9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AndyO 8.2.2009 14:35

Re: Rath opět v TV

ale jděte. Narážky na drůbež vám nevadí, na hovězí ano? 

Neraďte ministryni, ani vy jste žádný argument nepřinesl. Dívejte se kriticky a objektivně.

AndyO 8.2.2009 14:28

Re: Rath opět v TV

že vám nevadí ekonomické nesmysly p. Ratha , to je zajímavé. Ten může bez kritiky plácat naprosté nesmysly, viz jeho teorie o Hitlerovi či Karlovi IV,?

peregrin 8.2.2009 14:27

Re: Rath opět v TV

vžená paní, straník nejsem, dívám se pouze kriticky; je vidět,že argumenty došly i vám; dobře znám tchána ministrině a jí si vážím, neměla tam však chodt tak nepřipravená

emersonskej 8.2.2009 14:22

Re: Jsem nadšený,žebračenky od Paroubka a Ratha nikdo nechce!

Mě to spíš neodbytně připomíná ono známé Šimkovo - "Nechci slevu zadarmo" ;-D

AndyO 8.2.2009 14:20

Re: ministrině

;-D;-D

Petr 8.2.2009 14:07

Re: Rath opět v TV

Pokud znáte komplexní čísla, tak odmocniny ze záporných čísel nejsou problémem. Důležité je však vědět. To je vše, co jsem chtěl říci. Bohužel však hlavní je stranická knížka, znalosti ani nemusíte mít, pak je ovšem ten výsledek tristní. Na nezkušenost se neznalosti svádět nedají.

Forstmeister 8.2.2009 14:00

Re: Rath opět v TV

Nevím jak Vy , ale je to svým způsobem "novicka" u Moravce. Zkuste třeba oponentně obhájit, že je možná sudá odmocnina ze záporného čísla? Předveďte oponenturu před kamerami a ... Mentorům nejde o nic, jenom Vás "dusí". Z každého lze následně udělat blba, jenom blb je vždy logicky uspokojen. A Vy, jakou "líheň" upředňostňujete, když "S ní to ODS určitě nevytrhne"? Ale Vaše věc, co mi je po tom. Můj názor.  

AndyO 8.2.2009 13:53

Re: Rath opět v TV

hoši hoši,  vy jste straníci jedna radost. Evokujete silně příměry z hovězí říše- té vykastrované části

peregrin 8.2.2009 13:52

Re: Rath opět v TV

pokud není demagogií mávat během hodiny celkem čtyřikrát jakýmsi obskurním článkem z tisku, tak skutečně má paní ministrině srovnaná fakta;

Forstmeister 8.2.2009 13:43

Propaganda a organizace, kap. 11

Upravená citace z jistého dílka: "Každá strana musí nejprve získaný lidský materiál rozdělit do dvou velkých skupin, totiž na přívržence a na členy. Úkolem propagandy je získávat přívržence, úkolem organizace je získávat členy. Přívrženec strany je ten, který souhlasí s jejímy cíly, člen strany za tyto cíle bojuje. Přívržrnrc je nakloněn straně díky její propagandě. Organisace pak musí zařídit !, aby její člen aktivně působil při získávání nových přívrženců... Přívrženectví je podmíněno pouze pasivním uznáním příslušné myšlenky ... a tkví pouze v poznatku... Poznatek svou pasivní formou odpovídá majoritě lidstva, které je líné a bojácné, oproti tomu členství má aktivní smýšlení a odpovídá tak pouze lidské minoritě... Propaganda se proto musí neúnavně snažit o to, aby daná myšlenka získávala co nejvíce přívrženců, zatímco organizace musí nejpečlivěji dávat pozor na to, aby z přívrženců vybrala ty nejcenější a učinila z nich své členy...  Etc. Etc. Hádejte, kdo to napsal? Jako bych slyšel věrchušku ČSSD (pana Topolánka nevyjímám, jenom se svým fallickým prostředníkem si bude v silničním provozu na "Slovači" dát pozor). Můj názor.

