25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Andyo 7.2.2009 18:01

Re: tak já myslím, pane Starý, že je to v pořádku a doufám,

že až Rath skončí ( stejně jako Gross, v balíku a s opovržením vůči "sockám"), zůstanou jeho voliči totálními žebráky, v zanedbaných městysích, s holými zadky, rozflákanými silnicemi a s haranty vychovanými učiteli, kteří vyhovovali Rathově psychopatické osobnosti a to byla jejich jediná kvalifikace.

Zdenek 7.2.2009 18:01

Re: Ale, ale ...

Je mě líto voličů ODS, jak slepě pomáhají v destrukci našeho státu.Dalík,Topolánek,ubohý Bendl,Vás potřebují,stále mají malo.I VY MÁTE SLUŽEBNÍ AUTO S OCRANKOU ZA NAŠE PENÍZE?

Věra 7.2.2009 17:59

Re: pevně věřím, že

Souhlas s honzakem, jen jsem zvědavá, jak dlouho bude trvat, než ho někdo zastaví. Řádí také ve svém bydlišti (viz Lidovky ze 6.2.09, příloha Pátek - Tady je Rathovo, autorka Hana Čápová). Je to prostě psychopat jako vyšitý, však se k němu vyjadřovalo několik psychologů. Je zajímavé, že takto dovede ovládat masy; je to prostě stejné jako s Hitlerem.

Andyo 7.2.2009 17:46

Re: Bendl je prostě jednička - a takových je v ODS většina !

nejsem si jistá, zda někdo tvrdí, že Bendl byl "taková jednička", možná že ano, to však pro zjištění, že je DR vtělení Ády Hitlerojc nemá žádný význam.

Vy si můžete uklidňovat svědomí zděšené faktem, že podporujete DR třeba porovnáváním DR s Bendlem a nadáváním na ODS či její voliče, my nemusíme, neboť jsme toho populistického zmetka nevolili ani ho neobhajujeme.

Rad 7.2.2009 17:35

Re: Máte pravdu, je to staré

To já vím čím - když sebral poslancům hlasovací lístky.

Rad 7.2.2009 17:31

Re: Politruk Bartoň se ozval.

snažíte se marně, socani počítat neumí, protože kdyby uměli, nemohli by nasekat dluhy, jejichž úroky představují pro 4 člennou rodinu každý rok 20tis (třeba pračku a sušičku).

Pepa 7.2.2009 17:24

Re: Bendl je prostě jednička - a takových je v ODS většina !

Omyl jedničky jsou v ČSSD - takový bordej, jaký dokázali udělat s 30 Kč popty ředitele škol latkem v krajích, ve kterých vládnou, se nepodařilo a nepodaří nikdy nikomu!!! Nikdo neví, jestli má psát žádost, nebo jestli mu peníze přidou poštou, lidé jezdí desítky km za lékárnami, kde si myslí, že bude levněji,ale není, protože lékárníci si hbitě zvedli marže, takže kromě cestování zaplatí ještě více. Za ty ředitele škol, kteří nedokázali sdělit svůj návrh na název vysoké středočeské university navrhuji Pražáci mají Karlovu universitu, Středočeši ať mají Rathovu universitu ať si nezávidí!!

A každý kraj ať si otevře jednu po novém hejtmanovi jen nevím, kde bude Paroubkova? Že bychom zrušili Karlovu? 

Lampedusa 7.2.2009 17:15

Bendl je prostě jednička - a takových je v ODS většina !

;-€;-€;-€No tak když je řeč o tom panu Bendlovi, tak k němu asi tolik, pokud někdo nesleduje události dostatečně pozorně. Pokud vím, tak po prohraných volbách prosil, ať jej nechají v úřadě hejtmana a klidně ať si nechají všechny ostatní funkce - a třeba i všechny peníze. Poněvadž si také myslel, že po drtivé prohře ve volbách Topolánkovi zvoní hrana a nastává světlá budoucnost pro Béma, rázem se tomuto stal  nejlepším kamarádem a pobočníkem. Když se začala karta obracet, najednou zjistil, že nejlepším kamarádem je přeci jenom Mirek. No to jenom tak pro pořádek, když je vám Rath tak nesympatický a Bendl prý byl taková jednička (asi taková, jak ta Kalouskova od Mirka). :-(:-(:-(

caligula 7.2.2009 17:04

Re: ODSSáci dělali totéž a říkali tomu noc dlouhých nožů...

Jste tak hloupý,nebo se jen tak děláte?

