml

I-Worm 21.1.2008 15:38

Koukám podle toho seznamu

že začal vědecky pracovat až po vstupu do politiky. Před rokem 90 - nic!

VLADIMÍR 21.1.2008 15:48

Re: Koukám podle toho seznamu

Jakto, že nic a co jeho vědecké cesty do USA .  

mis 21.1.2008 13:59

Klaus SI VYLEPSUJE zivotopis 'doktoratem' z neexistujici americke university

Na strance http://klaus.cz  se doctete, ze Klaus ma doktorat z AmerAsian University ve statu Colorado v USA.  Zadna takova universita NEEXISTUJE.  Klaus tedy na sve oficialni strance LZE. 

Svejnar trivialni nepresnost ohledne sveho pusobeni v procesu, kterym se vybiraji Nobelaci, okamzite opravil na webu.

Jak dlouho bude trvat Klausovi, nez opravi svuj zivotopis na webu?  Nemel by Klaus poslancum vysvetlit, jak k takove ostudne chybe na jeho oficialnich strankach mohlo dojit?  Chlubit se doktoratem, ktery nema, je pro hlavu statu trapas.

xz 21.1.2008 13:56

Svejnar bude novym prezidentem

Nemaji ted v Polsku taky novym prezidentem Polaka z   Ameriky?

krmič 21.1.2008 14:32

Re: Svejnar bude novym prezidentem

Oni mají v Polsku nového prezidenta? Od kdy?

xy 21.1.2008 16:40

Re: Re: Svejnar bude novym prezidentem

noveho premiera - Donalda,aspon vystrnadil jednoho Kaczora

xx 21.1.2008 13:27

dum, dum, dum nejde mi to na rozum ...

proč Paroubek podporuje Švejnara ?

Švejnar připravil pro souboj kandidátů ještě další téma. Popisuje mnohem podrobněji, než dosud učinil Klaus, jaké reformy jsou pro Česko v nejbližší době nezbytné.Výčet úkolů téměř kopíruje legislativní plán Topolánkova kabinetu. Obsahuje reformu právního systému, zákon o státní službě, penzijní reformu, lepší veřejné finance a nižší daně.Klausův vyzyvatel se tak dostává až do rozporu se sociálnědemokratickou stranou, která ho do boje o prezidentské křeslo nominovala. “Zdravotní reformu, která právě probíhá, je třeba důsledně dovést do konce," říká Švejnar v rozhovoru s Karlem Hvížďalou. Zdravotnický expert ČSSD David Rath ji přitom označuje za "loupež století".

http://aktualne.centrum.cz/analyzy-a-specialy/2008/volba-prezidenta/zpravy/clanek.phtml?id=519086

honzak 21.1.2008 13:05

PANE dRÁPALE, JSTE

vedla jako ta jedle! Žádný "nejlepší" neexistuje. Záhodno by bylo zvolit toho nejméně špatného.  Vezmu-li za jednotku špatnosti 1 Dienstbier (D), pak zvolený kandidát by měl dosahovat maximálně 0,1 D.

vlasta 21.1.2008 13:00

Od Jiřího Čunka taky značná část veřejnosti očekávala zázraky,

dobře jim tak.

lucina (pes) 21.1.2008 12:13

co kdyby

je opravdu slabá kvalifikace na cokoliv-

Josef 21.1.2008 12:13

Masaryk říkával, že společnost je taková, na jakém základě byla postavena.

Po 18 letech jsme sědky, že bolševický sajrajt v našem státě kvete vesele dál. Nezbavil nás ho ani Václav Havel, ani Václav Klaus, který se o to vlastně ani nesnažil. 

Strůjci "Sametové revoluce" v drtivé většině pocházeli z komunistických rodů …, lidí zvláštního ražení, s chorobnou touhou po majetku a moci. Komunisté se těchto výdobytků neradi, či spíše nikdy nevzdávají. 

Dědečkové listopadových revolucionářů si tady hráli 40 let na diktaturu proletariátu. Jejich vnoučci, pod sametovou pláštěnkou od komunismu  zdrhají a naloupený majetek komunistickým státem a svými dědečky opět privatizují do rukou "povolaných", čili svých. Poučení je jednoduché, a sice to, že komunisté se své moci, ani majetku nikdy nevzdávají. 

Sympatické na Janu Švejnarovi je, že od KSČM požaduje politickou odpovědnost a otevřené přiznání viny za zločiny, kterých se dopustili. Chce skoncovat s hrou na slepou bábu a odlehčit svědomí národa v globálu.

K takovému kroku se zbabělý Klaus nikdy nepřiblížil, protože mu komunistické hlasy nikdy nesmrděly, neb byl od počátku jejich slouhou a patronem.

H.K. 21.1.2008 13:42

Re: Masaryk říkával, že společnost je taková, na jakém základě byla postavena.

Vávclav Klaus nedostal od komunistů ani jeden hlas. Kontinuitu práva prosadil Václav Havel a spol.

PRASI DENT 21.1.2008 14:44

Re: Re: Masaryk říkával, že společnost je taková, na jakém základě byla postavena.