Slava 8.2.2009 13:26

Re: Lidé bděte a neblbněte .

Jeden jsem uvedl, nemohu za to, že neste schopen pochopit smysl psaného textu.

Slava 8.2.2009 13:22

Re: ODS a její čistky

Napíšu to já. Téměř všechna  ministerstva, kde vládne ODS, Czechinvest, krajská zařízení atd.

Slava 8.2.2009 13:19

Re: Jsem nadšený,žebračenky od Paroubka a Ratha nikdo nechce!

Znáte fakta?

Slava 8.2.2009 13:18

Re: Rath opět v TV

R^R^R^

Slava 8.2.2009 13:17

Re: slava nemá rád paroubka

Váš problém je, že neumíte chápat politickou stranu jinak než jako jednoho člověka. Proubka opravdu rád nemám stejně jako řadu dalších socdem politiků, ale s tím se nedá nic dělat. Podstatný je program. Dlouho jsem volil liberální strany, ale dál už to prostě nejde. To co předvádí ODS, je paskvil všeho, co by vláda a seriózní politická strana dělat. Chápu, že je to na vás příliš náročné. Radši se opravdu "picněte".

Petr 8.2.2009 13:11

Re: Rath opět v TV

Ministryně je afektovaná a nekompetentní. Dost silně evokuje příměry z drůbeží říše a asi nejen mně. S ní to ODS určitě nevytrhne.

Slava 8.2.2009 13:08

Re: Ratha není třeba kritizovat a něco na něj snad i vymýšlet.

To ano, říká logické věci. Vám se to ovšem líbit nemůže.

peregrin 8.2.2009 12:35

Re: Rath opět v TV

sapíš tu demagogii předvádí druhá strana; paní ministrině má mezery v argumentaci

vladimír ondys 8.2.2009 12:20

NA SRATH!

(POKROKOVÝ POZDRAV RATHOVY GARDY)

Zdálo se mi, že jsem v lůně matky a přišel můj čas. Snažil jsem se ze všech sil, ale kdosi zatarasil tunami papíru děložní hrdlo. Přivítal mě patolog s výsměchem, že jsem už starej kolík zralej akorát tak na důchod, když jsem se prolistoval na svět. V pokrokové euthanasii mě umlátil razítkem, pro jistotu, nestihl jsem totiž zaplatit ani jednu zálohu na zdravotní a sociální pojištění! Nemocniční zřízenec, fanatický příslušník Rathovy gardy, na mě hodil prostěradlo a vyvezl na chodbu. Všude byli pacienti a vyplňovali lejstra o velikosti A4. Stovky. Všichni tvořili jednolitou masu. Kdo chtěl i nechtěl zrušit poplatek třiceti korun, každý musel vyplnit patřičný tiskopis se třemi kopiemi a zájemců byli stovky: znásobte si to počtem nemocnit! Předtištěné archy došly někdy kolem 11,00 hodiny. Odkudsi shůry byl pak vydán befel, že se mají zatím používat jakési náhradní, které byly ale jen trojité, takže pacient svou kopii nedostal… Jeden z nich se hystericky rozchechtal, že musí zaplatit daň za danajský dar kraje.Spousta opálených Čechů si intelektuálně neuměla poradit s prohlášením formou já a vykřikovala: Kdo jsem já, do piči? Neměl kdo jim poradit, zaměstnancům nemocnice se s okamžitou platností (datováno 30. ledna 2009) zakázalo mluvit s pacienty nebo kdekoliv jinde o problematice poplatků a o čemkoliv s tím spojeném. Vedle mne se náhle zjevil duch Orwella a liboval si, že našel svého Velkého bratra. Na Srath!Rv;-PR^

http://ondys.wordpress.com/2009/02/07/z-hlediska-vyssiho-principu-mravniho/

Věra 8.2.2009 12:19

Rath opět v TV

Kdo má silné nervy, může mrknout na Otázky Václava Moravce, kde exceluje Rath v duelu s novou ministryní zdravotnictví Filipiovou. Zase snůška demagogie!(Y)

berg 8.2.2009 12:07

Re: Bendl je "trafikant",

ty teda dokážeš splantat nesouvisející věci dohromady, zastánci socialistického vyžírání společnosti s ním přece nemají nic společného

Starý J. 8.2.2009 11:47

Ratha není třeba kritizovat a něco na něj snad i vymýšlet.