Jakub S. 7.2.2009 17:04

Re: Lidé bděte a neblbněte .

Bohužel tomu tak je, gorale. Goralu, czy ti nie žol - ? Je mi, velice...

Bořek 7.2.2009 17:00

Re: Politiky zajímají pouze jejich koryta,aby se dostali k penězům a moci.

Že každá změna je žádoucí,nelze zobecnit.Né vždy totiž musí jít k lepšímu.A také né,když nová politická garnitura,která se po volbách dostane k moci MUSÍ všechno předchozí ,třeba i dobré,bořit jen, aby si tam dosadila své koně.

Jakub S. 7.2.2009 17:00

Re: RATHEJNA - návrh názvu nové univerzity ve středních Čechách

;-DR^!

zoch 7.2.2009 16:47

Re: Je na čase, aby si voliči ČSSD uvědomili, že

A nebo by se měli vzpamatovat ti,kdož vidí svět kolem sebe stále jako  ideologický boj ?  Podotýkám,že jsem nikdy nevolil socany ani komunisty,ale takové cinty mně osobně dělají ostudu. Prostě s vaším zjednodušením vidění nechci mít nic společného stejně tak,jako s komunisty.

zoch 7.2.2009 16:42

Re: Politiky zajímají pouze jejich koryta,aby se dostali k penězům a moci.

Tak nějak to skutečně je.  Proto si nemyslím,že Rathova aktivita je nežádoucí. Prostě je nutné trošku  to zahnívající bahno probrat. Alespoň v tomto smyslu to má význam.  Některé firmy už nepochybně měly příliš pevné vazby " nahoru". A nejde jen o to.  Prostě změna je potřebná vždy a žádoucí.  Jinak si každý na své židli myslí,že je nedoknutelný baron.......

Jarka 7.2.2009 16:39

V našem kraji je politika nástrojem k moci

Protože jsem už v důchodu, mohlo by mi být směřování politiky lhostejné, ale není mi lhostejné, jak jsou politici bezcharakterní! Po zádech voličů se dostanou k moci, potom se starají jen o své prebendy, předvádějí se jak kohouti na smetišti, místo, aby dali hlavy dohromady, když je krize, tak se snažit všichni příjít na to, jak se z ní dostat se zdravou kůží a ne jak kluci na písku se hašteřit a bořit si bábovičky. Ať je to ODS, ČSSD, KDU,nebo i Ti šmudlové zelení, dejte hlavy dohromady a přestaňte se předvádět jste tu pro celý národ a ne jen pro skupinku lidí, kteří vás zrovna v těchto volbách zvolili. Tak se konečně ukažte a nedělejte zmatky rušením toho, co ti před vámi zavedli!

Andyo 7.2.2009 16:39

Re: já bych ho rovnou odpráskla,

Raht je slabej. Ti zaměstnanci sice nejsou jeho zaměstnanci, jsou to ředitelé škol dosazení na své posty nikoliv díky volebním slibům, ale na základě výběrových řízení , neodmítli práci, kterou jim poslal a on jim nemá co nařizovat, měl by maximálně kontrolovat výsledky jejich škol, není to ani školní inspektor, ale přesto dělá dobře.

Možná by je mohl předtím ještě zbičovat.

Debile rudej.

Yetti 7.2.2009 16:31

Politiky zajímají pouze jejich koryta,aby se dostali k penězům a moci.

A nikdo mi nevymluví,že to neni pravda.Jedná se o politiky ze všech stran bez vyjímky.Na všech úrovních politiky jakmile se někdo dostane k moci,okamžitě se snaží této situace využít.Protože záhy  zjistí,že se daří, začne střečkovat.Možná to neplatí pro starosty malých obcí,ale i tam někdy představenstva hrají pro sebe.Proto si myslím ,že polityka je jenom velká žumpa,a když v ní zalovíte tak vždy vylovíte to samé. Pokud se politikům podaří udržet stávající spusob volby a omezit občanům ještě více kontrolní mechanismy,které by je kontrolovaly tak je "vymalováno". Soudní moc a tisk,které patří ke kontrole demokracie-škoda mluvit.

hulwat 7.2.2009 16:22

Re: Lidé bděte a neblbněte .

Pablb Slava si myslí, že je génius, když něco obrátí naruby.

jirka.s. 7.2.2009 16:17

Re: Hejtmanská židle za 40 000 Kč!

