14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
quetzal 26.7.2006 23:49

Re: ODS opravdu platí za chyby svých vůdců

mě spíš připadá, že tohle byl docela dobrý taktický manéfr - za prvé se ukázalo, že ani za takových okolností, nechce Paroubek spolupracovat - což je jen potvrzení jeho ubohosti. A za druhé se těch 10 bodů se dá použít i jako trojského koně, protože jsou velmi obecné.

quetzal 26.7.2006 23:42

já si myslím, že nové volby jsou jediné rozumné řešení

NECHÁPU, jak dlouho ještě budou ODS a spol zkoušet vládnout za podmínek, za kterých se evidentně vládnout nedá. Grrrrrrrrrrrrrrrr.

pametnik 26.7.2006 22:44

Re: ODS probuď se!

Karle asi jste studoval  VUML asi to tak je co?

mirek 26.7.2006 20:55

volič ODS

Souhlasím s autorem, již jednou jsemněkam napsal, že než velká koalice s ČSSD, preferuji nové volby. Samozřejmě můj hlas je mizivým zrnkem písku, ale naštěstí to své zrníčko můžu příště případně přidat na jinou hromádku, než na tu s nápisem ODS.

mmmkkk 26.7.2006 20:48

ODS opravdu platí za chyby svých vůdců

Nevím kam se to ženeme! Co ale opravdu nechápu je věta, že trojkoalice použije program ČSSD - mám si to vysvětlit tak, že jsme pro poslance opravdu jen a jen voliči a po volbách potopa - jenom to né, to jsem nechtěl - potopu nebrat

BuBu 26.7.2006 17:37

Re: Re: Re: každý ať mluví za sebe

R^R^R^ ! Nejsem sice žádný prognostik . . .  ale dovoluji si tvrdit, že drtivá většina hlasů pro ODS - nebyla hlasy pro velkou koalici s KSČSSD ! Těmto voličům je nutno říci zcela nahlas : Paroubek a ta jeho smečka kejvalů, neuznává výsledky demokratických voleb a dělá vše pro to, aby se za jakoukoliv cenu udržel u koryta  a uklízel a zametal stopy - dokud to ještě jde ! Je nutno nových voleb, kde se už nebudeme ptát na volební programy . . . ale na to, jestli jít cestou demokracie a prosperity s ODS a jejími spojenci, nebo pokračovat s Paroubkovou zlodějskou chátrou a s konfidentem STB Filipem v budování socialismu s nelidskou tváří !  

Mílý Franto, 26.7.2006 16:59

Re: Milá lído

sice si nejsem vědoma nějakých nenávistných řečí, ale i kdyby Vy se domníváte, že spousta lidí nemá důvod komunisty nenávidět? Nebo jste ten typ, že kdo do Tebe kamenem Ty do něj chlebem? Já tedy ne, z toho jsem už dávno vyrostla. Naopak, osobně se řídím heslem - jak kdo ke mně, tak já k němu. A protože komouši šli přes mrtvoly a to do slova a  do písmene, tak i ty slušné omlouvá, dle mého názoru  ona Vámi jmenovaná nenávist. A můžete si o mně myslet, co chcete.

dadacos 26.7.2006 16:37

Re: Re: "Komunikát" pana Holáska

Aha. A nějak konkrétně a věcně byste mi to vysvětlit dovedl?

Martin 26.7.2006 16:31

Re: Re: Re: Re: Uvidíme

skvele, tak at ti co ty volby vyhrali uz si zvolej svyho predsedu snemovny a vyberou vladu a furt nefnukaj ze vyhrali a jiny jsou zly

cssd nema zadnou povinnost podporovat ods ci jine koalicni projekty, tak jako tu povinnost by nemela ani ods

a kdyby jste znal historii tak by jste vedel ze jeste pred nedavnem, kdy ods byla v pozici druhe nejsilnejsi strany sama prosazovala, ze druhy pokus o sestaveni vlady automaticky pripadne druhe strane, teprve ted po volbach i ods i jeji cestny predseda radikalne zmenili nazor

a nepiste ze velkou koalici trojka nechce, kdyz ji trojka pred nedavnem cssd nabidla :)))

