30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Melein 8.9.2006 22:00

kDO A PROČ

Levice v podání KSČM anebo lépe K¨SČ se mi už z principu protivý, Žila jsem pod touto vlýádou47 let a tak si myslím, jen tak bokem, že mám právo ji kritizovat. Moje sestra emigrovala v 69 roce do Švédska. Potom nastal ten pravý boom pro ostatní. Zákaz studií, zákaz vycestování, prohlížení pošty atd. Asi to všichni známe buď  z osobní zkušenosti nebo přeneseně od jiných. Nechci, aby se toto vátilo. Pro mě osobně je poselství Paroubka příliš živé než abych před tímto člověkem skláněla ještě někdy hlavu. Je totiž ještě o moc horší než byl ubožák Jakeš  a Husák!

karel 8.9.2006 19:40

pane-jste šikovný manipulátor-trochu pravdy-více polopravd a nějaká ta lež-a ministr je na lopadkách-jako ekonom by jste se měl stydět-není to fér-i když to ted letíh

Ladislav N. 8.9.2006 19:58

Re: pane-jste šikovný manipulátor-trochu pravdy-více polopravd a nějaká ta lež-a ministr je na lopadkách-jako ekonom by jste se měl stydět-není to fér-i když to ted letíh

Karle, napiš nám něco víc argumentů. Třeba ti budeme i rozumět..;-)

Honza 8.9.2006 18:40

Divím se...

 že tomu hošíkovi vydržel jeho šťastný úsměv idiota :-/ Vlastně proč ne, za naše peníze !

zrusksc 8.9.2006 17:17

Přesně tak to je!

Drzý spratek Sobotka zadlužil zemi tak, že se budem z jeho dluhů vymotávat hodně dlouho!!

AeroKarel 8.9.2006 16:14

"A buďte si jist, že kdyby ten rozpočet měla aplikovat vláda socanů, tak ho dodrží v plánovaném schodku 88 mld stejně, jako to dokázala s rezervou v minulých 3 letech"

Takové vítězství ideje nad zdravým rozumem jsem četl snad naposledy za bolševíka.

Jiří K. 8.9.2006 17:37

Nevím, co jste četl za bolševika, Karle, ale ...

to, že vláda socanů plánovaný schodek v minulých 3 letech dokázala dodržet a dokonce oproti plánu snížit pod mastrichtská 3 % HDP to je prostě neoddiskutovatelný fakt, žádná vítězná ideje.

To Vás asi musí hodně štvát, vždyť pokaždé při schvalování vzpomenutých minulých rozpočtů Tlustý (podporován v tom všemi těmi nezávislými okravatovanými /a vlastně i osukňovanými, málem bych zapomněl na Šichtařovou/ analytiky) národ z televizních obrazovek poučoval a strašil, že navržený deficit bude ve skutečnosti podstatně vyšší, že se jedná jenom o Sobotkovu podvodnou hru s čísly. No, asi tomu pan zemědělský inženýr nerozumí, že se vždy tak netrefil.

A nebo rozumí a potom nám vědomě lhal. To pan Tlustý velice dobře umí. Aniž by hnul brvou.

Ladislav N. :-))) 8.9.2006 20:03

Re: vláda socanů plánovaný schodek v minulých 3 letech dokázala ... snížit pod mastrichtská 3 % HDP

Však on taky podobné rozpočtové schodky před ČSSD nikdo (v historii českých zemí) nedělal. A že si nadělala ČSSD vysoké schodky, tak to je zásluha čí?

Kobylka Lajda 8.9.2006 22:01

Re: Re: vláda socanů plánovaný schodek v minulých 3 letech dokázala ... snížit pod mastrichtská 3 % HDP

Hihihi! Mají zadlužený i Lihový dům. Tady už přestává sranda.;-DCo budeme dělat bez ÚV ČSSD? A z čeho zaplatí předčasné volby? Buhahaha!;-D;-D;-D

Faust 8.9.2006 14:45

Deset důvodů, proč jsem pro Topolánkovu vládu

1)      Předsedou vlády je Topolánek,  který se neumí dohodnout ani se svou ženou, zatímco před tím tam seděl Paroubek, který se uměl dohodnout s každým (a to i s komunisty a s Marťany)…