Komunisté se sami přiznali, cožpak byl symbol bolševického sadismu Grebeníček na lánském balkoně jen tak MÝR NIX- DÝR NIX......Po uchopení moci prognostiky, hned počátkem devadesátých, kdy se stal kLaus premiérem měl použitý a zneužitý V Havel pramalou moc, takže zrušit komunisty, nebo potrestat bolševické zločince nemohl prosadit i kdyby náhodou chtěl.....My všichni nakonec jsme opět prakticky vini, že se tak nestalo, když jsme si to tlakem na vlády nedokázali vynutit....Podobně je to s převzetím bolševického práva a morálky.....

H.K. 21.1.2008 16:33

Re: Re: Re: Masaryk říkával, že společnost je taková, na jakém základě byla postavena.

Na lánském balkoně byli předsedové všech parlamentních stran. Do parlamentu je zvolili občané České republiky.  Pokud jste to zapoměl, tak prvním premiérem byl pan Čalfa. My všichni nakonec jsme opět prakticky vini. Já jsem komunisty nevolil a vinnen se necítím. Komunisté se sami přiznali. To chcete říct,že jim věříte? Hrají pokr, stále blafují.

Harry 21.1.2008 14:52

Re: Masaryk říkával, že společnost je taková, na jakém základě byla postavena.

Kdesi jsem cetl moudro: "Lide jsou dvoji, jedni bohatstvi tvori, druzi se o nej rvou. Ti prvni jsou chudsi, ale stastnejsi". To plati na CR take. Ty komunisticke rody jsou proste lidi, kteri za kazdeho rezimu se cpou ke korytu a nikoli k ponku. To bylo, jest a bude.

VladaPing 21.1.2008 11:33

Re : mis .....jen tak namatkou zjistuji co to ma HE cesky president za cestne doktoraty:

No jó, mis, budete se s tím již muset asi smířit. Někdo má přehršel doktorátů (čestných) a někomu zase chybí závěrečné vysvědčení z osmé třídy. Lidé jsou holt různí.......

Mejla 21.1.2008 10:49

Usvědčený mezinárodní lhář a podvodník Švejnar.

.

gerontusinza 21.1.2008 10:48

Nejen pro vás pane Drápale...

"Pro jiné - včetně autora tohoto článku - je v tvrzení, že Jan Švejnar "nemá zkušenosti z české politiky", spíše určitý příslib: Co kdyby byl opravdu jiný než většina politiků? Co kdyby byl čestný? Co kdyby uměl přiznat chybu a nevymlouval se na druhé, pokud nějakou udělá? Co kdyby se ukázalo, že mu na pravdě záleží víc než na popularitě? "

Po 19 letech tzv demokracie, současný slušný člověk, žijící léta v této zemi, nemá chuť se dostat mezi tu duševně poloimpotentní chásku všech tzv. "pilířů" "demokracie" v ČR. Po tom kdy se tzv "celebritami" stávají převážně zloději a duševní (a nejen jen duševní) pros@tituové  tak se nelze divit..... Proto je jasné že jen člověk, s krytými zády svého života, mimo tuto republiku je schopen dostat tuto zemi o krůček výš a umožnit jí postupně se zbavovat podřadného a bezskrupulózního svinstva v jednotlivých stranách celého politického spektra ...  A proto je mým favoritem pan švejnar a nikoli pan Klaus.... Ten mě připravil za dobu svého vládnutí o iluze státníka ......... tak jako pan Havel. Proč sahat pro zjevný druhořadý póvl, když je možný (snad ?) návrat k slušnosti a k tomu, abýchom si mohli vážit nejen svých politiků a  i sebe sama.....  Naděje umírá poslední

hulvát 21.1.2008 11:21

Re: No vitaj geronte z hosipem.

Podle tebe je lepší prvořadý póvl. ;-D

gerontusinza 21.1.2008 11:47

Máte idpovídající nick Re: Re: No vitaj geronte z hosipem.

a váš půlzávit se na nic jiného nezmůže.... račte mě políbit (Y) elku vy srandisto bez mozku...;-D

Arab. 21.1.2008 14:30

Re: Re: No vitaj geronte z hosipem.

Vyprdni se na gera,vždyť je to vůl.

Miloš Zfrantišku 21.1.2008 10:30

Přesně tak.

Zkušenosti z našího  opozičně smluvního prostředí samoobslužné demokracie jsou opravdu k nezaplacení a pro další vývoj - tedy k lepšímu - negativní. Krásným případem Klausova pojetí demokracie je jeho vztah k právu.  Když se mu rozsudek nelíbí, udiveně protestuje. Sám ovšem toto právní prostředí spoluvytvářel.

PROKOP BUBEN 21.1.2008 9:57

DOMNÍVÁM SE

Že by společnost měla vyjádřit v danném případě asi shromážděními či náhražkou referenda, koho chce za prezidenta republiky.....V současnosti to vypadá na obvyklý politický handl - odškodnění církvím, Čunek atd..........