PRASÍ DENT 26.7.2006 16:26

Re: Re: ZDÁ SE OVŠEM

 Jeden známý Shitt by k dispozici byl.....Na potřetí Paroubek je logické a demokratické....Je snad čeho se tolik obávat....Pokud by Klausovi slíbil podporu při znovuzvolení do funkce, pak by se ovšem sled událostí značně urychlil....Jinak ale předčasné volby by byly košer řešením...

Hrozd 26.7.2006 16:20

Pane Holásku, ODS platí za strategické chyby Topolánkova vedení.

Zmínm se pouze o třech :

- špatné načasování - uspěchání - aféry Gross. Skočili na špek Kalouskovi, doufali v předčasné volby a nakonec si ke všeobecnému překvapení vygenerovali Paroubka, který měl do voleb dost času vizuálně sjednotit ČSSD a vrátit ji sebedůvěru. Navíc si ODS s jeho stylem neumí poradit.

- po volebním vítězství ale na mandáty patové situaci se zbrkle vřítilo do smluvního vztahu s KDU a Zelenými. Tento chybný krok - opět forzírovaný Kalouskem ( ten volby prohrál a jde mu  o  všechno) svázal ODS ruce a nic ji nepřinesl. Takové koalice se totiž obvykle uzavírají za účelem získání většiny v parlamentu a ne jako půjčka s nejistou návratností.

- přezírání ČSSD a nejednání s ní. Věřím totiž, že kdyby ihned po volbách nejprve intenzivně jednala ODS a ČSSD, tak se téměř jistě tyto strany na nějakém rozumném povolebním uspořádání dohodly.

Takhle jsme a ještě asi chvíli budeme svědky taškařice, ve které vedení ODS si navléká šaškovskou kombinézu a tahá za kratší konec provazu.

KR53 26.7.2006 16:15

Re: ZDÁ SE OVŠEM

Proč by měl sestavovat vládu Paroubek, když o 201 tisíc a nějaký drobný voličů volilo proti němu? Kdyby přestal opruzovat a lhát, jak je jeho dobrým zvykem, mohla být už vláda v pohodě. Kohopak zase podplatil co? Konec konců, chce li to koryto tak zoufale, může padat za Ficem. Ten bere do vlády kdejakého šita, pro Parouba by tedy jistě teplé místečko našel (Y)

KR53 26.7.2006 16:08

Re: no, názorný případ člověka, který není schopen dohodnout vůbec nic ...

Ale prd, ty Lojzo Racku. Buď má levice za a) 74 hlasů a bolševici 26, nebo za b) bolševici 100 hlasů. Něco mi říká, že B je správně (Y), pak mi ale tedy vysvětli, kde že vidíš ty hlasy levice ???

Hrozd 26.7.2006 16:02

Re: Re: Ale vážená Jano, Karlův slovník bych trochu učesal

a jinak má pravdu -bohužel. Čím dříve si to takoví jako Vy uvědomí, tím pro ODS lépe.  Vždyť např. jen včera ten trapný krok trojkoalice s podpisem desatera ČSSD. Vedle toho, že to je skutečně slabomyslné a normálního člověka urážející - není to náhodou jasný důkaz toho, že Topol a jeho parta (Kalousek a Bursík budou mít problém, aby to na té "šikmé ploše" ubalancovali) chce vládnout pospolu ale skutečně za každou cenu ?