2)      Ministrem vnitra je Langer, který všechno co ví, za tepla hnedka vyžvaní novinářům, zatímco předtím tam seděl Bublan, který dodnes ani necekl, o co šlo v akci Mlýn…

3)      Ministrem financí je Tlustý, který byl kdysi u komunistů, zatímco dosud tam seděl Sobotka, který u nich už brzy skončí…

4)      Ministrem zdravotnictví je Julínek, který jako anesteziolog umí uspávat, zatímco dosud tam seděl Rath, kvůli kterému se v noci budila ze sna půlka národa hrůzou, jak to bude s tou lékařskou péčí….

Pokračování tady: http://blog.lide.cz/johanesdoktorfaust/2006/09/05/150 

Ladislav N. 8.9.2006 14:57

Re: Deset důvodů, proč jsem pro Topolánkovu vládu

No to je pěkné, s "ukradeným" nickem sem sázet takovéhle jedy... :-/ Co tomu asi říká faust původní?

Žulový Aston 8.9.2006 14:30

Nulový deficit

Předpokládám, že na základě předchozích prohlášení, jak socdemáci zadlužili naše děti, tak nová vláda přijde s nulovým deficitem státního rozpočtu. Já ODS věřím.

Ladislav N. 8.9.2006 15:00

Re: Nulový deficit

KSČSSD pomůže ODS ve sněmovně odhlasovat zrušení zákonů, které jste si sami prohlasovali, tak to bude mít ODS jistě jednodušší... ;-) Ale jak vás znám, budete řvát, jak ta ODS zadlužuje zemi a přitom budete svým voličům slibovat vyšší sociální dávky, dotace....a ještě větší dluhy vlády...

AeroKarel 8.9.2006 16:07

Re: Nulový deficit

I já jim celkem věřím. Ale ani s naší důvěrou ten Augiášův chlív nepůjde napravit tak rychle. Osm let to zasírali. Jen těch zákonů, co je nutno zrušit/změnit. A málokterý se eliminuje sám, tak jako ten slavný o neziskových nemocnicích.

vrtal 8.9.2006 16:19

Re: Nulový deficit

Ano nulový deficit,t.j.vyrovnaný rozpočet by byl velice názornou ukázkou před volbami. ODS by shořela jako papír, proto tlačí deficit nad 100 miliard. Z opozičních lavic se to kritizuje, ale když dojde na lámání chleba, tak skutek utek. Nic se nezmění.

hodne neRath 8.9.2006 16:26

Re: Re: Nulový deficit

muzete prosim nastinit, jak chcete zmenit zakony prijate KSCSSD?

Pete Brich 8.9.2006 13:56

Ozubená Pleš - vejlupek všech socialistických cností.

Tohle poznání nás přišlo na bilion Kč.

PB

franta 8.9.2006 13:56

čekal jsem to trochu později

ale je vidět, že modří ptáci neztrácí čas a už nás dopředu masírují a připravují na to, že za jejich vlády rozpočtové schodky nejen nezmizí, ale asi budou i růst. Vina bude ovšem na Sobotkovi a ČSSD. Není důležitá objektivní skutečnost, ale důležité je umět to patřičně zdůvodnit.  

hodne neRath 8.9.2006 14:10

Re: čekal jsem to trochu později

franto, probuh.... kolem Sobotkova rozpoctu jsou fakta znama jiz dlouho... cemu se divite?

karel 8.9.2006 14:17

Re: čekal jsem to trochu později

franto prosim te jak dlouho jsou socani u kormidla?  tak to nesvaluj na ODS...s tou  zacni tak za mesic az nedostane ve snemovne podporu.....teda ja jim ji preju.. ja myslim ze to kazdej pochopi ze za mesic stihli vytunelovat a rozkract co se dalo...8-o;-P

Pekos 8.9.2006 14:21

Re: čekal jsem to trochu později

Milý Franto, napište, prosím, také nějaké konkrétní protiargumenty k článku, abych se i já, méně sečtělý, poučil. Vaše obecné řeči jsou k ničemu. Děkuji  

AeroKarel 8.9.2006 16:09

"Není důležitá objektivní skutečnost, ale důležité je umět to patřičně zdůvodnit. "

Toť přímo krédo Paroubka, Drátha a ostatních šibalů. Předvádějí to dnes a denně, frázomet Sobotka v tom byl obzvlášť dokonalý !

