3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. 14.4.2008 11:29

Život ve svých rukách...

 O co vlastně bojují "křesťani",  chtějí rozhodovat za ženu,vzít ji její právo rozhodovat o svém životě, určitě by ženy rodily ostošest, ale stačí zajít na nákup a k lékaři, aby pochopily, že dítě je luxus. Nejde o to přivést dítě na svět, ono se pak může ocitnout v boxu, to mu pak stačí  zabalení do pleny, k tomu lidovci směřují!? Dívky se bojí otěhotnění tak, že jsou případy, kdy berou antikoncepci již od 15tilet! Nový život je dar a měl by být darem chtěným.

Gonzales 14.4.2008 11:29

Re: Je přirozené, že se otec snaží zachránit život svému dítěti.

Naprosto a ani v podobě příměru nelze dítě označovat za součást těla matky. A není ani jejím vlastnictvím, protože není věcí, s níž by bylo lze obchodovat  -- nestavíte svoje názory na materialismu? V první větě tvrdíte, že není její vlastnictví a v poslední dodáváte úplně to samé.

Stačilo to v holé větě napsat jako váš leitmotiv. Ušetřil byste  výrazně čas ;-D

Jura Jurax 14.4.2008 11:29

Re: Zastánci potratů nás stejně nikdy nevolili a volit nebudou.

A kondomy se smějí? Nebo papež svého času ve své božské neomylnosti brojil i proti nim? A smí se antikoncepce vůbec?

Karel 22 14.4.2008 11:26

Re: lépe problémům předcházet

A proč se vy, ženy, necháváte oplodňovat a dopustíte těhotenství, které jste nechtěly? 8-o Proč nepoužíváte antikoncepci? 8-o Vy to nevíte, když partner jede "naostro"? 8-o Vy dopustíte takový styk, který vede k nechtěnému těhotenství? 8-o Ó jak jste nezodpovědné.... ;-D;-D;-D

lucina (pes) 14.4.2008 11:25

Re: Re: Re: Kromě poslední věty

Vy jste zažil, aby někdo promlouval za vejce? Až bude možné zárodek transplantovat otci, který na rozdíl od matky dítě chce, pak ať do toho klidně jde. Do té doby...

Jura Jurax 14.4.2008 11:23

Re: Pár poznámek

Např.(alespoň někteří)se cítí být zavázáni vůči Bohu a svým voličům ale nejsem si jist zda víte o čem mluvím.

Tak to si teda pište, že já nevím, o čem Vy mluvíte ... a Vy taky nevíte o čem mluvíte ... politik zavázaný Bohu, ba dokonce i voličům, když mu jde o koryto, prospěch vlastní, prospěch jeho blízkých a prospěch těch, kdož na něj něco vědí, a taky o prospěch rodné strany, skrze niž byl ke korytu vyzdvižen ... :-D:-D:-D:-D;-(

Nataša 14.4.2008 11:22

Re: Re: Re: Re: Re: ujeté ženy

Tak se nám konečně podařilo dopracovat se k tomu, jak vypadá alespoň průměrná žena - milá a hezká Moravanka. A co ty vysokoškolačky? Ty jsou tedy nadprůměr, nebo podprůměr?:-D

lucina (pes) 14.4.2008 11:22

Re: Re: Re: 70 zabitých dětí v ČR denně...

R^R^ dík za logický argument.

Jura Jurax 14.4.2008 11:18

Re: Je přirozené, že se otec snaží zachránit život svému dítěti.

RvRvRv prostě demagogicky kecáte; zbytečno vyvracet

lucina (pes) 14.4.2008 11:17

ženám se do toho nepleťte!