franta 26.7.2006 15:20

Milá lído

moje poznámka patřila malému Astonovi, který (jak se můžeš přesvědčit) tady otevřeně doporučuje "vycestovat" všechny, kteří mají jiné názory než on a než ty. Tento způsob vypořádání se s oponenty tady zavedli komunisti a jak vidět, malému Astonovi by se to líbilo. A tobě zřejmě taky. Vy oba jste totiž přesvědčeni, že můžete používat "ve svém svatém boji proti komunismu" všechny prostředky. Tím se ovšem přestáváte od komunistů fakticky lišit a až na ty protikomunistické řeči se od nich taky ve své třídní nenávisti nelišíte.  Zcela objektivně vzato, za posledních osm let nebyl přijat žádný zákon, který by omezoval lidská práva nebo mediální svobody. Snad jen ten o vyvlastnění minoritních akcionářů, ale ten byl iniciován ze strany ODS nebo ne ? Chce to se jen uklidnit, dodržovat pitný režim a vzít na vědomí, že volby dopadly tak jak dopadly.

cigicaga 26.7.2006 15:17

Re: Re: Re: Uvidíme

A proč by měl Topol dávat někomu třetí pokus, měl by ale proč by ho měl dávat socanovi? Nikde to není napsáno. A když vládli socani tak kdo byl předseda sněmovny? Zaorálek!.Tak ať jsou socánci zticha. Mají strach o koryta, bojí se průšvihů které se konečně začnou bez zdržování(podle toho jak to dopadne) vyšetřovat a bojí se kostlivců ve skříni. Bojí se i předčasných voleb. Jedinným východiskem je pro ně velká koalice, i když nejraději by vládli sami. Ale to nejde. Nevyhráli volby. Velkou koalici trojka nechce a tak socani mají jedinou možnost-zdržovat, blokovat, sabotovat, negovat, a to pod záminkou i těch nejhloupějších důvodů a doufat, že jim nakonec účast vyjde. Nevyjde, štvou s tím čím dál tím víc lidí a zadělávají si na ostudu. O to ten jejich konec bude pro ně horší.

PRASÍ DENT 26.7.2006 14:52

ZDÁ SE OVŠEM

 Že Trojkolka spíchnutá zelenou nití s černými knoflíky, křepčí jen zdržovací tanec pro ne právě myslící voliče....Klaus ve svých oblíbených Alpách zatím jodluje a přemýšlí, jak to zaonačit, aby byl znovuzvolený....Po tak dlouhém marném kašpárkování, by měl nastat standartní postup....Vždytˇ i ta Topolánkova sešlost je jen jakoby....Proč by nemohl na potřetí sestavovat vládu Paroubek a pokud rovněž neuspěje, pak co nejdříve nové volby......

Jana v. 26.7.2006 14:40

Re: ODS probuď se!

kARLE, z vás ta nenávist přímo kape. A čehopak jste absolvengt vy

Martin 26.7.2006 14:40

Re: Re: Re: Uvidíme

vidim jak to hystericke modraky rozcililo, takze zas jak tam najdu neco k tematu tak to prihodim :) ani jedna vecna pripominka, jen urazky, takze to vas fakt boli :)

Hans 26.7.2006 14:35

Re: Odchod

Vymyslete už si něco jiného než KAUZY. Prostě se kradlo, krade a krást bude. Jestliže by se měl svět zastavit kvůli každé takové kauze, potom by stál pořád. Politická strana se seskupení více lidí a pravděpodobnost, že se právě nyní někdo dopouští trestného činu nebo alespoň přestupku se rovná skoro jedné. Bavte se o tom zda chcete platit u doktora a ne o tom, co kam který představitel doměle nebo skutečně zašantročil. Nakonec to musí rozhodnout soud. Soud např. rozhodl že pan Filip nespolupracoval s StB a stejně není pan Mejstřík spokojen, neboť si přes rozhodnutí soudu myslí že opak je pravdou. Nakonec když teda budeme vědět že ano či ne, změní se něco na našem životě - asi těžko.

MF 26.7.2006 14:31

Re: no, názorný případ člověka, který není schopen dohodnout vůbec nic ...

Jak vidím, i vy už považujete komunisty za své, jako Paroubek. Kdy se budete slučovat?