Jirka 8.9.2006 23:06

Re: čekal jsem to trochu později

Za x vlád ČSSD za všechno mohla ODS.

Modrý pták 8.9.2006 12:48

Mirku Šejno,

jestli vláda dodrží nebo nedodrží výši schodku je v oblasti mytologie. Sestavovat rozpočet musíte na základě nějakých pravidel. To úplně elementární praví, že tam dáte VŠECHNY povinné výdaje a VŠECHNY příjmy. Pan Sobotka to prostě neudělal. Nadávat panu Tlustému, že odmítá do rozpočtu zahrnout prachy za prodej ČSA, protože ten prodej nebyl schválen, je prostě mimózní. Mohl bych se sice tvářit, že pan Sobotka to tam zahrnul proto, že chce ODS pomoci splnit její Modrou šanci, ale to by byl projev intelektuální charity. Jenže to nic nemění na skutečnosti, že to prostě udělat NESMÍ. Jako právník by to měl alespoň tušit. Já bych osobně raději vyhodil kůrku chleba než bych ji podal panu Sobotkovi. Osobně bych řekl, že pan Pilip byl ve srovnání s panem Sobotkou úplný intelektuální gigant a vzor ctnosti.

Modrý pták 8.9.2006 12:40

jirko.s.

měl byste tam hodit zpátečku. Osobní útoky jsou mizerné.

jirka.s. 8.9.2006 21:21

Re: jirko.s.

Modrý ptáku! Souhlasím s Vámi. Zřejmě jste ale nebyl přítomen na Psu tak cca před dvěma měsíci. To se na mně bez evidentní příčiny začal "realizovat" onen jetelový parazit. Jen si ho opravdu zkuste vyhledat v obchodním rejstříku. Konec konců, sám se přiznal, že je synovečkem soudruha generála Šejny, prvního "ekonomického" emigranta z ČSSR.

Kobylka Lajda 8.9.2006 21:57

Re: Re: jirko.s.

Kšccc, modrý ptáku, od jirky s. ! Ten má hlavu i mozek na správném místě a pokud trochu urazí - vždy spíš decentně - tak právem. Potvrzuji, že nick Šejna, Ivan, Geront - jsou omezenci, a je jim třeba dát lekci - i když třeba starozákonní - oko za oko, zub za zub. Na hrubý pytel, hrubá záplata. A socani či komouši opravdu mají hrubé pytle! Jen se mrkni, jak vyváděl parub na fotbale na Slovensku, no to je trapas jak hrom. Po Praze jezdí auta s nálepkami DOST PAROUBKA a já volám ještě k tomu: dost Šejny!!

Aleš P. 8.9.2006 12:12

K článku

Opět článek plný urážek.Od příznivců ODS se ani nedá nic jiného čekat.Samý kecy a žádný nápady nebo odborné návrhy jak zeštíhlit výdaje ve státním rozpočru a také odborná analýza jaký by to mělo dopad na život lidí.

Ještě jednu věc nazvat ekonoma Jiřího rusnoka socialistickým ministrem-to je od autora svinárna,ale co čekat  od svině.

Xury 8.9.2006 12:16

Re: K článku

Ještěže váš příspěvek ukázal, jak psát bez urážek a napadání. Kupodivu jste ani vy nenapsal, jak snížit schodek SR, že by vám nevadil?

Modrý pták 8.9.2006 13:13

Podívejte,

Jiří Rusnok byl socialistický ministr, s tím se nedá nic dělat, to je konstatování faktu. Že je Jiří Rusnok velmi dobrým ekonomem je také konstatování faktu.

Stran nápadů na snížení mandatorních výdajů - o tom je celý politický spor Aleši P. Protože ve chvíli, kdy je chce někdo snížit, tak se dozví o sociální soudržnosti, upadání do bídy nebo modrých experimentech. Za sebe říkám, že bych v rozpočtu ponechal výdaje na armádu, policii, soudy, parlament, zahraniční politiku a základní školství. Ostatní bych seškrtal.