Úterý 28. 5. 2024Vilém polojasno10 °C

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

  • Příspěvků: 117
  • Poslední: 26.7. 2006 23:49
  • Řadit dle: času vložení
  • vláken
quetzal 26.7.2006 23:42

já si myslím, že nové volby jsou jediné rozumné řešení

NECHÁPU, jak dlouho ještě budou ODS a spol zkoušet vládnout za podmínek, za kterých se evidentně vládnout nedá. Grrrrrrrrrrrrrrrr.

mirek 26.7.2006 20:55

volič ODS

Souhlasím s autorem, již jednou jsemněkam napsal, že než velká koalice s ČSSD, preferuji nové volby. Samozřejmě můj hlas je mizivým zrnkem písku, ale naštěstí to své zrníčko můžu příště případně přidat na jinou hromádku, než na tu s nápisem ODS.

mmmkkk 26.7.2006 20:48

ODS opravdu platí za chyby svých vůdců

Nevím kam se to ženeme! Co ale opravdu nechápu je věta, že trojkoalice použije program ČSSD - mám si to vysvětlit tak, že jsme pro poslance opravdu jen a jen voliči a po volbách potopa - jenom to né, to jsem nechtěl - potopu nebrat

quetzal 26.7.2006 23:49

Re: ODS opravdu platí za chyby svých vůdců

mě spíš připadá, že tohle byl docela dobrý taktický manéfr - za prvé se ukázalo, že ani za takových okolností, nechce Paroubek spolupracovat - což je jen potvrzení jeho ubohosti. A za druhé se těch 10 bodů se dá použít i jako trojského koně, protože jsou velmi obecné.

Hrozd 26.7.2006 16:20

Pane Holásku, ODS platí za strategické chyby Topolánkova vedení.

Zmínm se pouze o třech :

- špatné načasování - uspěchání - aféry Gross. Skočili na špek Kalouskovi, doufali v předčasné volby a nakonec si ke všeobecnému překvapení vygenerovali Paroubka, který měl do voleb dost času vizuálně sjednotit ČSSD a vrátit ji sebedůvěru. Navíc si ODS s jeho stylem neumí poradit.

- po volebním vítězství ale na mandáty patové situaci se zbrkle vřítilo do smluvního vztahu s KDU a Zelenými. Tento chybný krok - opět forzírovaný Kalouskem ( ten volby prohrál a jde mu  o  všechno) svázal ODS ruce a nic ji nepřinesl. Takové koalice se totiž obvykle uzavírají za účelem získání většiny v parlamentu a ne jako půjčka s nejistou návratností.

- přezírání ČSSD a nejednání s ní. Věřím totiž, že kdyby ihned po volbách nejprve intenzivně jednala ODS a ČSSD, tak se téměř jistě tyto strany na nějakém rozumném povolebním uspořádání dohodly.

Takhle jsme a ještě asi chvíli budeme svědky taškařice, ve které vedení ODS si navléká šaškovskou kombinézu a tahá za kratší konec provazu.

PRASÍ DENT 26.7.2006 14:52

ZDÁ SE OVŠEM

 Že Trojkolka spíchnutá zelenou nití s černými knoflíky, křepčí jen zdržovací tanec pro ne právě myslící voliče....Klaus ve svých oblíbených Alpách zatím jodluje a přemýšlí, jak to zaonačit, aby byl znovuzvolený....Po tak dlouhém marném kašpárkování, by měl nastat standartní postup....Vždytˇ i ta Topolánkova sešlost je jen jakoby....Proč by nemohl na potřetí sestavovat vládu Paroubek a pokud rovněž neuspěje, pak co nejdříve nové volby......

KR53 26.7.2006 16:15

Re: ZDÁ SE OVŠEM

Proč by měl sestavovat vládu Paroubek, když o 201 tisíc a nějaký drobný voličů volilo proti němu? Kdyby přestal opruzovat a lhát, jak je jeho dobrým zvykem, mohla být už vláda v pohodě. Kohopak zase podplatil co? Konec konců, chce li to koryto tak zoufale, může padat za Ficem. Ten bere do vlády kdejakého šita, pro Parouba by tedy jistě teplé místečko našel (Y)

PRASÍ DENT 26.7.2006 16:26

Re: Re: ZDÁ SE OVŠEM

 Jeden známý Shitt by k dispozici byl.....Na potřetí Paroubek je logické a demokratické....Je snad čeho se tolik obávat....Pokud by Klausovi slíbil podporu při znovuzvolení do funkce, pak by se ovšem sled událostí značně urychlil....Jinak ale předčasné volby by byly košer řešením...

