18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Colombo 15.10.2009 22:18

Nalejme si čistého vína

Nalejme si čistého vína....Kníže se nic nepotřebuje dovědět, on všechno ví. Plní jen zadání od bilderbergů, se kterými má nadstandartní vztahy.. Nejdříve byl ukolován, přes zelené. Když zeleným začala svítit červená pro vstup do parlmentu, hop a je tu TOP. ODKUD by  vzala sotva narodivši se nová strana peníze na tak bombastickou kampaň kterou rozjela? Bohatí mocní, co usiluji o Nový světový řád, Ls je nástrojem moci, TOP 09 prodazuje LS.

Monte Christo 15.10.2009 22:55

Re: Nalejme si čistého vína

Pane Colombo vidim,ze jste moudry muz...Ale o tom uz je politika...Ted jde jen o to jake mate svedomi vudci svemu narodu...Monte Christo Praha Ma zeme Me srdce

Juraj 14.10.2009 22:53

Kníže pán

U mne ztratil knížepán renomé při Čunkově aféře. Prohlásil, že pokud mu pan Čunek  nepředloží hodnověrný audit, odstoupí. Audit byl všelijak zohýbaný, všeobecně nevěrohodný a kníže pán následně prohlásil, že ho tahle aféra vlastně vůbec nezajímá. Od té doby se v Čechách říká: Toho bohdá nebude, aby český šlechtic z politiky odstoupil.

Monte Christo 14.10.2009 22:13

Lence Andryskove

Politika je svinstvo toho nejhorsiho razeni Lenko,ver mi neco o tom vim...Pratele,kteri pujdou s tebou do voleb se za kratky cas mohou zmenit ve tve nepratele a naopak...V politice je jedna poucka,kterou si zapamatuj NIKOMU NEVER...Dobra rada pro tebe nauc se sachy,pokud je umis tak se zdokonaluj,protoze kazda prohra Te necemu novemu nauci...Monte Christo Ma zeme Me srdce

Pavel 14.10.2009 21:26

A za pana Michalíka další "dáreček" pro TOP 09

v podobě starosty Bessera. Tento pán je známý v Berouně svým chováním řeznického psa ke všem s jiným názorem než on. Jeho hospodaření s obecním majetkem dobře charakterizuje následující příklad. Městu Berounu jako prvnímu okresnímu městu hrozí bankrot. A to až pravděpodobně město prohraje soud s p.Šebelou, zastoupeným JUDr.T.Sokolem. Za panování pana Bessera totiž naváželo město svými Technickými službami na soukromý pozemek p.Šebely stovky tun odpadu, i když bylo neustále vyzýváno p.Šebelou, aby tak nečinilo. Zbytečný soud o vlastnictví tohoto pozemku prohrálo. Pak se arogantní starosta nechal mockrát slyšet, že to Šebelovi nedaruje. A  přes nabídky k dohodě ze strany p.Šebely stále na zastupitelstvu lhal, že dohoda není možná, a že město je v právu. I když od r.1999 prokazatelně věděl, jaké ekonomické problémy nastanou městu, až spor nakonec prohraje. Díky reakci páně starosty a jeho zastupitelstva, i díky některým zajímavým stanoviskům berounského soudu (spolužáci starosty z gymnázia) nakonec padly všechny možnosti dohody obou stran a na město přišla poslední možná podoba žaloby - o vyklizení nepovolené skládky z celého pozemku p.Šebely (na hranici CHKO Český kras). Jádro pudla je v tom, že v r.2002 předběžný odhad nákladů hovořil o 2miliardách Kč za odtěžení skládky a její uložení jinde! A dnes jsou ceny podstatně vyšší, dá se mluvit i o 9ti miliardách! Tato fakta na zasedání zastupitelstva opakovaně padla, ale starosta vše na zastupitelstvu se svojí typickou arogancí bagatelizoval, že "ňákej Šebela" proti městu nemá šanci. Podstata věci bylo, že chtěl peníze z EU na rekultivaci skládky městem, a nechtěl se dělit s "nějakým Šebelou". Dnes pochopil, že město bude odsouzeno dát pozemek p.Šebely do původního stavu a už se jen snaží před odpovědností včas utéci, nejlépe k poslanecké imunitě. Jen (ne)pochopitelné protahování kauzy berounským soudem oddaluje finále téhle velké ostudy starosty Bessera.

