7.6.2024 | Svátek má Iveta, Slavoj


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jorbl 14.10.2009 15:25

Re: Oblibu Scwarzenberga nechápu

Presne tak! Ostatne prave proto soudim, ze to zprofanovane heslo puvodne znelo "Nebat se krast!"

Minutus 14.10.2009 12:09

Mýlíte se

bohatí restituenti mi nevadí a neřekl jsem, že radar má něco společného s morálkou. Jinými slovy, vložil jste mi něco do úst a pak popřel. Napsal jsem jen, že jeho oblibu nechápu. Nesleduji příběhy šlechtických rodů a vlastnosti člověka nesoudím podle příbuzných. A neřekl jste ani jeden rozumný argument nebo příklad, co udělal tak skvělého. Neumíte moc argumentovat, že? Zkuste to znovu a líp, oceňuji, že to bylo aspoň bez explicitních urážek.

Petr* 14.10.2009 9:46

Re: Oblibu Scwarzenberga nechápu

Nevím co je tak nepochopitelné že při volbě se člověk snaží volit slušné lidi.PS.V žádné straně jich nebude 100% tak vybrat alespoň tu stranu kde jich je většina.

Robert 14.10.2009 10:20

Re: Oblibu Scwarzenberga nechápu

;-D

Minutus 14.10.2009 12:11

Re: Oblibu Scwarzenberga nechápu

Já jen, odkud víte, že kníže je slušný člověk a že v TOP 09 je jich většina, článek ukazuje, že tak jisté to zase není. Kdybych si tím byl jist, volil bych je také, ale Kalousek a Schwarzenberg mě o tom jaksi nepřesvědčují. Vy je znáte osobně?

Arccos 14.10.2009 9:00

No ano

Takový hezký článek o TOP09 od kandidátky konkurenční strany. Ten bude jistě objektivní a korektní...

žaba(k) na prameni 14.10.2009 9:17

Re: No ano

Jistě, a fšecko je zaručeně prauda praudoucí !! Říkala to stará Blažková a ta tráví celé dny na pavlači, takže to je zaručeně spolehlivý zdroj.

Ještě tam chybí, že nám knížepán chce ukrást Karlštejn a udělat z něj rodové sídlo, a  z obyvatel okolních vesnic nevolníky a zavést jim zpátky  robotu...........

Mgr. Milda 14.10.2009 9:56

Re: No ano, na pavlači se informoval i pan Jackel

to je ten plešatej s copánkem, co poroučí panu presidentovi. Sudeťáci už chystají žalobu na ČR o vrácení českého pohraničí!

brblal 14.10.2009 10:49

Re: No ano

Nóóó,ani bych se nedivil,kdyby se později ukázalo že máte pravdu.Tady je možné absolutně všechno,dokonce vystudovat přes prázdniny vysokou školu.

Rodney McKay 14.10.2009 11:50

Re: No ano

A co takhle být konkrétní? Informace o podivných lidech kolem K. Schwarzenberga si lze dohledat na googlu. Autorka pouze shrnula to, co se o těchto lidech v médiích za posledních pár měsíců napsalo. 

PP 14.10.2009 8:54

renome pana Schwarzenberga

Vážení, kdo z Vás si vzpomene na prohlášení pana Schwarzenberga, když nastoupil do funkce kancléře prezidenta Havla ? "Nechci zpět ze svého bývalého majetku v Čechách ani korunu." Skutečnost po devatenácti letech ? Toť šlechetnost sama.

cca 14.10.2009 9:10

Re: renome pana Schwarzenberga

a dostal nějaké koruny ? ;-)

Horal 14.10.2009 9:24

Re: renome pana Schwarzenberga

Schwarzenberk získal zpět  v restituci pouze majetek, který komouši jeho rodině vzali po Vítězném únoru 48, ale peníze ne. Jiná otázka ovšem je, jakým způsobem si k penězům přišel během privatizace Karlovarské Becherovky, pozoruhodné je i to, že uhlobaron Bakala u toho také byl a od vzniku TOPu je jejím velkým příznivcem.