Hans 26.7.2006 14:28

Ano už žádné legrácky, chceme občanskou válku

Ano už žádné legrácky, chceme občanskou válku! Tímto způsobem jsem si přeložil jednání autora. Podle ného  názoru se autor a sním mnozí další musí smířit s tím, že vše nebude přesně tak jak si přejí a z některých nepříjemností je nevysvobodí ani změna osob, které je zastupují. Především se musíme domluvit navzájem - každý s každým. Každý člověk starší 20 let si jistě pamatuje stovky kočkopsů které musel v životě splodit prostě proto, aby přežil ve smečce, které se říká obec, kraj, stát, ... Nechci, aby někdo slevoval ze svých ideálů, nicméně když říká co rozhodně NE ať rovnou řekne co rozhodně ANO a poté JAK. Jinak je to na pendrek!

karel 26.7.2006 12:53

pane holásko-hovádko není volič,ale vy-celé ty bláboly nestojí ani za pozornost-jste opravdu demokrat a klamete lidi

www racek 26.7.2006 11:54

no, názorný případ člověka, který není schopen dohodnout vůbec nic ...

takže, hodně štěstí a dobrou noc, milí ódeesáci. kdyby jste nebyli blbí, tak jste tu vládu už měli. jasně, každýho by rozčílilo, jak si s váma paroub hraje. a s touhle partou si bude hrát ještě víc... než dosáhne svého.

on ten monolit pravice má jen 81 hlasů, víme? sto je levice a zbytek?

MF 26.7.2006 14:31

Re: no, názorný případ člověka, který není schopen dohodnout vůbec nic ...

Jak vidím, i vy už považujete komunisty za své, jako Paroubek. Kdy se budete slučovat?

KR53 26.7.2006 16:08

Re: no, názorný případ člověka, který není schopen dohodnout vůbec nic ...

Ale prd, ty Lojzo Racku. Buď má levice za a) 74 hlasů a bolševici 26, nebo za b) bolševici 100 hlasů. Něco mi říká, že B je správně (Y), pak mi ale tedy vysvětli, kde že vidíš ty hlasy levice ???

Gero 26.7.2006 11:01

Odchod

Chtělo by to již odchod politických partajníků z devadesátých let minulého století, jak v ČSSD tak ODS či KDU-ČSL, my občané a naše země je již někde jinde a nepotřebuje ukazovat politické ego, ale obratnost v zajištění chodu naší země její autority v rámci okolního světa, tak že spíše v mediích se bude propírat chod země než ega politiků.U ČSSD vidím spíše uzkostný strach z rozkrytí jejich kauz a rozhodnutí, je zajímavé jak se semkla dvě křídla v ČSSD.

Shob 26.7.2006 11:44

Re: Odchod

Laskave mluv za sebe a pouze ke strane, kterou volis. Nerikej ostatnim, co maji delat.

www racek 26.7.2006 11:55

Re: Re: Odchod

a proč ne? když je platím?

Hans 26.7.2006 14:35

Re: Odchod

Vymyslete už si něco jiného než KAUZY. Prostě se kradlo, krade a krást bude. Jestliže by se měl svět zastavit kvůli každé takové kauze, potom by stál pořád. Politická strana se seskupení více lidí a pravděpodobnost, že se právě nyní někdo dopouští trestného činu nebo alespoň přestupku se rovná skoro jedné. Bavte se o tom zda chcete platit u doktora a ne o tom, co kam který představitel doměle nebo skutečně zašantročil. Nakonec to musí rozhodnout soud. Soud např. rozhodl že pan Filip nespolupracoval s StB a stejně není pan Mejstřík spokojen, neboť si přes rozhodnutí soudu myslí že opak je pravdou. Nakonec když teda budeme vědět že ano či ne, změní se něco na našem životě - asi těžko.

karel 26.7.2006 9:53

ODS probuď se!

