19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Slava 7.2.2009 14:57

Re: Opět začalo platit, že

Zfanatizovaným voličům ODS její zlodějny které jsou podstatně větší,  také nevadí. Tak co je na tom divného.

Slava 7.2.2009 14:54

Re: ODSSáci dělali totéž a říkali tomu noc dlouhých nožů...

To myslíte Dalíka?

Slava 7.2.2009 14:54

Re: Je na čase, aby si voliči ČSSD uvědomili, že

Zkuste něco nového. Tohle už je  obehraná písnička. Jinak naposledy se s komunisty objímala ODS.  A za její propagandu by se komunisti opravdu stydět nemuseli.

Karel K 7.2.2009 14:50

Je na čase, aby si voliči ČSSD uvědomili, že

ta strana se stala vstupní bránou pro komunistickou propagandu. Ten, kdo ji propaguje, nemusí nosit odznak, čehož je Rath skvělým důkazem.Jeho "noc dlouhých nožů" teprve přijde. Je na čase, aby se Češi cítili zase jednou  jako národ a vymetli je.

Starý J. 7.2.2009 14:39

Re: ODSSáci dělali totéž a říkali tomu noc dlouhých nožů...

Vidíte, ta ČSSD je ve všem lepší! Těm ani to druhé S nemusí násilím nikdo přidávat, jako to dělá te Vy ODS, oni ho tam mají od začátku.

Pak se někdo diví, že druhý muž v hierarchii dělá reklamu Hitlerovi!

Bořek 7.2.2009 14:35

Re: Kdyz Bendl vyhodil 16 reditelu nemocnic

Omlouvám se,že jsem neodhadnul Váš intelekt.

Petr 11 7.2.2009 14:35

RATHEJNA - návrh názvu nové univerzity ve středních Čechách

jk-jiny 7.2.2009 14:31

ODSSáci dělali totéž a říkali tomu noc dlouhých nožů...

A po tom, co předvedli, by měli být rádi, že nejsou vláčeni po dlažně za žebra. 6milionů odměn za zadlužení nemocnice....

Starý J. 7.2.2009 14:29

Re: modrý prašiváku Bartoni,

P.S. To je zase jeden z jeho kousků na efekt! Universitu může zakládat jen se souhlasem ministerstva školství (minimálně, ne-li celé vlády, to nevím) a také mu na to musí někdo dát v rozpočtu peníze.

Takže to zas bude spíše efekttrik pro hloupé socanské voliče. Bordel již v kraji udělal za krátkou dobu dokonalej, takže teď nějaký bubák na efekt, ze kterého stejně nic nebude!

Starý J. 7.2.2009 14:25

Re: modrý prašiváku Bartoni,

Taky je legrační, že tak "vtipný a superchytrý" Rath potřebuje radit, jak má pojmenovat "universitu", kterou ve stylu Karla IV. chce ve Středních Čechách založit. A že s tím dokonce otravuje školy!

Je to přece nadmíru jednoduché: Universita doktora Ratha!

On se ani nic jiného nechtěl dozvědět. Možná mu všichni odpověděli, jen ne tak, jak chtěl. Proto se bude trestat!

Starý J. 7.2.2009 14:20

Re: Ale, ale ...

Nechcete napsat Paroubkovi, aby se nezalknul nenávistí na svých každodenních tiskovkách, ve zprávách, zasílaných do každé redakce v intervalech maximálně 10 minut (nedávno v MFD během krátké doby v řádu hodin 46 zpráv), nebo ve svých každodenních článcích ve všech novinách, nebo na svém blogu.

Není v lidských silách toto zvládnout, což potvrzuje, že na to má celý štáb!

Starý J. 7.2.2009 14:16

Re: Politruk Bartoň se ozval.

Rath při odchodu z ministerstva sobě a svým nohsledům, vyplatil celkem 10 milionů. Nejvíce z nohsledů si namastil kapsu Dryml. Ne půl milionu, jak zde někdo píše, ale třičtvrtě milionu.

Vám asi nevadí, když Dryml tvrdí, že v jeho kraji socani rozkrádají, že? Teď bude Dryml, dřívější pevná opora Ratha a ČSSD v kraji, asi nevěrohodný, že? Ovšem jako všichni šibalové dříve byl bez poskvrnky! Nebo Vám nevadí, když bývalý předseda OSN Kavan potvrzuje švédským novinářům, že bafuňáři socanů se podělili o 2 miliardy úplatků, co sem Švédové poslali (asi je bývalý předseda OSN nedůvěryhodný)?

Také Vám asi nevadí, že svatba Paroubka stála poplatníky 26 milionů, co odpustil Sobotka na daních STBákovi, co Paroubkovi svatbu vystrojil, že?

Vlados 7.2.2009 14:08

Re: modrý prašiváku Bartoni,

Nemůžeš  chtít po sektretářce, aby tě odvezla autem, a nemůžeš chtít po řidiči aby ti spočítal mzdy. Stejně tak není náplní školy pořádat ankety ale vzdělávat.

Starý J. 7.2.2009 14:04

Re: Opět začalo platit, že

V to bych moc nedoufal (že se rozkmotří s Paroubkem). Paroubek ho nutně potřebuje a rád jej strčí tam, kde bude potřebovat udělat krvavou řež. I ve sněmovně ho jako rozes.řače nutně potřebuje, když je třeba získat čas (jednou tak Rath držel sněmovnu celé odpoledne).

Nezapomeňte, že Praha s třední Čechy byly doposud jasnou baštou ODS. Rath to vyčistí a nakonec ho použije i v Praze (i když první pokus s ním v Praze dopadl katastrofálně).