     A jeho si bere pod svá křídla TOP 09. Inu, vrána k vráně....

mráz 14.10.2009 19:56

Žádné renomé Schwarzenbergra

Jaképak renomé, spící rakušák, kterému rok 1989 nahrál. V Rakousku velké dluhy a tady pak dostal majetek, který poctivou prací před lety vydělal....robota, desátky... to už nikdo si nepamatuje lekce z dějepisu?

Ladislav N 14.10.2009 19:59

Re: mráz z Moskvy IP: 88.101.94.xxx

Z komunistického "dějepisu"? S tím se běž vycpat, šašku!

SW 14.10.2009 20:38

Re: Žádné renomé Schwarzenbergra

mráz přichází z Mockby

Padouch 14.10.2009 19:48

Jen závist

 Tyto jedovaté kecy jsou způsobeny obyčejnou závistí.

Achjóóóóó 14.10.2009 19:17

Naivní a zlostné?

To je závisti co? On si je dědek z knížecího rodu a já jenom holka z paneláku. Tak na něj aspoň plivnu,  to v Čechách funguje. Česká chátra to má ráda a třeba se do parlamentu protlačím. Vždyť On je mi vlastně milý a zajdem po jednání na sklenku (jsem především žena, né?) A otec od PSVB také tvrdil, že účel světí prostředky.

Ladislav N :-))) 14.10.2009 19:16

Jezusmankote, to je ale blábol...

Pan Schwarzenberg by si nejspíš při čtení zdřímnul, věrný svému známému sdělení smějícímu se na nás z billboardů: "Když se kecají blbosti, tak spím..." ;-P

Taky vlastenec 14.10.2009 18:31

Konflikt zajmu

Pani Lenka Andrýsová vede kandidatku jine strany - neni nezaujata.

Lenka Andrýsová 14.10.2009 18:07

Reakce na reakce :)

Děkuji všem za komentáře. Potěšilo mne jejich množství. Aby nedošlo k mylnému pochopení, chci jen zdůraznit, že hlavní myšlenkou mého textu je, že strana TOP 09 stojí na morální osobnosti pana Schwarzenberga. Obávám se, že jeho kapacita získává straně velký kredit. Lidé ovšem neví o dalších osobnostech a věcech, které se kolem TOP 09 dějí. Podle mého názoru je na nás, ostatních stranách, aby na nesrovnalosti TOP 09 upozornily. Při sepsání textu jsem čerpala z několika běžně přístupných zdrojů. Pokud budete mít věcné argumenty podložené také relevantními informacemi, ráda se je dozvím.

No1 14.10.2009 18:29

Re: Reakce na reakce :)

rád vidím, že si za svými názory stojíte, narozdíl od jiných bloggerů a novinářů, kteří na příspěvky pod svými články nereagují vůbec R^

Jakub 14.10.2009 20:36

Re: Reakce na reakce :)

Myslím, že je poměrně nezodpovědné pouze přebírat všechno, co se někde objeví  proti jakékoli straně a pak to prezentovat jako doklad její zkaženosti. Ve veřejných zdrojích se přece pravidelně objevují i účelové informace s cílem někoho poškodit. Jako odkaz nabízím  např. reakci Jana Urbana:

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jan-urban.php?itemid=7699

KRUC 14.10.2009 20:47

Re: Reakce na reakce :)

TAK PŘOČ JSI TO, KŘAPKO, NENAPSALA V TOM ČLÁNKU?

PES 14.10.2009 21:45

Re: Reakce na reakce :)

článek je psán tak, aby jej pochopil i "průměrně inteligentní běloch", vzhledem k vašemu způsobu vyjadřování se obávám, že vám přeci jenom do toho průměru "trošku" chybí.

ale nevěšte hlavu, na netu si každý může najít to své, vám bych pro začátek doporučil tyto stránky: alik.cz

PES 14.10.2009 21:55

Re: Reakce na reakce :)

článek je psán tak, aby jej pochopil i "průměrně inteligentní běloch", vzhledem k vašemu způsobu vyjadřování se obávám, že vám přeci jenom do toho průměru "trošku" chybí.

ale nevěšte hlavu, na netu si každý může najít to své, vám bych pro začátek doporučil tyto stránky: alik.cz

pgjed 14.10.2009 17:39

A je Schwarzenberg morální autoritou?

Lze o tom vážně pochybovat. Je v dresu cca 5. politické strany, přičemž se zelenými, za které je dodnes senátorem a donedávna byl ministrem, se dosud ani nerozloučil. Jenom za svého ministrování se dopustil řady vážných chyb, z nichž některé mají morálně velmi pochybné zabarvení. Mám na mysli třeba překotné uznání Kosova, nečinnost v souvislosti s fingovanou havárií JE Dukovany vysílanou rakouskou veřejnoprávní televizí. Svou nečinností zřejmě  nezabránil ani současným klausovým "Lisabonským výstřelkům", což zostuzuje ČR v celé EU.