Stačí si přečíst a poslechnout, co on sám říká. Rozhovor s ním je v sobotní MfD a stojí to za to!

Starý J. 8.2.2009 11:44

Re: jo jo

Bendl vyhodil 16 ředitelů v 5 nemocnicích, které kraji patří?

Takže asi každá z nich měla nejméně 3 ředitele?

Taky dobrý! Každá volovina se hodí socanům k prezentaci! Jak jste k tomu číslu vlastně přišel? To máte za úkol všechnu špínu násobit třikrát?

Petr 8.2.2009 11:41

Re: Čistka za čistkou

Přesně tak to je, každý pamatuje na své kamarády.

mira 8.2.2009 11:40

Re: Jsem nadšený,žebračenky od Paroubka a Ratha nikdo nechce!

Takže lidé ser-- na almužnu od Ratha a přesto ODS to všude pro---a,takže o poplatky asi nešlo.Jak to vysvětlit?

Starý J. 8.2.2009 11:40

Re: ODS a její čistky

oprava - to kommt má být samozřejmě malé k! Jde o překlep!

Petr 8.2.2009 11:39

30 Kč mě vůbec nevzrušuje,

až někdy půjdu k lékaři, klidně je zaplatím, pamatuji si však, jak jste tady, Malý Astone, bojoval proti zavedení eura s tím, že si počkáte, až bude za 15 Kč. Takže vždy, když vidím váš příspěvek, si říkám: pomatený důchodce dorazil.

Starý J. 8.2.2009 11:39

Re: ODS a její čistky

A také si zjistěte, co bylo ono Topolánkovo Es Kommt (tak je to správně) der Tag! nemá to absolutně nis společného s nějakými čistkami, Topolánek to napsal v soukromé sms jakémusi drze dotěrnému novináři, takže to nemá s jeho funkcí, čistkami, veřejností absolutně nic společného!!! Nebylo to určeno lidem - veřejnosti ale jednomu člověku v soukromé korespondenci mezi ním a Topolánkem!

Navíc Příjde den, zůčtujem spolu, se dosti běžně používá ve sporu i v recesi, pokud někomu chci sdělit, že na něj také jednou dojde. Již dávno a dávno před tím, než toto známé úsloví  kdosi použil v němčině, to mnohokráte použil na př. jeden náš slavný básník. Jestlipak víte kdo a kdy? Museli jsme se to učit nazpaměť!

Když nevíte a neznáte souvislosti, kdy a proč a komu to řekl, tak to v diskuzi nepoužívejte. Je to krajně nesolidní a přesně to odpovídá všem matoucím lžím, se kterými sockomunisté šermují!

RasPutin 8.2.2009 11:35

Čistka za čistkou

Nadpis příspěvku je správný - obsah naprosto povrchní. Zeptáte-li se znalců jednotlivých prostředí, kde se "čistí", řeknou Vám: nic nového pod sluncem. Když nastoupí k moci ODS letí z funkcí přivrženci ČSSD. Když zvítězí ČSSD jsou odejiti spřízněnci ODS. Nikoli onen Rath, ale v podstatě všichni - jeden za vosumnáct a druhý bez dvou za dvacet.

Vyházejme nenažrané polovzdělané politiky z funkcí a volme ty slušné a vzdělané!!! Kde je ale vzít?>-

peregrin 8.2.2009 11:18

Re: Jsem nadšený,žebračenky od Paroubka a Ratha nikdo nechce!

on ten aparát pkud se platí je stejný; takže to není argument,že někdo naletěl