Jedině ostatní poslanci by mohli tlačit na Paroubka. Nejsou všichni Rathem nadšeni, jak píše dnešní MfD! Ovšem jejich tlak je dost impotentní v tak tvrdé diktatuře. A navíc Rath neuvěřitelně dobře odměňuje své nohsledy - viz jejich odchod z ministerstva zdravotnictví a královské odměny v souhrné  výši cca 10 milionů, přičemž si nejvíce namastil kapsu Dryml!

Zfanatizovaným voličům socanů ovšem zlodějny jejich miláčků vůbec nevadí (viz třeba odpuštěných 26 milionů pro StB vystrojovatele Paroubkovy svatby v Mariánkách)!

Vlados 7.2.2009 14:04

Re: Kdyz Bendl vyhodil 16 reditelu nemocnic

Je mi líto, ale ono to bylo dosti odlišné. Jednak, jednalo se nikoli o nástup bendla, ale o změnu zřizovate nemocnic, ty nemocnicepřešly pod jiného zřizovate. Druhá drobnost byla, že nikdo ty ředitele neobvi%noval, ale mohli se přihlásit do nově vypsaných konkursů a leckterý z nich to místo obhájil. To nevypadá jako čistka, že? 

Vlados 7.2.2009 13:57

Re: hyperaktivní psychopat Rath

To nikoli. Škola je vzdělávací instituce a má jednu jedinou náplň, vdělávat. Nikoli pořádat ankety na téma jméno. Když už chcete příměr, tak jako kdyby sekretářka odmítla odvézt vám zboží na prodejnu.

Kiri 7.2.2009 13:51

Ve dne lhal

Ve dne lhal a v noci krad sociální demokrat. To si vytetujte pod kůži ! ! ! 

Slava 7.2.2009 13:51

Re: Opět začalo platit, že

Zatím jich většina souhlasí. Dokonce i  tady, v této dikusi. Po zkušenostech s ODS berou i socdem. jako menší zlo. Smiřte se s tím.

Jirka 7.2.2009 13:44

Re: Opět začalo platit, že

Voliči na své kůži teprve pocítí,co si to zvolili.:-D

Enigma 7.2.2009 13:44

Re: hyperaktivní psychopat Rath

Ivánku kamaráde. Zodpověz si otázku, proč se tato banální příhoda dostala do celostátních medií. Uvědom si, že toto Rathovo jednání je zcela typické, ověřené a cílené. Já mám tu smůlu, že mám Ratha už dávno do šroubku rozebraného. Je zbytečné ho krýt. Ty jsi nepochopil, že Paroubek ho poslal do vyhnanství na kraj a vlastní strana si ho zlikviduje sama? Ne kvůli jeho hnusnému charakteru, ale že jim to klesá. Copak to může Jyřýk nechat na sobě?Škromach je první, kterému Rath konkuruje. Ani Paroubek si není jistý, i když si myslím, že se Rath odepsal. Teorie naťuknutého vejce funguje spolehlivě. 

Slava 7.2.2009 13:42

Re: hyperaktivní psychopat Rath

Fakt? Socani už přestěhovali i Budějovice do Plzně?

Slava 7.2.2009 13:40

Re: generální zkouška - sledujte pozorně !!

Ono to při jednání s ODS se skrupulemi nejde. Nevšiml jsem si, že by socdem. dělali něco nemrvnějšího než předtím ODS. A nepoužívejte přechodníky, když je neumíte. Pište raději tak, jak vám zobák narostl.

Jirka 7.2.2009 13:38

Doufejme, že jejich voliči snad jednou (a brzy) prohlédnou!!!:-

Obávám se,že prohlédnou,až už bude všechno v (Y).

Slava 7.2.2009 13:36

Re: Biřivoji,

Zdá se že ví. Ale vy byste si o ní mohl něco přečíst.

Radil 7.2.2009 13:35

Ale, ale ...

... pane Bartoni, dejte pozor, abyste se tou nenávistí k ČSSD nezalknul. Nebo aspoň nepočůral! ...

A jen k těm ředitelům škol - co myslíte že by se stalo, kdyby obyčejný učitel nevyslyšel nějakou podobnou žádost ředitele školy? ... Ano - uhodl jste, přišel by o penízky. Takže pokud páni ředitelé přijdou o část nenárokových složek platu - pak dobře jim tak !!

Slava 7.2.2009 13:35

Re: pana Ratha

Ten původní text z Jánského vršku byl delší, nějak jste ho zkrátil.

Jirka 7.2.2009 13:33

Re: Čistky ?

Asi jste myslel holý zadek,i když upřímně řečeno zdravější by bylo políbit jim zadek holí.:-D

Slava 7.2.2009 13:33

Re: Některé čistky bývají i očistné !

Byl, kraj jen převzal nemocnice, ty kraj nestavěl a Bendl jejich ředitele vyházel.

Slava 7.2.2009 13:28

Re: Opět začalo platit, že

Voliči to už předtím pocítili na vlastní kůži, takže výledek je 13:0. Čtěte lépa a pozorněji, čtenáři. Takhle vypadáte ne jako čtenář, ale jako blbec.

peregrin 7.2.2009 13:27

Re: Hejtmanská židle za 40 000 Kč!

nevím, o čem se baví dospělí; ale jsou dvě možnosti:buď Bendl křeslo ukradl a nebo zničil; předpokládm, že oba mají stejnou zadnici; neo snad modrá je jinačí než oranžová?