PP 14.10.2009 9:31

Re: renome pana Schwarzenberga

Majetek rodiny Schwarzenbergů byl zestátněn před 25.2.1948!!! Jak je možné, že byl prolomen restituční zákon ? Objasní někdo záhadné okolnosti podivné adopce Karla Schwarcenberga ?

FrantišekN. 14.10.2009 10:10

Re: jste na omylu

Před 25. 2. 1948 byl zestátněn majetek hlubocké větve (Č. Krumlov, Třeboň, Hluboká, palác na Hradčanech...). Po Únoru komáři ukradli majetek větve orlické (Orlík, Čimelice,...) a ty byly nyní p. Schwarzenbergovi podle zákonů vráceny. Majetek větve hlubocké je pořád státu a nyní se o něj soudí Schwarzenbergova nevlastní sestra z hlubocké větve, pí. Petzoldová.

brblal 14.10.2009 10:52

Re: jste na omylu

Jojo,asi se soudí úspěšně.Už dostala zpátky hrobku.Takže je v naději že získá i ostatní majetek,tak jako celá řada šlechtických rodů,kdysi se hlásících k říši

Marie 14.10.2009 8:54

Konecne vim koho volit

Lenko, nenechte se odradit, delate to dobre a vedle tech kritiku mate i spoustu priznivcu. Pozoruji Veci verejne jiz nekolik let a vim, ze pro lidi na komunalni urovni delate na rozdil od jinych stran spoustu prace. Urcite Vas budu volit. Jen vice takovych aktivnich stran a postupne se to tu provetra.

gerontusinza 14.10.2009 8:52

Paní, jste sice od konkurence ale bohužerl máte pravdu.....

ale co takhle nám něco naúpsat o pravdě zjevené vaší stranou......? Taky by to mohlo být zajímavé...;-)

čm 14.10.2009 8:43

Vrchní náhončí kasin a heren Kalousek

...se snad do jarních voleb uchlastá.V čemž mu dopomáhej Bůh. Také MUDr. Schmutzler mi v politice scházet nebude. A estrádní diva Vlastička....

Hanyz01 14.10.2009 8:52

Re: Vrchní náhončí kasin a heren Kalousek

tak pokud vám lépe vyhovují stbák Paroubek se zasloužilým exponentem SVR Zaorálkem, potom sice každý má nějaký vkus, ale táhněte do... já už konečně chci, aby tahle země začala fungovat normálně.

lucinapes 14.10.2009 9:14

Re: Vrchní náhončí kasin a heren Kalousek

ale k tomu nám recyklované ksichty popkaždé v jiném kabátě nijak nepomůžou. Jediná alternativa na změnu je přesvědčivé vítězství ODS a její kompletní "přešití". Když nezvítězí ODS, zvítězí Paroubek a s ním KSČ. Zatím ODS nikdy neměla šanci po volbách uplatnit svůj program, vždycky si nesla na zádech povolební koalici ať s hadem na 3, Kalvodou, Pilipem, pak Bursíkem, Čunkem či všemi dalšími nýmandy, které musela do vlády přijmout., aby zodpovědnost za vládnutí a vládní prohry zůstaly jen na ní. Levici lze porazit jen přesvědčivým vítězstvím jedné pravicové strany. Myslíte, že to bude TOP nebo Věci veřejné? Těéééžko.

brblal 14.10.2009 11:03

Re: Vrchní náhončí kasin a heren Kalousek

Nemám rád lež.V 90tých letech cokoliv řekl Klaus,bylo téměř posvátné.O D S měla v rukou stát jako před sametem KSČ.Tehdy válcovala každého.Privatizace začala protekčně Knižním velkoobchodem za přímluvy Uhdeho Mackovi.Již během privatizací zela státní kasa prázdnotoua v roce 97 nám po sobě nechal Klaus /takový velký ekonom/ dva úsporné balíčky.Topolánek nám už rovnou se svým nástupem oznámil,že přišel s celým batohem úsporných opatřeních a vzápětí snížil nejbohatším radikálně daně.Tak oví byli vládcové z O D S.