Vzhledem k tomu, že naše soudy a veřejnost pokládá za jedině správné, aby se o dítě starala matka, je za početí odsouzena nejen finančně (spočítejte si životní minimum dítěte minimálnně do 18 let, v případě dítěte slušně vychovaného  a nadaného do skončení VŠ), ale i domácím vězením, protože o dítě do 15let je plně zodpovědná a do jeho zletilosti o něj musí dbát. U otce se  povinnosti v 50 % případů (zhruba počet rozvodů) smrsknou na placení výživného a občasný společný víkend. No neberte to. A hlavně otce nechte rozhodovat, nebo spíš o tom nechte rozhodovat lidovce, kteří si bláhově a alibisticky žehlí cestu do nebíčka. Ale ono to je u nás docela běžné, dělat se hezkým a nechat za to platit nekoho jiného - celá politika socdem., regulované nájemné, školné atd.

Jura Jurax 14.4.2008 11:17

Re: lépe problémům předcházet

Jojo, Zlato, a ještě bezpečnější je nesouložit, viďte? A případně takto získaný čas trávit na modlitbách ;-) 

Petr H 14.4.2008 11:15

Ženy říkají

nechte to na nás,je to naše věc,naše tělo....Když to chlap na ní nechá a na potrat nechá jít,brečí ta samá u psychologa a po drbech béé,o mně vůbec psychicky nepodrží,béé....Tak co vlastně chcete?

Jura Jurax 14.4.2008 11:15

Re: Jak se ty časy mění,

Jojo - a tohle všecho ovšem se dělo a děje ad maiorem Dei gloriam 8-o

Jura Jurax 14.4.2008 11:13

Čemu vděčíme za aktuální zájem o dělohy našich žen ze strany křesťanů?

No čemu - nehledejte v tom žádné lascivnosti a sexuální dusno - je holt furt před volbama a je nutno se zviditelnit! Ku větší slávě Boží a hlavně aby se lidovci dostali do zákonodárných sborů a vůbec všude!

Hanák 14.4.2008 11:09

Jak se ty časy mění,

ještě v době mého mládi (nějaká voda už od té doby utekla) pro cirkev a její ovečky nepokřtěné dítě bylo asi něco jako "nic", co se jen tak zakopalo u plotu hřbitova. Ostatně platilo to nejen pro novorozeňata, ale i pro všechny t.zv. "nevěrce a jinověrce", jak jsme se učili v katechismu. A není to zase tak moc dávno, co ti nevěrci a jinověrci byli  po celém světě hubeni jako hmyz. A nyni naráz je už bohulibým tvorem i právě oplodněné vajíčko v ženském klíně.

Karel 22 14.4.2008 11:07

Re: Re: Re: ujeté ženy

Jak tady tak čtu zahořklé příspěvky téhle Kočky, mám dojem, že ji taky někdo vyměnil. Tak se s námi podělte o své zážitky a nedělejte drahoty. :-D  Tak - a máte nazpět toho "platiče alimentů". ;-D;-D

IvaA 14.4.2008 11:07

už to tu začíná být nudné

Takže, Zvěřina Rulez! A vy fšici, co se do toho snažíte ženám kecat, se laskavě kopněte do zadele. Saša dvakrát.

Saša 14.4.2008 11:02

Zoufalá snaha otěhotnět

zpravidla nastupuje až po létech zoufalé snahy neotěhotnět.

Nejprve se žena 15 let pomocí chemie brání těhotenství a když těhotenství přijde, je násilně ukončeno. Poté najednou zjistí, že stárne a muži o ni přestávají mít zájem a její výběr potenciálních partnerů se zužuje a hned nastoupí zoufalá snaha otěhotnět.

Po třicítce je na první těhotenství dost pozdě. To už pak opravdu tak snadno nejde. Do 24 to jde ale velmi snadno prakticky skoro každé.

Saša 14.4.2008 10:56

Zastánci potratů nás stejně nikdy nevolili a volit nebudou.

KDU-ČSL nemusí nijak lavírat a manévrovat - zásadovost v záležitostech ochrany lidského života nám rozhodně neublíží. Ti, co nás za to nenávidí, nás stejně nikdy nevolili a volit nebudou.

zlata 14.4.2008 10:55

lépe problémům předcházet

proč pánové oplodňjete ženy a nepoužíváte kondom, potom byste nemuseli řešit problémy s těhotenstvím své partnerky, která s váma vlastně těhotná být nechtěla8-o

Saša 14.4.2008 10:54

Je přirozené, že se otec snaží zachránit život svému dítěti.