Hans 26.7.2006 14:28

Ano už žádné legrácky, chceme občanskou válku

Ano už žádné legrácky, chceme občanskou válku! Tímto způsobem jsem si přeložil jednání autora. Podle ného  názoru se autor a sním mnozí další musí smířit s tím, že vše nebude přesně tak jak si přejí a z některých nepříjemností je nevysvobodí ani změna osob, které je zastupují. Především se musíme domluvit navzájem - každý s každým. Každý člověk starší 20 let si jistě pamatuje stovky kočkopsů které musel v životě splodit prostě proto, aby přežil ve smečce, které se říká obec, kraj, stát, ... Nechci, aby někdo slevoval ze svých ideálů, nicméně když říká co rozhodně NE ať rovnou řekne co rozhodně ANO a poté JAK. Jinak je to na pendrek!

Losna 26.7.2006 14:22

Re: ODS probuď se!

Karle, když už mluvíte tolikrát o vzdělání, tak Vás chci upozornit, že správně je "vidíte", nikoliv "vydíte".

lída 26.7.2006 14:14

Re: Z Vašeho nenávistného příspěvku

Nepleteš se? To spíš až  tady ještě nějaký čas potáhne káru Paroubek a ten KKK okolo něj. Bude nám soudruh vykládat, že jen oni vědí nejlépe, jak nakládat s penězi a také pouštět taková ta moudra do éteru, že dluhy se nemusí splácet. Ať jde hoch soukromničit a vezme si úvěr a nesplácí, půjdu se osobně podívat až se bude dražit. Je to blbec a ti co ho volí musí mít v hlavě také pořádný chaos, když jim takhle logická věc nedochází. Na dluh se nedá žít věčně a stejně tak musí počítat, že pokud se to tady nezmění, tak těm, co jsou ochotni ještě dnes soukromničit a dotovat ty ostatní jednou trpělivost dojde. A jsem zvědavá, co bude potom.  Bude následovat návrat k socialismu, který sami komunisti  uznali, že není života schopný a proto ta šaškárna se sametovou revolucí? Lidi by si konečně měli uvědomit, že je na každém, jak se o sebe postará a ne spoléhat na nějakého socana,,který z toho má hlavně pro sebe profit, topovšem zabalí do řečiček o sociálním cítění. Bohužel spousta lidí mu to zbaští, přitom nevidí, jak jsou okrádáni, hlavně, že se o ně Paroubek a spol. postará. Tím nechci říct, že si neuvědomuji, co dělají další parlamentní strany. Ovšem osobně preferuji pravici.

miroslavb 26.7.2006 14:07

Re: Re: Re: Priznam se, ze nechapu, proc Holasek nazyva v clanku tri predstavitele CSSD soudruhy.

ty tri strany: ods, cssd, kscm ven z parlamentu, nebot neudrzitelne jako strany rozumnych obcanu. vyber je ohromny!

miroslavb 26.7.2006 14:03

Re: Re: Re: Re: Paroubek nerespktuje SVÉ voliče?

levice ma 100 mandatu. demokraticka levoce pouze 74.

roz 26.7.2006 13:20

Re: Re: Topolánek ?

Kde je v mém příspěvku něco o levicových voličích? Snad nejsi potrefená husa?

karel 26.7.2006 12:53

pane holásko-hovádko není volič,ale vy-celé ty bláboly nestojí ani za pozornost-jste opravdu demokrat a klamete lidi

Vlali 26.7.2006 12:41

Re: Karle Vy jste trumbera....

To je vskutku královská rada poté co volby na Smíchově, které z vedení radnice mělo odstranit to nejhorší stornovala pražská klika a pan starosta bude v čele kandidátky.

www racek 26.7.2006 11:57

Re: Re: Autor je nedočkavý blbeček

hmm, oni třeba udělají to samé. ovšem, mají k dispozici vždy pružné lidovce a rudé zelené ... he he he. máš to ale nápady, chlapče. takový voloviny nedělá ani topol, i když to už zkusil ...