čm 14.10.2009 9:15

Re: Vrchní náhončí kasin a heren Kalousek

Jo ? To se budete možná divit. Vožralej gambler a paranoidní provozní z Ráje sou totiž dvě stránky jedný mince. Však už to s Paroubkem Kalousek zkoušel. Čimž vodstartoval pád lidovců, jestli ste si nevšim. Takže zkusí zas. To víte, před těma pánama co šéfujou automaty se jen tak neschováte.

Hanyz01 14.10.2009 8:37

co se člověk nedozví..

takže podle autorky stranu sponzorují tajemní sponzoři...nakonec jmenuje jednoho, u kterého je prý problém v tom, že se se státem soudí o náhradu škody za prostředky, které od něj evidentně nezákonně předtím vybral finanční úřad. Dle této madam by měl zřejmě podnikatel pokorně sehnout hlavu a počkat na konkurz. Ona zřejmě madam netuší, že když si FÚ umane a neoprávněně od firmy požaduje peníze, tak i když je firma v právu, je jí to prd platné, protože než peníze FÚ vrátí, může to firmu potopit. To, že se o podpoře TOP09 vyjádřil jako o dobré investici chápu, já svou podporu téhle strany vidím také jako investici - do budoucnosti mé, mých dětí a celé ČR.(podotýkám -nesponzoruji je).

Jako jediná strana se TOP při skandálu s uplácením kolem údajného loterijního zákona zachovala tak, jak měla, a během 24hodin se s oběma výtečníky rozloučila.

No a to, že strana staví na popularitě p. Schwarzenberka (šlechtické tituly se u nás nepoužívají tuším někdy od dvacátých let)., to se celkem není čemu divit -  nová strana musí na něčem stavět a tenhle člověk odvedl jako min. zahraničí vynikající práci.

Madam, vy se prostě při pohledu na preference vaší strany a TOPky zalykáte závistí, příště pište raději politické komentáře s chladnou hlavou.

Pavell 14.10.2009 8:36

BLÁBOL

Ta dáma (auorka) žvaní takové hlouposti, že by to snad ani paroubek nezvládl. To opravdu Věcem veřejným nepřeji, mít takové hlupáky mezi sebou.

důchodce 14.10.2009 8:31

Ztratí pan Schwarzenberg své renomé?

 Moc pěkné,je to podobné jako pořad "Na vlastní oči",je zde vidět dobrá práce pana Johna.

Jen tak dál,takto zcela určitě získá tato strana pár hlasů českých závistivců,odhaduji tak 0,1%.

Ccecil 14.10.2009 8:28

Docela slušná hloupost

pomíjí totiž některé podstatné skutečnosti. Takto se vaří jen pomluva.

Sid 14.10.2009 8:21

Veci verejne - vitejte do rady pomlouvacu jako je ODS a CSSD!

Cetl jsem ten clanek a cisela z nej zaujatost, neobjektivnost a snaha nbajit na jedine svetle postave nasi politicke sceny nejakou skvrnu. Ta snaha byla proste evidentni.

Mel jsem pocit, ze jen CSSD a ODS jsou strany, ktere nerikaji nic pozitivniho o sobe ale jen hazeji spinu na ostatni. A hle! I Veci Verejne se vrhly na pomlouvani. Volit takove? Nikdy!!!

som 14.10.2009 8:14

Výklenek na trhu.....

...tudy by vedla cesta k oživení politického divadla.....co takhle strana výhradně krásných blondýnek....a opozicčních  tmavovlásek....proč stále koukat na vizuálně nepřítažlivé chlápky, kterým vyčuranost kape z očí....na mozek jim nevidím ....a zprostředkovaná informace blízkými příbuznými může být nevěrohodná.

PS Ocenil jsem nápaditost kampaně Modrého Orla na Jižní Moravě......neunavoval nás svým mozkem, nabídl nám pohled na svá svalnatá lýtka v akci ...dobrý nápad, cením!  

Václav V. 14.10.2009 7:47

11 mil. Kč

Je zajímavé, že v době darování ta částka 11 mil. Kč představovala přesně 20 mil. rublů !