Pokud náš právní řád od roku 1986 znemožňuje otcům chránit životy svých dětí, jde o nemorální právní řád, jdoucí proti lidské přirozenosti.

Dítě není ani součást těla matky, ani její vlastnictví. Od samého počátku jde o samostatného jedince druhu homo sapiens sapiens, teprve po několika dnech samostatného života se spojujícího s matkou pupeční šňůrou, a to dočasně. Genetický fond dítěte se skládá z části genetického fondu otce a části genetického fondu matky. Naprosto a ani v podobě příměru nelze dítě označovat za součást těla matky. A není ani jejím vlastnictvím, protože není věcí, s níž by bylo lze obchodovat.

Vyloučení otců z rozhodování o usmrcení dítěte je nemorální a hrubá nespravedlnost vůči otcům.  Na druhou stranu je to i lumpárna vůči matkám, neboť to snímá z otců břímě rozhodováním, umožňuje to mužům zachovat si čisté svědomí a nejen obrazně si mýt ruce nad zabíjením jejich nevinných potomků. Nemohou-li to ovlivnit, nenesou odpovědnost - a žena je tak na veškerou odpovědnost před svým svědomím sama!

Tomáš Fuk 14.4.2008 10:52

Re: Re: 70 zabitých dětí v ČR denně...

Jistě - ten zárodek není součástí jejího těla. Potom je tedy, pokud není chtěný, vlastně cizopasníkem - a je pouze a jen na té ženě, aby se rozhodla, co dál. Nechcete snad tvrdit, že právo ženy rozhodovat o svém těle je nějak omezeno? ;-)

Kočka 14.4.2008 10:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muži se mění na pouhé platiče alimentů.

Jděte otravovat jinam, vy platiči alimentů. S vámi musel být život asi dost otrava, co?

Petr Zenkl 14.4.2008 10:50

Re: Re: stačí změna terminologie

Paní Dano, nedávno na těchto stránkách probíhala jiná vzrušená debata, a sice o kontaktním norování. Padaly v ní různé argumenty, ale myslím, že nikoho nenapadlo zpochybňovat něčí názor proto, že není liška nebo pes.

Ale prosím, těhotný jsem nikdy nebyl, ač to tak zdálky může vypadat. Ale byl jsem nenarozeným dítětem a vím, že bych nechtěl, aby mě maminka nechala zabít. Děti vychovávám tři.

bien 14.4.2008 10:49

Pár poznámek

Politici KDU chtějí třískat politický kapitál prosazováním něčeho co si drtivá většina společnosti nepřeje. A ani jim to,hlupáčkům, nedochází. Tím se jako strana ocitnou na smetišti českých dějin.V tom máte pane Zvěřino možná pravdu. Mohou k tomu mít ovšem také jiné důvody. Např.(alespoň někteří)se cítí být zavázáni vůči Bohu a svým voličům ale nejsem si jist zda víte o čem mluvím.

Saša 14.4.2008 10:46

Tady přeci nejde o ženu, ale o děti.

A je přirozené, že se otec snaží o záchranu života svých dětí.

Kočka 14.4.2008 10:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Po ovoci poznáte je..

Pozor, ty jak říkáte, že se likvidují, jsou ze značné části stejné jako ty co jsou obtížně adoptovatelné.

zlata 14.4.2008 10:43

Re: Re: 70 zabitých dětí v ČR denně...

až začne kopat do balónu, potom nebude její součástí, dokud kope v matčině břichu tak.....

ok 14.4.2008 10:41

Re: Re: Re: Re: ujeté ženy

zcela odlišný přístup Moravanek můžu z vlastní zkušenosti jen potvrdit... ;-)

Kočka 14.4.2008 10:39

Re: Re: ujeté ženy

Mají přeci vzor v našich politicích, proč se zabývat stárnoucí manželkou, lepší je vyměnit za novou. A také přeci nebudou vychovávat cizí dítě, že , jak často čtu.