Příliš morálna není obsaženo ani v tom, co přeběhlíci kolem Kalouska a Parkanové vyváděli 2 roky v KDU-ČSL ani v tom, že si  zištně ponechali mandáty, které získali díky KDU-ČSL, a s čím se Schwarzenberg zřejmě ztotožňuje, když je předsedou.

Všechno je to jenom nafouknuté šmé.

Honza 14.10.2009 16:51

Mladá a naivní!

Pisatelka je podle mne velmi naivní.Ona neví zřejmě, že v USA je 50 mil občanů bez zdravotního pojištění, že kdyby šli všichni volit společně s těmi bezdomovci a 25. mil negramotnými a 10 mil nezaměstnanými tak, by musél byt  v USA již dávno stejný režim jako na Kubě, kde není jedinný nezaměstaný ani jediný negramotný a ani jedinný bez zajištěné zdravotní péče.Proč  k tomu nedošlo, protože sdělovací prostředky , všachna media kulturní elity národa slouží za peníze těm, kteří je mají a u nás je tomu stejně tak.Tak se nebojte o pokračující úspěch pana Schwarzenberka.

elvis 14.10.2009 17:15

Re: Mladá a naivní!

Až si ten tvůj příspěvek přečtou ti zbídačelí v USA, jistě se rádi na Kubu přestěhují. Oni to ale nevědí, protože jsou negramotní. Škoda. Zkus do USA vycestovat a ty chudáky přesvědčit. Myslím, že bys nestačil počítat kopance. Komouše, kteří je navíc chtějí poučovat, tam totiž moc rádi nemají.

Taky vlastenec 14.10.2009 18:13

Re: Mladá a naivní!

R^

Vodák 14.10.2009 16:28

profesionál

paní autorka by neměla stavět své závěry na slovech "podivný" a podobně. Co se prý říká, o tom mohu mluvit na pivě. Soudit se se státem není nic špatného a paní "novinářka" o výsledku sporu rozhodovat naštěstí nebude. Soud rozhodne jestli jsou nároky někoho oprávněné nebo ne. Nevím, co ta paní, která psala článek v životě dokázala ale je jen důkazem, že naši novináři jsou na tom daleko hůře než politici.

tomfuk 14.10.2009 16:13

Již to začíná.

Již to začíná.Paní autorka hází a kydá hnůj na někoho a na něco co si to nezaslouží.Ovšem když se  opřete do těchto autorů,je to kvalifikováno jako reklama,vulgarita či rasismus.Tyto praktiky již zde kdysi byly.NP klesá Rv

tomfuk 14.10.2009 16:07

Kandidátce doporučuji....35834313

ani jedno,druhé ,třetí a ahoj.

žibřid 14.10.2009 15:57

malá domů pro VV

Proč by se někdo neměl dožadovat náhradu za neoprávněně vybranou daň? A proč by tentýž nemohl sponzorovat TOP09?

Ostatní beru, ale teď se, autorko, zaměřte na skandály kolem vlastní VV a porovnáme skóre. Já totiž volím menší zlo.

Ernie 14.10.2009 16:01

Re: malá domů pro VV

Toste jí to teda nandal. Fakt borec, nic lepšíhu na obranu svých politických šibalů nevymyslíte?

žibřid 14.10.2009 17:29

Re: malá domů pro VV

Knížepán šibal není, alespoň doufám. O VV se tu nedávno psalo, že je napojená na ODS přes nějaké stejné lobbysty-mafiány. Nic jiného nevymyslím, nejsem Vševěd. Ale v tomhle článku jsou opsané dva známé fakty a to třetí není nic špatného, takže nevím, proč hned TOP vidět tak černě jako autorka.

534 16.10.2009 9:07

Re: malá domů pro VV

Třeba proto, že je tam nejmazanější a největší z našich politických grázlů - Kalousek?

jorbl 14.10.2009 15:32

No panejo

"... byl nejspíš ... údajně ... prý stál za ..." Dal jsem to necetl.

Slusna prace! Mozna by VV mohlo pridat dalsi otazku do sve "uzasne" ANO-NE hlasovaci ankety ve smyslu "Chcete mit moznost nekoho odsoudit na zaklade domnenek?"