Ani já, a nejspíše ani ty, jsme v životě žádnou modrou ani oranžovou (Y) neviděli ! Ovšem pěkně rudá, zapařená, s vlkem, to už je jiná! A přesně takovou má soudruh dRáth! ;-)

Frod 7.2.2009 16:14

Re: Čistky ?

Rozdíl je ten, že obyčejný člověk by spíše tou holí políbil zadky těch, co si sedí v teplých vládních křeslech ;-D

Goral 7.2.2009 16:04

Re: Lidé bděte a neblbněte .

Slava - jste na dobré cestě ...zkuste myslet dále !

Slava 7.2.2009 15:57

Re: Lidé bděte a neblbněte .

Já mám pocit, že tolik hlasů ODS nedostala.

Slava 7.2.2009 15:56

Re: ODSSáci dělali totéž a říkali tomu noc dlouhých nožů...

Nemusíte pořád dokazovat, jaký jste blb.

andulba 7.2.2009 15:49

Re: Je na čase, aby si voliči ČSSD uvědomili, že

Je to stejná zločinecká organizace jako KSČM, propaguje Hitlera a Stalina.Je na šase, aby se český národ vzpamatoval.

hulwat 7.2.2009 15:46

Re: ODSSáci dělali totéž a říkali tomu noc dlouhých nožů...

Sláva je známý socbolševický picmoch. Tomu by mohl Rath kálet na hlavu a on by si to ještě s velkou rathostí roztíral a všem tvrdil jako je to zdravé a pěkně to voní.

Goral 7.2.2009 15:45

Lidé bděte a neblbněte .

V tomto státě dle posledních voleb existuje asi 40% skupina obyvatel kteří nepoznají rozdíl mezi fašisty,komunisty a demokraty .Se svobodou mají problémy a v podstatě se ve svobodné,demokratické společnosti neorientují a potřebují vůdce fašisticko-komunistického typu,jelikož jejich intelektuální potenciál je omezen, tak je vedou omezenci generovaní geneticky z komunistů STB typu,často z rodin agentů,udavačů a lidské spodiny fašisticko-komunistického typu .Bude třeba začít již ve škole aby tato nemyslící voličská vrstva dostala základy slušného vychování . Potom tyto jelita nebudou házet schopným lidem klacky pod nohy .Klacík dopadá jako bumerang beztoho na jejich hlavu , viz jejich leninská moudrost ze zdravotnictvím zdarma .Práci čest !

Slava 7.2.2009 15:45

Re: Máte pravdu, je to staré

Zatím mi zpívá jinou ODS.  Nevím, čím Paroubek, jakkoli ho nemám rád, vymazal demokracii. Zato vidím, jak naposledy umazala kus demokracie zákazem zveřejňování odposlechů. A předtím řadou dalších kroků, které lze snadno prokázat. Tomu vy tleskáte? Šermování komunisty a komunismem je dnes jen kouřová clona. Demagogové se dnes nacházejí především v ODS. Někdo to vidí, jiný to nevidí. Není mi ani jasné, jo aké vydávání se komunistům jde. S těmi se zatím objímá ODS. Ovšem neveřejně.

Slava 7.2.2009 15:38

Re: ODSSáci dělali totéž a říkali tomu noc dlouhých nožů...

Neséře, jen to považuji za mírně řečeno dvojí metr. Tak jako většina lidí v této diskusi. Séře vás to, co?

Karel K 7.2.2009 15:37

Re: Máte pravdu, je to staré

socdemáci to už mají historicky ověřené z února 1948. Pokud nejste přímo  komunista, radím vám, abyste otevřel oči - věci se dějí a ještě budou dít. Přece musíte vidět, jak Paroubek vymazal demokracii ze Sociální demokracie. No a  to "sociální"? Kde  jim jde o moc, nejde už o lidi. Je dětinské ukazovat prstem na ODS a říkat "Von je taky takovej". To je právě ta nespokojenost se současným stavem  co vás už dostala tam, kam komunisté chtěli.  Neznáte už  jiné řešení než se vydat komunistickým demagogům, kteří se smějí, jak se ODS bije s ČSSD a jen čekají na svůj okamžik. Nuže ten okamžik přijde brzo. Můžete se radovat, ale jen než vám začnou zpívat jinou a zbude vám jen pocit, že vás zase jednou někdo pořádně napálil.

Marcela 7.2.2009 15:08

Re: ODSSáci dělali totéž a říkali tomu noc dlouhých nožů...

Vy víte dobře, jak to pan Starý  myslí, a séře Vás to, co?