Je už podivné, jak se strana ODS drží svých kádrů (zejména těch, kteří na Moravě jako lídři propadli! proč stále máme vidět ty fašizoidní ksichty typu Římana, Langera, Nečase, Němcové Tlustých- těch všech, kteří už na miniaśterských ebo jiných vládních postech byli a podělali vše co mohli! Jestli vy příznivci ODS věříte straníkovi Římanovi, tak se podívejte co dělal a to by měl být navrhovaný ministr průmyslu a obchodu! Todle hovado! a co dát si Langera- fašizoidní ksich , všemu rozumí a nechá vynést Kubiceho zprávu. vydíte jak posloužila kapitánům ODS! a kde je zpráva o vyšetřování kdo za vynesení může_ Odpoví vám Mgr.práv MUDr. Langer. Další idiot! O oblibě Tupého- Tlustého (snad jen ve Slaném) lze polemizovat- hnojař by měl vésti veřejné finance republiky. O Nečasovi totéž- ten již dříve byl navrhován na ministra vnitr- a z toho se posral! Ale je to významný bojovník v ODS proti Paroubkovi. U těchto lidí je zbytečné vzdělání! Teprve v politice se projevilo jejich hulvátství- viz nevzdělaná ,či středně zemědelsko technická maturantka Němcová. Chtěla vést ministerstvo kultury.... podle Modré značky (sračky). Tak vpřed po modré z jeskyně! Ale vykopejte nejdříve ze strany to mizerné vedení. Vojenský gymnazista, později absolvewnt VUT v Brně, vyrůstající v rodině sekretářky MAMULY mně o něm stačí víc než hulvátům proti premiérovi Paroubkovi! Proto ty bojovníky proti antikomunismu neberu vážně. oni se s komunisty domluví vždy! Kdyby to tak mohl hulvát (pamatujete se jak se vyjadřoval- noc dlouhých nožů, evropská smlouva-ústava je shit - tak tomuto volovi píši- nesmíš být ministerským předsedou! nedopusťme, aby tito lidé byli v čele vlády a státu! 

hodne neRath 26.7.2006 10:05

Karle Vy jste trumbera....

a jeste kecate naproste nesmysly.

Postaveni treba Tlusteho v SC kraji je pevne - on ho totiz furt nekdo v tech tajnych volbach voli... toz vstupte do ODS a volte nekoho jineho.

Vlali 26.7.2006 12:41

Re: Karle Vy jste trumbera....

To je vskutku královská rada poté co volby na Smíchově, které z vedení radnice mělo odstranit to nejhorší stornovala pražská klika a pan starosta bude v čele kandidátky.

Losna 26.7.2006 14:22

Re: ODS probuď se!

Karle, když už mluvíte tolikrát o vzdělání, tak Vás chci upozornit, že správně je "vidíte", nikoliv "vydíte".

Jana v. 26.7.2006 14:40

Re: ODS probuď se!

kARLE, z vás ta nenávist přímo kape. A čehopak jste absolvengt vy

Hrozd 26.7.2006 16:02

Re: Re: Ale vážená Jano, Karlův slovník bych trochu učesal

a jinak má pravdu -bohužel. Čím dříve si to takoví jako Vy uvědomí, tím pro ODS lépe.  Vždyť např. jen včera ten trapný krok trojkoalice s podpisem desatera ČSSD. Vedle toho, že to je skutečně slabomyslné a normálního člověka urážející - není to náhodou jasný důkaz toho, že Topol a jeho parta (Kalousek a Bursík budou mít problém, aby to na té "šikmé ploše" ubalancovali) chce vládnout pospolu ale skutečně za každou cenu ?

pametnik 26.7.2006 22:44

Re: ODS probuď se!

Karle asi jste studoval  VUML asi to tak je co?

Banckroft 26.7.2006 9:51

Autor je nedočkavý blbeček

Taky nechci aby moje strana (ODS) vládla se socany, a to na žádný způsob. Ale slinty tohoto typu nic nevyřeší. Natož vyhrožování, že budou špičky vystřídány. Všech hyperkritických chytráků bych se rád zeptal, co navrhují. Než odpoví, ať si napřed pořádně přečtou ústavu a na papír si před sebe velkými číslicemi napíší 100:100.

Jura Jurax 26.7.2006 10:04

Re: Autor je nedočkavý blbeček

Nové volby! A předtím ubrat jednoho poslance - ušetřilo by se) nebo jinak zajistit nemožnost patu.

Banckroft 26.7.2006 10:30

Re: Re: nové volby

Jistě! K těm je ale napřed třeba se dobrat, a to není  tak jednoduché. Také by mělo být všeobecně zřetelné, že je zavinil J.P.

StandaT 26.7.2006 10:58

Re: Re: Autor je nedočkavý blbeček

A nebude pak Paroubek chtít půlposlance?;-D

Shob 26.7.2006 11:42

Re: Autor je nedočkavý blbeček

Jako skalni volic ODS s tebou musim souhlasit.

Jinak osobne, bych navrhoval, aby ODS dale tlacila na tichou podporu 3-koalice ze strany CSSD. A kdyz to nepujde oficialne, tak jednoduse udelat tiskovou konferenci a vyzvat "pravicovou" cast CSSD k bojkotovani paroubovsko-bolsevickeho smeru a k podpore vlady.

www racek 26.7.2006 11:57

Re: Re: Autor je nedočkavý blbeček

hmm, oni třeba udělají to samé. ovšem, mají k dispozici vždy pružné lidovce a rudé zelené ... he he he. máš to ale nápady, chlapče. takový voloviny nedělá ani topol, i když to už zkusil ...